Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Wąsy to mają i Polki. Jak się nie wywoskują tam pod nosem :P Włoszki są fajne kobitki i tyle. Co nam Polką jeszcze odejmuje urody jest ta wiecznie naburmuszona, posępna mina. No strach się do takiej odezwać :P

Kuźwaaa co za badziwie ten tablet... sorki za literowke. Polkom * miało być ;) Idę teraz trochę podokuczać ciołkowi projektowi kafe :)

Mnie też się podobaja Holenderki,tylko żebym został dobrze zrozumiany,one są wielkie "baby"(Holendrzy są najwyżsi w Europie ),ale uwielbiam te ich osmagane wiatrem buźki tak fajnie opalone,białe zeby i blond włosy -wyglądają bardzo zdrowo .:)

O to ja jeszcze dodam Szwedki do mojej listy. Co? Senator? Szwedki fajne nie?

Uciekłam na chwilę na wątek pierogowy tego ciołka. Ale chyba poszła tą zupę na kości mielić :P

No są śliczne,są Szwedki :)i tę kosmyki blond włosów tak jej odgarniac ręką za ucho !Nom

Gość senator,facet
jezelis naprawde facet,to idz na jakies forum dla facetow!Slinisz sie tutaj,muchy lapiesz...lol

" Azjatycka Ale Ty pocieszna jesteś " x Super :) Ciesze sie, ze wywolalam usmiech na twojej twarzy ;) xx xx " kurcze,to ja ta pomarancza dla czarnej azjatyckiej...?" x Nie przywiazuje zbytniej wagi do pomaranczowych nickow. Za duzo sie ich tu pałęta. Chyba sie nie obrazilas o to? xx xx "W kazdym razie o mojej atrakcyjnosci,to pisac w zaden sposob nie mozesz" x Nie pisze o twojej atrakcyjnosci. Nie interesuje mnie jak wygladasz. Tylko ty jakos zbyt personalnie wzielas sobie do serca to, ze uwazam, ze Polki sa przecietne. Np.tym komentarzem: x "A Czeszki napewno nie sa najladniejsze z Europejek,nawet gdybys tak chciala!" x Sa jedne z najpiekniejszych, plus dodalabym jeszcze Szwedki, bo widze, ze ktos juz napisal o nich a zupelnie zapomnialam, ze szwedzkie dziewczyny sa sliczne po prostu.

akurat muszę się zgodzić - Czeszki są prześliczne, ogólnie dużo ładniejsze od Polek.

Gość ta niemoc
Polki są średnie, po prostu bardzo średnie. Zgadzam się z Azjatycka co do Azjatek, wszystkie które znam są piękne, drobne, bardzo kobiece. Wietnamki też są śliczne. Co do Czeszek niestety ale trafiłam tylko na brzydkie, więc nie mogę przyznać racji. Co mnie bardzo zdziwiło: okropnie brzydkie Hiszpanki. Niby wszyscy mówią, ze Hiszpanki są piękne, ale niestety jeszcze takiej nie spotkałam. Zawsze bardzo męskie, z niskimi głosami, agresywne i daleko im do piękności. I to nie tylko z mojej obserwacji to wynika. Pamiętam jak pojechałam na wycieczkę klasowa do Hiszpanii, chlopacy bardzo podjarani bo przecież Hiszpanki są piękne. Przeżyli szok niemały jak zobaczyli jak wyglądają realia.

Gość Czeszki sa ladne,ale
tylko naprawde niektore..przejdzcie sie po ulicach czeskich,to widac golym okiem ! Natomiast Azjatki to tylko dla skosnego gustu :-D :-D

Gość alaaaaaaa
Ale ty upierdliwa jestes azjatycka!Rozkladasz moja krotka,w odroznieniu od twoich,odpowiedz na czesci pierwsze! Oto twoja metoda: azjatycka: "Nie ma sie co obrazac. Nigdzie nie napisalam, ze ty konkretnie jestes nieatrakcyjna. " A gdzie ja sie obrazam?A gdzie powiedzialam,ze ty pisalas konkretnie o mojej nieatrakcyjnosci? azjatycka: "Nie pisze o twojej atrakcyjnosci. Nie interesuje mnie jak wygladasz. Tylko ty jakos zbyt personalnie wzielas sobie do serca to, ze uwazam, ze Polki sa przecietne. Np.tym komentarzem: x "A Czeszki napewno nie sa najladniejsze z Europejek,nawet gdybys tak chciala!"" A gdzie ja biore cokolwiek personalnie?Jezeli NIE uwazam,ze Czeszki sa najpiekniejsze w Europie,to wypowiadam sie tym samym o urodzie...Polek?!? i na happy end,bo w te wpisy i odpisy nie wchodze: azjatycka: "Nie przywiazuje zbytniej wagi do pomaranczowych nickow. Za duzo sie ich tu pałęta. Chyba sie nie obrazilas o to? " Swiadczy to tylko o tobie,azjatycka.Bez obrazy,oczywiscie ;-)

Gość do wyzej wklejajacego
tutaj medal za brzydote,to moga dostac faceci :-D

Gość spoko,Ala
Jaka kobieta podoba sie azjatyckiej naprawde nie ma znaczenia! Przy okazji w Czechach jest tylko 10mln mieszkancow i w sumie tych urodziwych Czeszek nie tak duzo.

