Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

Minty, nawet Ty przeciwko mnie?:P Jako, iż jestem ***** i ***** według pana zwiada, to nie sądzę aby miał coś przeciw :D:D

Aż tak życzliwy nie jestem by mnie obchodziło ,jak się Minty czuje albo ma się czuć :D Jeśli ,ktoś sam się w kompleksy wpędza ,to co mnie do tego?? Jego wola,jego działanie , jego skutki :D Sam sobie pomóc musi. :classic_cool:

Tamari kazales sobie udowadniac ale mysle ze wysylanie fot na forum nie ma sensu tu sie pisze Wysyłanie fot ma sens,patrz Fog i jej powpodzenie u rycerzy,zwiadów (kurcze nie wiem czy to dobre przykłady na zachętę :O )tu się pisze i wysyła foty:D xyzed i bardzo dobrze że nie stajesz w konkury ,wyglądasz na 70 lat :(przy Tobie Fog wyglądałaby ja prawnuczka :D

powodzenie u userow kafe??:D wybacz, ale nie zalezy mi cud, w ogole ze tu pisze sama sie sobie dziwie

Minty 70 do sety :P Poza tym przemówiło do mnie to ,że mgiełka prosiła byś nie czuł się przegrany chociaż nie obchodzi mnie twoje samopoczucie :p :D

Tamari dzięki ci o pani za twój hojny dar bycia tu i zaszczycania nas swoją BOSKĄ osobą :)

xyzed nie mam kompleksów co do wyglądu,kobietki nie uciekają gdy mnie zobaczą(bez maski Fog ;) ) Woman zaręczam Ci że pan zwiad by Ciebie nie odpuścił,to co pisze to jedno(pozorna obojętność bo to "twardziel" ;) ) To co myśli to zupełnie co innego :D U mnie pogoda jest wiosenna ,czyli jak dla mnie ok.Dobra na spacer:)

przepraszam za skandaliczny błąd albowiem miało być HOJNY :D

boska nie jestem, wiec dziekowac nie musisz nie zrozumiales mnie chyba chodzi mi o cale forum a nie o topik pislaam tu od chyba 2007 pare lat, ale poziom tak spadl, ze bez zalu odeszlam na ok 8 miesiecy, i wrocilam nie wiem sama czemu chyba z sentymentu i troche nudow

Tamari wiem, pamiętam i tym bardziej wdzięcznym za twoją obecność.Zdanie twoje co do poziomu podzielam i dlatego nie wszędzie i nie zawsze się udzielam:) Jako EGOISTA lubię dobre towarzystwo :D

O kurcze to już Ci Minty zazdroszczę pogody :( Hmm nie wiem czy pamiętacie zbliża się tłusty czwartek, będę się toczyć do domu :P

WomanInTheFog Minty, to zdecydowanie nie są dobre przykłady. Domyśliłem się bo ci panowie szału nie robią:(ale to tylko przykłady:) Na przyszłość radziłbym dać zdjęcie w masce :D Wtedy każdy będzie patrzył na to co piszesz ;)

a to dzieki za mile slowa:) czy tlusty czwartek nie konczy karnawalu? kiedy dokladnie jest?

WomanInTheFog Hmm nie wiem czy pamiętacie zbliża się tłusty czwartek, będę się toczyć do domu No i przytyjesz a tego Ci ponoć potrzeba,w sumie tak jak i mi .Kupiłem jakiś czas temu spodnie (sztuk dwie) miałem je na sobie w przymierzalni ,teraz chciałem się w nich polansować i bez paska ani rusz( pasek zawsze mam ,ale tak dla wizażu)Zdecydowanie za dużo biegam,muszę sobie pofolgować :)

Ehh Minty ja już wiem, że zrobiłam błąd dając tu swoje zdjęcie. Nie bije się leżącego :P Potraktowałam to forum jak każde inne, i to był wieeelki błąd :D:D

A uprzedzałem ale nie wierzyłaś :D

Woman to było tylko normalne zdjecie(szkoda że bez dłuuugich nóg) a że faceci to wzrokowcy .... ale błedem to nazywać to przesada. Ja na pączki się nie piszę,w zeszłym roku dostaliśmy od zaprzyjaźnionej piekarni ,2 duże kartony ogromniastych pączków (nie takie maleństwa ze sklepu :P ) od tego czasu nie jadłem pączków,nie mogę na nie patrzeć :(

Minty ,to jak bedziesz miał zbyt dużo seksu ,to też z niego zrezygnujesz?? :D:D:D:D:D:D:D:D