Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiamiVice

prezent na komunie a rozwód

Polecane posty

Gość MiamiVice
ja jestem jebniety bo?

Gość MiamiVice
masakra staram sie jak moge, place na utrzymanie dziecka, do ksiazek, do lekarza, chodze na wywiadowki, oplacam wakacje, kupuje zabawki, ubrania, odrabiam z nim lekcje zabieram do siebie, zabieram na basen, na wycieczki i jeszcze jestem jebniety tak?

Gość t4twegfgre
jak kutasa maczałeś to ci nie przeszkadzało, że ona jest taka a nie inna a teraz tylko ozorem trzepiesz, jaki to z niej leń z ciebie musi być niezły przygłup skoro taką kobietę sobie wybrałeś na matkę swojego dziecka, do siebie miej pretensje i ałc za swoje błędy a nie na dziecku się wyżywasz

Zapytaj sie dziecka co jest teraz na opie co mu się podoba czego nie ma a bardzo by chciał mieć. A do jakiej kwoty ? A czy Ty próbowałeś rozmawiać z matką dziecka na temat komunii ? Bo może ona ma w planach zaprosić Ciebie i Twoja rodzinę. Nie pomyślałeś o tym ?

Gość MiamiVice
to co ja mam robic? zeby byc normalny wg was? migac sie od alimentow i miec syna gdzies jak niektorzy ojcowie czy matki? wtedy bede ok?

Bo jesteś mściwy i wściekłość na byłą odbiera Ci umiejętność myślenia o tym co będzie dobre dla dziecka. zamiast tego myślisz jak sie odgryźć na byłej żonie i jest to żałosne i zupelnie niemęskie i więcej nic do powiedzenia Tobie nie mam

Gość MiamiVice
na pewno nas nie zaprosi. jestem tego pewnien.

Gość MiamiVice
ja jestem msciwy? bo? jak ja sie na niej odgrywam?

Gość MiamiVice
tak chyba bedzie najlepiej poprostu zapytam syna co by chcial dostac. dzieki za rady. pozdrawiam

Gość Xenomorph
Do KingaStefankaFank Dlaczego uważasz, że skoro dziecko mieszka na co dzień z matką to matce należą się wszelkie przywileje? Ona jest matką czy właścicielką dziecka. Zapominasz, że dziecko ma oboje rodziców i niezależnie od tego czy rodzice się lubią czy nie dziecko powinno mieć bezproblemowy kontakt z obojgiem. Co to za argumenty typu ja wychowuję dziecko to ja mam wyłączność na komunię. Dziwisz się, że nie chce kupić czegoś z czego mogłaby korzystać matka dziecka? Mnie to absolutnie nie dziwi. Jeśli ojca traktuje się wyłącznie w kategoriach portfela czy też bankomatu to nie dziwię się jego podejściu do kwestii prezentu. Matki krzyczą, że mało pieniędzy na dziecko. A dajcie to dziecko też ojcu. Czego się boicie, że im krzywdę zrobi? Przecież wybraliście tego człowieka na ojca waszego dziecka a teraz nagle jest najgorszy.

A skąd wiesz rozmawiałeś z nią ? Zapewne nie a tylko sobie wmawiasz jaka ona jest zła i nie chce się dogadać. Jaka kwota ma być bo sam odbiegasz od tematu

Gość MiamiVice
Wlasnie. w penie popieram powyzsza wypowiedz.

Gość MiamiVice
nie zastanawialaem sie nad cena. wiadomo ze nie kupie mu klada za 4000 bo tyle nie mam. chyba to jest normalne ze mysle o czyms za rozsadna cene

Gość t4twegfgre
wystarczy spojrzeć na sam tytuł tego tematu, żeby wiedzieć jak się odgrywasz. Co ma komunia do rozwodu? Komunia to święto dziecka a rozwód dotyczy żony. ty mieszasz sprawę dziecka ze sprawą twojej byłej, a to dwie różne kwestie. Nie chcesz, nie kupuj mu prezentu ale dlaczego na Boga wiążesz to z faktem rozwodu??

