Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia32

Program wzajemnej pomocy "DARCZYŃCY"

Polecane posty

Gość a ja powiem tak...
No i o nic innego nam nie chodzi :). Idźcie sobie do innej bajki...

Nareszcie "a ja powiem tak" się ucieszył. Teraz będzie mądra, naukowa, rzeczowa, pełna "miłości" dyskusja. Nareszcie pole do popisu inteligencji "aja powiem tak", pole do "dyskusji". Powodzenia. ????????

Gość sSamiii
miało iść do góry w top sites, a jednak darczyńcy lecą na łeb na szyję. Coraz mniejsze zainteresowanie. Nawet już brakuje wam chętnych do prowadzenia tych żałosnych webinarów i połowę musi prowadzić pani wróżka-oszustka. :D Traci na popularności ten wasz systemik, teraz to już tylko ostatnie ogniwa ewentualnie się zapiszą bez szans na jakiekolwiek darowizny :D.

Gość frum darczyńców 2
Bo to nie jest na temat.

Gość frum darczyńców 2
Sapienti, nie bierz pod uwagę tego co pisze Khawa. Pod były nick Khawa2 podszył się nędzny A ja powiem tak.

Gość frum darczyńców 2
"Nawet już brakuje wam chętnych do prowadzenia tych żałosnych webinarów i połowę musi prowadzić pani wróżka-oszustka." sSamiii bardzo sie mylisz. Są webinary podzielone tematycznie, prowadzone każdego dnia. Są stałe osoby, które je prowadzą. Czasem z tytułu spraw osobistych ktoś nie moze z tych osób ich poprowadzić, bo w tym czasie ma np. zawieźć mamę do lekarza. Chyba zrozumiałe, co? Po co głupa palisz?

Gość frum darczyńców 2
Tak,tak. A ja powiem tak musi jak najszybciej wrócic do Tworek. Wysłano za nim list gończy. Tak cały czas o tym mówi, że coś w tym jest.

Gość forum darczyńców
A ja powiem tak - ciebie głupota to już nie opuści, nie ma nadziei.

Gość frum darczyńców 2
Powtarzam A ja powiem tak - ciebie głupota już nigdy nie opuści, nie ma nadziei. Zaraz pewnie podszyjesz się pod moj były nick i będziesz plutł głupoty żeby się wyżyć.

Gość frum darczyńców 2
Popieram mario_12 : w darczyncach nie ma miejsca dla nieuczciwych, dla takich ktorzy chcą tylko brać. Już się zapisałem do programu. Po dyskusjach tutaj stwierdziłem że szkoda czasu, szkoda użerac się z co niektórymi i wysłuchiwac racji. Bo każdy gada w zależności od tego na czym siedzi albo klepie idiotyzmy. Trzeba myslec samemu. Trzeba miec swoje zdanie. Trzeba działać.

Gość mario_12
Alleluja i do przodu !!!

Gość uwaga banda oszustów
próbuje w tym temacie wyłudzić od was pieniądze.

Gość frum darczyńców 2
solejuk i Uwaga banda oszustów - to znow nikt inny jak forumowy podszywacz A ja powiem tak. Udaje że jest ich więcej :D

Gość sSamiii
już w poniedziałek nie ma webinarów, a były. Jest coraz mniejsze zainteresowanie i tyle

Gość sSamiii
na alexa.com też to widać, coraz mniej osób wchodzi na stronę programu

do programu weszły największe niedorajdy i największe życiowe niemoty osoby żyjące marzeniami które dziesiątki tysięcy już wtopiły w : ACN PFK PPI iWooWe netrona Just Been Paid i dziesiątki innych dlatego widzą , że padli ofiarą Magii Okultystycznej w wykonaniu madame Rene de Srene jeśli któryś niemota ma coś do Krzyczenia to najpierw niech wejdzie na profil Darczyńcy na facebooku jeśli wie coś o tym temacie , jakim jest Okultyzm jak nie wie to niech zamknie mordę , douczy się i wtedy może zabrać głos

Gość optymistka537x
Żmijowaty sSamiii, nie na darmo sie mówi, ze program Darczyńcy jest dla 5% społeczeństwa. Więc na stronę wchodzą ludzie zainteresowani, na pewno nie tacy jak Ty.

