kasiulaUk 0 Napisano Marzec 6, 2013 a jak się robi taka stopke??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLA.D 0 Napisano Marzec 6, 2013 jak stopke zrobic ?? Aniu ja zaczynałam z wagą o 1 kg mniejszą niz ty,dotychczas schudłam przeszło 7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepewna93 0 Napisano Marzec 6, 2013 Nie ma to jak porażka pierwszego dnia... zjadłam te cholerne ziemniaki z mizerią i do tego 2 kieliszki wódki z tekstem przecież alkohol zabija zarazki i pomoże mi wyzdrowieć ... Cholera jutro porządny opieprz od babki mnie czeka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepewna93 0 Napisano Marzec 6, 2013 OLA.D : Wchodzisz na moje konto logujesz i tam jest pole do wypełnienie stopka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLA.D 0 Napisano Marzec 6, 2013 Dario chyba dostaniesz od nas dzisiaj pierwsze "baty " cio to za wyskoki i to 1 dnia ????? hmm :-/ osz ty ..... Zeby mi to bylo 1wszy i ostatni raz !!!!! :-) Rano śniadanko dukanowe ma byc i koniec ze śmieciowym jedzeniem !!!! My z moim mężczyzną ostatni dzień przed dieta to była niedziela to specjalnie tak sie "nażarliśmy " sory za wyrażenie ale jedzeniem tego nazwac nie można, wszystkiego co bylo w lodówce i mega obiad , było mi az niedobrze do 24 w nocy az zasnełam i powiem wam że w poniedziałek pierwszego dnia mojej diety czułam sie tak przejedzona ze diete zaczełam z przyjemnością :-)normalnie az poczułam ze potrzebuje takiego lekkiego jedzonka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepewna93 0 Napisano Marzec 7, 2013 Dobry pomysł :D Już mam zamówione to hula hop. Zobaczymy jak to cudo działa i czy opanuję ten szczyt techniki :) Ostatni raz jak bawiłam się hula hop to miałam 8 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielka Baba 0 Napisano Marzec 7, 2013 Witam z rana. Ja już po pracy i po śniadaniu. Zjadłam chlebek dukana i do tego jogurt ze szczypiorkiem i solą. Jak mi posmakował! Chyba będę to częściej robić. A teraz prysznic i do wyrka. Trzeba sie wreszcie wyspac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FIOŁEK32 0 Napisano Marzec 7, 2013 Cześć Wszystkim:) Nareszcie u mnie coś się ruszyło:) przez ostatnie dni miałam zastój i waga nie chciała się ruszyć... a dziś miłe zaskoczenie, 0,4kg mniej :) i to mimo że dziś dostałam @ wiec tym bardziej mile mnie waga zaskoczyła:) :) A jak tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anrobek2 0 Napisano Marzec 7, 2013 dzieńdobry laseczki... Oluś, wchodzisz w "moje konto", które jest nad tematem naszego forum, wpisujesz swój nick i hasło, zjeżdżasz myszką niżej gdzie jest okienko "sygnatura/stopka" i tu wpisujesz swoje dane, czyli datę z początkową wagą, cotygodniowe ważenie i cel, który chcesz osiągnąć. Daria!!!!! oj oj oj. Od dziś ostro weź się w garść... Wielka Baba podziwiam Cię za determinację pomimo tej nocki. Fiołek to super, właśnie tak to działa, że pierwszego dnia @ schodzi cała masa wody... Mi też waga stała ale teraz się bujła ;P Gratuluję wam wszystkim laski spadków...pora na śniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 7, 2013 Dzień doberek :) Kurcze dziś muszę nagiąć trochę diety bo koleżanka specjalnie dla mnie upiekła ciasto, mam nadzieję że kawałek mi nie zaszkodzi? :/ Dziś ostatni dzień protein, jutro 5 dni PW i bardzo dobrze bo już patrzeć nie mogę na gotowanego kurczaka i serki wiejskie. Nie mogę się doczekać jak zjem jutro pomidorka i mój ukochany seler naciowy :) A Wy jak się czujecie ? Aaa pożyczę od koleżanki te hula hop i zobaczę czy dam radę jak tak to sama zakupię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amolkaa Napisano Marzec 7, 2013 Hello :) Dołączam też, może będzie raźniej. Od dawna myslalam zeby się zmotywować ale jakoś mi się nie udawało bo ciągle 'coś dobrego' kusiło aż w końcu się wzięłam i trzymam diety i jestem mocno zdeterminowana. Jestem już w II fazie - narazie od początku diety ubyło mi jakies 3,5 kilo ale od 3 dni waga stoi w miejscu... niestety. Widok spadającej jej w dół z każdym dniem jest