Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała7890

Oszukani przez KARIEROWO.COM łączmy się !!

Polecane posty

Gość rAFAŁ kIELCE
kwAMA NO NIBY TAK ALE ODBYWA SIĘ TO NP . PRZEZ E SĄDY !!! a PIENIEDZY NIE ŚCIĄGNIE CI KOMORNIK TYLKO DLA PRZYKŁADU W URZEDZIE SKARBOWYM ALE W TEJ SPRAWIE 0 SZANS NIE MA CZYM SOBIE GŁOWY ZAWRACAĆ :)

Możecie zwrócić uwagę że oferty pracy kierowane na stronę karierowo są tylko przez weekend.Znów się pojawiły dwie,byłam zmuszona napisać do gratki żeby je usunęli i ciekawe jaki będzie wynik.

Gość Syrina
Pracuje trochę w umowach na odległośc i z tymi 10 dniami ustawowymi to jest tak ze liczą się jedynie robocze dni.

Gość Rafał Kielce
Syrina ale żadne dni nas z karierowo nie obchodzą poczytaj troche posty w szczególności moje i potem się wypowiadaj :) CHYBA ZYCHU ZNOWU SIĘ ZA JAKAŚ BABE PRZEBRAŁ

Gość alimak87
Witam, też zostałam oszukana. prosze napiszcie szybko i na temat. płacicie ? bo ja nie chce płacić, ale nie wiem co zrobić aby ten pieprzony koleś się odwalił ... bo ciągle wysyła te same oklepane regułki.

Gość joroido
Alimak, nie płacisz, wysyłasz im pocztą odstąpienie od umowy powołując się na 3mies i zachowujesz potwierdzenie zwrotne odbioru. W międzyczasie blokujesz maile przychądzące z adresu karierowa i masz święty spokój.

Gość eś
Witam Na początku napiszę: tak- minęło już 10 dni od 'zawarcia umowy', napisałam odstąpienie od umowy, itd.. Nie chcę czekać i stresować się widokiem kolejnych kopert w skrzynce, tym bardziej czekać aż otworzą je rodzice. Wiem ze to oszust, próbuję załatwić tą sprawę ostatecznie a może jeszcze komuś się to przyda. Mam w tej sprawie pytanie do osoby, która wykazuje się pewną znajomością prawa. Otóż zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie (choć może się mylę) przeczytałam na innym portalu, że podpis elektroniczny, który załącza p. A. Zych do maila potwierdzającego zawarcie umowy wcale nie zawiera nazwiska A. Zych, ale jakiś inne (nie wiem jakie, ponieważ nie ma programu, aby go otworzyć). W potwierdzeniu umowy widnieje natomiast, że wykonawcą usługi jest A. Zych ..blabla. Czy w związku z tym nie możnaby się powołać na to, że nie otrzymałam w rzeczywistości umowy w formie pisemnej (ponieważ to co wysłał nie zostało potwierdzone podpisem elektr przez osobę, która jest wykonawcą usługi, ale przez osobę X) i w takim wypadku termin na odstąpienie od umowy wynosi 3 miesiące? I jeszcze jedno. Moze to naiwne ale jezeli moich danych do rejestracji uzyła osoba nieletnia (jak juz ustatliliśmy to mozliwe i latwe) a oczywiscie nie otrzymała zgody opiekuna na zawarcie umowy to umowa jest niewazna? Proszę o rozważną odpowiedź;) Pozdrawiam

