Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

Gość sdffKP
To jest najgorsza możliwa postawa!!! nie ma kogoś dobrego na jego miejsce, więc siedzimy na du.. za przeproszeniem i pozwalamy na wszystko?!? WAŻNE żeby odwołać ten rząd, który nam nie pasuje! to wtedy kolejny dwa razy pomyśli, zanim zacznie rozkradać POLSKĘ!!!! Rozumiesz? Nieważne, że nie ma nikogo teraz na ich miejsce! ważne, żeby pokazać, że nami nie da się pomiatać, że mamy siłę. To jedyna możliwość, że kolejny rząd nie będzie mieć nas w czarnej du... jak ten!!!!

Gość odsunąć Tuska i przed sąd???
pozwalamy na wszystko? przeciez mamy swoich, wybranych przez siebie przedstawicieli w sejmie i senacie. po nie ma kim zastapic. to ma sie dorwac do władzy jarek alebo jakiś inny nieudacznik?

Gość odsunąć Tuska i przed sąd???
ten rząd rozkrada polskę? przedstaw jakiś fakt rozkradania. konkret

Gość taki jest z wami problem
że jak wejść w konkrety to okazuje sie, że oprócz durnych hasełek o odwołanie tuska, nie macie nic do powiedzenia. żenada po prostu.

kto zadał pytanie kto zamiast Tuska? a chociażby Schetyna byłby lepszy albo Cimoszewicz a już na pewno Olechowski

Gość a czy czasem sie zdarzylo
O TEJ PORZE TO SIĘ PRACUJE A NIE GŁUPOTY NA DEBILNYCH FORACH WYPISUJE! od tego kryzys nie minie

Gość premierem jest szef
rządzącej partii a więc Tusk. Cimoszewicz czy Olechowski do PO nie należą.

Gość sdffKP
konkrety były wymienione, choćby Stadion Narodowy, autostrady, dziwne bankructwo niejednej firmy, które zostały wybrane do realizacji państwowych kontraktów, lotnisko w Modlinie. Sprzedaż państwowych firm za bezcen. Potem nagle się okazuje, że jakby poczekać to ich wartość dziwnie gwałtownie wzrosła po sprzedaży. Przecież to oczywiste, że grupy rzadzacych dostały kase pod stołem inaczej jest to zwyczajnie niemożliwe.

Gość moje ulubione
Afera z Amber Gold z pracującym w nim synem Tuska :). Sam Marcin P. przekonywał, że młody Tusk zdradzał mu tajne dane swojego pracodawcy - właśnie portu lotniczego w Gdańsku. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Gość to nie oczywiste. nie masz
na to żadnych dowodów a wiec to co mówisz to zwykłe przestępstwo pomówienia. i ty rządasz karania innych sam popełniając przestępstwo? paranoja... w kapitalizmie coś kosztuje tyle ile ktoś za to zapłaci. a więc żadnej kradzieży czegkolwiek przez PO czy Tuska nie było. istnieje ona tylko w głowach takich oszołomów jak ty.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i po co sie rzucacie i tak gówno zrobicie, wyjdziecie na ulice i co?? jedyne co bedzie to zadyma i na tym sie skonczy

Gość opierasz się na zeznaniach
złodzieja i przestępcy? młody Tusk w Amber Gold nie pracował. znowu kłamiesz i pomawiasz.

Gość moje ulubione
" O TEJ PORZE TO SIĘ PRACUJE A NIE GŁUPOTY NA DEBILNYCH FORACH WYPISUJE! od tego kryzys nie minie" Znasz taki termin jak BEZROBOCIE? Człowiek wysyła setki CV (wysłałby chętnie tysiące, ale za mało ofert) i ciągle dupa blada brak pracy. Tylko padają kolejne firmy i szykują się kolejne masowe zwolnienia w tych co jeszcze ciągną.

Gość moje ulubione
" złodzieja i przestępcy? młody Tusk w Amber Gold nie pracował. znowu kłamiesz i pomawiasz." BUAHAHA! sam młody Tusk twierdzi, że tam pracował, ale Ty wiesz lepiej :D BUAHAHA!

Gość moje ulubione
pracował na stanowisku doradca PR, poczytaj wypowiedzi Michała Tuska

Gość sdffKP
"pracował na stanowisku doradca PR, poczytaj wypowiedzi Michała Tuska" On też jest przestępcą, więc jemu też nie będzie wierzyć

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale z Was debile :D jak takie przygłupy wyjda na ulice to jedyne co to pałami dostaniecie, bo dyskutowac z sensem to wy nie potraficie z:D

Gość sdffKP
"to nie oczywiste. nie masz na to żadnych dowodów a wiec to co mówisz to zwykłe przestępstwo pomówienia." Jak mam tysiąc złotych i dam tobie, żebyś mi coś kupił, a Ty przyniesiesz mi bubel z ceną za 50zł i twierdzisz, że nie ma reszty, to nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że resztę ukradłeś.

Gość a teraz fakty.......
Michał Tusk na lotnisku pracuje jako specjalista ds. analiz ekonomicznych i marketingu, zarabia 3300 zł miesięcznie netto. Dla OLT świadczył usługi doradcze "w zakresie analiz i PR" (5950 zł plus VAT miesięcznie). l l a więc jak widać (m.in. po VAT) młody Tusk nie pracował W Amber Gold a jedynie świadczył usługi dla tej firmy. takich co świadczyli usługi były tysiące bo tyle firm współpracowalo z AG no i co kłamczuszku?????

Gość a teraz fakty.......
tutaj link do wypowiedzi M.Tuska http://wyborcza.pl/1,75478,12298344,Michal_Tusk_o_zarzutach_szefa_Amber_Gold__Nie_sprzedawalem.html

Gość sdffKP
ale poczekamy, zobaczymy. Jeszcze będą obecni rozliczani, dlatego tak boją się ludzi, że moga wyjść na ulicę i zacznie się rozliczanie.

Gość a ja dodam że nie z Amber
Gold tylko z OLT

Gość a więc sdffKP......
Michał Tusk nie jest przestępcą. nie pracował w AB ani w OLT. reszta to twoje fantazje.

Gość sdffKP
świadczył usługi dla Amber Gold, więc pracował dla nich. Żadna filozofia. Jak mam firmę i nawiążę współpracę z kimś, kto pracuje u konkurencji to mam na swoich usługach kogoś o mentalności zdrajcy, reszty oczywistych cech nie wymieniam.

Gość no jeśli ty bazujesz
Na GW, to ja się nie dziwię, że wierzysz w te bzdury. Żałosny i naiwny jesteś człowieku. Idź TEFAŁENU jeszcze posłuchać, TAM CI PRAWDĘ POwiedzą ! hahahhahhahaha

Gość no jeśli ty bazujesz
takie dowody, jak linki z tej strony, to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić

Gość pan funkcjonariusz
ostrzegam że temat jest monitorowany pod kontem zagrożeń dla bezpieczeństwa państwa

Gość haaaaaaaaaaaaaahhaha
tak, tak, idź prać firanki Franek

Gość dalem link do wpowiedzi
mlodego tuska a nie do artykulu, bo na jego wypowiedzi sie ktos powolyeal.