Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelwrrel;rw

Czy kobieta z "małym przebiegiem" jest bardziej atrakcyjna dla faceta?

Polecane posty

Gość Slodka...ale tajemnicza
Jesli obraza cie slowo gluptasek to przyjmij moje przeprosiny.

Gość amadeuzs
co za powaga... zlozcie rece do modlitwy

Gość oyoyo
jak tam kremik? ;) kiedy będziesz się seksił?

"7snackROR, teraz już widać, że ci się nudzi i prowokujesz, bo piszesz, jakby nie docierały do ciebie oczywiste wypowiedzi" xxxxx o kolejny dekonspirator sie znalazl;-)) xxxx " Jakbyś była zafiksowana na swoje i koniec, widząc świat w czarno-białych kategoriach, że tylko twoja ideologia jest jedynie sluszna, i tak:" xxxxx i nie moze zniesc odmiennego punktu widzenia - coz za speitosc;-) xxxx --> mylisz SATYSFAKCJĘ z posiadania jednego partnera z uprawianiem seksu z kim popadnie, "samobiczowanie" to pewien masochizm, robienie czegoś wbrew własnym potrzebom- a jeśli ktoś NIE MA POTRZEBY bycia z wieloma partnerami, to gdyby wbrew sobie to robił, to wtedy by się "samobiczował" xxxxx czy ja kogos mzuszam do posiadania wilu partnerow?;-)) ja porostu wyt=razam opinie - ktorej nie zmienie bo mam ku temu powody;-) " Hedonizm nie musi być równoznaczny z wielką ilością partnerów, więc co ty chrzanisz? Hedonizm to dążenie do osiągnięcia w życiu satysfakcji, przyjemności- a można to osiągnąć na różne sposoby, a nie tylko tak, jak ty to propagujesz" xxxx zaczynaj sie przciski personalne;-) to jest twoja definicja hedonizmu - mi obca;-) tyle wtamcie;-) xxxx "- mówienie, żebyś nie krytykowała czyjejs postawy jest "niegrzeczne"? nie pogrążaj się" xxxxx tak wlasnie uwazam - tak samo jak darcie bibli i mowienie ze boga nie ma nie ejst obarzeniem jego wyznawcow tylko wyrazaniem wlasnej opinii i przekonana (ale to tylko przyklad , nie chce offtopica robic;-) xxxxx To ty siadłaś na Słodką, że tylko twoje spojrzenie na świat jest jedynie słuszne, a ona jest ograniczona i nie poznała życia, bo woli tak, a nie inaczej" xxxxxx napisalm gdzie ze jedynie moje zdanie jest sluszne, hm?;-) jelsi nie - to mow sw oim imieniu wa nie w moim , ok? jak bede chciala napisac "ze tylko moje zdanie jest sluszne" to uiczunie - adowkoatow ktorzy przinaczaj nie potzrebuje;-) mam inne zdanie na temat tego co mowi Slodka - i go nie zmienie xxxxx To jest forum dyskusyjne i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale sposób, w jaki ty to robisz, jest bezczelny. xxxxx twoja opinia mnie nie inetersuje;-) a rozmowy ze mna nie sa obowiazkowe;-) xxxxx I nie obchodzi mnie, czy jesteś homo, hetero, czy bi, to był tylko przykład. " xxxxx a mnie nie obchodzi twoj poglad na te sprawe. amen;-)

"Slodka...ale tajemnicza Nie skonczyly sie argumenty,nie ma co dyskutowac z osobami ktorym nawet nie chce sie dokladnie przeczytac co pisze." xxxxxxx ja przeczytalam dokladnie i wyrazilam swoje zdanie - a ty sie powtarzasz i piszesz to drukowanymi literami - tak jak bys sama sioebie chciala przekonac o slusznosci twojego wyboru, tak to wiedze (ale to tylko moja opinia;-)

Gość dck
uznajmy ze seks "normalny" - zwykły seks i seks oralny, czyli baza, bez fetyszy, bo to już kwestia dodatkowych preferencji (bdsm to fetysz). seks normalny dla hetero to kobieta z mezczyzna, dla geja to seks z facetem (czyli tu anal sie wlicza, bo nie ma innego wyjscia), dla lesbijki z kobietą.