Gość Rafał kielce
GŁUPI PROŚCI LUDZIE OSTATNI RAZ TO PISZE DO LUDZI PODESŁANYCH PRZEZ ZYCHA NA TE FORUM TEŻ SIĘ TO TYCZY NIE OBCHODZI WAS FORMA WYPOWIEDZENIA UMOWY -BO- UMOWA MA BYC ZAWARTA JAWNIE DOBROWOLNIE OBUSTRONIE BEZ UKRYTYCH TREŚCI I KOSZTÓW Z KARIEROWO MAMY DO CZYNIENIA Z MANIPULACJĄ A CO ZA TYM IDZIE OSZUSTWEM JEDYNE CO MOŻECIE TO MOŻECIE IM NAPISAC ŻE ICH POZWIECIE JAK WAS BĘDĄ NĘKAĆ I ZGŁOSICIE SPRAWĘ NA POLICJE BO WYŁUDZILI OD WAS DANE OSOBOWE I CHCĄ WYŁUDZIĆ PIENIĄDZE A ŻADNEJ UMOWY Z NIMI NIE ZAWIERALISCIE I NIE CHCECIE ZAWIERAĆ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE W MOICH WCZENIEJSZYCH POSATACH BARDZO SZCZEGÓŁOWE Z AKTAMI PRAWNYMI ITD. jA NIE WIEM JAKIM SKONCZONYM IDIOTOM TRZEBA BYĆ BY ULEC MANIPULACJI I ŁYKNĄĆ TO ŻE MUSICIE JAKIEŚ DZIAŁANIA PODJĄĆ BY NI PŁACIĆ KARIEROWO ? JAKIM KRETYNEM TRZEBA BYĆ BY PISAĆ ROZWIĄZANIE UMOWY O KTÓREJ ZAWARCIU NIE MIELISCIE POJĘCIA !!! pOCZYTAJCIE WCZEŚNIEJSZE POSTY I PRZESTAŃCIE SIĘ BŁAŻNIĆ !!!!

Gość Rafał kielce
Eś -przestań bredzić przeczytaj wcześniejsze Moje posty !!! Zmień tok myślenia!! Kto ci powiedzial że masz podejmować jakiekolwiek działania z karierowo !!! Oni ? Chodzi tu o oszustwo - kodeks karny i tylko w ten sposób prawnie to można rozpatrywać nie inaczej !!! Każde myślenie w kierunku kodeksu cywilnego ukoik jest błędnym tokiem mysleniowym !!! To co robi zych jest perfidna manipulacją od początku do końca przemyslana na zestraszenie jednostek co o prawie nie maja pojęcia łącznie z miernymi adwokacinami i radcami prawnymi- był tu taki jeden i się zawinoł zalukaj wczesniejsze posty - Wszystko jest napisane

Gość sabina1301
RAFAŁ KIELCE nikt nie potrzebuje Twojej pomocy!!! Weź skończ obrażać ludzi bo jesteś głupszy niż myślisz!!! Kim Ty ku***a jesteś. że tak po ludziach jedziesz?!! Po co się wczuwasz w rolę?!!! Miby nie chce Ci się sto razy powtarzać a robisz to w kółko macieja!! Jak stara zdarta płyta!! Może w końcu poprostu przestań się tu udzielać, skoro takl Cię wszystko irytuje. Wygrałeś sobie z karierowo to się ciesz, a nie podniecaj się tym tu jakbyś nie wiadomo kim był! Daj se siana i skończ pisać te swoje dyrdymały!! Niby takli obyty a jawnie, publicznie obraża ludzi i myśli, że wszystko mu wolno, bo uważa się za pseudo pożal się boże prawnika! Jesteś żałosny!!

Gość eś
Dokładnie tak, dziękuję, że zapchałeś ten wątek, każdą Twoją wypowiedź przeczytałam, bądź pewien. Właśnie tak, wypowiedziałeś umowę w terminie więc ZAMILCZ w końcu. Nie obawiaj się, płacić nie będę i nie obrażaj ludzi pseudocwaniaczku. Ja chcę tylko uzyskać maila zamykającego sprawę od tego człowieka. I jak zauważyłeś o ile jesteś osobą inteligentną nie do Ciebie kierowane było moje pytanie. Wobec tego nadal oczekuję na odpowiedź i z góry dziękuję