Gość optymistka537x
Sapienti, czemu teraz masz tyle nienawiści do darczyńców? Myślę, że Cię tu podjudził A ja powiem tak i dałes sie wciągnąć. Wiesz, że on sie podszywa pod nicki innych osób. Teraz też podszył sie pod Khawa i nadaje.

"Sapienti, czemu teraz masz tyle nienawiści do darczyńców? Myślę, że Cię tu podjudził A ja powiem tak i dałes sie wciągnąć." Weź, nie odwracaj kota ogonem! Po pierwsze ten wieśniak, co mnie wyzywał sam się przyznał, ale nawet nie zdobył się na przeprosiny. A więc, nie żałuje swoich słów, tak? A po drugie, cała ta dyskusja tutaj pokazuje, że uporczywie nie chcecie otkryć karty i cały wasz projekt nazwać po imieniu. Powołujecie się na jakich wielkich liderów MLM którzy rzekomo przeszli do dupczyńców, ale nie podaliście ani jednego nazwiska. Ciągle wytykacie wszystkim że jesteśmy głupi, bo nie rozumiemy waszego cudownego programu. Przy tym, nie możecie odpowiedzieć na pytania z poziomu drugiej czy trzeciej klasy podstawówki. Ciągle też zmieniacie zeznania. Najpierw twierdzicie, że każdy tu się wzbogaci, a potem przyznajecie że będą też tacy, którzy mają się obejść satysfakcją od pomocy innym. A za chwilę się okazuje, że będą jakieś towary i serwisy na sprzedaż, ale jaki - to tajemnica! JAK WOBEC TEGO MAM TRAKTOWAĆ WASZ SYSTEM???

Gość mario_12
KOCHAM MOJĄ GRUPĘ DARCZYŃCÓW I CIESZĘ SIĘ, ŻE BĘDĘ MÓGŁ WYSYŁAĆ NASTĘPNĄ DAROWIZNĘ DLA R. T. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy dają i przyjmują.

Gość optymistka537x
Odpowiedzi na pytania osób na tym forum sa dobre. W zależności co kto pyta. Ale wszystko możesz doczytać na stronie www.darczyncy.eu . Tam są zakładki, otwieraj i czytaj. Tam są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Ja tam wszystko rozumiem, nie wiem czemu Ty nie mozesz zrozumieć.

Brawo mario_12, tak trzymaj! Trzeba się dzielić z innymi. A tutaj nie dawajcie się wciągać w głupie dyskusje.

Gość sSamiii
5% społeczeństwa w Polsce? na stronę darczyncow wchodzi mniej niż 0,05%, daleko wam nawet do 1% społeczeństwa :), projekt już umiera. Liczby mówią same za siebie.

optymistko537 pod nikogo się nie podszywam to ktoś nieudolnie dopisuje 2 do mnie

Gość optymistka537x
A ja powiem tak - nie wierzę ci za grosz.

Znam sporo osób z waszych webinairów czy jak to się pisze , 15 lat temu działałem w Zepter Polska , byłem agentem kilku TU i znam wielu marzycieli którzy skaczą z kwiatka na kwiatek łudząc sie sporymi zarobkami bez pracy. Nie wierzysz , czy nie chcesz przyjąć do wiadomości Prawdy ?

Gość frum darczyńców 2
Ale żadne z tych byłych łancuszkow nie jest programem darczyńcy. Znam te łancuszki, znam niejeden. Ale to było pic na wodę, nie było jawnej osoby odpowiedzialnej za łańcuszek nie było zarejestrowane i skonsultowane w odpowiednich urzędach jesli chodzi o legalność. W darczyncach wszystko jest ok.

Taak , oczywiście Wróżka Czarodziejka p. Jola de Rene Srene czuwa nad przebiegiemkasy a Matoły i życiowe Nieudaczniki pieją z zachwytu , niczym kastrat w chórze paryskim