Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

Gość przyjazna oana
o i kolega mądrze postapił :)

Gość piękna i mądra30
super :) To jak? Odpowiesz? Pytałam, co lubisz robić.

przyjazna oana, to nie jest takie proste,wiesz dobrze,ale pomarzyć też miło :)

Gość przyjazna oana
ja to tak myślę... porozmawiać, popisać, zapoznać się wstępnie.. Nie udawać, nie grać i za jakiś czas osobiście :) Co szkodzi pytam się? :) Nie musi być od razu założenie, że wielka miłość ... Ale jesli nic nie zrobicie, to tak będziecie gdybać w nieskończoność ;)

Gość przyjazna oana
bardzo proste! :) tak zrobiłam i mam swoją miłość :)

Gość piękna i mądra30
Poznaliśmy się dopiero wczoraj. Gdzie mamy się spieszyć? Ale dzięki za rady :)

Gość przyjazna oana
marzyć przyjemnie bardzo, a jeszcze milej realizować :)

Gość przyjazna oana
nie mówię o pośpiechu ... ale o tym, by nie był to kolejny topik o czymś i za chwilę o niczym :)

Gość przyjazna oana
rozmawiajcie nawet długo, tylko szczerze, bo potem i tak cała prawda wyłazi. A jak ktoś jest szczery na wstępie, to nie obawia się kontaktu osobistego

hmmm..trudne pytanie,bo od dawna nie robiłem nic co sprawiłoby mi przyjemność..oprócz spotkań z córką :) ale umiem cieszyć się z małych rzeczy - lubię jeździć rowerem, wycieczki gdziekolwiek,muzykę,normalne rzeczy...a Ty ?

Gość przyjazna oana
zmykam, bo Was zagadałam na śmierć :) czasem wpadnę, by popatrzeć jak się sprawy maja ;) i zeby nie było mam więcej niz Wy lat :)

przyjazna oana,aż trudno uwierzyć że oprócz podszywów czyta Nas ktoś taki jak Ty,dziękuję za rozsądne komentarze

Gość piękna i mądra30
zupełnie jak ja, tak samo :) i dużo czytam. Tańczę, jak mam z kim.

Gość Mądra Sowa
To co piękna i mądra 30 już go omotalas ?szybka jesteś ,a może to ja jestem dla niego lepsza, nie ty !Co nagle to po diable

Gość piękna i mądra30
Omotałam? no sory, nie podoba mi się to słowo.

Gość Mądra Sowa
Nie było.mnie chwilę , ta już.z nim pod grusza leży .No proszę cię, to nie za szybko ?!

Gość Mądra Sowa
Jak na mój gust to łatwa jesteś,oj nic nie skromna . Do grzechu skora, ale wstyd

Sowo,nie poznaję Cię,nie wiem czy to nie podszyw,dlaczego piszesz złośliwie? piękna i mądra30,naprawdę to lubisz? ..ja niestety nie tańczę,choć bardzo bym chciał,ostatnio myslałem żeby się gdzieś zapisać na kurs,ale bez partnerki bez sensu :(

Gość przyjazna oana
jeszcze tylko słówko:) Napisałam, bo też kiedyś byłam zrezygnowana, ze są fajni faceci. I są oczywiście, tak samo jak kobiety. Warto czasem się odwazyć :) Ja się na to "zdobyłam" i poznałam w necie mężczyznę cudownego i każdemu to radzę, by próbował :) Zawsze można zostać na linii kolega - koleżanka ... Ale jeśli się coś zaprzepaści, to można mieć pretensje tylko do siebie. Oczywiście każda znajomość w granicach rozsadku, trzeba poznać a nie na łapu capu. W każdym razie powodzenia :) Jest mi smutno jak widzę ile jest samotności :( a chciałoby się by każdy był choć trochę szczęśliwszy :) uciekam ;)

Gość Mądra Sowa
rgggh - zwyczajnie nie lubię lajdastwa i sodomi skromność i pobożność sobie cenię i już.

Sowo,to były wypowiedzi podszywów,ja też cenię skromność,podszywano się pode mnie również,mam nadzieję że zauważalnie

Gość Mądra Sowa
Wdzedzie tylko się całuja i seksia, kto to słyszał, tak grzeszyc ? I to w biały dzień ? Co innego po ciemku i po winie no to już rozumiem, a ty ?

Gość piękna i mądra30
Nie liczyłam na nic i rggh tez pisał, że na nic nie liczy. Więc o co chodzi? rggh, ona pisała o mnie, nie tłumacz tego. Chyba za daleko to zabrnęło.

Gość peleryna Harrego
jestem z lekka wkurwiona któs też?

Gość Mądra Sowa
Jak mówię prawdę to zaraz podszyw, to takiej kobiety jak ja szukasz,porządnej nie puszczalskiej i lekkich obyczajów ......

Gość psycho-analityk
Obejrzalem powtórkę serialu, przeczytałem kilka kolorowych pism, "powcinałem" się na kilku forach, zaglądam tu...i oczom nie wierzę...zaledwie 9 strona, a ona już leżała na łące i już stwierdza, że to za daleko zaszło :) idziecie jak błyskawica:)

Witam czarujące,powabne i wspaniałe kobiety🌻 Nic sie nie zmienia kilkadziesiat lat.Facetów od przedszkola prowadzicie za rączkę,wisicie na nich a póżniej zdziwione jesteście,że facet nichuchu nie potrafi was adorować ba poderwać ma trudności.No cóż moje czasy gdzie musiałem podrywać ,zagadywać i pochodzic troche aby bliższy kontakt nawiazać bezpowreotnie mineły.Teraz faceci sa zniewieściali bo tego ich nauczyłyście.:(