mega motywujący, mam nadzieję, że w końcu ruszy dalej bo przede mną jeszcze jakieś 6 kilo do zrzucenia. No i staram się ćwiczyć - joga, w domu cwiczenia na piłce, czasem siłownia i basen. Muszę w tych cwiczeniach więcej regularnosci wprowadzić. Ahoj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amolkaa Napisano Marzec 7, 2013 A h o j na końcu miało być (forum rozpoznało jako przekleństwo, ciekawe...;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 7, 2013 amolka witaj :) z jakiej wagi startowałaś i do jakiej dążysz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anrobek2 0 Napisano Marzec 7, 2013 witaj amollka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FIOŁEK32 0 Napisano Marzec 7, 2013 Cześć Amolkaa:) Pewnie że w grupie razniej. Zawsze ktoś coś doradzi, zmotywuje, a jak trzeba to do pionu postawi:) Mi też ostatnio zdarzył się zastój i trwał kilka dni. Fakt, że to potrafi zniechęcić, ale niestety takie rzeczy się zdarzają i trzeba to przeczekać. Grunt to się nie poddawać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 7, 2013 Ja to się zastanawiam Fiolek z czego Ty się odchudzasz ? :) jak patrze na Twoją wagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FIOŁEK32 0 Napisano Marzec 7, 2013 Oj mam droga MIKO z czego zrzucać. Bo niestety ja jestem z tych ''małych'' człowieów:) Mam tylko 153cm wzrostu, więc waga 64kg to przy tym zdecydowanie za dużo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 7, 2013 Ojj bo już myślałam że przesadzasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepewna93 0 Napisano Marzec 7, 2013 cześć dziewczyny :) Wizyta babci odbębniona, dostałam nawet opieprz za zły serek kupiony .! :D Ja dopiero śniadanie w trakcie bo rano nie lubię zmuszać się do jedzenia, więc teraz naszła mnie ochota na co nie co. Wcinam kabanosa drobiowego. Waga i hula hop zamówione i teraz tylko determinacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLA.D 0 Napisano Marzec 7, 2013 Cześć dziewczynki ! Dominiko ale Ci koleżanka przysługę zrobiła piekąc dla Ciebie ciasto w czasie kiedy jesteś na diecie - heheh musi Cie bardzo kochać że chce Cie podtuczyć :-) a tak na poważnie ja od kiedy jestem na tej diecie.rezygnuje z niektórych spotkań ,bo mam grupę znajomych którzy nie rozumieją ze nie jem tego czy tamtego i ciągną mnie na obiad do knajpek gdzie nic dla siebie bym nie znalazła . A niechcąc wystawiac sie na pokuse wole czasem zrezygnowac ze wspolnej biesiady Ale coż sie nie robi dla piękności :-) jak prawdziwi przyjaciele to mi wybaczą :-) Bożeeee dzisiaj kijowy dzien słonca nie ma we Wrocku !!!! od razu humor gorszy . Zjadłam jajeczka , chlebek dukanowy z serkiem i szynką ,pomidorka i taka najedzona jestem . Siedze w pracy i myśle co by na obiadek zrobic :-) Dzisiaj wizyta u ortodontki na podkręcanie aparatu wiec od jutra wszystko muszę miękkie jeść przez kilka dni :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 7, 2013 Ola.... koleżanka zapomniała o diecie i przyniosła do pracy to ciasto więc na mały kawałeczek się skusiłam, już trudno. Wczoraj wypiłam tez szklankę piwka Powiedz mi czy ten chlebek to pieczesz w małej czy dużej keksówce ? znalazłam w necie przepis na taki chlebek z ziołami i chciałam upiec ale nie jest tam podane na jaki rozmiar foremki są proporcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielka Baba 0 Napisano Marzec 7, 2013 Witajcie kochane. Ja już po pilatesie i po kolacji. Jadłam wędzonego pstrąga z pieprzem z Lidla. Pychota! Porcyjka w sam raz na jedno posiedzenie. Na deser kawałek serniczka i gorąca herbata. Dziewczyny, już któraś z kolei pisze o kabanosach drobiowych.. Robicie je same? Bo te kupne to trochę tłustawe są. Dziś znowu mam nockę, ale za to piątek, sobota i niedziela wolne. W sobotę ważenie, już się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anrobek2 0 Napisano Marzec 7, 2013 witam Was kochane po całym dniu... Jestem padnięta, niby nic dziś nie robiłam bo pół dnia malowałam koleżance zwierzaki na gazetkę przedszkolną ale mam dość. Strasznie