Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

Tak, oczywiscie, zadna z was nie czyta, kazda jest tu przelotem, bo kazda jest zapracowana. ;) Ale kazda musi wejsc na ten watek i oswiadczyc calemu swiatu, ze "nie czyta". Ale mimo iz nie czyta, odpisuje. Super ;)

[zgłoś do usunięcia] d.wood zal mi cie laleczko wiem, wiem nie interesuje cie to..." xxx masz racje calkowita;-) ale to dobrze - ze masz w sobie jakies uczucia (nawet jesli z braku laku wytyrazasz je pod adresem anonimowej osoby, skoro w realu nie masz komu;-)

"d.wood he, czary mary obie zniknely...czyzby kawka " xxxx nie, nie kawka;-) w moim przypadku zatwardzenie - chcesz poznac szczegoly?;-)

"ooooooooooooooooooooooo "tesknilas z rozdziawionym jezykiem" Hahahahahaha Co slowo to kompromitacja ;-)" xxx a glupiemu i tak radosc;-)

"Si-xa "to nie czytaj" no i od dluzszego czasu juz nie czytam nic co tam piszecie poza tym co skierowane do mnie. takze zycze dobrej zabawy " xxxx tia, jasne;-) ciekawe jak bez czytania - wykubuje gdzie o niej, hihi;-) znamy te numery, bruner, znamy;-) a za zyczenia dzieki - staram sie zawsze dobrze bawic;-)

i koljeny "zahukany" c o to ze strachu musi cos swiatu azkomunikowac coby sobie otuchy dodac;-) xxxx "ten rozdziawiony jezyk no ja omijam te azjatycko-rorowe posty,ale takie "cos" rozbawia " xxxx wieezymy ci - z calego serca wierzymy;-)

[zgłoś do usunięcia] Azjatycka Pani Tak, oczywiscie, zadna z was nie czyta, kazda jest tu przelotem, bo kazda jest zapracowana. Ale kazda musi wejsc na ten watek i oswiadczyc calemu swiatu, ze "nie czyta". Ale mimo iz nie czyta, odpisuje. Super " xxxx dokladnie;-) bo one maja prace i "zycie" (btw, tylko winni sie tluamcza i usprawiedliwiaja;-)

Gość i bida mentalna .....
zaczela swoj dzien, na kafe jak zwykle. I calutki dzien tu znowu przesiedzi. Nudno w tej Azji, co? :D Jedyne co zostalo to wylewanie frustracji na kafe. A teraz ror, aport, masz post i szczekaj ladnie jak pani kaze :D Szybciutko wal paluchami w klawiaturke bo pani czeka na rozrywke przy porannej kawce.Juz, juz!!!

i koljeny matol geograficzny ktory nie slyszal o roznicy czasowej;-) ale za to pewnie wieerzy w "pana boga"hihii ;-) xxx "i bida mentalna ..... zaczela swoj dzien, na kafe jak zwykle. I calutki dzien tu znowu przesiedzi. Nudno w tej Azji, co? Jedyne co zostalo to wylewanie frustracji na kafe." xxxxx skad pomysl ze jestem w azji?;-) oj miesza sie miesza fikcja z rzeczywistoscia;-) xxxx A teraz ror, aport, masz post i szczekaj ladnie jak pani kaze Szybciutko wal paluchami w klawiaturke bo pani czeka na rozrywke przy porannej kawce.Juz, juz!!! " xxx no ba;-) jakaz ty inna masz rozrywke niz skomlenie o moja atencje;-) buzaiczek w nosek;-)

Gość i bida mentalna .....
hahahahahaha :D:D:D:D Choroba psychiczna czy glupota na niespotykana skale? :D Czyli cala noc przesiedzisz na kafe, tak? Nie moge normalnie, blazen niespotykany. Uciekam do wlasnego zycia, w przeciwienstwie do azjatyckiej ror mam udane zycie poza netem :D Bye kozo 🖐️

