Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rometa39

te po cesarce to matki drugiej kategorii

Polecane posty

Gość rometa39

Co to za matka co sie boi poswiecic dla dziecka i urodzic naturalnie. żal i żenada.

Gość fgsdfg
dobrze,że nikt ci nie odpisuje na ten temat

Gość Grazynaff
Tez tak uwazam. Obecne "mamusie" tchorzliwe i malo rozgarniete. To smieszne jak szukaja porad w internecie od innych tak samo ciemnych mamus.

Gość Olali olala
A jeszcze gorsze sa te pizdy co sie staraja dowalic nieznanym osobom, zeby sobie poprawic samopoczucie. Niestety czytelniczki tyvh madrosci po drugiej stronie monitora smieja sie w glos i nawet troche wspolczuja...

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
Takie wypowiedzi świadczą tylko i wyłącznie o wszej inteligencji. Nie każda matka rodząca przez cc robi to z wyboru, w dużej mierzei są do tego wskazania medyczne. Dobrze, że dziecku nigdy nie przyjdzie do głowy powiedzieć matce, że ją mniej kocha bo urodziła przez cc i co za tym idzie jest matką drugiej kategorii.

Gość urszulawawa28
Nie wrzucajmy do jednego worka tych co maja cc bo ze wzgledow zdrowotnych musza tak rodzic. ale te mamusie co zalatwiaja sobie lub placa za cc choc nie musza to istatnie idiotki

Gość 163546531
Uwierzcie ze nie kazda chce tak rodzić choć czesto muszą. Ja byłabym skłonna zapłacić aby móc tylko normalnie urodzić a nie przezywac te meczarnie po cesarce. Wiec zastanowcie sie zanim cos napiszecie bo dla mnie ten temat powstał z braku zajecia jakiejs idiotki

Gość ewelina rep
No ciejawe jakie mialas przeciwskazania do porodu normalnego. bo cos nie moge uwierzyc...

Gość kirkalsa
163546531 nie wszystkie przezywaja meczarnie po c..ja czulam sie dobrze..a cc nie byla planowana...

Gość kamila4393
autorko jestes beznadziejna !!!! Myslisz ze kazda kobieta moze sama urodzic? Wczoraj dziewczyna z mojego miasta rodzila w meczarniach az urodzila martwe dziecko bo lekarzom nie chcialo sie cesarki zrobic i dzieciatko sie zadusiło no ale dla Ciebie to jest zal i zanada. Zalosna jestes!!!!! ja mialam cc i nie na wlasne zyczenie i dzieki temu mam zdrowa coreczke i nie uwazam sie za matke drugiej kategorii!!!!

Gość mamusiaadasia
Kamila nie tlumacz sie. bo na zlodzieju czapka gore.

Gość kamila4393
nie tlumacze ale wkurza mnie takie ocenianie innych. Jzeli autorka moze rodzic naturalnie to fajnie, niech sie z tego cieszy ale nie ktore kobiety naprawde nie moga i nie powinno sie ich w glupi sposob oceniac!

Gość ?...?
wole mieć niewidoczną blizne niż wielką,rozlazłą rozklapiche miedzy nogami, w której maż miesza fiutem jak we wiadrze:P

Ewelina rep - wskazan do cc jest baaardzo wiele. waga powyzej 4,5kg, odklejanie siatkowki oka, dojrzaly wiek pierworodki, dlugie przenoszenie fiazy, brak postepu akcji porodowej etc etc etc

Gość kamila4393
?...? :):) tez prawda :) yustyna derwisz zostawie twoja wypowiedz bez komentarza bo dla takich tepaków szkoda sie wysilac!!! Aha i porazka to chyba twoje drugie imie!!!

Gość Rafaellia
Nie badz chamska. w temacie piszemy nad wyzszoscia porodu naturalnegi nad cc po znajomosci.

Gość ludmilaztt
Nigdy nie bedzie z dzieckiem bardzo blisko ta matka co nie rodzila naturalnie. Cc nie polecam.

