Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała7890

Oszukani przez KARIEROWO.COM łączmy się !!

Polecane posty

Gość Ja..:P
Standardowo na tym forum.. Nic pożytecznego tylko same kłótnie i pierdolenie co poniektórych kim oni nie są. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz Panie z firmą - taki mądry i bogaty (i och ach) a głąb jak my rejestruje się na karierowo.. Podejrzewam że firmę to Ty może w TV jakąś widziałeś albo w gazecie o niej czytałeś. Masz teraz możliwość poużywaj sobie, powyzywaj ustępuję głupszemu :) Też załatwiłam sprawę z karierowo (dzięki Bogu nie Twoimi prostackimi sposobami :P) Więc zajrzałam tutaj z ciekawości czegoż to ja się jeszcze nie dowiem na swój temat. Pozdrawiasz fanów.. hehe chyba te Panie co przy ulicy stoją Twoi jedyni fani. Nara cieniasie :)

Gość gadoola
Rafał...Nieco wiem jak działa sąd, zwlaszcza ze ostatnio moj chlopak jedna toczył. Nie sądze aby bez poinformowania mnie ktoś założył mi sprawe. Bo kazdy sąd wysyla informacje o pozwie z potwierdzeniem odbioru. Nie mozna prowadzić nie jawnych dla pozwanego spraw, chyba ze sam odmawia udziału.

Gość lenek2333
Do Ja?A jak poradzileś/aś sobie z nimi co nikt mi nie chce odp ehh:(:(

Do Lenek: Poszłam do prawnika :) z umową i listami które dostałam od karierowo.com. Koleżka delikatnie mówiąc "wyśmiał" umowę, gdyż są w niej paragrafy których w Polsce nie można używać i w zasadzie sama mogłabym ich pozwać (generalnie marzyłam tylko o zamknięciu spray) Ale wysłaliśmy na adres mail i skrzynkę informacje że jeżeli chcą mnie pozwać do sądu to nie ma problemu -niepotrzebnie tak mi się wydaje(wszak sami pokazaliśmy ich błąd) - wskazaliśmy paragrafy których tam być nie powinno..:P Od tego momentu cisza, ani listu ani maila ani komornika. swoją drogą Lenek post chyba był założony w październiku - nikt do tej pory nie został pozwany przez karierowo..to chyba coś znaczy prawda- już powinni się wypowiadać pierwsi do których przyszedł komornik. Więc nie bój się oni tak nic nie zrobią, ale uważam że sprawę warto nagłośnić gdyż coraz więcej takich scenariuszy będzie się pojawiać jak nie będzie reakcji ze strony społeczeństwa.

Gość Rafał Kielce
Ja.P Weż poczytaj dokładnie moje posty -co do prawnika poszłaś -czyli rozumiem że na własny rozum tego zajarzyć nie mogłaś :) Co do mojej firmy Mam pluszaku mam mam :) Chaupe auto i doktorat :) też Ale głęboko smiem wątpić skoro ja nie dziad bujnołem się na policje to ty dziad poszłaś do prawnika :) Ale jeżeli faktycznie u prawnika byłaś znakiem tego bardzo się zestraszyłaś :)

Nie.. otóż tak się dziwnie składa że mam prawnika w rodzinie :)Co do wystraszenia się w pierwszym momencie a i racja jak zresztą wszyscy na tym forum ( w końcu powstało z jakiegoś powodu:P) i podobnie jak Ty bo gdybyś wiedział że i tak gówno mogą Ci zrobić- zlał byś temat a nie pyskował :P i nie łaził po policji jak sam napomknąłeś

Gość Rafał Kielce
Skarbusiu na Policji byłem z racji obywatelskiego obowiązku bo wiem jak w tym kraju cięzko się zarabia -a szczytem bezczelności jest wyłudzanie od ludzi pieniędzy , danych osobowych itd -tym bardziej ze bezrobotnych. Ale najbardziej zirytowało Mnie to jako właściciela firmy i w Polsce i uk że jakaś szmata do mnie napisała że umowę z nimi zawierałem ...................Od lat prowadzę firmę jesem płatnikiem vat i taxu brytyjskiego i nie raz trafiali do mnie różni oszuści ....................Ale tu baran przesadził i taki bezczel i odpisuje Mnie z pyskowaniem jak bym go miał pod reką to bym go w pół polamał