" Slodka...ale tajemnicza Jesli obraza cie slowo gluptasek to przyjmij moje przeprosiny" xxxxxx oki;-) xxxx amadeuzs co za powaga... zlozcie rece do modlitwy" xxxxx sorry nie wiem jak sie uklada rece do modl;itwy - nigdy sie nie modlilam;-)

dck - mam inna opinie - kazdy ma swoje generalizacje sesku, a wiec seks normalny nie stnieje;-)

Gość amadeuzs
heheh czyli seks po bozemu przez dziurke w przescieradle tez moze byc dla kogos normą :)

Gość dck
aha i definicja hedonizmu, jakby ktos jej nie znal: 1. doktryna etyczna uznająca rozkosz bądź unikanie przykrości za najwyższe lub jedyne dobro i cel życia 2. postawa życiowa oparta na tej doktrynie http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2560053 x hedonista nie będzie sobie odmawiał przyjemności w żadnej dziedzinie, więc logiczne, że i w seksie się nie będzie ograniczał. to dość logiczne...

Jestem od dawna przekonana o slusznosci swojego wyboru. Tylko ty nie mozesz przetrawic,ze osoba ktora ma jednego partnera seksualnego naprawde moze byc pewna tego co lubi.

[zgłoś do usunięcia] amadeuzs heheh czyli seks po bozemu przez dziurke w przescieradle tez moze byc dla kogos normą " xxxxx oczywiscie ze tak;-) czeste u muzulmanow z reszta

Gość dck
ROR - okreslilam to w przyblizeniu na potrzeby konkretnego watku. seksualisci uznaja, ze norma jest wszystko, co sprawia przyjemnosc obojgu partnerow i oboje wyrazaja na to zgode bez przymusu. specjalnie ja zawezilam. amadeuzs - dla kazdego norma bedzie co innego zgodnie z powyzsza definicja. oczywiste jest za to, ze jesli dla kogos norma jest seks przez dziurke w przescieradle, to jest to zaburzenie i ida za tym rozmaite problemy. slodka - jak pisalam. ty sobie mozesz byc teraz przekonana, a za 10 lat mozesz przyznawac nam racje. po prostu nie masz porownania, wiec - po prostu caly czas nie wiesz, o czym piszesz. wydaje ci sie, ze wiesz, ale nie mozesz miec pewnosci, bo nigdy nie probowalas. byc moze teraz nie masz takiej potrzeby i wydaje ci sie, ze nigdy nie bedziesz miala, ale nie wiesz, czy ci sie jeszcze wszystko nie odmieni. a nie wiesz, bo nie jestes doswiadczona. najgorsze jednak bedzie dla ciebie, jak juz peknie ta banka, ktora sobie nadmuchalas. takie rozczarowania sa najbardziej bolesne, dlatego lepiej sobie niczego w zyciu nie idealizowac.

" Slodka...ale tajemnicza Jestem od dawna przekonana o slusznosci swojego wyboru. Tylko ty nie mozesz przetrawic,ze osoba ktora ma jednego partnera seksualnego naprawde moze byc pewna tego co lubi." xxxx hahahah - pozowlisz ez ja bed sie wypowidac na temat swoich uczuc - ty mozesz jedynie zgadywac co ja mysle;-) a jak myslisz laski ktpore ci pwoiedzialy ze wiele tracisz- to nie byly nigdy "w twoich butach", hm? od razu mialy 6 partnerow?;-)) ja wiem jak to jest bo tez kiedys bylam w takim polozeniu -jak ci pasuje to kej, to jest tak jak ty bys widziala tylko gory i byla zachwycona tym widokiem - a ja bym najpier pojechaly w gory, a potem nad morze i mowila ci ze morze tez moze ci sie spodobac;-)) ale przymusu nie ma;-)) as easy as it is;-)

Gość dck
ide spac i kazdemu zycze udanego pozycia seksualnego na koniec

Gość amadeuzs
przeciez slodka to stara baba, ona ma swego fagasa od zawsze, co jej ma sie zmienic za 10 lat?

