Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

Gość plemniczkaa
tyśka wszystko dobrze u Ciebie z chłopem ;)?

raczej tak. u mnie emocje opadły, te nerwy związane z ostatnimi dniami. poza tym nie umiem życ z kims kogo kocham a sie nie odzywam.. można ale nie na długą metę.. razem poszliśmy na pewien kompromis. i ja i on. i o to chodzi w związku :)

Gość plemniczkaa
tyśka to super. no kompromisy sa bardzo wazne w związkach. Ja tez nie umiem sie nie odzywac dlugo... wole sie pokłócic, wykrzyczec, ale nie milczeć... jak już sie zdaza "cicha noc", lub dzien to strasznie sie mecze, spac nie moge... brrrr Pozatym odkąd jestesmy malzenstwem to tez troszke inne podejscie mamy do kłótni.... ze poprostu nie warto tracić na obrazanie sie czasu i energii... skoro to nie jest nic az tak powaznego to przeciez i tak przez to sie nie rozwiedziemy, wiec po co?... no i od slubu mniej sie klocimy chociaz oczywiscie calkiem nie da sie tego wykluczyc :P

dziś przyjeżdżają meble do pokoju córki :) jak wróce z pracy to już podobno mają stać na swoim miejscu. jakoś ostatnio mam więcej energii, jestem pozytywnie nastawiona. choć od niedzielnego znoszenia do śmietnika części mebli mam MEGGGAAAA zakwasy na łydkach i ramionach :) echh człowiek porobi chwilke i już dolegliwości :D

Gość plemniczkaa
A u mnie też, ale ja do 21 w robocie, wiec nie skorzystam...

ja jeszcze godzinke :)a potem do domku :) popłacic rachunki :)i moze jakis zakup dla siebie :)musze sobie znowu pare biustonoszy kupić..bo ostatnio zrobiłam mały rekonesans w bieliźnie..i prawie z wszystkich wyrosłam..:Pa juz myslalam ze mój biust nie rośnie..:D

no to owocnych zakupów życzę :) ja tez rachunki musze dzis opłacić.. potem do domku i może jakieś przytulanko z m :) dziecka nie bedzie do jedzie do dziadków ;D

Gość soksoko
czesc ja juz po porannych mdlosciach,wiec ide troche pobiegac dla zdrowia. Przypomnijcie mi kiedy kazda z was testuje?bede trzymac kciuki. pozdrawiam

dokładnia, ja razem ze staraczką prawie w te same dni testujemy :) i okres jakos nam się podobnie pojawił, może zbiegiem okoliczności i owulka bedzie w podobnych dniach ;) soksoko - tylko sie nie przemęczaj, sport i ruch to zdrowie ale nie w nadmiarze.

plemniczkaa a tak z ciekawosci to ile % ci pokazujena ciążę? nie sugeruj sie tym wcale, tak tylko pytam :) rzeczywiście temp rośnie, to dobry znak :)

no to dziś czeka mnie pracowity dzień... jutro mam urodzinki i musze upichcic jakies ciasto, tort może tez by się przydał :) mąż uwielbia rafaello, więc napewno na stole będzie, do reszty nie mam póki co pomysłu...

tyśka911.........29..................3.............13.09 .............łódzkie staraczka też jestem ...24.......10.........14.09.........podkarpackie plemniczkaa.......28................1............23.08... ... .........śląskie a ja sie wkoncu doliczyłam cykli w których faktycznie sie staram :)i wyszło ze ten będzie 10 :) wiec zmieniąłm w tabelce :)

Gość plemniczkaa
Czesc. U mnie dzisiaj brzydka pogoda. Temperatura faktycznie mi skoczyla, ale i tak nic z tego. Wczoraj kupilam test najczulszy 10 jednostek, mam ich kilka wiec postanowilam dzisiaj zrobic... negatywny, wiec wiem juz ze nie jestem w ciąży, przynajmniej wiem na czym stoje i juz :). Ja mam przewidywany termin wystapienia @ w sobote. Dzisiaj ovufriend pokazuje ze punkty za objawy mogące wskazywac na ciąze to 40/100 Pozytywny test dzisiaj- 35%.... No nic moze nastepnym razem :D Ja dzisiaj znowu caly dzien w robocie :( Tyska zyczenia zloze Ci jutro :P

plemniczkaa nie sugeruj się tymi nawet najczulszymi, dziś masz dopiero 10 dzień, może jakbyś jutro zrobiła albo i nawet w piątek to by wyszło. a jesli nie to od czego mamy kolejny miesiąc starań? :D u mnie też brzydko i ciemno :( aż nie chce się w robocie siedzieć. staraczka to ty się bidoku tak załamywałaś że to 12 cykl a nie jest tak źle, 10 to naprawdę nie jest dużo. ja mam 3 (choć powiem że nie staramy się zawsze tak samo), czas leci i już. co ma byc to będzie.