Gość naciagnięta
I ja znalazłam takie ogłoszenie odpowiedziałam zalogowałam się i dupa dostaaąm wezwanie do zapłaty,stara i głupia ze mnie baba.Niech ktoś mi powie co z tym zrobić bo nie mam pojęcia czytam wszystkie fora i widze że nie jestem pierwsza naciągnięta,jest nas więcej.Moim zdaniem ta firma nie istnieje to jest zwykłe naciąganie aha dodam że rejstrując się nie widziałm zadnego regulaminu,wiec ktos chce naciągnąć ludzi.niech ktoś mi napisze jak rozegrał tą sprawe.Pozdrawiam

Dziewczyno napisze Ci tak.. OLEJ SPRAWĘ .. ewentualnie podpisz petycję przeciw karierowo i zgłoś to tyle. Do Rafał- no co fakt to fakt przydałoby się temu typowi aby ktoś aby ktoś mu pokazał gdzie jego miejsce :P

Gość patka0711
Witam rowniez probowano mnie oszukac, wczeniej dostalam meila z wezwaniem do zapłaty ale go zignorowalam, ale dzisiaj otrzymałam pismo z wezwaniem do zapłaty, i tak jak wiekszość nie zamierzam go placic bo to oszustwo w bialy dzien...trzeba cos z tym zrobic!!!!

Gość Rafał Kielce
Ludzie na zdrowy rozum tyle czasu ile zajmuje wam przeglądanie tego forum wystarczy wykręcić numer na komendę tam instruują jak trzeba !! Czytajcie posty i nie zaśmiecajcie forum głupimi pytaniami - 1 NAJPIERW PRZECZYTAJ 2 JAK CZEGOŚ NIE MA TO PYTAJ !!!!!! 3 JAK NIE MA ODPOWIEDZI PRZECZYTAJ DOKŁADNIE BO ODPOWIEDZ NA PEWNO JEST

Gość Mone
Do Ja... ;P Mam prośbę, wysłałbyś mi maila, którego napisałaś do nich? chciałabym mieć z tym spokój...

Gość Mone
monia.ci@vp.pl

no tak, ta sprawa tocz się i tocz, straszyć tylko umiej a, u mnie już minal okres strachu i lęku., teraz to olewam, bo co innego zrobic :)

Gość Dentao
witam serdecznie gościu ma bogobojne życzenia odemnie taż domaga sie 99 zł dostał odpowiedz żenie podpisywałem żadnej umowy i że kolejne jego maile bedą traktowane jak nękanie z paragrafu i ustawy o stalkingu nowe prawo a pomocne polecam skorzystane z tej ustwy i dołożenie na komendzie o wymuszeniu pieniążków. piszcie jak poszło pozdrawiam

Gość camaa
tez do mnie napisali i wyslalam odstapienie od umowy jednak odpisali mi ze jest już po terminie i proponuja mi usunięcie wizytówki co mam zrobić? Odpisać im?

Gość camaa
DO bestkate już do ciebie nie piszą ani nie wysylają żądnych e-maili?? i mam jeszcze pytanko do Dentao czy odpisali ci na tego e-maila co im napisałeś??