Gość No to może...
bardzo przykro jest czytać takie komentarze :(

Gość hehehehehehehehe
a te co nie karmią piersią to jakiej kategorii? ;) a te co miały cc a jednak karmiły piersią? ;) czy one sa gorsze czy lepsze od co rodziły sn ale karmiły mm? ;) pytanie z serii lepsze są chrupiące, czy tłuściejsze jak ktoś oglądał Króla lwa to wie o co chodzi :D

a ja cc polecam i z młodym bliżej chyba być nie mogłam, nie wiem co to za hasło, że nigdy bliskości odpowiedniej po cc mieć nie można myśle, z pani wyżej nie miała cc, więc dlaczego twierdzi to co twierdzi?

Gość hehehehehehehehe
glupiasukazautorki- ty wysoka kulturo osobista nie jesteś wcale lepsza :o

Nigdy w zyciu nie chciałabym rodzić naturalnie, ale nigdy nie obrazałabym matek, które chcą tak rodzić, trzeba mieć coś z głową i być nieźle niezrównoważonym żeby zakładać takie tamaty!

Pewnie autorka rodzila w bólach i teraz ma żal do kobiet, że można inaczej.... Ja leżałam w ciązy 4 razy w szpitalu bo miałam zagrozona i jak słyszałam jak podczas rodzenia dziewczyny krzycza jak zwierzęta i proszą o pomoc to postanowiłam zapłacę i nie będe jak zwierzę rodzić. I tak rodziłam bo chciałam. Jest XXI wiek. Ludzie robia sobie operacje plastyczne dla poprawienia wyglądu, sa zmywarki, pralki, suszarki, nawigacja satelitarna to czemu i w imie czego ja mam dać sobie wypychać mała dziurą dziecko??? Każdy robi jak chce. Nie potepiam tych kobiet, które rodza naturalnie. Chca to rodzą. Bo jak ktos kiedys na kafe napisał. Polska to nie jest Afganistan i każdy ma wybór.

Gość olaboga!!!
ale sie usmialam:) smiesza mnie osoby ktore uwaaja ze tylko porod sn jest ok. To jakies wielkie grube matrony tak uwazaja. Rozlazle baby. W zyciu bym nie chciala urodzic sn, nie mam zamiaru przechodzic tego bolu, dziecko ode mnie nie wymaga ze mam cierpiec i byl obolala mama, ktorej cos w pipce popekalo. Dzieci madrzejsze od doroslych ludzi

Gość a autorka
to pojebany kocmołuch, co koniecznie chce na kimś poleczyć swoje kompleksy wywołane pi*dą jak pułapka na niedźwiedzie XD XD XD XD Powodzenia w biciu piany, Matko Polko Z Misją XD XD XD

Gość olaboga!!!
pulapka na niedzwiedza haha dobre:):) brawo

Gość a autorka
dziękuję za uznanie :classic_cool:🖐️

Oczywiście - lepiej poświęcić dziecko i rodzić naturalnie:) Ja uważam,że to matki po cc poświęcają siebie w imię dobra dziecka. Nie podlega dyskusji to że cc jest dla dziecka bezpieczniejsza - bez złamań, otarć, krwotoków, niedotlenienia. Dla mnie wystraczy by dać się pociąć. Nie ma to jak na forum poprawić swoje samopoczucie, zmniejszyc kompleksy:) Mususz autorko być bardzo sfrustrowaną osobą, złą matką skoro chcesz podnieść jakoś swój status

Wydaje mi się że wazne jest aby dzieci były zdrowe a kto jak rodzi to chyba jego sprawa hmm ? nie uwazacie ? Naprawde niektórym osobo to się nudzi na tym forum jak widać.... a taka piękna pogoda za oknem że lepiej wyjśc na spacer niż wymyslać bzdurne tematy ... Sama miałam dwie cc i ze względu na wade wzroku ... mam wspaniałego 12-letniego synka i wspaniałą 7-latkę córeczke i nie wazne jak Oni przyszli na świat... ważne że są zdrowe :)