Bez sensu gadacie, przeciez nie wiecie ile mam lat i moge w tym swoim jednopenisowym stanie twkic od 50 lat,moze jak stuknie mi 80tka to mi sie odmieni hehe. Ludzie to sa jednak dziwni

"(....) moge w tym swoim jednopenisowym stanie twkic od 50 lat(...)" xxxxx siwta racja - mozesz sobie tkwii do woli:-) amen;-)

Gość amadeuzs
a nie mowilem? menopauza i te sprawy

No i niczego nie idealizuje,nie chce mi sie bzykac z innymi facetami,po prostu tragedia! Cale zycie to ma byc nieustajaca orgia

[zgłoś do usunięcia] Slodka...ale tajemnicza No i niczego nie idealizuje,nie chce mi sie bzykac z innymi facetami,po prostu tragedia! Cale zycie to ma byc nieustajaca orgia" xxxxxx to sie nie bykaj;-) ja nielubie robic siku 16 razy dziennie - i nie zakladam z tego pwoodu watkow na forach;-) ani nie mowie ludziom kt sikaja 16 razy dziennie ze lepeij jest 10 - po prostu wisi mi to;-)

Gość yeti69
Weźcie zróbcie sobie wszyscy razem sex party i po problemie :D każdy będzie wyluzowany ;)