Gość Rafał kielce
Sabina Gówno cie obchodzi to co pisze i jak pisze .Najważniejsze ze pisze na temat .Niestety prostaczko poczytaj i zobacz jak wiele osób Mnie dziękuje i pisze bezpośrednio do mnie !!! No nikt to niczyjej pomocy nie potrzebuje-------- Ale za to ktoś NA pewno !!!!! Jeżeli niektórym nie chce się czytać postów to trzeba ich w jakiś sposób zmotywować. Bo to działa .Natomiast irytują Mnie tacy ludzie jak ty --Nie piszesz w temat a rzucasz się na mnie jak pies na kości a nic do tematu nie wniosłaś kompletnie nawet jakiegoś idiotyzmu jak kodeks cywilny wypowiedzenie umowy itd Żałosna to jesteś ty rzucasz się do mnie i mojej chęci pomagania lemingom Nie obrażam ludzi zachęcam ich do lektury postów nawet tak nic nie wnoszących do sprawy ludzi jak ty A W JAKI SPOSOB TO ROBIE TO NIE TWOJA SPRAWA. IDŻ DO SZKOŁY MOŻE ZDOBEDZIESZ TROCHĘ WIEDZY BO INTELIGENCJA NIE GRZESZYSZ POZDRAWIAM WIERNYCH FANÓW:)

Gość RAFAL KIELCE
Eeś dziadu jeden rób co chcesz nie cwaniaczku bo cwaniaczkiem jest karierowo . Bo jak na razie to na wszystkich forach na wszystkich jedną sensowna drogę podaję ja. Dziadu jeden ja nie składałem żadnego wypowiedzenia umowy BO NIE ZAWIERAŁEM JEJ .Dziadu jeden przeczytaj dokładnie moje posty I PRZESTAŃ SIĘ BŁAŻNIĆ Straszny dziadu o niskim poziomie inteligencji na dodatek bez honoru(chcesz wykorzystywać nieletniego ?) SZOK DZIADU ,DZIADU,DZIADU.................

Gość eś
jeżeli dla Ciebie nazywanie ludzi dziadami, baranami, lemingami itp nie jest obraźliwe to have fun człowieku:] I nie odpowiadaj mi bo sobie tego nie życzę, dziękuję, dobranoc.

Gość sabina1301
RAFAŁ KIELCE nie wiem jaką Ty szkołę kończyłeś, ale gówno mnie to obchodzi, gówno o mnie wiesz, a to, że jesteś irytujący to chyba każdy z czytelników tego forum zdążył zauważyć. Jesteś zadufanym w sobie, żałosnym, bez grosza skromności osobnikiem. I proszę się w ten sposób nie odzywać do mnie, jak również do pozostałych forumowiczów. Trochę szacunku do drugiego człowieka! Nauczył Cię ktoś tego? Bozia obdarzyła mnie ogromną inteligencją, której nie muszę tu Tobie udowadniać, po prostu musiałam na tym forum zniżyć się do Twojego poziomu, dlatego jest taki a nie inny poziom rozmowy:) Naprawdę nie masz innych zajęć jak tylko tu siedzieć i klikać w klawiaturę? Szkoda mi Ciebie. I nie życzę sobie żebyś mnie obrażał, bo zastosuję się wtedy do Twoich złotych rad i przejdę się na policję, ażeby zgłosić naruszenie godności osobistej za pomocą środków masowego przekazu. Radzę Ci, licz się ze słowami.Ja nie żartuję w takich sprawach. Żegnam! P.S Lepiej nic nie wnosić w posty niż pisać na okrągło te same głupoty.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
kolejna naciągnięta widze, że wiele osób dało sie nabrać, niestety ja również a wszystko przez desperacko poszukiwaną prace....wysłałam im chyba już z 10 wypowiedzeń umowy a on wciaż to samo, nic do nich nie przemawia. Odwołują się do wiadomosć o treści: "Dziękujemy za dodanie zgłoszenia. Pozdrawiamy, Zespół Karierowo.com Prosimy nie odpowiadaj na ten e-mail ! Jest to automatycznie wygenerowana wiadomość. ">>>to nie jest potwierdzenia warunków umowy a potwierdzenie rejestracji. radzę im tak właśnie napisać artykuł wyraźnie precyzuje że mają byćpotwiwerdozne warunki i informacje. 3.Przedsiębiorca jest obowiązany do potwierdzenia konsumentowi na piśmie informacji, o których mowa w ust. 1, najpóźniej w momencie rozpoczęcia spełniania świadczenia. a tu co ma być potwierdzone Art. 9. 1.Konsument powinien być poinformowany, przy użyciu środka porozumiewania się na odległość, najpóźniej w chwili złożenia mu propozycji zawarcia umowy, o: 1) imieniu i nazwisku (nazwie), adresie zamieszkania (siedziby) przedsiębiorcy oraz organie, który zarejestrował działalność gospodarczą przedsiębiorcy, a także numerze, pod którym przedsiębiorca został zarejestrowany, 2) istotnych właściwościach świadczenia i jego przedmiotu, 3) cenie lub wynagrodzeniu obejmujących wszystkie ich składniki, a w szczególności cła i podatki, 4) zasadach zapłaty ceny lub wynagrodzenia, 5) kosztach oraz terminie i sposobie dostawy, 6) prawie odstąpienia od umowy w terminie dziesięciu dni, ze wskazaniem wyjątków, o których mowa w art. 10 ust. 3, 7) kosztach wynikających z korzystania ze środków porozumiewania się na odległość, jeżeli są one skalkulowane inaczej niż wedle normalnej taryfy, 8) terminie, w jakim oferta lub informacja o cenie albo wynagrodzeniu mają charakter wiążący, 9) minimalnym okresie, na jaki ma być zawarta umowa o świadczenia ciągłe lub okresowe, 10) miejscu i sposobie składania reklamacji, 11) prawie wypowiedzenia umowy, o którym mowa w art. 8 ust. 3. powiadomienie wysłane z autorespopndera nie jest potwierdzeniem warunków umowy i informacji o przedsiębiorcy a tylko tego że mail doszedł czy rejestracja została dokonana. gdyby to było w formie pliku pdf z warunkami umowy to mieliby rację