"i bida mentalna ..... zaczela swoj dzien, na kafe jak zwykle. I calutki dzien tu znowu przesiedzi" To wlasnie ty zaczynasz dzien na kafe, "niebiedo niementalna" ;) Niezwyklam wstawac w poludnie, ale niech ci tam bedzie. Niech ci bedzie, ze u mnie jest taki sam czas jak u ciebie. Dowartosciujesz sie troche ;) I owszem, przesiedze tu caly dzien, tak jak ty. Masz jakis problem z tym? :) "Nudno w tej Azji, co?" Bardzo nudno. I biednie. Bo benefitow nie ma. Fabryk tez nie ma i zmywakow tez nie. Wiec sie nudze. :) A ROR przeciez mieszka na Bliskim Wschodzie. To juz zostalo ustalone wczesniej. Ja bardzo prosze o trzymanie sie faktow ;) xx "Jedyne co zostalo to wylewanie frustracji na kafe." Jedynie co zostalo to ubaw po pachy miedzy innymi z takich osobek jak ty ;) xx "A teraz ror, aport, masz post i szczekaj ladnie jak pani kaze" ROR, popatrz, ona ci "kaze". Zobacz jak sie rozkokosila emigracjuszka. ;) Spokojnie panna, do pierwszego jeszcze dwa dni. Wytrzymasz bez wyplaty, spokoooooojnie ;) xx "Szybciutko wal paluchami w klawiaturke bo pani czeka na rozrywke przy porannej kawce" Uczy sie naszego slownictwa. Rynsztokowa lacine zamienila na sarkazm w tanim wydaniu. ROR, myslisz, ze da rade czy sie emocjonalnie wykonczy? ;)

Gość Czytam tylko główny temat
Bo się śmietnik tutaj zrobił,przez te dwie Pani,czy one na prawdę nie mają nic innego do roboty? Wchodzą,zamierzam się wypowiedzieć a tutaj pierdol*k. Wy Pani to chyba życia własnego nie macie.

AUTORKO Zanim wyjechałam także tutaj wchodziłam. Nie miałam wykształcenia. Nie znałam angielskiego. A zamierzałam wyjechać w tedy do Anglii. Jak ludzie słyszą,że nie znasz angielskiego,nie masz wykształcenia to od razu spiszą Cię na nie powodzenie! Niestety tak już mają w główkach poukładane. Jestem już tutaj rok. Z angielskim już lepiej. Wczesniej już go trochę znałam,ze szkoły,tylko to było wciąż mało. Żyje tutaj się dobrze. Mam męża i dziecko(4 latka). Wyjechaliśmy całą rodziną. Ściągnał nas kolega, ale pracę,mieszkanie musieliśmy szukać sami. Co prawda łatwo nie było ale daliśmy radę. Dzisiaj już minął rok, i nie mam czego żałować. Tutaj nie martwisz się o książki dla dziecka,tylko o wakacje(gdzie wybyć),nie martwisz się że musisz się kisic w klitce za 1300 jak w polsce i ledwo ciągnąc do 10 tego. Tu mozesz wynajac dom, kupic kosmetyki,jedzenie zyc normalnie,tak jak sie powinno. Takze glowa do gory i powodzenia.

nbhjk I znowu!? Pierwsze założenia,że sie nie uda bo nie ma wyksztalcenia ani angielskiego. Ale prawda jest taka ze jest to jedna wielka nie wiadoma! Mi się udało,jak widać paru osobom też. Najwieksze plus ma tutaj jak masz czyjąć pomoc. Chociaż my mieliśmy,ale praca/dom sami szukaliśmy.

Gość Wy czy my sie pośmiejemy
A one dalej tutaj psują temat:/ Nic innego do roboty nie mają. Ooooo przepraszam: a ona dalej psuje temat,nic innego do roboty nie ma... Przecież to jedna i ta sama osoba klika sama ze sobą,zapomniałam:) Aż tych wypocin czytac sie nie da,omijajcie szerokim łukiem ten bajzel.' Moglaby odpuscic i stąd soobie pojsc,bo niszczy tylko temat wariatka.

No wlasnie zalezy o co komu w zyciu chodzi.czego potrzebuje i z czym startuje.mnie siedzenie ,pracoeanie jako byle kto i bycie bialym murzynem nie odpowiada.moze dlatego ze nie mam dzieci i nie interesuja mnie benefity.