Gość .,.,.,.,.,.,..,.,.,..
'choc moim zdaniem takie osoby wiele omija - przede wszystkim poznwanie wlasnych potrzeb'' - najlepiej wmawiać komuś innemu co dla niego lepsze i jak ma poznawać swoje własne potrzeby...a nie każdy ma potrzebę próbowania i testowania nowych partnerów ''tobie się tylko wydaje, że wiesz, co lubisz.'' - hahaha..to raczej Tobie sie wydaje że wiesz co ona lubi czego nie co powinna lubić czego nie co polubi czego nie.A ona wie to lepiej bo Ty nie jesteś nią ''a może twój facet tak naprawdę jest kiepski, ale ty po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy?'' - no przecież chyba czuje czy jej dobrze,czy czuje sie zaspokojona,czy odczuwa rozkosz,czy ból,to że nie jadła pomidorowej nie oznacza że nie smakuje jej rosół :P jakby nie smakował to by go własnie nie chciała jeść i moze wtedy sięgnęła by po pomidorową (nie lubie porownywac seksu do jedzenia ale niech będzie) ''Wiem tylko to co on mi zaproponowal? Uwazasz,ze kobiety w sferze seksu trzeba za reke prowadzic? Jezeli nie wiesz co to BDSM to najwidoczniej na nic ci sie zdalo to zaliczanie facetow i nadal jestes jak dziecko we mgle.'' - daj spokój nie tłumacz sie już tak,nie daj sie zwariować,najważniejsze żebyś Ty wiedziała czego chcesz i nie poddawała sie presji otoczenia. To widać że ROR chce ośmieszyć kobiety z 1 partnerem jako wielce niedojrzałe i ślepe na swoje potrzeby zapewne dlatego że ocenia innych po sobie a sama taka pewnie była. Jeszcze sie ośmiesza tłumaczeniem dlaczego nie wie co to BDSM - bo nie zna slangu! slangu! :D widać jej wielkie doświadczenie,co z tego że poznała np. 10 penisów jak poznala je powierzchownie? mozna mieć więcej doświadczenia będąc z 1 osobą jeśli sie przed nią całkowicie otworzy a można nie spróbować wiele będąc z kilkoma osobami..wiadomo nawet że gdy sie jest z kimś 1 dłużej to z czasem coraz więcej sie eksperymentuje żeby nadal było ciekawie. Nie sztuka utrzymać namiętność przez 3 miesiące gdy własciwie ona jest sama z siebie,sztuka by podsycać ogień cały czas na nowo z 1 osobą. Ktoś sie może z tym nie zgadzać ale to o to chodzi żeby każdy sam wiedział co dla niego lepsze. ''dla kontry: dziwica zawzse jest zadowolona z seksu - czy kltoras powiedziala ze bylo kiepsko? '' - to że Ty nie powiedzialas i nie skaplas sie jak bylo kiepsko nie oznacza ze kazda taka jest. Owszem wiele dziewczyn nie ma przyjemnych wspomnien z pierwszego razu i musiała wobec tego wtedy czuć że jest coś źle a nie nagle potem sobie przypomniala jak bylo źle - skoro sobie przypomniała musiała to czuć już wtedy to logiczne! a moze jak dziewica zostanie zgwalcona nie odczuje ze to kiepskie bo skad skoro to pierwszy raz? ''spotkalam tylko jednego faceta z ktorym chcialo mi sie bzyknac,mam sie zmuszac? I jeszcze raz napisze,ze wiem co lubie'' - do nich nie dotrze bo są zbyt ograniczone a zgrywają się jakie to są doświadczone i dojrzałe..to że uprawiały seks z kilkoma więcej nie oznacza że wiedzą więcej o życiu i są lepsze. ''kobieta doświadczona jest wymagająca, nie zadowoli jej byle co. skoro nie jesteś w stanie stanąć na wysokości zadania -jesteś byle czym, więc musisz szukać niedoświadczonej, aby tego nie odkryła'' - bla bla bla...ja byłam bardzo wymagająca i dlatego przez długi czas byłam sama bo nie było nikogo odpowiedniego na horyzoncie. I uwierz byle co by mnie nie zadowolilo. ''tak samo jak proste ze wiele traci '' - bo Ty tak twierdzisz? :D wiecej straci nie wyjezdzajac nigdy za granice niz zmieniając partnera...seks w przeciwienstwie do jedzenia/podrozy jest dla niektorych mocno osobowy,zwiazany nie tyle z poznawaniem nowosci,adrenaliną co z pogłębieniem więzi. ''nawet najwięksi ruchacze woleliby dziewczynę z niskim przebiegiem'' - szczescie ze szanujaca sie kobieta z niskim przebiegiem na nich nie spojrzy jesli wie co sobą reprezentują,za niski poziom,chcieli świętej to powinni sami tacy najpierw być a potem wymagać ''wole konsumpcjonizm - a raczej hedonizm - niz dominuja w polsce filozofie samoumartwiania/samobiczowania - to prawda '' - ale co ma piernik do wiatraka? słodka wyglada na zadowoloną z obecnego partnera skoro nie czuje potrzeby by go zmienić.Jasne że może kiedyś to sie zmienić ale wcale nie musi,to ze inni tak mieli to nie znaczy ze kazdy.A jak to sie zmieni to sie zmieni,teraz jest ok i nie ma tu zadnego samobiczowania - przeciwnie jestes tylko Ty ktorej najwyrazniej nie pasuje ze ktoś żyje inaczej niż Ty i w dodatku jest szczęśliwy,chcesz to zepsuć swoimi niby słodkimi radami każda zakończona obłudnym ";)" nawet gdy piszesz coś niemiłego. ''Doświadczony mężczyzna szybko oceni czy ma do czynienia z "doświadczoną" babką i nikt go nie skłoni aby związać się z takową jeśli myśli o założeniu rodziny. Seks - owszem, im łatwiejszy tym lepszy, ale nic poważnego'' - bla bla bla...czym niby rozni sie doswiadczony facet od takiej samej babki? to samo robili to chyba powinni wlasnie ze sobą byc a nie tylek zawracac komus kto pogardza łatwym seksem. ''pozadania do roznych mezczyzn/kobiet jest normalne'' - a do jednego już nie? nie kazdy jest taaakim poligamistą wbrew temu co mówią. Różnorodnosc lezy w naturze wiec takze czlowiek musi mieć nieco inną nature niz drugi człowiek ''dla jakosci seksu im zwiazek krostszy tym bardziej namietny'' - oj jak Ty mało wiesz o życiu gąsko,świnko,mróweczko droga ;););) to nie wiesz że ogień może rosnąć gdy ludzie NAPRAWDE się pragną? i pragną wtedy nie tylko przyjemności ale także całkowitej bliskości i połączenia,także duchowego. Ja osobiście wole seks gdy już wiem co partnerowi sprawi największą rozkosz,gdy umiem mu to dawać,gdy nie ma już między nami żadnych barier,nie wstydzimy sie niczego. Będąc z kimś chwile jakie doświadczenie zyskamy? Skoro najprawdopodobniej nawet nie nauczymy sie jego ciała... ''i nie moze zniesc odmiennego punktu widzenia - coz za speitosc '' - no chyba Ty ;) ;) ;) kochanie,robaczku,myszeczko,hm? 👄🌼 ''ja wiem jak to jest bo tez kiedys bylam w takim polozeniu -jak ci pasuje to kej, to jest tak jak ty bys widziala tylko gory i byla zachwycona tym widokiem - a ja bym najpier pojechaly w gory, a potem nad morze i mowila ci ze morze tez moze ci sie spodobac '' - przez długi okres czasu nie mialam mozliwosci zobaczyc morza,ciagle jezdzilam na wakacje w góry. I byłam nimi zachwycona co nie zmienialo faktu ze morza byłam ciekawa. Zobaczylam w koncu morze,ale nie zmienilo to mojego stosunku do gór. I nawet je wole,morze wydawalo sie bardziej wyjatkowe jak bylo nieznane,jednak góry mają to coś,są częścia mojego zycia,dziecinstwa..ale co to ma do seksu z 1 partnerem? gdy ktos go łączy z miłością i jest raczej monogamiczny wobec tego? ma inne potrzeby niz poznawanie nowych ciał. I moze czasem zastanawia sie jakby bylo z kims innym - ale wie ze poki kocha jednego to jego najbardziej pragnie. WIe ze ktos inny moglby byc tez super - ale dokonał wyboru,podjął dojrzałą decyzję o związku wobec tego trzyma sie tego co postanowił dopóki uważa że to jest ważniejsze.

