Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łezkaaa w okuu

Pamiętacie te czasy???

Polecane posty

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
O rany te naklejki pamiętam Jeden taki klaser wysyłało się i był konkurs można było wygrać lalkę Barbie rarytas. Pamiętam, że brakowało mi jednej naklejki a miałam ciocię w spożywczym i podważała papierki od tych gum żeby mi wybrać numerek którego jeszcze nie mam:)

Gość zderrr
Ja jakos nie bardzo..to juz chyba nie moje czasy. U mnie sie straszyło Antkiem Bryndą ale to chyba tylko nasze rodzinne :P nie wiem kto to wymyślił. Na mojego kuzyna Antek Brynda działał lepiej niż najgorsze kary :D Albo mówili "cicho bo przyjdzie Zdzicho i rozgoni towarzycho" haha a ja zawsze myślałam że tam jest To Warzycho i sie zastanawiałam czym do jasnej ciasnej jest Warzycho :D

ja nie będę ze szczegółami opisywał co robiłem w dzieciństwie, bo teraz mi wstyd :D:D:D

Gość trollo
też jestem przyślepy Ale W Pustyni i w puszczy pod kołdrą przeczytałem z 15 razy. A Nawiedzony Dom Chmielewskiej to po prostu niezliczoną ilość razy. Minimum raz w miesiącu czytałem. I za każdym razem płakałem ze śmiechu. I jeszcze pamiętam klucze na szyi. A jak był zgubiony i w rodzinie było mniej to się zostawiało pod wycieraczką, a w drzwiach kartka KLUCZ JEST POD WYCIERACZKĄ. Do dziś się z tego śmiejemy w rodzinie. A jednak nikt nas nie okradł :)

Gość zderrr
O i jeszcze Babą Jagą się straszyło ale to standard..ja mało takich straszydeł pamiętam bo byłam bardzo grzeczna:D a jak nie byłam to na uspokojenie były inne metody..np..słynny pasek dziadka :classic_cool:

Gość fotel
w mojej parafi mówiło sie daj się "kajtnąć" rowerem.

aburabi pytalam uz wczesniej ale nie doczytalam czy odpowiedziales czy nie . Ktory Ty jestes rocznik?

A jak był zgubiony i w rodzinie było mniej to się zostawiało pod wycieraczką, a w drzwiach kartka KLUCZ JEST POD WYCIERACZKĄ. hahahah, moja babcia dokładnie tak samo zrobiła!! wyszła z domu i napisała kartke dla mojej mmay" klucz jest pod wycieraczką"

Maaamo ,a gdzie sa klucze....tam ,gdzie zawsze...to mial byc szyfr,ale wszyscy wiedzieli ,ze pod wycieraczka

Gość trollo
o, i jeszcze słuchałem słuchowisk na Jedynce w radio. Leciały jak w tv był dziennik

Gość plank
O akurat "Miś" leci na jedynce :)

Gość trollo
"Na wyspach Bergamuta podobno jest kot w butach..." Śpiewaliśmy razem z radiem :)

Gość fewae
u nas sie mówilo daj się karnąć. i jechało się dookoła klombu

Gość w 3 godziny
11 stron ? Nie wierze..

Gość Kruselka
A ja uwielbialam serial " beverly hills 90210" , Pokolenie ,Dynastie.

Gość pani po 30;P
ja tez sluchalam sluchowisk,a najbardziej lubilam sluchac po nocy w sluchawkach programu na zywo...dzwonili ludzie i sie zwierzali ze swoich problemow ..pamietam taki jeden telefon do dzis...opowiedziec wam?

Gość born 1975
no nie wiem intelektualisci czy nie ale my jedni jedyniy mielismy ta gre z podworka i wszyscy grali :-)

stary stary, ale przynajmniej miales mozliwosc na dziecinstwo w najlepszych czasach. Ja sie zalapalam na koncowke, 79. Dobra to zapytam kto pamiea smak plynu ktory dostalismy do picia po awarii elektrowni w czarnobylu?

Gość Rocznik 85
Bylam za mala zeby ogladac ale pamietam: programy Luz i Lalamido. Poza tym psychodeliczne filmy 'dla dzieci' - o diable Piszczałce, mechanicznej Magdalenie (manekinie sklepowym) i jeszcze jakims facecie co miał oko z tyłu :o Lody Bambino jeszcze w papierkowym opakowaniu (duzo lepsze :P ) Zabawa w króla z piłką, w krowę?? (się łapało za palce 'krowy'- jednej osoby a jak wypowiedziała hasło 'mleko białe' to trzeba było uciekac).

Gość trollo
a w latach 90-tych szał Italo Disco: Al Bano i Romina Power: FELLICITA..... I Modern Talking. Na każdej potańcówce w Bułgarii leciało. Jak rodzice poszli to wyłaziliśmy z namiotu i leźliśmy za nimi i siedzieliśmy pod tą dyskoteką słuchając. Ech....