O, i te same "osobowosci" sie zebraly na kafeterii jak tylko ja i ROR pierdnelysmy ;) Ale przeciez kazda ma "swoje zycie" i na kafe to one nie siedza, oj nie ;) "A one dalej tutaj psują temat:/ Nic innego do roboty nie mają." A ty sie cieszysz jak glupi do sera :) xx "a ona dalej psuje temat,nic innego do roboty nie ma... Przecież to jedna i ta sama osoba klika sama ze sobą,zapomniałam"Oczywiscie sama ze soba klikam :) Mam dwa komputery. Z jednego loguje sie jako ja a z drugiego jako ROR i w tym samym czasie wysylam :) Z twojego nicku tez pisze, bo ja opanowalam wszystkie nicki na tym forum :) xx "Aż tych wypocin czytac sie nie da,omijajcie szerokim łukiem ten bajzel" I nastepna co nie omieszkala oswiadczyc calemu swiatu, ze nas trzeba omijac szerokim lukiem i czytac sie nie da, ale sama pisze z rumiencem na twarzy ;) xx "Moglaby odpuscic i stąd soobie pojsc,bo niszczy tylko temat wariatka" Nie ty bedziesz decydowac dokad mam pojsc, tylko dlatego ze ty tak chcesz. Kapisz? ;)

Gość AZJATYCKO POJEBKA TO ROR
NIKT NIE CZYTA CIEBIE IDIOTKO CHORA PSYCHICZNIE TY TROLLU WYJEBANY NA MOZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE WCHODZA TUTAJ ABY POCZYTAC NA T E A M A T A NIE ZEBY CIEBIE CZYTAC JA TWOJE POSTY OMIJAM KRETYNKO POJEBANA ODZ GDZIE INDZIEJ TROLLOWAC!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RAZ POWATARZAM NIE CZYTAM TEGO SYFU JAK WIDZE NAPIS AZJATYCKA CZY ROR TO OMIJAM TE WPISY I NIE WCHODZE TU BY CIEBIE CZYTAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Jak ludzie słyszą,że nie znasz angielskiego,nie masz wykształcenia to od razu spiszą Cię na nie powodzenie" A jak ja slysze, ze ktos chce wyjechac do tej zacnej Anglii bez angielskiego i zadnego wyksztalcenia (co mnie nota bene nie dziwi, bo wieksza polowa Polonii w UK jest bez wyksztalcenia), to od razu nasuwa mi sie na mysl, ze chce taka zyc na lasce Panstwa czyli brac benefity i ewentualnie pracowac przy tasmie z Polakami, jak na wygnaniu do Syberii :) xx "Tu mozesz wynajac dom, kupic kosmetyki,jedzenie zyc normalnie,tak jak sie powinno" Ale na zakup tego domu dalej cie nie stac. I kazdy ma inne priorytety w zyciu. Niektore ciesza sie, ze moga sobie troche wiecej kosmetykow i ciuszkow kupic niz w Polsce. xx "Mi się udało,jak widać paru osobom też" Ale co to znaczy "udalo ci sie"? Wynajmujesz dom, jestem pewna, ze pobierasz benefity na dziecko. Jak moze byc odmienne pojecie "udania sie" komus, oj moze... ;) xx "No wlasnie zalezy o co komu w zyciu chodzi.czego potrzebuje i z czym startuje.mnie siedzenie ,pracoeanie jako byle kto i bycie bialym murzynem nie odpowiada.moze dlatego ze nie mam dzieci i nie interesuja mnie benefity." I to jest wlasnie to o czym ja pisze i z czym sie zupelnie zgadzam.