Gość rAFAŁ - KIELCE
cama weż przeczytaj dokładnie wszystkie posty i nie zaśmiecaj. JA NIE ROZUMIEM WAS LUDZIE CIĄGLE ZADAJECIE IDIOTYCZNE PYTANIE WSZYSTKO JEST NA FORUM OPISANE .JAK WAM SIĘ NIE CHCE CZYTAĆ PRETENSJE DO SIEBIE pS. JAKĄ UMOWĘ CHCESZ ZRYWAĆ JAK TY ŻADNEJ NIE PODPISAŁAŚ ? PS PRZECIEŻ TO JEST WAL :) KTÓRY NIE DOTYCZY ŻADNYCH AKTÓW PRAWNYCH ---ZAJARZ CHOĆ BYŚ NAPISAŁA 1000 WYPOWIEDZEŃ TO ONI POWIEDZĄ SWOJE :) że według takiego i takiego paragrafu nie da się rozwiązać umowy :) KTÓRA CHOĆBY BYŁA ZAWARTA ŚWIADOMIE(A NIE JEST) NIE BYŁA BY WAŻNA (POCZYTAJ MOJE POSTY ) ----------------------------OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE Z INTERNETEM POWINNO BYĆ JAK Z PRAWEM JAZDY NAJPIERW NAUKA POTEM EGZAMIN PRAKTYCZNY I ROCZNY OKRES PRÓBNY POZA TYM ZAŚWIADCZENIE OD LEKARZA SPECJALISTY ŻE SIĘ JEST POCZYTALNYM

do camaa: zadzwoniłam do biura konsumenta, tam powiedzieli co mam zrobić, tak zrobiłam tj wysłałam oświadczenie listem poleconym i otrzymałam od nich maila, że oczywiście usunęli wizytówkę na moją prośbę, ale muszę zapłacić itd, ale zignorowałam to i cisza. Nie mam zamiaru im płacić, łaski nie robią, że usuwają coś, czego nie ma, ogólnie olewam sprawę i tyle. nie martw się, najwyżej spotkamy się w sądzie i tyle :D do Rafal Kielce: weź Ty się tak nie denerwuj, bo zejdziesz na zawał albo coś, jak ktoś będzie chciał to przeczyta \twoje wszystkie posty 100 razy, a jak nie to i tak go nie zmusisz więc szkoda nerwów ;) pozdrawiam!

Gość Rafał Kielce
Ludzie apeluje nie czytajcie moich postów mówię wam nie czytajcie !!! :) Ps. chciałabyś bym dostał zawał co ?

Gość Rafał Kielce
Ps masz fajne motto !!! "Aby zaznać prawdziwego szczęścia, trzeba zapomnieć, że kiedyś miało się więcej." to dużo mówi o tobie :) Ożeniłam się z play boyem -teraz mieszkam w familoku z 5 dzieci-Bercik już nie jest taki ładny bo praca na kopalni go zmęczyła .A na ostanio 2 dzieci Sąd nie chce dać alimentów bo Bercikowe nie są (i nie wiadomo czyje podejrzewam listonosza ) Boszze jak bylo fajno jak mieliśmy prąd

Gość Rafał Kielce
Nie stresuj sie napewo dostaniesz tą miesiączkę a eksmisje do komórek w podwurku wstrzymają na pół roku

nie wiem co się z Tobą dzieje, ja do Ciebie spokojnie, Ty do mnie chamsko. czytając wcześniejsze kłótnie z innymi użytkownikami Twoje argumenty był raczej racjonalne, ale teraz widzę, że atakujesz wszystkich, kto tylko cokolwiek napisze na tym forum. szkoda słów.

Gość Rafal kielce
Kate ktoś się pode mnie podszył spójrz na podpis celowo robię błąd :) ale to miło słyszeć kolejne ciepłe sowa cieszę się także że zachęcasz do czytania moich postów -pozdrawiam Rafał kielce

Gość Rafal kielce
ale fakt nie we wszystkich postach-mimo to przepraszam :)

Gość Bunia666
Witam, jak można się spodziewać również wzięłam w tym udział. Chciałam się tylko dowiedzieć czy jest ktoś kto odstąpił od umowy po upływie 10 dni, dostał listowne wezwanie do zapłaty i minęło już od tego trochę czasu....bo moja akcja rozpoczęła się od ok 20.01.13r i nie wiem czy mam płacić żeby się odpieprzyli czy ignorować wszystko? Dają po jakimś czasie spokój czy non stop są przysyłane ich listy?

Gość klika994
tez zostalam nabrana przez ten "portal"... nie wiem co trzeba zrobic zeby sie od tego uwolnic

czesc mi tez przyszlo do zaplaty ale na emaila 99zl... nie wiem co mam robic...tzn na pewno im nie zaplace ale jakie sa konsekwencje...prosze o pomoc bo nie wiem co robic