Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała7890

Oszukani przez KARIEROWO.COM łączmy się !!

Polecane posty

to widocznie masz pecha, bo ja wysłałam i mi pani odpisała, że dziękuje za odesłanie, że od tego momentu usuną moje dane i po sprawie.

Gość Ja..:P
Pani jakaś Ci odpisała.. ? O_o aż dziwne gdyż wszystkie maile jakie otrzymywałam były podpisane niby A. Zych. Ale wyszłam z założenia że teraz już w 100% olewam sprawę, kit zobaczymy co będzie dalej :)

Gość Rafał kielce
wsyłalam wysłam -Bardzo mnie miło że tworzysz samodzielnie język polski Dobrze że prof. Miodek tego nie widzi .Bo dostał by zawału.

Gość Rafał kielce
No chyba że chciałaś na powiedzieć wysycham ,wyschłam:)

Sorka że dobijam do tematu karierowa ale wyobraźcie sobie ze dostałam dziś przed sadowe zawiadomienie do zapłaty z pobieraczka. Nerwicy przez nich kiedys dostanie.

Sorka że dobijam do tematu karierowa ale wyobraźcie sobie ze dostałam dziś przed sadowe zawiadomienie do zapłaty z pobieraczka. Nerwicy przez nich kiedys dostanie.

Gość Ja..:P
Daj spokój nie pisz tutaj takich rzeczy gdyż zaraz Rafał_Kielce czy jak on tam ma napisze że kłamiesz i nie możliwe, i podburzasz wszystkich. Swoją drogą przed sądowe czy tylko wezwanie? Bo to są dwie różne rzeczy :P Jak bez potwierdzenia odbioru, to wyrzuć do kosza i ciesz się życiem:)

Gość Rafał Kielce
Werq123456 nic im nie płać wyluzuj -Pobieraczek ma wyrok -ale dalej wyłudza we wczesniejszym moim poście masz na ten temat parezdań i link do artykułu o wyroku

Gość Rafał Kielce
Ja..:P przestań wypisywać jakieś bzdury na mój temat . Znajdż sobie chlopaka pogadaj z nim .Niestety ja jestem już zajęty !!!!

Gość Rafał Kielce
Swoją drogą przed sądowe czy tylko wezwanie? Bo to są dwie różne rzeczy----- WIESZ ZACZYNA MNIE SIE WYDAWAĆ ŻE JESTEŚ JEDNĄ Z TYCH KOBIET KTÓRE OPISAŁ PAN O MELODYJNYM NIKU LUBIE LASKI cytuje Wiecie ile takich lasek jest które najpierw zrobią gałę a potem zaczną zastanawiać się co one z tego będą miały ? I mądrować sie jakie to one obcykane inteligentne ładne . ------ Ale to nie moje słowa ja tylko zacytowałem

Panie i Panowie Ten wątek został założony specjalnie po to, aby ludzie oszukani przez karierowo. com zjednoczyli się i coś w tej sprawie zrobili.. Jednak patrząc na ogół tych postów to mam wrażenie, że tu się wytworzył jeden wielki podryw.. Uprzejmie proszę, aby flirty podrywy i wszelkie inne formy zalotów kontynuować na innym dziale tegoż forum z pozdrowieniami mala 7890

Gość Rafał kielce
mala7890 doskonale rozumiem twoją irytacje ale z moich postów wynika wszytko- wystarczy przeczytać -Niestety nie pozwole mieszać się z błotem jakimś nie wyedukowanym lemingom !!! Którzy zamiast podziękować za pomoc w kółko klepią jedno i to samo !!!! Reasumując ja jestem już w stowarzyszeniu które gościa pozywa złożyłem doniesienie o przestepstwie !!!! Chcesz wiedzieć co zrobić przeczytaj wcześniejsze posty !!!

