Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Jejku to super!! Chyba można już gratulować niewielka :) przynajmniej tak myślę, bo nawet jak okres Ci się spóźniał, to dwóch kresek na teście wczesniej nie miałaś co? Zresztą podobno testy rzadko mylą się w tą stronę...

pajulka a jaki serial oglądasz?? rebelrebel zapraszamy do nas zawsze bedzie nas więcej i weselej :) Dyskusje zaczynamy urządzać na wszystkie tematy bo jak byśmy pisały tylko o jednym to byśmy tu wszystkie chyba powariowały. A tak wracając do tematu to dziś pisałam z kuzynem który z żoną starali się o dziecko 2 lata i nic, postanowili w końcu zacząć robić jakieś badania. On zrobił okazało się że z nim jest wszystko ok,gdy ona postanowiła się zacząć badać okazało się podczas badań że jest w ciąży :) i w listopadzie rodzi córcię :))) Wiec trzeba być pozytywnej myśli i się za bardzo nie nakręcać choć wiem że to nie takie łatwe. kurczę pisze z wami a tu mi się tv wyłączył

To mój drugi test w życiu... wcześniej nie robiłam, zawsze czekałam bo jednak było jakieś zabezpieczenie. teraz wiedziałam, że ciąża jest możliwa więc nie wytrzymałam tydzień po terminie spodziewanej miesiączki zrobilam... piersi bolą już długo więc wcześniej myślałam, że to na okres.... choć trochę inny ten ból... czasem niedobrze mi się robi... ale tłumaczyłam to tym, że kiedyś miałam problemy z żołądkiem... ale to też nie ten rodzaj wymiotów... zrobię rano test jak wyjdzie to samo co dziś to chyba już nie będzie wątpliwości... Ale numer...

a ja różne oglądam, wszystko co leci po kolei bo tu z nudów można paść w tej pracy.. Plotkare, 90210, pamiętniki wampirów, czysta krew i jeszcze kilka innych :P Rebel ja myślę, że już możesz się cieszyć, przynajmniej ja bym sie już cieszyła :D przez Ciebie naszły mnie myśli, że może ja tez jednak jestem bo jak już pisałam piersi mnie bolą a na okres za szybko... Ale ciiiiiiiii musze sie nie nakręcać za bardzo bo potem będzie wielkie rozczarowanie

Witam koleżanki pięknym świtem o poranku... Jeszcze tylko godzinka mi została i do domku spać :D Moje biedne pieski pewnie chcą siusiu

Witam nowe koleżanki :) ja po spotkani ze znajomymi, 2 piwa wypiłam i teraz tak myślę a co jak tam się 'coś' zagnieżdza? hmmm ...8km się przeszliśmy i na 4 rano dotarliśmy do domu.... Niewielka gratki! Pajulka, nie życzę Ci @ :D

to znowu ja :) my wlasnie w drodze. witam niewielka i juz gratuluje! witam tez cie rebel . :) dzieki dziewczynki za zyczenia :) co prawda mam imieninki w poniedzialek ale swietowalam juz wczoraj bo nie bedzie mnie na miejscu a znajomi nie chcieli czekac dwa tygodnie :) zawsze swietujemy w weekend:) a ze przyjezdxam dopiero w przyszla niedziele wieczorkiem stad te dwa tygodnie :) widze pentium ze razem imprezowalysmy wczoraj :) trzeba normalnie zyc w tym wszystkim. uda sie to sie uda jak nie to uda sie kolejnym razem . ale nie mozemy zapominac o sobie!!!

Hej wpadłam na chwilkę, bo teściowie siedzą i nie mogę za bardzo :P Piersi dalej bolą oby nie na okres... Dwupaczku udanego urlopu ;) Rebel daj znać co i jak, bo ciekawa jestem... pentium myślę, że nawet jak coś się zagnieżdża, to te dwa piwka nie będą miały większego wpływu. Niektóre dziewczyny dowiadują się w drugim czy trzecim miesiącu a przez ten czas normalnie żyją i rodzą zdrowe dzieci także spokojnie ;) Ja dzisiaj też ze dwa piwka wypije, na lepsze spanie... :D Miłego wieczorku

Oj coś cichutko tu u nas dziś, to chyba sprawka niedzieli.Ja od rana generalne porządki potem zakupy a na koniec brat z bratową wyciągnęli nas na spacer, dopiero co weszłam do domu i padam na pyszczek.Obiad zjedzony i mam chwilkę na odpoczynek zanim znowu przyjdą. @ się trochę rozkręcił.No i jutro lekarz, ciekawe co powie.

