Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka081

Mamy dzieci urodzonych w październiku 2012 :)

Polecane posty

Hej dziewczyny Tez jestem molem ksiazkowym :) po polonistyce :P w ciazy mialam problemy z koncentracja na niczym sie nie moglam skupic ani na ksiazkach( mialam 3 zaczete i nie moglam zadnej skonczyc) ani na filmach, a teraz jakos nie mam czasu na czytanie :/ i ochoty zawsze jest milion innych rzeczy do zrobienia ;/ niestety swoich dziadkow juz nie posiadam :( ost babcia niedawno zmarla niedoczekawszy prawnuczka :( echhh dla dziadkow od Tymoteuszka planowalam album ze zdjeciami, ale chyba sciagne Katka po Tobie :D, bardzo to fajne.

ospa strasznie zarazliwa wiec pewnie zlapal od malej, wspolczuje, ale moze taki malez lepiej to przejdzie no nie wiem

Kapijonka ja też książki lubię. Ostatnio wypożyczyłam kilka i dwie prawie połknęłam, a na następne jakoś czasu już brak... katka leć do lekarza, bo ospa to nie żarty... Może to nie jest to, ale lepiej się upewnić.

renia, jak ospa, to już nic nie poradzisz, bardzo rzadko w jednym domu jedno dziecko nie zaraża się od drugiego. oby tylko lekko wam choroba przeszła. kapijonka, moi dziadkowie już dawno nie żyją, mąż ma jedną babcię, ale to niej to tylko zadzwonimy, bo mieszka dość daleko od nas. a dla dziadków Alberta zamówiłam wydruk 5 zdjęć małego w większym formacie na empik foto, mąż ma dziś odebrać. myślę że zdjęcia, to dobry pomysł :) ja swego czasu sporo książek zamawiałam na amazonka.pl. teraz zmienili adres na fabryka.pl, ale to już nie to samo ;). mam sporo książek zaległych do przeczytania. ostatnio dostałam "Mama Muminków" biografia kobitki, które stworzyła te stwory :) lolipop, ja też jestem polonistką z pierwszego wykształcenia ;). też miałam problemy z koncentracją w ciąży, tylko tak już później od 7, 8 miesiąca. na szczęście sesje egzaminacyjne na studiach przypadły mi na sam początek ciąży i na 6 miesiąc, więc dałam radę bez problemu :)

NICK....... DATA URODZ.DZIECKA.... IMIĘ.......WAGA URODZENIOWA.... justi2220........2.10.................Daniel............3290g reniaaa22......09.10.................Adaś.............3650g inka081....... .10.10 ................Albert........... 3280 g Majka...........14.10................Julia...............3800g kasssia___.....18.10.................Viktoria.........3010g katka654.......23.10.................Olek..............4430g Kapijonka.......30.10................Zuzka............3300g lolipop30........31.10................Tymoteusz.......3950g Pozwoliłam sobie poukładać wg daty urodzenia:) I się przy okazji dopisałam. Co Wy na to, żeby dopisać jeszcze długość malucha i to jak się urodziło (sn, cc) ? inka a na ospe żadnych leków się nie daje? Nie miałam to nie wiem, ale na samą nazwe mnie ciarki przechodzą

kasssia dobry pomysł z galeriusem:) Założysz? Tylko trzeba jakoś tajnie podać hasło, więc albo podasz swojego maila, albo każda poda swojego i prześlesz:)

renia, a nie wiem, czy bierze się lek doustnie, wiem tylko że się czymś smaruje. a z małą wcześniej nie byłaś z tą ospą u pediatry? ok, dopiszmy długość i rodzaj porodu. tak dobrze jest wcześnie przejść ospę, ale mam wrażenie, że to się tyczy już nieco większych dzieci niż takich małych niemowlaków.

NICK....... DATA URODZ....... IMIĘ..........WAGA..........DŁ.......RP justi2220........2.10.........Daniel...........3 290g reniaaa22......09.10.........Adaś............36 50g.......54.......sn inka081....... .10.10 ........Albert.......... 3280 g Majka...........14.10........Julia............. 3800g kasssia___.....18.10........Viktoria........301 0g katka654.......23.10........Olek.............44 30g Kapijonka.......30.10.......Zuzka...........330 0g lolipop30........31.10.......Tymoteusz......395 0g

NICK....... DATA URODZ....... IMIĘ..........WAGA........DŁ.......RP justi2220........2.10.........Daniel...........3 290g reniaaa22......09.10.........Adaś............36 50g.......54.......sn inka081....... .10.10 ........Albert.......... 3280 g Majka...........14.10........Aleksandra..... 3800g.......58 cm ...sn kasssia___.....18.10........Viktoria........301 0g katka654.......23.10........Olek.............44 30g Kapijonka.......30.10.......Zuzka...........330 0g lolipop30........31.10.......Tymoteusz......395 0g

Jesteśmy w trakcie. Ja oddałam sprawę mężowi. Wolę posiedzieć z małą w domu niż spędzić 3 h czekając w naszych Polskich urzędach. Mąż wszystko załatwia. Ja nie na widzę naszych urzędów i wszystkich tego typu placówkach. Jak ostatnio paszport zmieniałam to była po prostu masakra. Można zmienić dziecku imię do 6 miesiąca życia, płaci się 11 zł.

NICK....... DATA URODZ....... IMIĘ..........WAGA........DŁ.......RP justi2220........2.10.........Daniel...........3 290g reniaaa22......09.10.........Adaś............36 50g.......54.......sn inka081....... .10.10 ........Albert.......... 3280 g Majka...........14.10........Aleksandra..... 3800g.......58 cm ...sn kasssia___.....18.10........Viktoria........301 0g katka654.......23.10........Olek.............44 30g Kapijonka.......30.10.......Zuzka...........330 0g.......54cm.....cc lolipop30........31.10.......Tymoteusz......395 0g

Dobry pomysł z tą stronką, tylko, że mój e-mail odmawia mi współpracy :(. Od maja zeszłago roku nie wysyła wiadomości, a od jakieś pół roku nie odbiera. I kurcze nie wiem co mu odwaliło.

majka, mi by się już chyba nie chciało zmieniać ;). a z urzędami, to różnie, ja na swoje w których coś czasem załatwiam nie narzekam.

Majka, załóż sobie nowego maila. A co do pieniędzy - może ci podać nr konta? hehe;) Żartuje oczywiście, choć na nadmiar kasy nie narzekam, a na dodatek dzisiaj pani w OPS powiedziała że ciężko mi będzie dostać od nich jakąś pomoc...;/ inka, mój śpi pod cienkim kocykiem. Kocyk jest duży, więc jak czuje że jest zimno to mu składam 2 albo 3 razy.

NICK....... DATA URODZ....... IMIĘ..........WAGA........DŁ.......RP justi2220........2.10.........Daniel...........3 290g reniaaa22......09.10.........Adaś............36 50g.......54.......sn inka081....... .10.10 ........Albert.......... 3280 g Majka...........14.10........Aleksandra..... 3800g.......58 cm ...sn kasssia___.....18.10........Viktoria........301 0g katka654.......23.10........Olek.............44 30g Kapijonka.......30.10.......Zuzka...........330 0g.......54cm.....cc lolipop30........31.10.......Tymoteusz......395 0g ......57cm......sn