Gość Rafał kielce
Sabinko ja wiem że wam na oddziele założyli internet i starasz się jak możesz dobrze wypaść w terapii. Ale komunikujesz się do obcych ludziach na obcych forach.Pogadaj z lekarzem żeby zmienił Ci leki ewentualnie nauczyli pracować off line . Weż zacznij zadawać pytania albo popisz na forum Brawo , naj przyjaciółka . Bo raz że utrudniasz lemingom pozyskiwanie wiedzy dwa poprzez swoje idiotyczne teksty do mnie spamujesz i pomagasz Zychowi !!! Dziadu jeden o twojej chorobie świadczy choćby nawet to że masz urojenia że Mnie znasz -bo musisz znać skoro znasz stan Mojego konta !!!Ale że ja ciebie nie znam Znakiem tego psychozka ze skłonnościami prześladowczymi :) O Psychozce także świadczy używanie słowo Bóg- Co do skromności-to raczej dobrze dzielić się swoją wiedzą z innymi mimo że maja mniejsze IQ jak ty !! :) Gdybyś miała spore IQ to dawno byś sprawę z karierowi wyjaśniła jak ja :) i nie plątała się na forach !!! Radzić to ty sobie możesz z karier owo jak zastosujesz się do rad z moich postów To idź na Policję i powiedz że jakiś człowiek podczas anonimowej rozmowy na ogólno dostępnym forum powiedział Ci że warto było by ci ZMIENIĆ LEKI !!! JESTEM PRZEKONANY ŻE Z POWROTEM ODWIOZĄ CIĘ NA ODDZIAŁ :) I WIĘCEJ JUŻ NIE WYPUSZCZĄ !!!A KTO WIE MOŻE ELEKTROWSTRZĄSY DO TERAPII WŁĄCZĄ !!! eŚ A JAK MOŻNA NAZWAĆ CZŁOWIEKA KTÓRY NIE CZYTA CO LUDZIE PISZĄ INACZEJ NIŻ DZIAD , BARAN ,LEMING ? jaki Eś INNE SŁOWA ? EŚ ŻYCZYĆ TO SOBIE MOŻESZ NA WIGILII

Gość Rafał kielce
hej 10 znowu ty !!! A spróbowalaś napisać im to co ja ci powiedziałem ? Po słuchaj przecież to są oszuści i będą szli w zaparte !!! Nieważne jak stanowiło by prawo oni Cię kłamią no rozumiesz sama cytujesz jakieś paragrafy czy coś tam a oni swoje !!! Myślisz że oni wykorzystują jakaś lukę prawną NIE ONI CI PIORĄ MÓZG NA ZASADZIE PROSTEJ SOCJOTECHNIKI RESPEKT DO MUDURU I PRZEPISÓW PRAWNYCH------ NIE WAŻNE CZY MASZ RACJE CZY NAJLEPSZY ADWOKAT CI POWIE ONI CI ODPISZĄ ŻE NIE MASZ RACJI BO TO DALSZA CZĘŚĆ OSZUSTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko łącznie z tymi mailami to też element oszustwa idże na te Policje złóż jak ja doniesienie o przestępstwie weż skseruj i im odeslij !!!! I ZAPOMNIJ JUZ O NICHI CZY ODPISZA CZY NIE

