Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim O

IDZIE WIOSNA !!!Jutro startuje z dietą, kto ma ochotę się przyłączyć?

Polecane posty

Gość Nelka90909090
co do peelingu z kawy, polecam rozkosz, piękny kawowy zapach , super masuje ciało , idealnie gładka skóra , tylko uważaj na prysznic czy wannę bo bardzo ciężko ten osad drobniutki zmyć i mnie chciała mamuśka przez okno wyrzucić hehe:D ale polecam bardzo!

wypiłam wlasnie szklankę soku wlasnej roboty :) na razie nie czuje głodu, ale jesli mnie dopadnie to zjem kawalek lososia i zaleje wodą :D alkohol całkowicie odstawilam bo jest tuczący ;/

to dzis sobie zrobie peeling :) byłam tez umyć auto ręcznie wiec troszkę gimnastyki zaliczonej :) wieczorem jeszcze jakies brzuszki, przysiady, skłony itd

cześć dziewczyny.. ja na początku diety to katowalam się i bardzo ograniczałam i nie było mowy o żadnym alkoholu itp, teraz troche to wszystko wraca do normy i raz na jakiś czas sobie pozwolę na coś. Muszę się bardziej zabrać za to co jem bo ostatnio jest tego za dużo. Dziś u mnie kawa z mlekiem (0,5%), musli z jogurtem - 2 miseczki, 2 bułki zbożowe z twarożkiem i pomidorkiem i miedzyczasie jeszcze taki ciemny mały chlebek i ryba pieczona... Chyba muszę znowu wrócić do nawyków z początku diety.. Dziś nie idę ćwiczyć:( Jutro też nie bo spędzę cały dzien na uczelni..a w niedzielę zobaczymy jak się wyrobię bo siłownia wtedy tylko do 15..Ale w następnym tygodniu nadrobię. W środę dałam sobie na prawdę popalić jeśli chodzi o ćwiczenia..pozdrowionka

aa ja sobie kupiłam peeling na allegro cukrowy z cynamonem i był drogi ale świetny!! skóra taka fajna po nim była, niestety się skończył. Może dziś skoczę do drogerii i jakiś sobie kupię.

dzisiaj wyszło niecałe 900kcal. pozytywnie. : ) dzisiaj byłam w szkole { mam nauczanie indywidualne w domu, więc tam bywam raczej rzadko } i usłyszałam pozytywne komentarze, że WIDAĆ ŻE SCHUDŁAM } i że bardzo ładnie mi w rudych włosach { przefarbowałam się kilka dni temu }. także to chyba oznacza, że wszystko idzie w dobrym kierunku!

hej dziewczyny ja niestety zgłodnialam i zjadłam jeden medalion z lososia i jedna muffinke dukanowską, ale srednie w smaku mi wyszły :o

koralikowa--- mi się mega podoba rudy kolor włosów, ale ja raczej nie moge sobie pozwolić bo mam słabe wlosy i wychodzą :(

na słabe, wypadające włosy polecam maseczkę 'henna', którą można zakupić w aptece. są po niej spore efekty.

dzięki, jutro przejde sie do drogerii i zakupię. Stosuje tez seboradin, ale troszkę smierdzi

po tej maseczce zobaczysz, że po jakimś czasie będziesz miała taki meszek na głowie { będą rosły włosy }.

hm, nie mam zbytnio pojęcia, nigdy nie zwróciłam na to uwagi, ale wydaje mi się, że na dosyć spory czas.

Cześć dziewczyny, wstyd się przyznać ale zawaliłam całkowicie... Byłam na imprezie w klubie , oczywiście plany miały być takie że miałam nie pić ani nie jeść, skończyło się na 4 piwach , kebabie , i kanapkach po powrocie:( Jestem załamana i wściekła na siebie, że mam tak słabą kontrolę nad sobą, muszę zacząć od jutra niestety :( bo napad skończył się o 4 rano. Przestrzegam przed alkoholem,rzeczywiście człowiek zapomina całkowicie o diecie:(

hejka 🖐️ no alkohol to ma do siebie, ze wzmaga apetyt i ciężko czasem nad sobą zapanować po wypiciu % :o ja dzis trzymam się dobrze, zrobilam sobie znow sałatke - jajko, łosos, twarozek, cebulka, ogorek konserw. Pol zjadalm na sniadanie i reszte przed chwilą. Do tego jednego malego danonka.