Gość spoko,Ala
Jaka kobieta podoba sie azjatyckiej naprawde nie ma znaczenia! Przy okazji w Czechach jest tylko 10mln mieszkancow i w sumie tych urodziwych Czeszek nie tak duzo.

Gość Jagoooooooda
Najlepsze to platynowe solary w kurtkach jak z mlodszej siostry i tipsy po niebo. Potem na czarno farbowane z przedluzonymi o kilometr wlosami+solarium. Takich w DE pelno....

Gość Krzysiek07
Kochani. Spolecznosc sklada sie z ludzi madrych, pol[glupkow i idiotow.Niestety musze uznac , ze pierwsza kategoria jest tutaj rzadkoscia.Jestem inzynierem i fotografem.Wrocilem z USA po 30 latach i NIGDZIE w moich podrozach nie widzialem takiej ilosc****eknych kobiet ,jak w POLSCE. Jako inzynier zachwycam sie budowa ciala WSZYSTKICH Polek , a jako fotograf absolutnym pieknem i rysami twarzy oraz ksztaltami ciala. Jesli chodzi o Czeszki to NIEKTORE sa ladne, ale procent jest niski. Greczynki i Wloszki ,tez maly procent.Trzeba sobie zdac sprawe z tego , ze "na bezrybiu ,i rak ryba"- to jest sytuacja w wiekszosci krajow. Polki sa najpiekniesze .Pewnie ze w innych narodach sa rowniez piekne kobiety ,ale kompletne piekno jest nieporownywalne to naszych slicznych i milych Pan.Jezeli czasu starczy w zyciu , chcialbym wydac album fotograficzny "Piekno Polskich Kobiet".To cudny temat dla fotografa.

Gość gość
a najpiekniejsze beda te, ktore ci do lozka wskocza .

Gość gość
Wedlug mnie najladniejsze sa dziewczyny ze Skandynawii . Polski sa rozne , ladne , srednie i brzydkie , ale kuzyn mojej kolezanki ( anglik ) byl niedawno w Polsce i powiedzial jej ze piekne dziewczyny w Polsce sa , wiec sama nie wiem . Azjatki mi sie nie podobaja maja plaskie twarze .

Gość Jessy Jane
Atrakcyjna moim zdaniem kobieta typu biała blondynka, wygląda tak. https://www.youtube.com/watch?v=urhnYUrOaMk Jest może niska ale bardzo ładnie nadrabia urodą. Tu fakt powiększenia biustu nie jest nadrzędny. Jej uroda i wdzięk są zniewalające moim zdaniem. Nie widuję jakoś takich Polek więc nie zgadzam się z opinią, że Polki są najładniejsze w Europie. Ta jest Brytyjką.

Gość gość
niektore sa. te, co pojechaly zagranice to niestety w wiekszosci prostaczki i z uroda tak sobie, nawet nie dodam, ze z angielskim / niemieckim kiepsko, nie potrafia sklecic kilku zdan. te ze wschodu tak samo. "i am come back holiday" no co to k****a jest? polowe tej choloty powinni zawrocic przy granicy.

Gość gość
Nie jestesmy. Typ nordycki wypada duzo korzystniej od slowianskiego.

Gość gość
Typ nordycki to osoba o jasnoblond włosach,niemal jasno-bladej karnacji,ostre rysy twarzy z mocno zarysowaną szczęką,niebieskie lub szare oczy i jasne brwi natomiast typ słowiański jest podobny do nordyckiego ale twarz bardziej okrągła i rumiana a włosy ciemnyblond.

Gość tai 34
A ja też nie lubię się chwalić urodą ? Ale ja dziewczyna mam karnacje piękną i przepiekne mam oczeta ? Spróbujcie zgadnąć z jakiej mogę być narodowości moje oczy są niebieskopolyskujace ? I mam piękne włosy i wyglądam bardzo młodo na 18 lat ? Wszyscy myślą że mam 18 lat ?

Gość gość
Większość tych, co wyemigrowały to prostaczki, zgadzam sie.