Czy w związku z tym nie możnaby się powołać na to, że nie otrzymałam w rzeczywistości umowy w formie pisemnej (ponieważ to co wysłał nie zostało potwierdzone podpisem elektr przez osobę, która jest wykonawcą usługi, ale przez osobę X) i w takim wypadku termin na odstąpienie od umowy wynosi 3 miesiące? I jeszcze jedno. Moze to naiwne ale jezeli moich danych do rejestracji uzyła osoba nieletnia (jak juz ustatliliśmy to mozliwe i latwe) a oczywiscie nie otrzymała zgody opiekuna na zawarcie umowy to umowa jest niewazna?>>>nie ad pierwszje częśći. termin przedłuża się do 90 dni gdy nie jesteś poinformowana o prawie do odstąpienia a nie gdy ktoś inny się podpisze. podpisać się może osoba uprawniona nie musi to być właściciel i ja bym sięna tym nie skupiał tylko na drugiej części. tak umowa zawarta przez osobę nieletnią jest nieważna chyba że opiekun ustawowy ją potwierdzi. to dotyczy osób od 13 do 18 lat, jak poniżej 13 to jest zawsze nieważna bo nie dotyczy drobnego zakupy dnia codziennego. wyjątkiem jest rozporządzanie własnym zarobkiem czyli jak za zarobione samodzielnie pieniądze coś kupisz to opiekun nie musi tego potwierdzać dotyczy to osób 13-18 lat.niewazności jest od teraz i od "wtedy" czyli jeśli umowę zawarła osoba poniżej 13 lat to czynnośc jest bezwzględnie nieważna od początku jeśli od 13 do 18 lat to w mojej opinii będzie nieważna dopiero jak przedstawiciel ustawowy poinformuje drugą stronę o tym fakcie. artykuły 17-20 kc sobie przeczytaj. jest jeszcze kwestia tego co znaczy że nieletni podał dane pełnoletniego ? czyli umowa jest zawarta na osobę pełnoletnią ale ona jej nie zawierała ? no to tu jest niejako klops wiec prościej ją rozwiązać na tej podstawie że nie potwierdzono na piśmie jej warunków tak jak osoba wyżej niż kombinować że na rodzica umowę zawarło dziecko. no chyba że dziecko nie miało 13 lat to wystarczy poinformowac o tym i też to co zrobiło dziecko jest bezwzględnie nieważne a oni mogą sobei składać wniosek do sądu rodzinnego o niewłaściwy nadzór wychowawczy :D jak nekają jakimiś wezwaniami napisać do uokiku że się umowę rozwiązało powołując się na np. nie potwierdzenie warunków na piśmie a oni nadla coś przesyłają wtedy dostaną karę i już nic wysyłać nie będą bo to jest bezprawne.

hej 10 znowu ty !!! A spróbowalaś napisać im to co ja ci powiedziałem ? >>>nic im nie wysyłałem bo żadnej umnowy z nimi nie zawierałem a poza tym zawsze czytam umowy i regulaminy, no i pracy nie szukam. wchodzę tu z nudów i trafiłem na ten temat wiec napisąlem co wiem bo akurat o umowach zawieranych na odległość trochę wiem :D to że coś wysyłają nie ma znaczenia ważne jest aby formalnie i zgodnie z prawem od umowy odstąpić to moim zdaniem najważniejsze. jak się odstąpi to można olewać to co wysyłają albo domagać się ich ukarania za to wysyłanie. dopóki się nie odstąpi to oni sobie to wysyłać mogą. poza tym zawsze lepiej odstąpić nawet mailem niż leżeć i liczyć na to że oni tych roszczeń dochodizć nie będą. pewnie nie będą ale jeśli będzie inaczej to co wtedy ? zamiast liczyćna szczęście lepiej skopiować prosty tekst(są dostępne w artykułach o pobeiraczku) wysłać maila i uznać sprawę za zamkniętą, adres z któreog coś przychodzi zablokować na skrzynce a jak coś przyjdzie pocztą to do pieca ew. mail do uokiku i karę będą mieli jak złoto. jak się nie odstąpi od umowy to nikt ich nie ukarze za to nękanie co najwyżej faktycznie za oszustwo ale to ani pewne nie jest(moim zdaniem wątpliwe bo warunki umowy są jasne tylko nikt ich nie czyta) po drugie czasochłonne i do tego czasu nadal mamy z nimi problem. odstępując można o sprawie zapomnieć i nie wymaga to wiecje jak 10 minut pracy.