Gość Xenomorph
Kup mu konsolę. Myślę, że najlepszy będzie Xbox z kinectem. Dzieciak nie będzie siedział tylko porusza się trochę podczas grania. A wierz mi, upocić się można solidnie ale zabawa jest przednia.

Gość MiamiVice
kinekta juz ma :) kupilem mu w tamtym roku.

ZEGAREK, MP4 KONSOLA ROWER, ROLKI, KOMPUTER, ŁAŃCUSZEK Jakie hobby ma Twoje dziecko ?

Nie uważam tak, szczerze mówiąc to uważam że MĄDRZY rodzice dziecka dogadują sie ze sobą w sprawie dziecka i w dzień taki jak komunia albo wesele odkładaja na bok swoje sprawy i dbają o dziecko, wtedy nie ma takich problemów jakie ma autor. A jesli nie mają dobrej woli żeby to zrobić jest chyba oczywiste, że dziecko spędzi ten dzień z matką z którą mieszka a nie z ojcem który daje kasę i z wszystkiego innego co robi dla dziecka robi wielką sprawę :o Masakra jakaś :o

Co do oddania dziecka ojcu :) ta nie wiem dlaczego ojcowie chcą swoje dzieci dopiero wtedy kiedy są juz porządnie wyrośnięte z pieluch, samodzielne i nie wymagają aż tak szczególnej opieki :o jakoś jeszcze nie widziałam ojca, który walczy o niemowlaka :o za to potem pierwsi do wszystkiego i jakieś wielkie prawa wyciągaja :o

Gość Xenomorph
Niestety nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem.

Gość MiamiVice
myslalem o rowerze tez wlasnie ale boje sie ze mu ukradna.. ;/ bo matka mojego syna nauczyla go ze wszytsko zostawia pod klatka jak sie bawi , tak bylo z hulajnoga, pilkami i innymi zabawkami ...

Gość MiamiVice
poprostu zapytam go co chce, tak bedzie najlepiej. pozdrawiam

Gość asdv
Miamivice - jestes uczciwym godnym nasladowania ojcem ktorego nie zrozumie wiekszosc rozwódek. płacisz interesujesz sie ale to babsztylkom za mało... za mało kasy. pisza idiotki ze on wychowuje dziecko i to tez praca. chwila chwila czyli co taka mamusia ma siedziec do 30 roku zycia dzieca w domu bo te bedzie całe zycie sie uczyc ? przyjzyjcie sie baby normalnemu modelowi rodziny. mąż w pracy dziecko w szkole przedszkolu żona tez w pracy ? czy to tak ciezko zrozumieC.

Gość Xenomorph
A może zamiast prezentu w rodzaju przedmiotu zabierz go do Disneylandu? Przecież prezentu nie musi dostać od razu w dniu komunii. Powiedz mu tylko, że w wakacje razem tam pojedziecie.

Gość Xenomorph
Nigdy nie rozumiałem matek-właścicielek dzieci. :)

Gość MiamiVice
ooooo tez dobry pomysl... orientujesz sie moze ile taka wycieczka kosztuje?

asdv :) tylko zapominasz że rozwiedzeni rodzice to nie modelowa rodzina i tam po pracy obowiązki ma ten z rodziców, z którym dziecko mieszka. A tu wyraźnie jest tak, że autor daje swoje 600 i z wszystkiego innego robi łaskę. tymczasem matka dziecka ma same obowiązki przy dziecku i zero wolności, czego autor nie zauważa. Co innego kiedy mieszkają razem, wtedy dziecko ogranicza wolność rodziców porówno

Gość żonaty 22222222
nie rozumiem drogie panie czemu matka tego dziecka nie moze isc do pracy /? co robi ów matka jak dziecko jest w przedszkolu ktore jest otwarte przeważnie od 7 do 18 ?. wtedy było bhy uczciwie bo ojciec daje 600 i mamusia daje 600 . a tak tatus daje 600 i za te pieniazki mamusia musi kupic se bielizne, podpaski jakies kosmetyki papierosy ... a to przeciez nie sa pieniazki dla niej. LENISTWO i tyle.