Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigantozaur

zapraszam do wspólnego dietowania

Polecane posty

Gość gigantozaur

Mam nadzieje ze ktos chetnie do mnie dołaczy. Chciałabym schudnac ok 8 kg i utrzymac wage mądrze i w miłym towarzystwie wspóldietujących. Zapraszam

Gość Tal0
Hej :) to ja się mogę przyłączyć :-) mam około 163cm wzrostu ;) i hmm ja ostatnio się ważyłam około 72kg... ale to było Ostatnio hehe :D jutro rano się zważę żeby sprawdzić dokładnie :-)

Gość gigantozaur
Ale sie ciesze ze jestescie zainteresowane. Nie za bardzo sie orientuje jeszcze co i jak ale spoko damy rade. Chyba MŻ najlepsze. Nie odchudzam sie od dzis juz sporo zrzucilam kilosków pociążowych ale jeszcze chciałabym na początek 5 potem nastepne i zobaczymy. Mam 29 lat wzrost ok 170 waga 73:(

Gość Tal0
hmmm ja w sumie bym chciała na początek z 5 kg zrzucić, ale chyba lepiej sobie tego nie ustalać bo jak się nie uda to mogę się załamać bu... a co preferujecie jeść na śniadanie na diecie ?? Nie zawsze mam możliwość jeść w domu :(

Gość gigantozaur
Ja własnie sniadan nie jadam wiem ze to blad. Bładze szukam czegos dla siebie :(

Gość gigantozaur
Witam Kiwi Widze ze juz dietujesz:D Musze sie zrobic na czarno...

Gość chloramfenikol21
Hej:) też się z chęcią dołączę, choć moja dieta to zwykłe MŻ, bo po prostu ograniczyłam liczbę zjadanych kcal ( dzienny próg, którego staram się nie przekroczyć to 1500kcal) i np dziś zjadłam na śniadanie bułkę, potem pączka, a o 16 na obiad ziemniaki + kurczak z pieczarkami, surówkę z czerwonej kapusty i kompot. godzinę temu zjadłam jabłko i pije już dziś tylko cole zero jeśli najdzie mnie ochota na coś do jedzenia :D dzięki temu nie czuję parcia na słodkie (pozwalam sobie w ciągu dnia na np pączka/drożdżówkę ale tylko do 13!!) , nie głodzę się (dziś mi wyszło jakieś 1100-1200kcal), a chudnę ;) Jestem studentką ciężkiego kierunku i od rana do wieczora jestem na nogach w tygodniu, więc ruchu mi nie brakuje;) to ograniczenie w jedzeniu stosuję zawsze, gdy zaczynam czuć się jak wieloryb i potrafię w ciągu 2tyg schudnąć z 3kg bez wyrzeczeń :) Polecam :) :D

gigantozaur a to teraz Cię zaskocze bo to w stopce to jest nic :P w lipcu ważyłam 102kg:D więc już 15 za mną :P mam 25 lat jestem z łodzi a mój cel to minimum 60kg:) max 54kg obecny cel 10kg:) dieta 1000/1200kcl :)

Kiwi mnie juz nic nie zaskoczy bo ja to byłam wielorybem kiedy to 3 lata temu wazyłam 120 schudłam do 85 i tak przez jakis czas waga wahala mi sie miedzy 85 a 95:( troche wiecej niz rok temu udało mi sie schudnac do 75 teraz mam ok 73 i chce schudnac wiecej. Ogolnie mam obsesje na tym punkcie :(

mój plan na jutro to : śniadanie owsianka 2 śniadanie brzoskwinia obiad zupa warzywna + filet z kurczaka podwieczorek aktivia kolacja sałatka warzywna Taki mam plan żywieniowy na jutro:) plus oczywiście dużo wody i herbaty kolejny dzień ś: kanapki z pieczywa chrupkiego z wędlinką i pomidorem 2ś: jabłko O: zupa warzywna bo pewnie zostanie z poprzedniego dnia P: sok warzywny K: serek wiejski z warzywami Taki mam plan na 2 dni :)

Ja cholerka zadnego planu nie mam:( jestem troche rozsypana. Mysle intensywnie. Aha czy Wy dziewczyny zapisujecie sobie np. w notesie co jeci i pijecie i liczycie te kcal? Czy tak na oko;)

