Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daphne Guinness

Dieta Dukana od 2.01.2013!

Polecane posty

Gość Zdesperowana!
W internecie jest mnóstwo przepisów Dukana, warto najpierw poszperać. Ja od dwóch dni jem zdecydowanie za dużo. Niby wszystko Dukana, ale dwa razy tyle niż powinnam. Waga też pokazuje odrobinę więcej.. ale mam nadzieję, że to tylko chwilowe zachwianie i szybko wszystko wróci do normy.

Hej ja juz w koncu w domu:)Stralam sie nie obzerac ale jadlam wiecej niz zawsze -waga mowi to samo-tez jest wiecej ale coz swieta,bedziemy gubic po swietach,ja mam na szczescie dni bialkowe:)

Gość Zdesperowana!
Ja dziś jeszcze warzywka i od jutra też białko! Na święta chyba nikt nie ma czasu, bo mało osób tu zagląda..

witajcie w lany poniedziałek. no to ja sie spowiadam: a wiec wczoraj miałam dni warzywne więc nie było źle no ale o wiele za dużo zjadłam no i dwa kawałki ciasta. na wadze dzis 93,5kg no a dzis jeden kawałek ciasta i prawdziwy bigos, ale nie mogłam odmówić teściowi sam zrobił specjalnie dla mnie. nie byłam w ubikacji i czuje sie okropnie pełna. pozdrawiam

dzień dobry u mnie dzis dwa miesiace, podczas swiąt wszyscy zauważyli ze schudłam. świeta świeta i po świetach a co u was? jak tam stół wielkanocny dużo niedozwolonych posiłków? u mnie na wadze nie jest źle choć troche do góry. ( na własne życzenie) miłego dnia.

Gość skati
Dzien dobry :) Czy mozna sie przylaczyc? Ja od dzisiaj dzialam z Dukanem. W 2011r zaprzyjaznilam sie na 2 miesiace z Dukanem, schudlam wtedy w granicach 15kg, szybko poszlo, przestrzegalam diety pod kazdym punktem, ale niestety diete przerwalam. Nastapil efekt jojo, z dodatkowymi kg. Teraz do zrzucenia mam prawie 2 razy tyle, co za pierwszym razem.. Od dzisiaj uderzeniowka 10 dni. Nastepnie chce zastosowac na FII cykl 5/5 do zrzucenia 40kg.. ;( aa.. macie gdzies swoje przepisy powrzucane?? Powodzenia!!! :)

hej kochane:)) wiecie co?? jest mi strasznie głupio bo przesadzilam wczoraj z otrebami:(( az sie boje wejsc na wage... 30.03 miałam 83,4 a teraz... hmmm nie mam pojecia i narazie nie chce wiedziec...:(( jak tam u was?? nagrzeszyłyscie??

Witam Dukanki :) ja nie grzeszylam bo i tak jestem pelna przez te dni ;/ dlatego balam sie zeby nie bylo jeszcze wiecej ;p a na wage nie skacze bo i tak oragnizm zatrzymuje woge;p glodna nie bylam bo mialam kilka rzeczy Dukanowych wiec dalam rade i nie uleglam pokusom :) pozdrawiam

witam .... ja zaczęłam od 1.04 głodówkę oczyszczającą...już po niespełna 3 dniach mam 3 kilo mniej ,ale to na początku tak szybko się chudnie ,póżniej jest wolniej ale ostateczny efekt jest super...może któraś z was ma ochote dołączyć, wbrew wszystkiemu nie jest to aż tak trudne jak nie którzy piszą...moim założeniem jest 10 dniowa głodówka , ale chcę wytrzymać 21 dni , zobaczymy czy dam radę...może ktoś jest zainteresowany żeby dołączyć będzie na pewno łatwiej ....

Witam ja byłam pewna że w święta dam rade,i sie przeliczylam,niestety byliśmy u rodziny i nie ładnie było odmawiać. Dziś zaczynam od nowa:((((

Gość Basik52
Hej dziewczynki. Święta minęły troszkę się zapędziłam z jedzeniem tych wszystkich pyszności Dukana ale podkreślam tylko Dukana :) rodzinka kochana bo nawet jak poszliśmy w gości to mieli przygotowane dla mnie potrawy dukane:) a dzisiaj same proteinki :) Skati mamy ten sam problem, ja dopiero drugi tydzień na diecie więc prawie razem zaczynamy:) dla nowych kobietek polecam http://zkotemwkuchni.blogspot.se/. Pozdrawiam

witajcie kochane po długiej przerwie bylam tydzien u rodziny, swieta.. 3 dni delikatnego jedzenia normalnego, tzn salatki jajek, sledzika mmmm pysznosci ale potem powrot na proteiny;p nie moglam sluchac tego gadania od poczatku juz przed swietami postanowilam zrobic odstepstwa. I najlepsze jest to ,ze balam sie ze jak wejde na wage to bedzie zalamka.. a tu niespodzianka jeszcze spadek. JAdlam bardzo male ilości i czesto. ALe zmianiam wage docelowa, przedluzam diete;p mysle ze z miesaic moze dluzej do 65 ;) i wtedy przejde na 3 faze ;)

sgusiex gratuluje dotrwala do 1 celu zamierzonego:) bardzo ładnie schudlas ;) apetyt rosnie w miare jedzenia skoro wytrzymujesz na Diecie pewnie sprobuj jeszcze troszke ;) duzo schudlas i szybko:) ay tak dalej

Gość Zdesperowana!
Ja przez święta tez jadłam tylko potrawy Dukana, ale zdecydowanie za dużo ich. Waga niestety 1,5 kg w górę, ale teraz tylko białko i mam nadzieję, że szybko spadnie.. Powodzenia wszystkim :)

Gość Asiorek_88
Hej dziewczyny właśnie przeczytałam wasze wypowiedzi i jestem pod wrażeniem efektów sama jestem na dukanie od 20.03 i jak do tej pory 5 kg mniej

Witajcie kobitki :) Od dzisiaj równiez zaczełam dietke ,tylko czekac na efekty. To juz moje drugie podejscie do tej diety , dwa lata przec ciaza schudlam 20 kg :) teraz moim celem jest zgubic 10 kg a dalej zobaczymy :P

najlepsza piers to z papisrusem winiary, soczysta i pyszna wlasnie robie sobie na obiadek ;)

a ja wlasnie zjadlam piers w nosie jogurtowo musztardowym :P ah to trzeba bylo napisac ze jest sie na 1 fazie ale polecam pomysl agusiex ;) zaniepokojona89 poszukaj na blogu zkotemwkuchni ;)