Gość Kammma
Cześć dziewczyny to znów ja. Niestety, @ się pojawił i męczy okrutnie. I jeszcze przed chwilą zadzwoniła znajoma, czy czasem nie jestem w ciąży, bo ona jest ( udało jej się za pierwszym razem). Gina mam dopiero umówionego na 31, żeby rzucił okiem na pęcherzyk i wypowiedział się o wynikach mojego M. Zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam zmienić lekarza. Męczy mnie to nieustanne czekanie. Na wizytę u lekarza, na owulacje, na okres..Ehhh

Witam :) chetnie sie przyłacze do Was , ja staram sie od 2 lat wczesniej poronniłam i tak sie to ciągnie aż do dziś .. właśnie czekam na @ ale już jajniczki pobolewaja więc zapewne nadejdzie :/

Witam nowe staraczki :D mi jakoś dziisaj dzień szyyyybko leci. Spotkało mnie też dziwne zjawisko....jak tem. miałam zawsze 35,9-36,3 teraz mi urosła do 37.....:O albo owulacja mi się przesunęła (jestem w 17dc, po raz drugi w tym cyklu zauważyłam śluz płodny :/) albo choroba jakaś.....gardziołko ostatnio bolało... :) jak tam u Was? Kammma... mnie męczy czekanie na @, czy się pojawi czy nie....... yh Vanesanesi główka do góry i nadejdzie na pewno czas, kiedy dwie kreski uczynią Ciebie najszczęsliwszą kobietą :D Nas wszystkie :D

Ja byłam dziś u gina tego nowego i powiedział mi to samo co ten stary,czyli że ten cykl mam przeczekać i podejść do niego na następny miesiąc jak dostane @ to ok 9-10 dc to wtedy obejrzy jajniki ( bezsensu) jak by nie można było zrobić tego w tym cyklu. Ale powiedział że jak po dufastonie dostałam @ to jest szansa na ciąże,nie wiem na jakiej podstawie to stwierdził.Teraz się zastanawiam do którego iść w tym przyszłym cyklu.A co jeśli znowu nie dostane @. Wogle ten stary gin mi powiedział że rok starań to nie tak dużo a ten nowy dziś że jak się już rok staramy to jest strasznie długo i powiennam iść do kliniki niepłodności. Teraz będę was coraz rzadziej odwiedzać bo skończył mi się urlop a w pracy nie mam dostępu do internetu. Witam nowe dziewczyny.

Witamy nowe dziewczynki! Storczyku i co, gin badał Cię podczas okresu? Ja jakoś nie mogę się przekonać :P U mnie nic ciekawego, dwa dni po nocce zleciały szybciutko i dzisiaj znowu pracuje do 19... Strasznie mi się nie chce i pewnie będzie mi się dłużyło to 12h jak nigdy ;/ Dajcie znać jak będziecie, ja tu cały dzień będę zaglądać ;) Miłego dnia

Hej Dziewczyny:) sledze Wasz topik i postanowilam ze sie dolacze:) tabelke wrzuce po poludni bo dzisiaj troszke zajety dzien i jak bede juz w domu to na spokojnie to zrobie. My staramy sie drugi cykl, pierwszego sie nie udalo. Jak mija Wam poranek?

Gość 7bla
siemka, wbijam do was na forum, ja bym chciala juz miec dziecko ale niestety poronilam dwa razy, ostatni cykl wydluzyl mi sie o tydzien i ten teraz chyba tez wiec sie nakrecam na ciaze bo kochalismy sie z mezen na czas owulacji wiec mam mala nadzieje bo tempka mam dosc wysoka ( a nie mialam takiej od 4 miesiecy) , jestem senna spie w poludnie ( jak nigdy), boli lekko brzuch ale za to piersi bola tak troszeczke. jak wcale . zobacze co tobedzie , pozdrawiam

