Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miły narciarz

Zapraszam na narty

Polecane posty

Nie przyczepiam się absolutnie. Widocznie ty za często spoglądasz na zegar i stąd twoje strachy.

B, moje myśli, to "kapitał", którego nikt nie jest w stanie mi ukraść. To coś, co jest tylko moje i tylko dla mnie. Niewypowiedziane słowa mogą być jedynie źródłem spekulacji i domniemań.

A jak się porozumiewasz ze społeczeństwem? I czy każda wypowiedziana myśl jest ukradziona? Pewne rzeczy nie są do ukradzenia.

Taki lajf. Każdego z nas dogania czas. Nieuniknione to. W każdym razie możesz skraść moje serce. ;]

czasami dzielę się z owym społeczeńswem moimy myślami. Ale to tylko bardzo mała ilość i tylko takie, które przeszły przez moją osobistą cenzurę. Podobnie jak za komuny...pamiętasz jeszcze albo byłaś wtedy jeszcze dzieckiem?

Chcesz wiedzieć ile mam lat Narciarz? Nic z tego, pewnych kwestii nie poruszam. Ty wdziewasz maskę? O, coś mi przypomniałeś. Zaraz ci pokażę.

Nie ukradłeś? Powiedz wprost. Bó jesteś wulgarna, prosta i mnie nie interesujesz jako kobieta. Będzie naturalnie i prosto. :P

Bó, mam wrażenie, że lubujesz się w prowokacji.... Nie powinnaś posądzać mnie o autorstwo Twoich własnych myśli.... Skąd wiesz, że ja właśnie takie mam o Tobie zdanie? Przecież nie napisałem nic podobnego pod Twoim adresem. Nie, nie pytam o wiek. Twój wiek nie ma dla mnie wielkiego znaczenia. Wiesz, czasami dobrze jest nałożyć maskę na twarz, żeby móc poruszać się w miarę swobodnie w obcym środowisku....

Bó, nic dodać i nic ująć. Stachura jest po prostu doskonały! Lubie go. Cieszę, że Ci się właśnie to przypomiało. Dziękuję Bó! On ma rację....nieprawdaż????

Prowokować prowokuję, niejednokrotnie i z premedytacją. Z zimną, nieugiętą twarzą. Z iskrą w oku i szyderczym uśmieszkiem. Bywam także szczera, łagodna i przystępna. No i kobieca też bywam. Narciarz prawdopodobnie ostatni mój czas uzmysłowił mi moje słabości i niedoskonałości i stąd to wszytko.

Czy ma rację? Z tymi racjami jest tak, że w zależności gdzie jesteśmy i na jakim etapie jesteśmy , rację odpowiednią sobie znajdujemy. I czy to racja twoja czy moja czy Stachury czy Szymborskiej czy też Matery, znajdujemy swoją. Czy nie?

Bó, to nie powód do rozpaczy. Każdy z nas miewa słabe chwile a nawet czsami upada. Cała istota naszego istnienia polega na tym, żeby liczba naszych podniesień poupadkowych była o 1 większa od liczby samych upadków....Wiem, trochę to skomplikowane :-)

Skomplikowana jest dla mnie matematyka. :( A psychiczna strona mocy, :] nie jest. Skomplikowane jest wykonanie. A skoro wykonanie to i rozumowanie? Czy jak byś mi to wytłumaczył? Że trzeba dojrzeć? Nie, nie chcę takiej rady. :]

Nie zawsze udaje nam się utwierdzić na stałe własną rację. Zbyt często życie dokonuje małych albo i większych korekcji naszych poglądów. Wtedy poprawiamy nasz kurs

Duża ale głupiutka w pewnych sprawach. Niby figo fago a to nieprawda.

Powoli zaczynam zmieniać kurs.... Mam wrażenie, że potrafisz być rzeczywiście kobieca. To była tylko maska, prawda? Zimna, niedostępna, twarda, olewająca wszystko i wszystkich, spoglądająca na świat z góry, niedostępna, nietykalna, wszechmogąca, wszechwiedząca i wszechmocna, prowokatorka bez serca i twarzy, nieugięta,... Mimo wszystko kobieca

Klawisze wypadły z moich dłoni na twoje wyznanie. Mój strach nie pozwala się przebić przez mą nieczułą zbroję i wyznać prawdę. Kiedy przyznam się do siebie będę musiała stąd zniknąć i nigdy, przenigdy nie wracać Narciarz. Pozwól mi na słodką, moją tajemnicę.

"Niby figo fago a to nieprawda" a więc jednak MASKA ????? Pozwalam, każdy ma prawo do tajemnic. Szkody tylko tej klawiatury. Ale to moja wina prawdopodobnie...no tak, ktoś musi być winny, nieprawdaż? Cięgle słucham Stachury i za każdym razem odkrywam jakąś prawdę o nas...

Nie będę Cię już więcej zanudzał. Podziwiam Twoją cierpliwość. Dziękuję za poświęcony mi czas, za dobre rady. Dziękuję za delikatne odchylenie maski i ukazanie Twojego oblicza. Zycze dobrej nocy.

Gość Na mszę stary durniu
a nie na kafeterię:D