Inga miło mi:) Ja ostatnio na oko:) a od dziś znów robie plan co będe jeść bo tak to stoje i myśle i myśle i mysle :D ale wejdzie zmiana muszę zjeść fasolke to chyba jutro fasolka na obiad albo kalafior bo się zepsuje :( a już troszke leży :P

gigantozaur sama sobie gotuje tylko jesli chodzi o rybe czy fileta z warzywami to robie to na parze a rodzinie cos innego ale to wtedy gdy jest mąz a jak nie ma to robie tylko córce i Sobie a często córa je też to co ja :) raczej często jestem sama z dzieciakami to nie mam parcia na gotowanie codziennie obiadu. Starsza je obiady w przedszkolu więc w domu jej robie cos na szybko np tak jak dziś barszczyk czerwony z uszkami a i tak nie zjadła, nie ma sensu gotowac bo straszny z niej niejadek. Dzis mam spokój jak nigdy :D starsza już spi a młodszą właśnie wykąpałam to może też zaraz zaśnie :D

To dobrze rozumiem ze masz dwie corki tak? Ja mam prawie szescioletniego syna i nie chce jesc praktycznie niczego. Ma niedowage a ja robie co moge zeby zjadl choc troche. Ale zaczyna powoli jesc po kawałku schabowego bo to jedyne mieso jakie je :(

gigantozaur Widzę masz to co ja:D tylko moja ma 4 latka prawie 4,5:P a wzrost 98cm i waga nie całe 14kg:-/ a jej ulubione jedzenie to kanapka z masłem ewentualnie z cebulą :D albo serek topiony heh taki jest jej jadłospis czego bym sie nie starała wcisnąć to i tak nie zje więc już jej zawsze pytam co zje i robie to co chce bo inaczej to nie zje :(

Moj mały ma 120 i wazy 19 kg:( Najgorsze jest to gotowanie dla mojego m i dla małego co innego i dla mnie jak jestem na diecie :P A Ty pracujesz czy jestes z dzieciaczkami w domu? Ja pracuje choc jestem teraz chwilowo z małym w domu bo chory.

gigantozaur moja mała jest malusia :P ma dopiero nie całe 4 mies wiec ja jeszcze na macierzyńskim do grudnia:) obecnie robie prawo jazdy :D a potem pewnie do pracy chociaż nie wiem jak to będzie bo ta starsza non stop chora w tym przedszkolu, opiekunke byśmy zatrudnili ale mieliśmy kilka przygód i powiedziałam nigdy więcej.

Jeśli chodzi o mnie to mam 22 lata bu... Brak dzieci i chłopaka hehe :D wiadomo czemu... TYLE kg żywej wagi hihihi :D Ja jutro rano się zważę zobaczymy co to będzie, a i chcę sobie fotkę zrobić, żeby co tydz sprawdzać czy cokolwiek widać. Jako tao konkretnej diety nie mam po prostu będę uważała na to co jem i starała się nie siedzieć całymi dniami przed tv kompem itp :D

Wszystko wiem:( moj mały choruje w przedszkolu do dzis. Przepraszam w zerówce;) ale w przedszkolu. To ty masz w domu taka malusia kruszyneczke:D Ja byłam w domu z nim do 3 roku zycia na wychowawczym. Potem poszedl do przedszkola i tak lata leca za rok pojdzie do pierwszej klasy a to sie dopiero zacznie. A czy dobrze rozumiem ze zrzucach kilosy po ciąży czy tak jak ja wczesniej mialas tez problemy z wagą?

haha :D to dobre to samo nas zaciekawiło:D Tal0 teraz bedziesz musiała odpowiedziec przycisnieta przez nas chudzinki do muru :D

Tak jak pisałam całkiem u góry... mniej więcej 72kg :) ostatnio się odchudzałam i fajnie i spadła waga z 70kg do 64kg ehhh ale później nie było pieniędzy żeby chodzić na siłownię i kupować specjalne jedzenie dla mnie :(( no i zaczęło się jeden kebab drugi kebab ehhh.... porażka jakieś dwa miesiące temu to było. a było już tak fajnie widać było mniejszy brzuch :(