Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

Gość psycho-analityk
Lepiej tego Kapitanie nie mogłeś ująć. Topik brzmi "mądra kobieto porozmawiaj ze mną", ale jakoś tu brak i mądrej kobiety i mądrego faceta (nie licząc nas dwóch :) )

Gość Mądra Sowa
No nie ?! Tylko chwila, a ta już ;) leży rozwalona na łące.Sodomia i Gomoria !!!!!

Gość Mądra Sowa
A ja to co ? Eh nie dacie się ludziskom pobawic, mądrale

Gość przyjazna oana
ludzie są dziwni... Tak Wam przeszkadza czyjaś rozmowa? Takie to gorszące jak dwoje dorosłych ludzi rozmawia o życiu, o marzeniach? W realu byście się nie czepiali ! Tutaj każdy mocny w gębie, bo takowej nie widać przez monitor :O Jeszcze jak "wyśmiewcy" mają po naście lat i się nudzą :O ale jak dorośli, to już ciężko zrozumieć :( Szkoda, że cokolwiek tu napisałam, bo dałam pożywkę do czepiania się, a nie taki był mój zamiar :( Mam nadzieję, że głupie złośliwe uwagi nie zniechęcą do rozmowy ludzi normalnych.

Gość przyjazna oana
powinna być jakaś odpowiedzialność za słowa nawet na takim "babskim" forum

Gość Mądra Sowa
Spoko kobieto, jak już na łące leżeli to.sobie poradzą;) czego i ja im życzę !

Gość przyjazna oana
szkoda mi Cię, poczucie humoru masz niewybredne

Gość przyjazna oana
nie, myślę że te na poziomie sa nawet czasem zabawne i dodaja uroku :) ale trzeba wiedzieć jak? co? gdzie? i kiedy!

Gość psycho-analityk
Przyjazna ona z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś idealistką i pragniesz dobra dla wszystkich. Brawo dla Ciebie bo to rzadka dzisiaj cecha. Przyjrzyj się dokładnie co się tutaj dzieje, a zrozumiesz dlaczego piszę to co piszę. Sama pisałaś, że partnera poznałaś przez internet. Pytanie po jak długim czasie pisania stwierdziłaś, że facet jest interesujący, a po jakim czasie pokochałaś go i marzyłaś, że leżysz z nim na łące?

Gość Mądra Sowa
Czyli lubisz mnie ?;)

ale się tu porobiło,szkoda...zaglądnę jednak później jak nieżyczliwi sobie pójdą

Gość przyjazna oana
wiem co straszna samotność :( i dlatego rozumiem marzenia ludzi .. nawet jesli galopują za szybko :) przecież to tylko marzenia i rozmowa :) a w realu tak nie jest, że ludzie żartują, flirtują... To od razu wielkie halo !:(

Gość Mądra Sowa
rgggh - coś się tak napuszyl chlopie, nikt Ci tu źle nie życzy, tylko sobie jajka robimy Coś taki sztywny ?

przyjazna oana jesteś jedyną rozsądną osobą, innych nie rozumiem jaka mają z tego satysfakcję

Gość Mądra Sowa
Autorze, to nie ja! Dopiero weszłam a ktoś się pode mnie podszył!

Gość Mądra Sowa
Nawet nie jestem kobietą, smutasie :) wyglupialem się tylko, ponuraku

Gość psycho-analityk
Może wykażę się zbytnim idealizmem, ale wg mnie nawet jeśli marzenia galopują zbyt szybko to należy je lekko ukryć. Flirt dawkować stopniowo tak by kobieta czuła się zdobywana, a facet miał możliwość wykazania się w jej zdobywaniu. Ludzie niestety zapomnieli już chyba o tej "grze" wstępnej kiedy to ona mówi nie myśląc tak i na odwrót. Ta gra miłosna to najlepsze co się może zdarzyć kochankom. Do tych dwojga tutaj nic nie mam i wcale nie jestem nieżyczliwy

Gość Mądra Sowa
Dorośli i powazni ludzie rozmawiają na yy

Gość przyjazna oana
przykro mi, że tak się rozpętało :( życzę mimo wszystko miłych rozmów i mam nadzieję, że podszywacze nie zniechęcą do nich nikogo :) To ja zachęcałam do spotkania , ale nie miałam na mysli że już :) Przepraszam ze się tak z tym wyrwałam :O Tylko jak tak patrzę na te topiki o samotności, to mnie trafia że tak jest:( że ludzie gdzieś w swoich domach tak się czują i każdy o tym pisze i tak trudno się odnaleźć w tej sieci :( Niby swiat mamy w zasięgu ręki, ale to takie złudne... Życzę powodzenia każdemu, podszywaczom również i apeluję o kulturę :) i wyczucie :) Każdy lubi pożartować, nawet ja :D ale nie w każdym miejscu jest to stosowne :)

Gość Mądra Sowa
A tak nam się miło rozmawiało wczoraj.. :(

Gość szczera odpowiedź
łamię prawo

jeśli zdecydowałabyś się wrócić,ja tu będę zaglądał.

piękna i mądra30, w każdym razie mam nadzieję,że się pojawisz nawet po to aby się pożegnać.

Gość przyjazna oana
może przyjdzie :) niepotrzebnie tu ktokolwiek z nas się udzielał :( pozdrawiam..

Witaj przyjazna oana :) Nie, ona nie przyjdzie. Większość niepotrzebnie się odzywała, Ty sensownie i pomocnie mówiłaś, wiesz o co w tym naprawdę chodzi.

przemyślałem to co Ona mówiła i wiem,że to ja jestem w potrzebie, Ona jest niezdecydowana czego chce w życiu...przez chwilę mówiliśmy o tym samym tylko

Gość przyjazna oana
mam nadzieję, że Ci się powiedzie tak jak mnie się udało... Jesteś odważny, bo otwarcie mówisz o swoich uczuciach :) Nie każdy facet potrafi przyznać się do samotności . Duszą w sobie złe emocje pozując na "silnych". Może imponują niektórym kobietom, ale później ta słabość szybko wychodzi na jaw.