Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała7890

Oszukani przez KARIEROWO.COM łączmy się !!

Polecane posty

Gość Rafał kielce
Jak by chodziło o 95000 i nie miał bym racji przyjął bym i to bez skrupółow do firmy weteranów z inguszetii za pół tej kwoty sprowadził bym ich z rodzinami a oni czcili by mnie jak czingischana !!! Pozatym no nie tak do koca wiadomo czy sprawa z nimi rozwiązana bo może jesz cze coś się będą rzucać !!!!Pozatym na inny mail dostałem od nich link by podpisać z nimi umowę !!! Link do karierowo

Gość Rafał kielce
Przestój w Polsce zaczyna sie od pażdziernika w sumie pierwsze przymrozki aż do końca marca bo musi ziemie przeschnąć -w UK z początkiem grudnia do lutego !!!Krótka i Lagodna żima tam jest

Gość Rafał kielce
Ps płacę i 10 funtów ale to musisz coś umiec robić !!! Chodzi o ukladnie kostki we wzory układanie trawy na rolkach niby proste a mam taka rotację że WoW albo pija albo wezmą wypłatę i ucieką do polski albo zrobia u sąsiada czego to nie było !!!!

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
dam ci 7 funtów - a ile to zlotych bo ja jetsem prosty chlopak z podkarpacia i nie wiem co to te funty i jak to sie liczy. z matematyki zawsze bylem lewy :P no i tam do tych funkltopw to trzeba leciec bo to lotnisko polskie teraz zamkneli przez te dziury to moglbym dopiero od maja po te hamburgery biegac :P

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
no i jak trzeba leciec tupolewam to ja sieb boje bo dzisiaj ogladalem ten film anatomia upadku i one podobno wybuchaja :(

Gość Rafał Kielce
Zawieziemy pod kanałem albo tytanikiem zakwaterujemy pootwierdzimy ci adres załozymy konto w Loydsie zrobimy ci NIN zarejestrujemy do lekarza damy łopate !!!Może być i od maja przygotuje ci do tego czasu odpowiedni log by ni zatłukli cię młotkiem i nie pochowali komus na podjeżdzie

Gość Marahid
Witajcie Rowniez dostalem pismo o wezwaniu do zaplaty za zrobiona przez ten portal "wizytowke". Powiem od razu ze nie mam zamiaru nic im placic. Zacznijmy od tego ze jesli policzymy ludzi ktorzy dali sie oszukac temu Panu to niezla kwota sie uzbiera. Nie powiem sam bym chcial tyle zarabiac i to na naiwnosci czlowieka ktory z czysta wiara zaufal temu czlowiekowi. Nie rozumiem niestety i chyba nigdy nie zrozumiem podlosci ludzi. Posrednictwo czy inaczej pomoc w znalezieniu pracy przez zlozenie swojego CV na portalu jest i powinno byc bezplatne. Jedyne za co moze byc pobrana oplata to tylko za to jesli jakis tam czlowiek odpowiedzialny napisze za Ciebie twoje cv i/lub list motywacyjny. Tam takiego czegos nie ma. Dlatego uwazam abysmy wszyscy poszkodowani zlozyli petycje odnosnie tej strony i moze w koncu oszusci penetrujacy internet i szukajacy potencjalnych ofiar do latwego zarobku przemysla swoje postepowanie i przemysla ze ich prawo nie omija.

Gość joroido
Cześć!!!! proszę o pomoc, nie wiem, co robić bo na wszytskich portalach poświęconych tematowi czytam sprzeczne opinie. Wypowiedzcie się jak postąpiliście. Dzisiaj dostałam maila wzywającego mnie do zapłaty. Minęły 2 tyg od zawarcia umowy. Dopiero teraz zauważyłam ze dostałam potwierdzenie jej zawarcia. Podałam moje prawdziwe dane. Czy istnieje jakiś sposób by się odwołać powołując na 3-mies. termin odsąpienia od umowy???? Dajcie mi znać, na forum lub na gg 2535055

Gość joroido
Marahid, czy przesyłasz im odstąpienie od umowy?

Gość Marahid
Tak przesylam im. Przesle im w formie elektronicznej i niech strace te 2 zl wysylajac poczta. Nie bede nierobow i oszustow utrzymywal

Gość asienka1234
hej, też kiedyś miałam taką akcje, a mianowicie zarejestrowałam się na stronie, na której szukano m.in statystów itp. chciałam sobie dorobić, więc się skusiłam, pobieżnie przeczytałam regulamin, a żeby właśnie znaleźć coś o opłatach. przeleciałam wzrokiem nic takiego nie było. Kilka miesięcy później dostałam wiadomość e-mail od jakiegoś jasia fasoli kierownika tejże strony. Pisał, że muszę uiścić opłatę za rejestrację, jeśli tego nie zrobię w ciągu tygodnia będą naliczane odsetki. Przejrzałam jescze raz regulamin i faktycznie małym druczkiem, gdzieś pomiędzy wierszami było o tym napisane. Odpisałam, że nie mam zamiaru płacić, ponieważ nie byłam tego świadoma. Nikt więcej sie nie odezwał, plusem było to, że podałam nieprawdziwe dane zamieszkania.

