Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łezkaaa w okuu

Pamiętacie te czasy???

Polecane posty

Gość trollo
A Himena pamiętacie???? :classic_cool:

Gość maniooo ciekawskiii =)
Dobra! Kto pamięta Arabelę? I kto się kochał w tej wrednej kretynce Kseni? :D

Gość fewae
jaki ten pankracy oblesny byl ze szok:) bawilismy sie w pomidora w farby i w meserszmity

Gość pani po 30;P
limahl-----niekaczaca sie opowiesc:)

Gość trollo
i absolutnie kultowi: PRZYBYSZE Z MATPLANETY dziś myślę, że ten kto to wymyślił musiał miec nieźle narąbane w głowie albo coś musiał brać :)

Gość beztroskie dzieciństwo...
ktoś z was w podnieceniu czekał na piątkowego Pankracego a teraz drogie dzieci pocałujcie mnie w d..ę,.....kto pamięta?

Pamiętam. To są dopiero wspomnienia. Nie było komuterów a w telewizorze dwa programy na dodatek zaśnieżone. Ale człowiek nigdy się nie nudził.

Gość Łezkaaa w okuuu
na wejsciu smoka byłem chyba z 12 razy

Gość maniooo ciekawskiii =)
Ta Ksenia spieprzyła mi seksualność :classic_cool: Pankracego lubiłem, nie był wcale obleśny :D

Gość Rocznik 85
I przypomniało mi się jeszcze coś. Raz mama kupiła mi komiks Wojownicze Żólwie Ninja. Jedli tam pizze i tak smakowicie ser się ciągnął na obrazku a ja nie wiedziałam co to pizza i mama tez nie umiała mi wytłumaczyć. I później zakochałam się w żółwiu Michelangelo (kilka lat później przypomniała mi to mama w żartach i zapytała co mnie w nim zafascynowało, skoro wszystkie żólwie różniły się w sumie tylko kolorem opasek :P Ale ja kochałam tylko Michelangelo). Pamiętam też bajkę o jakichś dzieciach co szukały jakiegoś skarbu Azteków.

Trollo - ten od Teletubisiów musiał palić to samo co ten, który wymyślił Sigmę i Pi ... Mocny towar :classic_cool:

Gość fotel
temat się rozwinął.ale nie wiem czy nie czas wracać do problemów naszych 20-letnich dziewic i 30-letnich prawiczków.zdradzanych żon i zdradzających kochanków.za małych penisów i za dużych warg sromowych (tych mniejszych).pierdzących narzeczonych i oziebłych zapracowanych zmordowanych życiem ambitniaków.i masy innych kafeteryjnych problemów.ALE CHYBA NIE ,DAWAJCIE DALEJ.

Gość z listopada listopada 1981 je
-tato,tato sie wołało a koledzy dodawali.... kup mi majtki na lato

A odnośnie telefonów...a całym bloku był może w jednym domu....moi sąsiedzi mieli, i do nich się chodziło dzwonić...jak byłam na obozie to też do sąsiadów dzwoniłam...a w domu akurat nikogo nie było, hahaha

Gość pani po 30;P
ja puszka okruszka spiewalam na jakims konkurssie hehe,ale glosik mam gorszy:P

A odnośnie telefonów...a całym bloku był może w jednym domu....moi sąsiedzi mieli, i do nich się chodziło dzwonić...jak byłam na obozie to też do sąsiadów dzwoniłam...a w domu akurat nikogo nie było, hahaha

Taaaa i zakochana para Jacek i Barbara ... w dowolnych konfiguracjach :D Idę dzieckom kolację dać bo wyją 😠

Gość trollo
fotel :-) :-) :-) :-) :-)

beztroskie dzieciństwo... "a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w dupę" i to były wczesne lata 70te z bajki/programu "Jacek i Agatka" :P:P