Gość kolejna naciągnięta
odstapienie wysłałam drogą mailową, otrzymali, zapoznali się bo dostałam odpowiedz, iż minął okres 10-dniowy, mimo wszystko placić nie zamierzam. Dlaczego? Dlatego, że nie wiem czy wizytówka istnieje, nie mogę się zalogować na ich stronie, nie dostałam projektu wizytówki czy wstępnego podglądu jak to wygląda, więc nie mam 100% pewności, że usługa została wykonana skoro nie mam do niej dostępu- to jedna sprawa, kolejna w mailu dotyczącym potwierdzenia zgłoszenia rzeczywiście gdzieś w dole znajdowały się jakieś załączniki, wcześniej o nich nie wiedziałam dlatego, że jeżeli firma działałaby w sposób etyczny i uczciwy, to poinformowałaby, w tymże mailu o załączonych plikach, z którymi należy się zapoznać- wydaje mi się, że to jest własnie jasne i rzetelne przekazywanie informacji. Pomijam już fakt, że nie mam programu do otwarcia tych plików a kolejne w formacie PDF informują, że" pliki tego formatu mogą wyrządzić szkodę na tym komputerze.", więc logiczne jest, że ich nie otworzę bo nie wiem czy nie wpuszczą mi wirusa....Niech zakładają sobie sprawę sądową, mam wiele zastrzeżeń co do formy ich zamiarów, wiele niejasności w formie przekazywanych informacji i w końcu regulamin, który już w pierwszej linijce mówi, iż 1. Karierowo.com - serwis internetowy oferujcy pomoc w nawizywaniu kontaktów pomidzy pracownikami i pracodawcami. Przecież bezrobotny szuka formy pomocy, szuka pracy, jeżeli oni taką formą się posługują więc normalne, że ludzie się zarejestrują , dopierow VIII pkt jest informacja o płatności a wszystko małym druczkiem.....Nie mam nic wspólnego z prawem, ale napewno forma naciągania, przedstawiania nie rzetelnych informacji, które mają na celu zmylić konsumenta (sama ich strona głowna na to wskazuje) a w późniejszym okresie doprowadzić do niekorzyści materialnych to jest karalne.

Gość Rafal kielce
Ok ale z tego co piszesz a piszesz duzo to nie za bardzo działa . Bo z tego co piszesz to rozumiem umowa do karierowo jest ważna :) mimo że zostałaś zmanipulowany/a do jej podpisania !!! I musisz podjąć grę narzuconą przez karjerowo :) !!! NA ich zasadach. Czyli jakieś śmieszne wypowiedzenia + kodeks cywilno prawny.:) ALE WEDŁUG MNIE I POLICJI I PROKURATURY UMOWA WOGÓLE Z KARIEROWO JEST NIE WAŻNA PONIEWAŻ ZOSTAŁA ZAWARTA W SPOSÓB NIE JAWNY GODZĄCY W KLIENTA - KARIEROWO WMAWIA ŻE ZAWARŁO Z NAMI UMOWĘ O KTÓREJ ISTNIENIU NIE MIELISMY POJĘCIA +WYŁUDZENIE DANYCH OSOBOWYCH. i PORUSZANIE SIĘ W OBREBIE KODEKSU KARNEGO DO MNIE NIC NIE WYPISUJĄ NATOMIAST JUZ MAM INFO Z POLICJI ZE U NICH BYLI I TOCZA SIE JUŻ POSTĘPOWANIA !!!