Gość joroido
Marahid, przesyłasz im na druku dołaczonym we wcześniejszym mailu? Czy też piszesz jakoś powołując się na 3-mies termin, no i pisząc coś od siebie?? Właśnie się zbieram na poczte... Co prawda, dzwoniłam dzisija do federacji konsumentów i otrzymałam odpowiedź, że .świadomie się zobowiązałam do haraczu, bo zaakceptowałam warunki umowy... niemniej mam nadzieję, że rozwinie się pomyślnie.

Gość Marahid
Pisze od siebie powolujac sie na 3 misiace mozliwosci odmowy. Nic nie podpisywalem wlasnorecznie. Kopii zadnej umowy o swiadczenie uslug nie dostalem wiec niech sie wypchaja. Podpis elektroniczny? Ma tylko moj bank i to wzor tylko mojego podpisu. Umowa bez umowy to nie umowa.

Gość Ja..:P
A ja dziś dostałam wezwanie do zapłaty pocztą.. Tylko że wysłane od tak bez potwierdzenia odbioru etc, tylko wrzucone do skrzynki..:P

Gość joroido
Rozumiem, że olałaś sprawę?

Tak :P

Zresztą wogóle głupie pytanie czy olałam, a znalazłes gdzieś jakąkolwiek informacje by KTOKOLWIEK miał sprawe w sadzie..?? O_o.. Bo z tego co wiem sprawa trwa od Października "ofiar" przybywa, wezwań, itp. też a wezwania od sądu do chyba nikt na oczy nie widział. BTW. List który został wrzucony do skrzynki pocztowej bez potwierdzenia odbioru traktuje jak spam. Pozdro

Gość Rafał kielce
Drogie dziatki doskonale zdaje sobie sprawę że nie czytaliście moich postów ! Bo jak byście czytali to byście wiedzieli a także nie wpadlibyście w sidła Zycha gdybyście czytali z uwagą Na początek kilka prawd 1 Karierowo to oszuści ? TAK 2 Czy pośrednictwo jest płatne ? Tak w Polsce pośrednictwo jest bezpłatne 3 Czy karierowo są agencją pracy ? Karierowo nie są agencja posrednictwa pracy 4 Dlaczego karierowo oferuje prace- bo to oszuści 5 Dlaczego Karierowo chce pieniędzy za pracę ?- Karierowo niechce pieniedzy za usługi zwiazane z pośrednictwem pracy chce szmal za zrobienie albo i nie wizytówki CO MACIE ZROBIĆ ZRÓBCIE TAK JAK JA 1 NIE PŁACIĆ IM 2NAPISZCIE IM MAIL O TREŚCI ŻE NIE ZAWIERALIŚCIE Z NIMI UMOWY I ŻE NIECHCECIE MIEĆ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO ŻE WYŁUDZILI OD WAS DAN OSOBOWE 3 TO POWINNO STARCZYĆ 4 DLA POLEPSZENIA IM SYTUACJI MOŻE CIE ZGŁOSIĆ SPRAWĘ NA POLICJĘ BO KWOTA TYCZY PONIŻEJ 250 PLN PLUS WYŁUDZENIE DANYCH OSOBOWYCH I GROZBY KTÓRE DOPROWADZAJĄ WASDO ROZTROJU NERWOWEGO !!! WANŻNE NIE WYPEŁNIAJCIE ŻADNYCH DRUCZKÓW -ŻE ZRYWACIE Z NIMI UMOWĘ BO TAKOWEJ NIE ZAWIERALIŚCI !!! I NIE MACIE WIEDZY NA TEN TEMAT !!!! PROSTE IM MNIEJ PUNKTÓW ZACZEPIENA MA KARIEROWO TY LEPIEJ DLA WAS !!! JAK BYŚCIE NAPISALI IM TO ROZWIAZANIE UMOWY OZNACZAŁO BY TO ŻE MIELIŚCIE JAKAŚ TAM WIEDZE I COS WSPÓLNEGO Z NIMI A TAK NIC........... Na koniec nie straszcie się tu link ze wcześniejszego mojego postu z podobnej sprawy http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/534397 ,sprawa-pobieraczka-portal-nie-jest-winny-oszustwa-i-grozb,i d,t.html?cookie=1 A tu kilka paragrafów ale tylko kila inne są w moich wcześniejszych postach Art. 286. 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Art. 287. 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Wszystko jest w temacie -Nie obchodzą mnie opinie fachowców ukoik i radców prawnych - bo pracują tam debile -Moje rozwiązanie tej historii jest rzetelne na bieżąco -Zgłaszałem na Policje dzwoniłem już do prokuratury rozmówiłem się z nimi mailem ZACHECAM DO LEKTURY CAŁEGO TEMATU W SZCZEGÓLNOŚCI MOICH POSTÓW SORY WIECEJ NIE ODPISUJE BO NIECHCE MNI SIĘ SPIERAĆ Z DURNYMI LEMINGAMI - SORKI ZA BŁĘDY JET NOC MNIE SIĘ NIECHCE DBAĆ O STYL

