Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kushion

Październikówki 2013, termin na październik 2013.

Polecane posty

Chwała!!! :) Oj boli,boli ale ja jednak codziennie,chcę się jak najszybciej pozbyć tego!

Gość Milka1988
Gąbka codziennie a pumeks co drugi - i tak mam czerwone od tarcia :) Bedzie git. Od marca trzeba iść na aerobic. Słodycze i gazowane wyeliminowane. Czekam jeszcze jak Jas zacznie siadać i będziemy śmigać rowerem na wycieczki :) Uwielbiam jazdę rowerem. Może na lato będzie się sexy mama :)

Ja mam za sobą 9 dzień ćwiczeń, od poniedziałku planuje dodatkowo biegać. Ciało po ciąży nie jest to samo, więc trzeba się ruszyć. Milka mi też włosy bardzo wypadają, też mam długie i ciemne i są dosłownie wszędzie. Zakoli póki co nie mam, ale też się tego boję. Też powinnam iść zrobić wyniki, bo wyszłam ze szpitala z niedoborami, ale nie mogę się zebrać.

Ja coś nie mogę się za siebie zabrać.karnet na fitness mam kupiony ale narazie nie korzystam, czasu mi brakuje.Od marca zaczynam biegać bo jeszcze sporo kg przede mną do zgubienia:-( i te słodycze swoje robią

Gość Milka1988
Podaj swojego maila wyślemy Ci hasło.

:) Dziewczyny,przypatruję się ciągle :) Zwróciłam uwagę kiedy są nie miłe komentarze,nie każdy je ma po swojej wypowiedzi...U nas noc super,mąż dziś wstawał do karmienia,ja odpoczywałam ale mimo tego i tak się budziłam:) Tak to już chyba musi być.Po południu jadę na zakupy ciuchowe dla dziecka :) Mam nadzieję że trafię w zarze na spodnie na szelkach,spodobały mi się :)

Cześć wczoraj wieczorem nie pisałam miała wieczór z mężem przy winku :) Co do drzemek to ja też nie skróciłam ale jak Wiki jest wyspana po 2 godzinnym spacerze to o 16 już spać nie idzie. Jak śpi na dworze godzinkę czy 1.5 to wtedy drzemka musi być. Na siłę nie usypiam. Dzięki za radę co do krostek. Dobrze , że nie ma już tych żółtych. To wyleczyłam. Najważniejsze , że dziecko zdrowe a krostki znikną. Ja też mam karnet na fitness i na siłownię czuję się zdecydowanie lepiej jak wyjdę trochę poćwiczyć. Tak ten śliniaczek kupiłam w tesco mała jeszcze się zapina ale już niedługo będzie za mały. Nocka ładna spała do 04.30 a potem do 7 :) Tatuś zaraz jedzenie na uczelnie a ja zostaję z małą. U nas na śląsku pada deszcz więc spacer odpada :( Cały dzień w domu.

radmon - a może ja też sobie pojadę na zakupy po południu jak mąż wróci. Świetny pomysł :)

Radmon pod data jest do kliknięcia " zgłoś do usunięcia " przy każdym wpisie polecam :-D. Kurde dziewczyny jak ten czas leci już są październikowe mamy 2014 :-D sama pamiętam wszystko co związane z ciążą bardzo dobrze a tu już rok minął ;-)

Tak tak jak ten czas leci. Ja się już nie umiem doczekać wiosny. Mamy działkę w swojej miejscowości wszystko jest przygotowane dla dzieci bo mamy w rodzinie 5 - letnię dziewczynkę. Piaskownica , basen , domek dla dzieci mmmmm jak będzie pięknie.

Dobra dziewczynki jak uciekam bo Wiki coś od rana marudzi. Już słuchać tego nie umiem hihi.

Knw-takie zakupy zawsze są dobre :) Mój już prawe ze wszystkiego wyrósł i muszę dokupić troszkę ciuszków.Miechellinka,oj leci czas,też pamiętam początki,dwie kreseczki na teście-co to za radość była :D Później 9 miesięcy,każdą wizytę u lekarza,usg..a tu już takie duże nasze pociechy :) No to ma spanie!Długo strasznie :)

Ja z nowych rzeczy kupiłam tylko pare ciuszkow. Wolę używane kupować bo naprawdę szybko mi też wyrasta. Często na tablicy są fajne ciuszki i nie zniszczone. Sama też tam sprzedaje po Olku. Ostatnio kupiłam dres nike nic nie zniszczony za 20 zl na wiosnę jak znalazł. Bluza jest jeszcze ciut za długa i spodnie za długie. Garnitur do chrztu też przez tablice kupiłam. Mozna fajnie się dogadać z mamami. Jeszcze jak w ciąży byłam i jechalam po ciuchy jedna mama dała mi w prezencie podgrzewacz aventa więc nie musiałam kupować a u mnie podgrzewacz idealnie się sprawdza. Wyśle później fotke Olka :-D

Gość gość
Michellinka- a zmiesci sie ten wielkolud w kadrze?? :P

Gość gość
Z checia wysle Ci zdjecie;)

Gość gość
Dobra laski ja zmykam i daje wam spokoj. Milo bylo ;);)

Przyszedł mój tata i bawi się z Wiki. Koło 10 będę ją usypiać a ja muszę zrobić obiadek. Dziewczyny czy jak Wasze dzieci jedzą obiadek albo deserek musicie też je zabawić ... ja np. wymian całe zoo , leci samolot itp. Nie potrafi zjeść tak spokojnie że tylko podaję łyżeczkę. Mówię , śpiewam a najlepiej jak bym na głowie stanęła. Czy u Was też tak wygląda ?

Gość gość
To wyzej to nie ja.. Och michellinka jakas ty glupia. Moje dziecko nie jest spaslakiem takze spokojnie;)

No i po co reagujesz na wypowiedz gościa. Prowokowała Cię. Nie odpisuj.

knw,u nas z jedzonkiem jest spokojnie,nie muszę cudować :) Ale gorzej z wieczornym mleczkiem jak tylko biorę go do jedzenia to jest krzyk i zabawiam go,czekam aż się uspokoi i wtedy po kilku min.zje :)

Tepa suka sama jesteś bo to ja cię prowokuje żebyś dalej się mogła rozkręcić a i tak cię w d***e mam!! Mój tez je spokojnie. ;-)

Gosciu ate masz nasrane w tym mozgu sorki dziewczyny ze wczoraj malo pisalam ale jakos czasu nie bylo ciagle ktos przychodzil a Domis byl aktywny caly dzien dzis bede wieczorkiem aktywniejsza na forum bo jeszcze bede sprzatac i zakupy trzeba zrobic. Niestety nic mi jeszcze nie dotarlo na e mail.

Brak słów. I znowu się zaczyna od początku. Zawsze ktoś się znajdzie kto musi odpisać. Uciekam bo robi się coraz gorzej a już było powoli dobrze.