"NIKT NIE CZYTA CIEBIE IDIOTKO CHORA PSYCHICZNIE TY TROLLU WYJ**ANY NA MOZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Oczywiscie! I musialas "wykrzyczec" to calemu swiatu, zeby sie lepiej poczuc, tak? Nie krepuj sie, krzycz dalej. Przynajmniej w robocie bedziesz bardziej zrelaksowana a i w domu dziecku sie nie oberwie za byle co ;)

tryggon czyli jak bys miala dzieci to by cie interesowaly benefity? :D Ja mam dzieci i nadal mnie benefity nie interesuja chociaz nie dostaje piany na pysku, ze inni z moich ;-) podatkow je dostaja. W kazdym kraju moze byc dobrze albo zle. Mnie z Polski wygonila nie bieda a polska mentalnosc :O Jestem Polka ale zyc w Polsce nie umiem :-( MIeszkam w UK i wbrew wszelkim dziwacznym komentarzom na tym forum zyje mi sie dobrze. Oboje z mezem mamy zawody pozwalajace nam i zarobic i robic to co lubimy. Dzieci chodza do niezlych szkol (panstwowych :D) Znajomi nasi (rowniez Polacy ;-) ) zyja na podobnym poziomie. Syn kolezanki studiuje w Oxford :-) a przyjechal do Wielkiej Brytanii majac 12 lat. Dal rade? Dal! Mnie sie wydaje, ze jak ktos narzeka zamiast brac zycie w swoje rece, to gdziekolwiek bedzie to bedzie mu zle. Bo problemy i klopoty nie znaja granic. Od nas zalezy jak wyglada nasze zycie. A poczatki nigdy nie sa latwe. Ja nikogo do wyjazdu z Polski nie zachecam ale i nie odradzam.

tryggon My tez jak na razie nic nie pobieramy. Oboje pracujemy mamy ok 2500-3000 miesiecznie i jest ok. Dom tez drogi nie jest,bo my nie w Londynie. Mala miejscowosc. Ja moge tutaj pracowac i sprzatac ale miec normalne zycie,bo w Polsce co masz jak masz prace? stres aby ci wyplata starczyla do kolejnej. nie narzekam,zalezy kto po co chce jechac.

Gość co tam nowego
Jednym sie udaje innym nie.Jezeli zdajesz sobie sprawe z tego ,ze bedzie cięzko,mozesz nie miec zadnej pomocy i potrafisz przetrwac najciezsze chwile.Dopoki nie przekonasz sie sama to ci nikt nie udzieli 100% odpowiedzi.Ci co sobie poradzili odpowiedza warto ,inni ze nie warto.

"i bida mentalna ..... hahahahahaha Choroba psychiczna czy glupota na niespotykana skale? Czyli cala noc przesiedzisz na kafe, tak? Nie moge normalnie, blazen niespotykany." xxxx a co zazdroscisz? zal pupsko ci sciska?;-) xxx Uciekam do wlasnego zycia, w przeciwienstwie do azjatyckiej ror mam udane zycie poza netem Bye kozo xxxx o tak na pewno "w przeciwienstwie";-) przygadal kociol garnkowi;-)

"Czytam tylko główny temat Bo się śmietnik tutaj zrobił,przez te dwie Pani,czy one na prawdę nie mają nic innego do roboty?" xxxx nie, to nie przez nas;-) my mowilysmy na temat - ale ludzie wynudzeni jak mopsy - traktuja nas jak gwiazdy i chca tylko o nas i do nas mowic, z grzecznosci im pozwalamy;-) as easy as it is;-) xxx Wchodzą,zamierzam się wypowiedzieć a tutaj pie**ol*k. Wy Pani to chyba życia własnego nie macie. " xxxx oczywiscie, ze nie mamy;-) zabronisz?;-)

Jezeli chodzi o mentalnosc to w uk wcale nie jest lepiej. Zle sie tutaj czuje. W dwojke,za fajne pieniadze czy rozwojowe warunki pracy to co innego.