A oni ci mowia ile tracisz nie sikajac 16 razy dziennie? Mowia ci,ze powinnas sprobowac i ze bedziesz kiedys zalowac ze robisz to tylko 10 razy? heheh to nie jest moj watek,ja tu tylko zauwazylam,ze seks nie jest zabawa i jeden partner jest dobry ze wzgledow sanitarnych(nie tylko,ale to bardzo wazne)

no tak,ale nie mozesz byc szczesliwa z tym jednym partnerem bo to byloby zbyt idealne nie? :D nie pasuje to przeciez do tego co doswiadczyla ROR - jej znajomi mieli inaczej wiec Twój albo Cie zdradza albo Ty go zdradzisz :D a ona taka doswiadczona a nie wie ze to ze cos tam zaobserwowala nie oznacza ze wszedzie tak jest i zaden schemat nie jest do konca pewny i są wyjątki od reguły. Myc tez byl dobry - nie chce dziewicy bo taka zdradzi z ciekawosci..a kazda inna tez moze zdradzic z ciekawosci. Zje pomidorową zechce przerzucić sie na pieczarkowa,potem usmaży sobie kotlety a na końcu zje big milka.Nie.Nie tędy droga.

Dobrze piszesz,nie umialam tak tego ujac w slowa

mozna jeszcze wiele dodać..to jedzenie jest chyba jednak dobre.JA nie jestem wierna jedzeniu bo byłoby to zbyt nudne,dlaczego? bo w jedzeniu chodzi tylko o zaspokojenie głodu plus walory smakowe,witaminy,tluszcze,cukry dostarczane organizmowi które powinny być róznorodne by nie bylo niedoborow i nadmiarów. A tymczasem w seksie dochodzi poza zaspokojeniem popędu także pogłębienie więzi,traktuje go jak dopełnienie miłości więc tu nie ma tak ze tak po prostu sie znudzi bo to nie zabawa. No i na szczescie nie jest tak ze uprawiajac seks z jednym bede miala niedobory żelaza albo białka ;)

jak widać takich dziwnych osób jest więcej :) dziwnych bo innych niż ROR i ludzie ją otaczający! to niesamowite! ile na kafeterii mozna nabyć cennego doświadczenia. Prawda jest taka że gdy ktoś umie zajrzeć w głąb siebie - zbierając nowe doświadczenia nie tyle pozna swoje potrzeby co utwierdzi sie w przekonaniu że jej potrzeby są właśnie takie jak jej sie wydawało ;)