Gość magda_9419
Idzie wiosna - trzeba zrzucić zbędne kilogramy :) ja zrobiłam to razem z programem CellRESET ! Efekty gwarantowane ! ;) www.resetujkomorki.blogspot.com

Gość magda_9419
Idzie wiosna - każda z nas chce pozbyć się zbędnych kilogramów ! :) ja zrobilam to w 28 dni razem z programem CellReset ! Efekty gwarantowane ! :) www.resetujkomorki.blogspot.com

dziewczyny i troszkę poszalałam :( zjadłam pomarancza, malego danonka, muffinke dukanowską i jogurt o %. eh jest tu ktoś czy juz tylko ja sie udzielam ??

Przekroczylam limit 1000kcal o jakies 200-250, ugh. Niby to nie jest duzo, ale jednak jestem pewna, ze waga wskaze jutro wiecej. :c

cześć, ja jestem ;)) u mnie dziś rano jogurt, później żurek w barku na uczelni - jedyna zupa którą tam mają a nie chciałam zapychać się zapiekanką czy dużym obiadem. a po powrocie do domu dwie bułeczki pełnoziarniste z wędliną i papryką konserwową. wczoraj pozwoliłam sobie na wino takie swojskie - piłam z mojego chłopaka mamą. Ja to nie trzymam się już jakiś limitów 1000 kcal czy mniej. Chcę schudnąć ale nie katując się już az tak jak na początku. Dziś dziewczyny z uczelni chwaliły mnie, że schudłam:) niektóre rzadko widuję bo zjazdy raz na 2 tyg ale wiecie jak to bywa że czasem się gdzieś mijamy, fajnie że widzą moje wysiłki :)

NELKA - powiem Ci co mówił trener na siłowni na temat alkoholu. - Alkohol sam w sobie nie powoduje jakiś wielkich rewolucji i dużego tycia ale no właśnie wzmaga apetyt -pijemy to i jemy do tego. I organizm traktuje alkohol jako wroga i spala go w pierwszej kolejności i tak jakby "zapomina" o tych przekąskach kebabach,chipsach itp i to się właśnie odkłada w postaci tłuszczyku. I mówił też, że najlepsze z tego wszystkiego jest wino

o teraz to ja się rozgadałam ;D witam w niedzielę dziewczynki ! właśnie zjadłam śniadanie - kanapeczki z jednej bułki + pieczona wędlina, papryka i 1 drobiowy kabanos - żeby mi energii nie zabrakło bo wybieram się dziś solidnie poćwiczyć na siłowni, ostatnio coś czasu nie miałam a dzisiaj niedziela nigdzie się nie spieszę więc będzie elegancko poćwiczone. I popijam kawkę właśnie.

Gość martika28
Ja odżywiam się podobnie, ale słodyczom oprzeć się nie mogę, zastanawiam się teraz nad therm line podobno zawiera chrom i apetyt się zmniejsza. Moja koleżanka straciła już 8 kilogramów bez specjalnych wyrzeczeń.

cześć piękne. (: śniadanka jeszcze nie jadłam, czekam aż ugotują się ziemniaczki i dopiero coś zjem. mam za sobą już dzisiaj 5 minut skakanki, a za chwilkę biorę się za 100 przysiadów.

Ja sobie dziewczyny obiecałam ,że zaprzestaję z alkoholem. Może kiedy będę się sobie podobać pozwolę sobie na małe co nie co;) warto się pomęczyć chociaż ten miesiąc czy dwa. Zbliżająca wiosna dodatkowo mnie motywuje;) Jakoś się trzymam , właśnie zjadam garnuszek płatków owsianych z mlekiem ,podobno nie są aż tak tuczące. No i bede się trzymać magicznych 8 godzin w diecie;)

a co do alkoholu w diecie,Angel ma zupełną rację, ja polecam dodatkowo wino czerwone wytrawne, słyszałam że jest czasem wskazane nawet w diecie;) dla lepszej przemiany ! Oby ta wiosna na mnie poczekała jeszcze , bo jak ja się pokaże w dotychczasowej formie na ulicy :( Trzeba działać , ja będe ćwiczyć na twisterze , bardzo pomaga na talię i boczki a z tym mam największy problem.