" Wy czy my sie pośmiejemy" xxxx i bardzo dobrze;-) ciesze sie ze rozrywki taniej dostarczam bo smiech to zdrowie;-) lepiej sie posmiac niz siedziec spietym i znerwicowanym;-) xxx A one dalej tutaj psują temat:/ xxxx to ty psujesz temat - piszac niezgodnie z watkiem glownym, ja ci tylko z grzecznosci odpowiadam;-) as easy as it is;-) xxx Nic innego do roboty nie mają." xxxx ja jeszcze okazjonalnie uprawiam seks z koza (poza pisaniem na kafe;-) xxxx Ooooo przepraszam: a ona dalej psuje temat,nic innego do roboty nie ma... Przecież to jedna i ta sama osoba klika sama ze sobą,zapomniałam" xxxx to zapisuj sobie na karteczce - albo nie zryj tyle masla;-) xxxx Aż tych wypocin czytac sie nie da,omijajcie szerokim łukiem ten bajzel.' xxxx dla ciebie - jak widac - poziom w sam raz;-) skoro odeerwac sie nie mozesz;-) xxxx Moglaby odpuscic i stąd soobie pojsc,bo niszczy tylko temat wariatka. xxxx nie, nie moesz sobie odpuscic ;-) twoja niska samoocena ci na to nie pozwoli;-)

[zgłoś do usunięcia] AZJATYCKO POJEBKA TO ROR NIKT NIE CZYTA CIEBIE IDIOTKO CHORA PSYCHICZNIE TY TROLLU WYJ**ANY NA MOZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" xxxx ty czytasz - bo to na twoim poziomie, robie co moge;-) xxx LUDZIE WCHODZA TUTAJ ABY POCZYTAC NA T E A M A T A NIE ZEBY CIEBIE CZYTAC" xxxx z wyjatkiem ciebie - bo adresujesz post do mnie;-) xxxx JA TWOJE POSTY OMIJAM KRETYNKO POJ**ANA xxxx wlasnie widze;-) ;-) ;-) wszyscy widzimy;-) xxxx ODZ GDZIE INDZIEJ TROLLOWAC!!!!!!!!!!!!!!!! xxxx rozkazywac to mozesz swojej bani;-) xxxx JESZCZE RAZ POWATARZAM NIE CZYTAM TEGO SYFU xxxxx jeszcze raz powtarzam - akuracik;-) xxx JAK WIDZE NAPIS AZJATYCKA CZY ROR TO OMIJAM TE WPISY I NIE WCHODZE TU BY CIEBIE CZYTAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxx a swistak siedzi i zawija;-)

A jak ja slysze, ze ktos chce wyjechac do tej zacnej Anglii bez angielskiego i zadnego wyksztalcenia (co mnie nota bene nie dziwi, bo wieksza polowa Polonii w UK jest bez wyksztalcenia), to od razu nasuwa mi sie na mysl, ze chce taka zyc na lasce Panstwa czyli brac benefity i ewentualnie pracowac przy tasmie z Polakami, jak na wygnaniu do Syberii xxxxxxxxxxxxx Alez oczywiscie, ze Ci sie nasuwa na mysl. Bo przeciez Ty o niczym innym nie potrafisz myslec jak tylko o tym, ze gdzies w GB masa ludzi dostaje zapomogi i zasilki za nic, czego nie mozna powiedziec o Tobie. Oh, jaka szkoda! Wyplacz sie, wyplacz na tym forum. A dawaj jeszcze wiecej! Przeklete beneficiary, co nie? One dostaja pieniadze w tej biednej Europie a taka Azjatycka Pani w bogatej Azji musi sie sama utrzymac. 😢 :D

Azjatycka Pani: A jak ja slysze, ze ktos chce wyjechac do tej zacnej Anglii bez angielskiego i zadnego wyksztalcenia (co mnie nota bene nie dziwi, bo wieksza polowa Polonii w UK jest bez wyksztalcenia), to od razu nasuwa mi sie na mysl, ze chce taka zyc na lasce Panstwa czyli brac benefity i ewentualnie pracowac przy tasmie z Polakami, jak na wygnaniu do Syberii xxxxxxxxxxxxx Alez oczywiscie, ze Ci sie nasuwa na mysl. Bo przeciez Ty o niczym innym nie potrafisz myslec jak tylko o tym, ze gdzies w GB masa ludzi dostaje zapomogi i zasilki za nic, czego nie mozna powiedziec o Tobie. Oh, jaka szkoda! Wyplacz sie, wyplacz na tym forum. A dawaj jeszcze wiecej! Przeklete beneficiary, co nie? One dostaja pieniadze w tej biednej Europie a taka Azjatycka Pani w bogatej Azji musi sie sama utrzymac. 😢 :D