Gość Rafał kielce
DO Ja..:P A ja dziś dostałam wezwanie do zapłaty pocztą.. Tylko że wysłane od tak bez potwierdzenia odbioru etc, tylko wrzucone do skrzynki.. WEŻ NIE PERDOL BZDUR WEZWANIE HAHAHAHAH:) LISTOWE----------- DO E SĄDU :) I WEŻ WIĘCEJ NIE KŁAM BARANIE OSZUŚCI UŻYWAJĄ TEGO TYPU ELEKTRONICZNYCH SĄDÓW A WEZWANIA PRZYCHODZĄ NA MAIL https://www.e-sad.gov.pl/

Do Rafał Kielce.. IDIOTO naucz się najpierw interpunkcji potem ze mną dyskutuj, btw. Tak wezwanie napisałam "zacytowałam" w liście więc drogi Panie przestań się tu wymądrzać bo i może gdzieś jakąś wiedzę zasięgnąłeś a naskakujesz tutaj na wszystkich Bóg wie o co. Coś się nie podoba wypi** z tego forum, dzięki że chciałeś pomóc ale jak masz być chamski to zacznij pomagać gdzie indziej. Pzdr.

Gość Rafał kielce
Wejrze ojszczypłocie nie komunikuj się do mnie .Zbłaźniłeś się swoim wcześniejszym postem .Wszyscy wiedza że jesteś KŁAMCĄ .co do mojej ortografi to 3 kroki w bok (nie mam czasu tego korygowac -to nie kurs polskiego ) Ej nie mów mnie co mam robić !!!! Jak masz problem pogadaj z terapeutom, ulep bałwana.Dobrze ze nie można postów kasować wszyscy zobaczą jakim kłamliwym nienawistnym błaznem jesteś !!!!!!

A czemu kłamcą możesz mi to wyjaśnić..??:P Jak chcesz proszę bardzo mogę Ci wysłać skan pisemka...:P A to może Ty pomimo wypowiedzi na forum stoisz za Zychem co...:P

ps. NIE napisałam że dostałam PRZED SĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY, TYLKO WEZWANIE DO ZAPŁATY WYSŁANE PRZEZ TEN ŚMIESZNY PORTAL.. :P Bo aż z głupiej ciekawości musiałam przeczytać co tak strasznie Cię wzburzyło, no ale widzę że Ty wciąż nie czytasz, dlatego też się pewnie wpakowałeś w ten portal..;p Ludzie nauczycie się czytać

Gość Rafał kielce
Widzę że nie posłuchałaś Mojej rady Warunki do lepienia bałwana są idealne ,, możesz też porzucać się śnieżkami, wylać trochę wody na balkonie i zrobić Lodowisko , na pewno znajdą się jacyś smarkacze którzy będą chcieli ci towarzyszyć Uwierz nie jestem Terapeutom mam swoje problemy których nie potrafię rozwiązać i nie mam zamiaru marnować czasu dla Ciebie !!!!!! Z przyjemnością wysłuchał bym te twoje historie ale dziś mam naprawdę smutny dzień :( Jeżeli uważasz że jestem podesłany od Zycha pogadaj z rodziną niech cię trochę po obserwują tak przez miesiąc jak Mecenasa za 10 i wezyrosa .Opowiedz w domu czy nie słyszysz jak ci ktos szepta do ucha albo w sklepie ci trują jedzenie , bezsennosć też się liczy ........................... Jak by sie nasilało udaj się najszybciej do najbliższej poradni . Bo może zychu zaczaił się właśnie na Ciebie a całe forum jest ustawione !!!!!!!!!!

Nie nie posłuchałam, mam inne stwierdzenie na Ciebie. Kozak w necie p**a w świecie, i tym oto uroczym aspektem kończę rozmowę z Tob a gdyż nic ona nie wnosi do tematu forum jak tylko "przepychanki" podejrzewam z jakimś gówniarzem gdyż dorosły człowiek nie wiedząc nawet z kim rozmawia tak by się nie unosił. Zatem PRZEPRASZAM tych którzy trafili na te forum w innym celu a widzą za przeproszeniem błahe pierdolenie. A Tobie tam maluczki człowieczku bye bye :* miłego wieczoru, Pozdrawiam

Gość Rafał kielce
Tak sobie tłumacz

nie czytałam całego tematu, tylko pierwszy post, bo sama miałam doczynienia z nimi. Też nie przeczytałam regulaminu i w szoku byłam jak dostałam maila, że mam zapłacic 99 zł lub w przeciągu jakiegoś tam czasu mogę się z tego WYCOFAĆ. Wysłałam formularz o rezygnacji z usługi i po sprawie. W czym ty widzisz problem ? mogłaś też wysłać :O

Gość Rafał kielce
Bo ona nie ma boy frenda . nie ma do kogo się przytulić . nikt nie pogłaszcze wiesz te sprawy

A myślisz że nie wysłalam tego formularza.. :p :) To jestes w błądzie, wsyłalam wysłam jak to się tam ladnie nazywa odstąpienie