Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość powiedzenie o urodzie polek
było bardziej prawdziwe kilkanaście lat temu. Odkąd Polska weszła do uni i styl zycia upodabnia sie do zycia zachodniego, uroda Polek nie wyróżnia sie juz tak bardzo na tle innych narodowości.

Gość emyly
Niby styl nie odbiega, ale z latwoscia rozpoznaje polki na ulicy, niektore nadal nosza dzinsy, kroka bluzke, bluze- rowniez konczaco sie z linia dzinsow z niskim stanem, biale adidasy :] kolejny typ to zadbane dziewczyny, tak po polsku az milo sie patrzy :) wloski piekne, ulozone, swieze ubrania, modnie ubrane ale wciaz z domieszka polskosci- ale ta pozytywna, czasami ta domieszka reprezentuje sie poprzez obcisle ubrania, rzadko widze polki w szerszych topach. Najlatwiej to rozpoznac po twarzy :D i minie

Gość jakas panna bez dziecka
No te obcisle ciuchy to znak rozpoznawczy kobiet wschodniej europy niestety. Wygląda to tandetnie i laska wygląda tanio po prostu.

To fakt, laski z zagranicy są mega ładne, o ciemnych oczach i włosach

Ja zawsze polakow bezblednie rozpoznaje za granica. Poprostu takie maja mordy ze zawsze poznam, czesto czerwoni w wiesniackich ciuchach. Polki za granica nic specjalnego. Ale ogolnie Polki sa bardzo piekne. Jedne z najpiekniejszych kobiet na ziemi. Bardzo mi ich brakuje tu gdzie mieszkam

próbowałam ostatnio dowiedzieć się jak wyglądają Polki (jak ktoś próbował zgadnąć skąd jestem wywiązała się taka dysksusja). Odpowiedzi z bardzo nie dostałam, ale coś w tym jest, że obcisłe, często sportowe ubrania, dużo pstrokatych kolorów i często owalne lub okrągłe twarze są u Polek dość typowe. :)

Gość anoxiax
Haha mi ludzie mówią ze nie ubieram sie jak Polki które znają. Czyli właśnie sportowe ciuchy, adidaski, obcisle świecące kurteczki. Kicz po prostu. Dziwią sie, że mam normalne brwi a nie cieniutkie przesadzone kreski. Dziwią sie że jestem pozytywna ale nie dzika. Parę ludzi mi już mówiło ze Polki za bardzo chcą wydawać sie wyluzowane dlatego przesadnie sie śmieją, mają dziwną tonacje, jak są miłe to fałszywie to wychodzi. Dodatkowo wiadomo jest że jak jest impreza to rodaczka nie odmówi. Mówię o młodych które tu dopiero przyjechały. Obraz który się wyłania jest nieladny.

tonacja to akurat kwestia akcentu. Polki po prostu tak mówią, tak mają przyzwyczajone struny głosowe, a głośny śmiech to moim zdaniem zaleta.

Czesc Moorland Czesc Sixa Polki sa przesliczne,najpiękniejsze!!! Piękne,zadbane,pachnące kobiety .

Gość abcdcba
Polki rozne sa-bardzo ladne tez :-) Moorland-z tymi strunami glosowymi,to wyskoczylas jak ten Filip z konopi!

Senator 2012 nie przesadzaj.... Jak ktos wyjechal poza Polske, Niemcy lub UK albo ogolnie Poza Europe to wie, ze Polki wcale nie sa takie ladne. Sa srednie. Smiesza mnie takie komentarze, serio ;) Z Europejek najladniejsze sa Czeszki, bez dwoch zdan. A dalej to Koreanki, Tajki, Filipinki, Kolumbijki, Brazylijki itd...

Gość czekoladowy kremm
azjatycka Koreanki sa piekne? haha jaja sobie robisz, one wszystkie wygladaja jak porcelanowe lalki, latynoski sa ladne owszem ale te mlode bo potem jak zaczna dzieci rodzic to takie male roztyte beczulki chodza, Czeszki..hm...znam 5 Czeszek i tylko jedna jest w miare ladna, ja uwazam ze jest duzo pienych murzynek, szczegolnie tych o jasniejszej karnacji nie takich bardzo czarnych do tego czesto sie bardzo fajnie ubieraja w zywe kolory, ktore ladnie kontrastuja z ich skora

Gość mayday may day
Głośny śmiech to zaleta ale ZA głośny śmiech już nie. Wiesz ile widziałam juz takich Polek chcących byc w centrum uwagi? Siedzi taka tandetna solara w autobusie/ pubie otoczona kolorowymi którzy ją adoruja. Ona myśli że jest piękna a jeszcze nieobyta nie wie, że oni lecą na wszystko :D Ale są też normalne, ładne, naturalne Polki które wtapiaja się w społeczeństwo, więc ich nie widzimy.

Gość mayday may day
Dziwne z tymi Czeszkami bo wszystkie które znam to rozlazle dziewczyny, w dresach i z tłustymi włosami! I brzydkie jak cholera. Ale zgodzę się że skosnookie Azjatki są piękne, wiedzą jak kobieco wyglądać. Latynoski za dużo się operują i jak nie sa zrobione to owlosienie i monobrow ostraszaja skutecznie :D Hinduski i Arabki nie są zbyt piękne, często wynik kazirodztwa i wychodzi takie nico.

Gość czizihi
te tandetne Polki w np w UK to odpowiednik tzw Essex Girls tylko ze te drugie to tandeta do kwadratu! w kazdym kraju sa i piekne kobiety i te mniej urodziwe, te zadbane i te ktore wygladaja jakby psu spod ogona uciekly, duzo Polek jest ladnych bo maja delikatne rysy twarzy i to sie czesto facetom podoba, np takie Szkotki maja jak dla mnie urode babochlopa, brak im delikatnosci

abcdcba - nie wykluczam oparów konopi (przy tej okazji pragnę pozdrowić mojego sąsiada który pali w budynku z zakazem palenia :P). Ale serio, Polacy ogólnie mówią bardzo głośno (albo takie sprawia to wrażenie), tak jakby cały czas krzyczeli, a mówiąc po angielsku niektóre głoski wręcz wykrzykują albo w drugą stronę mówią za cicho (to akurat ja). Słowacy i Litwini podobnie - strasznie się drą, chociaż to nie jest celowe. mayday may day - nie posiadam skali śmiechu więc nie wiem jaki jest za głośny - to raczej sztuczny śmiech irytuje. Osoba szczerze czymś rozbawiona jak śmieje się głośno to już to jakoś naturalniej brzmi. Ja mam strasznie głośny śmiech który brzmi tak, że ludzi rozśmiesza i nie wiem jak miałabym go kontrolować skoro mi wystarczy przed nosem palcem pomachać :D czizihi - Nie wszystkie, jest wiele ładnych Szkotek (podobnie jak brzydkich Polek pomimo "delikatnych" rysów twarzy).

Azjatycka Zapomniałaś dodać "twoim zdaniem ":) Dla mnie Polki są bardzo ładne ,Czeszki oczywiście , ale Ukrainki,Rosjanki już nie ?-dla mnie są też piękne a Wegierki -śliczne . Koreanki mi się nie podobaja,natomiast Malezyjki bardzo . Tobie mogą się podobać nawet Peruwianki ;)haha tylko nie mów mi co jest dla mnie ładne ,thx .

Gość alaaaaaaa
Poznalismy fatalny gust Azjatyckiej,jezeli chodzi o kobiety... Czeszki i Azjatki sa najladniejsze-smiech na sali!

Azjatki malutkie szczuple kociaki pewnie,że są seksi -cały świat się nimi delektuje ;)

Senator, ja nic nie zapomnialam dodac. To ty nie napisales 'moim zdaniem' tylko wrecz wykrzyczales swoja opinie z wykrzyknikiem na koncu jako prawde ostateczna. Wiec moja wypowiedz byla taka a nie inna :) Pomarancza - nigdzie nie napisalam, ze Azjatki sa ladne. To zbyt duze pojecie. Wymienilam tylko kilka nacji z Azji oraz Ameryki Pld. A to roznica, wiesz? I tak. Te kobiety sa przepiekne. Nie ma sie co obrazac. Nigdzie nie napisalam, ze ty konkretnie jestes nieatrakcyjna. Napisalam tylko, ze w porownaniu z dziewczynami, ktore widuje tu codziennie oraz podczas podrozy, Polki wypadaja naprawde srednio. Zanim wyjechalam do Azji to tez myslalam, ze tylko Polki sa mega piekne itd. Szybko zmienilam zdanie. Dobranoc

Gość alaaaaaaa
Senator,takie komentarze to nie na kobiece forum!Nie czujesz ?

Gość zauwazyalm,ze
Polki sa ladne, zazwyczaj zadbane, ale maja problem z podkresleniem urody. Maja potencjał którego nie potrafia wydobyc. Wiekszosc jest czysta, ale szlag mnie trafia jak widze mlode dziewczyny z odrostami na pol glowy, ubrane w tandetne ciuchy. Przeciez tu nie chodzi o pieniadze a odrobine gustu i poczucia higieny:o Na wlasne zyczenie psuja sobie opinie, jednak zagraniczni to DOCENIAJĄ, bo ich dziewczyny nawet tego potencjału nie mają i na ich tle nawet zaniedbane Polki wyglądają ładnie. A polacy jako faceci nie dość ze sa brzydcy, zakompleksieni to jeszcze nie potrafią nawiązać dobrej relacji z dziewczyną, maja zjebany charakter. Uważają ze sa brzydkie, chwala to co obce czyli zagraniczne, a prawda jest taka ze te dziewczyny zagraniczne polaka nie chcą. Bo polacy jako faceci to ciemny i głupi naród, może im się na przestrzeni lat coś we łbach zmieni, bo póki co to fatalnie jest.

Gość alaaaaaaa
kurcze,to ja ta pomarancza dla czarnej azjatyckiej...? W kazdym razie o mojej atrakcyjnosci,to pisac w zaden sposob nie mozesz...A Czeszki napewno nie sa najladniejsze z Europejek,nawet gdybys tak chciala!

Eeeee bez przesady kobieto :)prrrrr szalona :)zwolnij,zrób przysiad,oddychaj głęboko i nie ogólniaj !!!

Gość alaaaaaaa
a takie ,senator ;-) 20:01 [zgłoś do usunięcia]Senator2012 Azjatki malutkie szczuple kociaki pewnie,że są seksi -cały świat się nimi delektuje

Najładniejsze z Europejek są Rosjanki, Czeszki i Włoszki. Reszta Europejek - takie średnio nijakie.