Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Szaman

Rzucam na Ciebie klątwę kochana! Od teraz mnie kochasz!

Polecane posty

Gość gość
to mi ulżyło :)

Gość gość
nic nie wróci jak ktos swiadomie krzywdzi to mu sie nalezy i czy dobrze zyczysz czy zle i tak sprawiedliwosc go dosiegnie i tyle

Twój profil nie jest kompletny. Uzupełnij informacje ble ble ble ble :( Ja nie chcę nic uzupełniać!!! PRECZ Z KUMUNĄ!

Autor: Miłosny Szaman Wiersz: "Zawsze pod górę" xxx xxx Wchodzisz bezwładnie do betoniarki, jesz zupę z łyżki koparki, Z matrioszkami grywasz w brydża, Tato bije cię kablem od prodiża. Świat twój wiruje na wszystkie strony, Na PSL jesteś wiecznie wkurzony, Boisz się upadku meteorytu, Płaczesz przy wypełnianiu pit-u, Masz depresje, krwawisz z nosa, Do koszenia owsa, zjebała ci się kosa, Gimnazjaliści obrzucają cię kałem, "Znowu w pracy dłużej zostałem" Twój pies zdradził cię z fretka, Dłubiesz w nosie dziecięcą kredką, Po papierosach masz silne wzdęcia, Mylą twój kark z karkiem bydlęcia, A MIMO WSZYSTKICH TYCH TRUDNOŚCI NADZIEJA W TWOIM SERCU GOŚCI, WIESZ BOWIEM, ZE DNIA PEWNEGO, ZWYCIĘZCĄ BĘDZIESZ, MÓJ DROGI KOLEGO,

Gość gość roman tyczka
Miłosny Szamanie Miłości moja, gdzie się podziewasz? Czekam na Ciebie już tyle... A może to Ty się mnie spodziewasz? Myślisz: "Może się zjawi za chwilę?

Gość gość
Ludzie, ludzie ... nie klątwę, tylko urok .....

Gość gość
urok to na psa 💤

Gość gość
Tak. Rozkochać i rzucić klątwę jedną