Gość taTaMI85
Witam Moge sie dolaczyc? mam juz 2 letnia coreczke i chcialabym powiekszyc rodzinke, niestety latwo nie bedzie- tak jak poprzednio czeka mnie leczenie:(bardzo mnie doluje ten fakt, ze nie moge sama bez lekow zajsc w ciaze...dzieki Bogu raz juz sie udalo, mam nadzieje ze kolejnym rzem tez sie uda. Aha mam 27 lat:)

Gość taTaMI85
Topik ogarnelam, mam nadzieje, ze wszytskim nam szybko sie uda:):):) poranek mija szybko...niedlugo do pracy i sie nie chce:P:P

Gość 7bla
ja natomiast nie mam problemu z zajsciem , gorzej z utrzymaniem ciazy

Gość elliska
Hej Dziewczyny! Dostałam w niedzielę @ więc nici z dzidziusia w tym miesiącu, ale przynajmniej mój cykl trwał 30 dni, więc wracam do normy :) Ostatnio było to 43, 37, a nawet 50 dni więc się cieszę, że teraz @ pojawił się tak szybko :) Koleżanka z pracy powiedziała mi, że jest w ciąży. Starała się 3 cykle. Mam nadzieję, że nam wszystkim też już niedługo się uda :) Pozdrowienia!! :)

Gość taTaMI85
Smutno to ze teraz tyle kobiet ma problemy...ja do 18 tyg. bralam luteine, bardziej profilaktycznie bo mam pcos, a ciaza byla po stymulacji clo...teraz znowu to samo...ech...teraz biore anty, zeby wyciszyc troche jajniki mega zapecherzykowane i powiekszone:(ale od grudnia odstawiam i zobaczymy, od nowego roku konkretne leczenie...

Gość taTaMI85
no chyba ze sie uda z tzw.efektu odstawienia:P:P:P

Jezu dziewczyny, ale mi się dzisiaj nic nie chce... Eliska cieszę się że wszystko wraca do normy, Tatami życzę powodzenia ;) mam nadzieje, że będzie to w wyniku odstawienia :P

Pajulka gin mnie nie badał, kazał przyjść 9 dc następnego miesiąca, tylko jestem ciekawa co będzie jak znowu nie dostane @. No i teraz nie wiem do którego gina mam iść, czy do tego nowego czy tego starego. Ja też zaraz do pracy śmigam a już mi się nie chce, więc będę dopiero przed 22 :( Oj jak dużo dziewczyn do nas dołączyło SUPER

Witam dziś :D ja zaczelam czytać o poczęciu wg ustalonej fazy księzyca. Powinnyśmy się starać w tej fazie, w której przyszłyśmy na świat :D ''prócz znanego nam cyklu miesiączkowego ponad wszelką wątpliwość istniał jeszcze drugi, indywidualny cykl płodności, który ustalał się w momencie narodzin kobiety i precyzyjnie wybijał rytm przez wszystkie jej płodne lata. Ten drugi cykl jest wyznaczony przez fazę Księżyca w chwili, kiedy kobieta przyszła na świat. Każde ponowne wejście Księżyca w tę fazę oznacza czas płodny i możliwość poczęcia.'' ciekawe i intrygujące :D

HELLLOOO :) a ja w pracy... zamulam . Boże wczoraj sie tyle naczytałam na różnych forach o ciążach o testach o mikroskopach zeee uff , mam juzdośc . Ja natomiast mam z mężem konflikt serologiczny i przypuszczam że to może być również naszym problemem , słyszalyscie cos na ten temat tzn czy ktoś z waszego bliskiego otoczenia , bo na forum to roznie pisza .. pozatym witam wszystkie nowe staraczki :)

DODAJĘ SIĘ :) :) STARACZKI: nick---------------cykl starań--------data @---------wiek----------miasto biały storczyk---------12-------------13.10.-----------27-- -------Szczecin pentium_00--------------1-------------22-25.10--------28- ---------Wrocław dwupaczek???......... 12..............02.11............36..........ok.Opola vanesanesi........już nie liczę........26.10...........25..........k.Krakowa

Gość 7bla
dzieki vanesanesi , dam znac wszystko juz by bylo jasne gdyby mi sie cykl nie rozregulowal i nie wiem czy robic test czy jescze nie