Gość gadoola
Podobnie działam pobieraczek, tez wysylał maile i listy i nic z tego nie wynikło. olejcie to i tyle, ani strasza tylko zeby zarobić na tych naiwnych i słabych. Olać to. Nikt by sie nie pakował w taki masowy proces, bo nie mieli by szans.

Gość sabina1301
RAFAŁ KIELCE, nie jesteś na bieżąco, już dawno mam spokój z karierowo,a nie stosowałam się do Twoich poleceń. Żal mi Ciebie, pewnie jesteś samotny skoro ciągle tu siedzisz. Samotny, bezrobotny, a może to właśnie Ty znajdujesz się na takim oddziale, skoro masz tyle czasu? Nie będę się zniżać do Twojego poziomu, brak mi słów do Ciebie. I odpie***l się ode mnie! Nara palancie.

Gość lenek2333
Do Sabina a jak sobie poradziłaś z nimi powiedz?

Gość Rafal-Kielce
Gadaloa masz bardzo duzo racji ale nie jestem pewien czy dalsza część tego oszustwa nie opiera się o e sąd . Czyli weisz robia sprawę za złotówki - człowiek nie ma pojecia że ma sprawe itd potem dostaje od e sadu nakaz zapłaty a zachwile pojawia się firma komornicza i atakuja urząd skarbowy !!! Tak to działa - ale ostatnio bardzo głosno jest a temat oszustw z e sądami i wątpie by ktokolwiek nie wiedzial jak dzialają oszści typu pobieraczek karierowo

Gość Rafal-Kielce
Droga sabinko rozumiem że jednak nie spełniłaś swoich gróżb i nie poszłaś na Policje . Znakiem tego dalej jesteś na wolności. Nie przejmuj się w klinice chcą ci pomóc idż jednak może na ta Policję i powiedz że w internecie jakiś człowiek wyzywa cię od wariatów i mówi że powinnaś brac inne leki- Policjant też człowiek powinien ci pomóc a co najmniej się zainteresować !!! sakrbaniu pare słow o mnie !!! mam 30 lat jestem doktorantem mam auto i mieszkanie po babci w starym budownictwie prowadze firmę brukarska w uk Teraz jest żima w zime ziemia jest zamarznięta od marca ruszam z robota w uk od kwietnia w polsce staram się o nowy przetarg :) Czy jestm samotny ? hymmmmm powiem tak wale nastoletnie murzynki z Brixton a także skośno okie z china town :) Jest to pewei rodzaj samotności bez zobowiazań :) Pozdrawiam fanów

Gość Rafal-Kielce
Sabina winę zwaliła na 10 letnia córkę -albo powiedziala że leczy się w specjalistycznej przychodnii . Bo miała bliskie spotkania 3 stopnia z Bogiem

Gość sabina1301
nawet pies z kulawą nogą nie chciałby na Ciebie nasikać, weź się wal! Idiota do kwadratu!

Gość Rafal Kielce
Najdroższa Sabinko widzę że wyniosłaś dużo z terapii .To dobrze że potrafisz uwolnić złość , nie tłamsić jej w sobie , nie nośić na sercu wyrzucic to z siebie na forum.... to dobrze to świadczy o tym że ta wstrętna choroba dwubiegunowa jeszcze nie wygrała .Ja rozumiem te metafory cyt-- pies z kulawą nogą nie chciałby na Ciebie nasikać--to wszystko wina złego dotyku - Czy to był ksiądz na katachezie , może wujo ? Nie wazne .Wiemy że jesteś teraz znami a my chcemy Ci pomóc !! Doskonale wiemy że ty mimo choroby chcesz pracować szukaz miotasz się w tym internecie wypełniasz ankiety iiiiiiiiii trafiasz na karierowo- potem się dalej mimo tej choroby miotasz platasz jak nie zapłacić tak astronomicznej kwoty 100 pln Kłamią cię że podpisałas z nimi umowę tynato przystajesz piszesz wypowiedzdenia uowy która jest nieważna potem zdajesz nam relacje na forum ---BOŻE SIŁACZKA ŻEROMSKIEGO PRZY TOBIE JEST NIKIM ;) Ale apeluje to nie jest forum terapeutyczne .To forum jest o oszustach