Gość plemniczkaa
tak tyśka masz racje co ma byc to bedzie. Co do tego testu mojego to napisane bylo ze wykrywa juz ciąże 6-dniowaą, tak wiec 10 dni po owulacji powinien juz wyjsc przeciez...chociaz cien kreseczki, ale nawet cienia nie ma, wiec bedziemy w komplecie w następnym cyklu starań :)

i to własnie jest błąd większości dziewczyn które uwazają że po 6 dniach czyli 6 dni od współżycia... MYLNE PODEJŚCIE kochana moja. wykrywa 6dniową ciążę, ale od momentu poczęcia do zagnieżdżenia może minąć 4-7 dni. więc teoretycznie wykrywa 6 dniową ciążę, ale plus te dni do momentu zapłodnienia, czyli w zasadzie w 12, 13 dniu może wyjść ciąża.

plemniczka owszem taka ciaze wykrywa..ale ciaze liczy sie nie od zapłodnienia a od zagniezdzenia...jesli ten etap zakonczy sie powodzeniem :)ma on miejsce ok 7 dni po owu.....u ciebie jesli zaszłas bedzie to 3 dni od zagniezdzenia..wiec jak nic za wczesnie... Tyśka wogóle to wyczytałam ze starania w takiej sytauchji jak my jestesmy trwaja srednio 19 miesiecy....wiec to tez mnie troche uspokoiło :)a u mnie póki co jest ładnie :)ciepło i swieci słoneczko :)

Gość plemniczkaa
hmm cóż w razie dwa procenty nadziei powróciły ... :) Nie pozostaje mi nic innego jak czekać spokojnie co czas pokaze. Uda sie bedzie super, jesli nie, to nic zlego sie nie dzieje :) Dziekuje dziewczyny.

tak sobie czytam niektóre posty forum ciążowym i nie tylko.. i zastanawiam się czy czasem nie wchodzą tu jakies małoletnie dziewczynki podszywające się pod dorosłe kobiety.. rozumiem że nie da sie wszystkiego wiedzieć, ale google naprawde dużo podpowie... :D tak mnie jakos wzięło na podsumowanie kafeterii :P

coś dziś cafe zjada mi posty :( napisałam się a tu d**a cóż.. Czy wy dziewczynki przeglądacie czasem to forum ciążowe? ja mam takie wrażenie że wiele osób na nim piszacych to albo podszw dziecka albo osoby które były chowane pod kloszem a teraz gdy odbyły stosunek nic nie wiedza o dorosłym życiu, nie znaja swojego organizmu i liczą na to że inni im wytłumaczą co i jak... nie wiem, może ja to tylko tak odbieram ale jak ktoś się pyta czy jak sie kochał tego i tego i teraz jego dziewczyna ma mdłości większe piersi itp to czy to jest ciąża... my nie wróżki :D

coś dziś cafe zjada mi posty :( napisałam się a tu d**a cóż.. Czy wy dziewczynki przeglądacie czasem to forum ciążowe? ja mam takie wrażenie że wiele osób na nim piszacych to albo podszw dziecka albo osoby które były chowane pod kloszem a teraz gdy odbyły stosunek nic nie wiedza o dorosłym życiu, nie znaja swojego organizmu i liczą na to że inni im wytłumaczą co i jak... nie wiem, może ja to tylko tak odbieram ale jak ktoś się pyta czy jak sie kochał tego i tego i teraz jego dziewczyna ma mdłości większe piersi itp to czy to jest ciąża... my nie wróżki :D

no proszę... wchodze a tu moje posty niewysłane... beznadzieja... teraz raptem podwoili mi moje wypowiedzi... już dziś nic nie piszę...

Gość plemniczkaa
tyśka są twoje posty tylko pewnie pojawily sie po czasie... tez zauwazylam ze dzisiaj kafe szwankuje... Jak wymienilas te przysmaki to autentycznie zaburczalo mi w brzuchu :) pycchhha Ja przeglądam tez te tematy i tez czasami nie dowierzam.... dzieci zaczynają uprawiac sex kompletnie nie uświadomieni.. No a ja mialam dzisiaj ciezki dzien w pracy, ale juz leze w lozku gotowa do spania. Ciekawe jak jutro moja temperatura... Piersi mnie tak bolą ze dotknąć nie mogę, moze @ nadchodzi szybciej... Dobranoc dziewczyny :)