Gość kokekadalady
Eh zamiast sie dowiedziec istotnych rzeczy na ten temat to co po niektorzy zrobili pobojowisko i wyzwiska jednego na drugiego. Lepiej poszukac rzetelnego info na ten temat gdzies indziej 🖐️

Gość Igła z nitką
Dobrze, że ostrzegasz autorko! Mi kiedyś (z rok temu) przyszedł liścik z pobieraczka szumnie nazwany PRZEDSĄDOWNYM WEZWANIEM DO ZAPŁATY przyszedł listem niepoleconym :D Dodam jeszcze, że nigdy się tam nie rejstrowałam musieli skądś wyłudzić moje dane:/ Oczywiście nie zapłaciłam i nic nie było, aha weszłam na fourm o pobieraczku i tam jakaś osoba od nich podszywająca się za klineta pobieraczka usilnie próbowała zastraszyć innych, że trzeba zapłacić bo ktoś niby miał sprawę w sądzie itp!!!! Powinno być tak, że jeśli coś trzeba płacić, to usługa wykonana będzie dopiero po zapłaceniu i to by się skończyło wtedy pobieraczki i inne wyłudzacze

Gość Igła z nitką
W ogóle do takich pobieraczków i karierowo itp można by powysyłać 100 powymyślanych adresów i niech są wysyłają te swoje żałosne liściki :D

Gość Rafał kielce
kokekadalady na stronie 6 masz wszystko ale tobie niechce się czytać

Gość Rafał kielce
do Igła z nitką faktycznie masz racje na tym forum tez kilka osób próbowało przestraszonych ludzi manipulować dalej!!!! nie pamiętam tych ników ale wczesniej na tym temacie wypisałem ich niki i sprostowanie !!! co do pobieraczka też tu napisałem post i dałem link do artykułu I faktycznie mino wyroku sądowego dalej wyłudzają !!!

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
no na pewno Ci myślący rozsądnie to naganiacze pobieraczków i innych portali :D a jedyny słuszny tok postępowanai to ten który podpowiada ci chłopski rozum bez oparcia w żadnych normach prawnych :D nie odstępujcie od umowy niech wam długi rosną :D

Gość kokekadalady
Ale tutaj jest tak napisane ze tego nie da sie czytac. Chlopie czytalem cale 7 stron dla twojej wiadomosci. Najlepiej to pisac jak sie nie wie. Znalazlem inne stronki gdzie jest bardziej dokladnie opisany problem i tam nie ma wyzwisk od lemingow.

Gość Rafał kielce
znowu 10 osób pisze..,,, wejrze idiotko sie zamknij i nie zaśmiecaj do kolekolady przecież nikt nie każe ci brać z tego forum porady ,szczególnie odemnie możesz iść do księdza zapytać w mopsie albo na ,śmietniku- Bo tam jest lepiej opisane Dla chcących wszystko jest możliwe No nie wiem czy wyzwisko a porównanie to to samo ? Jak się nie wie to zadaje się pytania na tego typu stronach-Ja problem rozwiązałem to ty szukasz porady nie ja !!!! Jak masz problem z pozyskaniem informacji z tego forum udaj się na inne !! Ty jesteś kolejna kobietą z cylku cytat pana Lubie laski----chyba nie musze cytowac skoro przeczytałaś iwiesz jakim poziomem inteligencji dysponujesz

Weźcie sie ogarnijcie i już skończcie sie pociskać. Było to przedsądowe wezwanie do zapłyaty smiać mi sie chciało bo nawet wypełnione blankiety były.;) Właśnie czytalam ostatnio że dostali jakies 240 tys kary do zapłacenia i teraz pełnie próbują wyłudzić te pieniądze od innych .

Gość kokekadalady
po primo jestem facetem wiec czemu sie zwracasz do mnie w formie zenskiej? tak trudno dokladnie przeczytac zanim cos napisac? po drugie ten watek nie jest od wyzywania innych a ty to robisz i oceniasz ludzi nie znajac ich. Bardzo sie burzysz jesli ci ktos o tym napisze.Wyluzuj. Podejrzewam ze w realu jestes spoko facet wiec tutaj tez taki badz.

Na podstawie art. 10 ust. 2 w zw. z art. 9 ust. 1 pkt 1 oraz art. 9 ust. 3 Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny z dnia 2 marca 2000 roku, niniejszym odstępuję od umowy o świadczenie usług, zawartej z Work of World Aleksander Zych w dniu (*******podaj datę******) roku. Pragnę przypomnieć, iż w związku z brakiem pisemnego potwierdzenia informacji, o których mowa w art. 9 ust.1 w zw. z art. 9 ust. 3 ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, a także ze względu na brak informacji o organie, który zarejestrował działalność gospodarczą przedsiębiorcy oraz o numerze, pod którym przedsiębiorca został zarejestrowany - termin, w którym przysługuje mi prawo do odstąpienia od umowy wynosi trzy miesiące i liczy się od dnia zawarcia umowy. Odstępując od umowy, zwracam się z wnioskiem o zaprzestanie przetwarzania moich danych osobowych (w tym również na potrzeby marketingowe) oraz całkowite ich usunięcie. W przypadku dalszego wysyłania "wezwań" lub innych monitów, zostanie skierowane zawiadomienie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów z wnioskiem o podejrzenie stosowania praktyki naruszającej zbiorowe interesy konsumentów. Dodatkowo zostanie również poinformowany Generalny Inspektor Danych Osobowych, w związku z dalszym przetwarzaniem moich danych osobowych bez mojej zgody oraz uzasadnionej przyczyny. Liczę na szybkie załatwienie sprawy w celu uniknięcia zbędnej drogi sądowej. Wyślij im takie coś tylko datę swoja podaj i to wystarczy .. ;)

Gość Rafał Kielce
kokekadalady weż przestań Kto cię wyzywa ? Ps Dziewczyno od czego chcesz odstepować !!! Napisz im mail Tak jak Rto pisze że nie zawierałaś z nimi umowy że wyłudzili od ciebie dane osobowe że zmanipulowali treść .................Odstępując od umowy przyznajesz się że miałaś wiedzę na temat jej warunków !!!! I musisz ponieść opłatę manipulacyjną ............. A tak im jedziesz po bandzie ---------------Po reszta nic z tego wałku nie będzie Raz bo każdą umowę internetową można zerwać !!!( w określonym czasie ) Dwa to jest ewidentna MANIPULACJA ,gra słowna TRZY tu nie ma co zrywać bo zmanipulowali was by odchaczyć regulamin......................................... cztery wszytkie formy Manipulacji podchodza pod kodeks karny

Gość Rafał Kielce
mala7890 nie powiem ze to jest złe co tam piszesz -ale po co do oszustów podchodzić w ten sposób Powiedz co ty chcesz zrywać jak n nic nie podpisywałaś -a przynajmniej nie masz świadomości do momentu otrzymania dziwnego maila na temat świadczenia dla ciebie usługi ? Odchaczenie regulaminu i wypełnienie profilu powstaje w wyniku manipulacji (co już jest przestępstwem ) dalej wyłudzenie danych osobowych (kolejne) ITD ŻADEN KODEKS USTAWA REGULAMIN NIE MOŻE BYĆ WYKORZYSTYWANY DO POPEŁNIENIA PRZESTEPSTWA WYKROCZENIA BO WTEDY JEST REGULOWANA SPRAWA ZA POMOCĄ KODEKSU KARNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULTIMO 1Powiedz Mnie jak chcesz zerwać umowe której nie zawierałaś i nie chcesz zawierać ..........................................................!!!! TO JEST GŁUPIE TO TAK JAKBY KOLEŚ CHODZIŁ I MÓWIŁ ŻE WŻIOŁ Z TOBĄ ŚLUB BO KTOŚ WALNĄŁ X NA JAKIMŚ BLANKIECIE (NIE WIADOMO KTO) NIE MA NIPU NIE MA PESLA A TY PISAŁA BYŚ WNIOSEK ROZWODOWY DO SĄDU -----DOKŁADNIE TO TO SAMO !!! JA NIE BĘDĘ DALEJ DYWAGOWAŁ NA TEN TEMAT BO JA NIMI SPRAWĘ ZAŁATWIŁEM ZA POMOCĄ DWÓCH ZDAŃ ps PRZECZYTAJCIE MOJE POSTY SPRAWDZONA METODA

Rafał ja naprawdę rozumiem o czym tu piszesz .. :) ale nigdy nie zaszkodzi takiego pisemka do nich wysłać, głowy Ci za to nie urwą, a dziewczyna prosiła, więc jej taki wzór wstawiłam :) ja osobiście nie mam za bardzo czasu walczyć z nimi w inny sposób i dlatego ograniczam się do tak małych kroków .. i tak wiem, że prędzej czy później zychowi się dobiorą do tyłka, bo nas oszukanych jest naprawdę masa ... pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Gość Rafał kielce
Racja , Racja ,Racja mala7890------------------------------------------------------- Ogólnie dowszystkich----------------------------------------------------------------- Ale pamiętajcie nie da się zerwać żadnej umowy która jest fałszerstwem bądż manipulacją .Bo taka umowa i działanie w momencie powstania (nie ma mocy prawnej)podchodzą pod kodeks kar i wykroczeń nie pod kodeks prawno cywilny ,handlowe itp ..................Dlatego pokrzywdzonych nie obowiązuje forma wypowiedzenia , bądż zerwania. Proste -świadomie nie zawieraliście umowy-Świadomie jej nie rozwiązujecie .I wszyscy radcy,pseudo adwokaci niech się czegoś wreszcie nauczą

napisałam im wiadomosc ze nie wysylalam zadnych danych i wyludzanie danych osobowych jest karalne . A to jest odpowiedz; Dnia 20.01.2013 na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204 ) doszło do zawarcia umowy, wiążącej obie strony umowy. W przypadku umów zawieranych na odległość, bez obecności stron nie jest wymagany podpis dla ważności umowy. Umowa została zawarta poprzez wypełnienie formularza z danymi osobowymi oraz oświadczenie woli - akceptacja regulaminu oraz warunków umowy. Wszelkie informacje odnośnie zawierania umowy (usługodawca, specyfika usługi/produktu, koszt, termin płatności oraz warunki odstąpienia od umowy zostały zawarte w zaakceptowanym przez Panią regulaminie, który jest cały czas dostępny na naszej stronie. Brak zaznajomienia się z treścią zawieranej umowy nie zwalnia strony ze skutków prawnych powstałych z faktu jej zawarcia. Przypominamy, że polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania daty i godziny zawieranej umowy oraz adresu IP komputera, z którego umowa została zawarta. W przypadku braku możliwości wyegzekwowania zapłaty za zamówioną usługę, obsługująca nas kancelaria prawno-windykacyjna wystąpi na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam należności. Sąd do identyfikacji osoby, która zawarła umowę może posłużyć się wspomnianym adresem IP. Wprowadzanie w błąd drugiej strony umowy, stanowi przestępstwo zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. W przypadku gdy sąd orzecze, że nie Pani była stroną zawartej umowy,może Pani wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego osobie, która do zawarcia umowy posłużyła się Pani danymi. Jednocześnie informujemy, że konsumentowi ustawowo przysługuje10 dni na odstąpienie od umowy. Ta sama informacja jest zawarta w naszym regulaminie świadczenia usług. Odstąpienie od umowy po terminie 10 dni od dnia jej zawarcia nie jest możliwe. Na prośbę klienta możemy usunąć wizytówkę "My CV" z portalu jednak nie zwalnia to strony ze skutków prawnych powstałych z faktu zawarcia umowy w tym płatności za usługę. Czy mamy usunąć Pani wizytówkę ?