bolą mnie plecy, a jeszcze czekają mnie ćwiczenia. Przeraża mnie fakt że znowu ma wrócić zima, no może na krótko ale to zawsze ZIMA. Wielka Baba ja robię kabanosy sama ze strony "z kotem w kuchni", ale lepsze są kiełbaski białe chrzanowe. Trochę roboty przy tym jest ale się opłaca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anrobek2 0 Napisano Marzec 7, 2013 Fiołek jeszcze trochę i zakończysz fazę II. Zazdroszczę Ci...Dobra rada!!! dociągnij dietę do końca ( faza utrwalania i proteinowy czwartek) Ja odpuściłam i wszystko wróciło....szkoda tej całej pracy i odmawiania sobie wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FIOŁEK32 0 Napisano Marzec 8, 2013 Cześć Laseczki:) Jak Wasze nastroje z rana w nasze święto?? Anrobek powiem Ci ze do końca 2fazy to mam jeszcze jakieś13,5kg a w moim przypadku to tak szybko nie pójdzie, moja waga co prawda spada ale bardzo po woli. Nie zamierzam jednak jej przerywać, masz rację, ze jak się zdecydowało na tą właśnie dietę to trzeba stosować ją ściśle według zaleceń od początku do końca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mka_2508 Napisano Marzec 8, 2013 Dzień dobry w ten zimny ranek :) Miałam nadzieję że te prognozy pogody się jednak nie sprawdzą a tu dziś znowu musiałam czapkę załozyć Fiolek : moja waga też spada w żółwim tempie, a teraz jeszcze mam zastój bo @ mi się spóźnia, więc i przez to dodatkowo cierpię Dziś 1 dzień P+W, tak się najadłam na śniadanie że pękam. Miłego dzionka Wam życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 8, 2013 Dzień dobry w ten zimny ranek Miałam nadzieję że te prognozy pogody się jednak nie sprawdzą a tu dziś znowu musiałam czapkę załozyć Fiolek : moja waga też spada w żółwim tempie, a teraz jeszcze mam zastój bo @ mi się spóźnia, więc i przez to dodatkowo cierpię Dziś 1 dzień P+W, tak się najadłam na śniadanie że pękam. Miłego dzionka Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika_2508 0 Napisano Marzec 8, 2013 Koleżanka pozyczyła mi hula hop zaczynam od dziś wieczora kręcić bioderkami :) ciekawa jestem czy po tygodniu będą już jakieś efekty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FIOŁEK32 0 Napisano Marzec 8, 2013 No podobno po tygodniu już jakiś efekt jest, tak czytałam:) Bo osobiście to ja z tych bardziej wygodnych: używam żeli wyszczuplających i pasa do elektrostymulacji...i jakiś efekt jest. Mimo że może nie tracę w talii bardzo szybko, ale tracę! A skóra jest bardziej jędrna i elastyczna...Dlatego w sumie jestem zadowolona. Czasem gdy zgubi się szybko zbędne kilogramy to skóra zwłaszcza na brzuchu wygląda okropnie. Dlatego jestem zadowolona jak na razie z efektów żeli i pasa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLA.D 0 Napisano Marzec 8, 2013 Dzien dobry dziewczyny . Dominiko pytałaś mnie o ten chlebek . Ja na to mówię chlebek ale nie piekę tego w formie chlebka tylko jako bułeczek takich o grubości 2 cm. Ciasto nakladam na papier do peiczenie grubsze ale podczas pieczenia one sie troche rozlewaja na boki i wychodza niższe a szersze , chce kupic sobie takie foremki papierowe bo wie że są ,ktore trzymają boki bułek i one maja wtedy kształ taki jak ulepie. Przepis sama sobie skomponowałam Moje wygladają podobnie do tych w linku poniżej ,przecinam wzdłuż smaruje serkiem i obkładam czym sie da :-) na śniadanie zjadam max 2 i jestem mega najedzona , kiedyś upieklam w formie chlebka ale strasznie mokry wyszedł i taki zbity ,a te sa chrupiące z gory . http://www.google.pl/search?hl=pl&biw=1766&bih=858&q=buleczki+dukanowe&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.Yms&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qdA5UfSqHYSotAb0uIDgCA#imgrc=BRmZQc7DsyvgsM%3A%3B1bna-ySvMDAa3M%3Bhttp%253A%252F%252Fsphotos.ak.fbcdn.net%252Fhphotos-ak-ash2%252Fhs032.ash2%252F34983_111441692239301_100001204126726_77830_6440800_n.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmetodadukana.blox.pl%252Ftagi_b%252F15671%252Fbuleczki.html%3B600%3B238 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach