Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolotu uozi

Mam najgłupszego faceta pod słońcem. Nie wiem czym ten idiota się kieruje...

Polecane posty

Gość dolotu uozi
widzę, tylko próbuje wam uświadomić, że z prawnie ciężko byłoby mi cokolwiek udowodnić, bo to, że ktoś dysponowałam jego wypłatą, kupując jedzenie dla siebie i jego również i opłacałam rachunki - za niego również jest tak małą szkodliwością czynu, że nikt by mi nic nie zrobił. Zresztą robiłam to na jego wyraźną prośbę i za jego wyraźną zgodą, czego on by się przed sądem nie wyparł. A to, że nie wie ile jedzenie kosztuje to jego problem.

Gość Dwarf
Pasożyt teraz odwraca kota ogonem, a przecież pisała że go oszukuje!!! Co za Debilka skończona!

Gość dolotu uozi
ale ty nie pojmujesz faktu, że on nie będzie mnie oskarżał o to że dysponowałam jego kasą bo sam mi kazał, więc teraz nie poleci z tym do sądu. Zresztą on ciągle nie wie i sie nie dowie o tym, ile naprawdę wydawałam na życie. Także wszystkie te twoje wypociny można o kant dupy rozczaś. :D Już go pakuje powoli :D

Gość dolotu uozi
nie odwracam kota ogonem bo owszem oszukuje go, a raczej zawyżam wydatki na jedzenie, ale nie udowodnili by mi tego. Nic by nie wywalczył.

Gość Kufel.Piwka.
Wystarczy, że ktoś z Twoich znajomych złoży donos na Policje, albo jego rodzice mogą się w końcu zreflektować. Tak naprawdę, to paserstwo powinno być ścigane z urzędu, nie potrzeba powództwa cywilnego. On i Ty jesteście Idiotami. Idiotą jest on, że daje się wykorzystywać a skończoną Idiotką jesteś ty- że międlisz jęzorem i kłapiesz na prawo i lewo że go okradasz. W koncu ktoś się wkurwi złoży na Ciebie donos. Nawet jakby w sądzie on stanąłby po twojej stronie to i tak nie maiłoby to żadnego znaczenia, ponieważ PASERSTWO i KRADZIEŻ jest ścigane z urzędu, jak również korzystanie z prywatnej karty bankomatowej. Wbij to sobie do tego pustego łba, Pasożycie:)!

Gość czas na czas
kobieto, nie rozumiesz że jesteś moralnym dnem robiąc to co robisz??? nawet jak nikt cię do sądu nie zaciągnie to i tak to co robisz jest nieuczciwe. dociera do ciebie czy nie???

Gość Dominikaja
Ignorujcie to gówno nie warte uwagi.

Gość czas na czas
kłamiesz i chwalisz sie tym. zdradzasz i nie masz wyrzutow sumienia. piszesz że traktujesz kogoś jak gówno i czego oczekujesz - pochwały? nie chciałabym cię znać.

Gość Heniu
Się nie zdziw, jak kiedyś kark ci skręci. Tacy "idioci" tylko pozornie są ciapowaci i niegroźni - faktycznie kumulują w sobie emocje które kiedyś znajdują ujście (najczęściej pobiciem lub zabójstwem w afekcie). Popatrz na przypadki zabójstw - pomijając oczywistą patologię (typu alkoholizm etc.) w 99% zabójca żony to wzorowy sąsiad, cichy, spokojny, nie wyróżniający się, bezkonfliktowy. Świetny przykład to masakry szkolne w USA - np. ten grubas zastrzelił kilku kolegów bo śmiali się, że jest gruby. Każdy jest zdolny zabić i radzę o tym pamiętać, zanim się po kimś pojedzie.

Gość Skad wzielas takiego frajera
Mysli, ze cala jego wyplata pokrywa rachunki, zakupy zaywnosciowe itp? Nie widzi nowych ubran lub tego, ze chodzisz po knajpach? Dziwne to jest. On moze wiedziec, ze go troche oszukujesz, ale pozwala sobie na takie traktowanie. Z reszta 1000 zlotych szybko sie wydaje, wiec po kasie ani sladu.

Gość Skad wzielas takiego frajera
Jakos nie moge uwierzyc, ze tak daje sie urobic. Widzi to i nic nie mowi albo jest kompletnym kretynem. Pozwol mu znalezc sobie kogos na tym samym poziomie, meczycie sie oboje w tej sytuacji. Czy jest az tak glupi i nie wie, ze cos nie tak?

Gość dolotu uozi
kradzież nie jest ścigana z urzędu. Zwłaszcza jesli kogoś, ktoś okrada i ten ktoś nie złoży doniesienia, że go okradziono, to kto ma się tym interesować? Państwo? że komuś, ktoś portfel ukradł? Coś słabo się znasz na prawie jak na osobę, która w tym pracuje. No i właśnie, kto ma mnie ścigać za te niby "paserstwo" skoro on nie złoży doniesienia? Nie włamałam mu się na to konto. I na jakiej podstawie ma to zrobić, skoro nie wie, że go oszukuje? Moi znajomi tego nie zrobią, a on swoich znajomych nie ma. Ma tam jakiegoś kolegę, który też nie wie o tym jak ja żyję i na co wydaje pieniądze. Także czy wam się to podoba czy nie, pozostanę bezkarna :D

Gość dolotu uozi
Widzi nowe ubrania, nawet sama mu je pokazuje, mówiąc, że kupiłam je w ciucholandzie. Wierzy mi. Albo często ściemniałam, że mam w pracy koleżankę, która dostaję od cioci pełno łachów bo jej wysyła z Anglii ale zwykle to nie jej rozmiar, lub jej sie po prostu nie podobają i mi je sprzedaje za grosze, bo jej są nie potrzebne. Albo jak miałam urodziny, to nakupowane wcześniej ubrania rozdałam zaproszonym osobą, że niby w prezencie mi je przynieśli :D

Gość ja podobnie
wiesz że posługując się jego kartą narażasz jego samego na reperkusje ze strony banku a nawet na wypowiedzenie przez bank umowy do konta?? nawet jeśli on świadomie i jak mniemam z miłości do ciebie oddał ci swoją kartę i ujawnił PIN, ty gdybys miała choć odrobinę uczciwości, powinnaś była odmówić, nie odmówiłaś, ba stało się to twoją życiową rozrywką i powodem do chwały, nie masz ŻADNYCH zasad moralnych łamiesz facetowi życie, kiedyś fajny i kochany a teraz be, jak be to zakończ związek, przestań grać z nim w te dziecinne gierki.

Gość dolotu uozi
a tego, że chodzę po knajpach zwykle nie widzi. Często dzwonie i mówie, że muszę zostać w pracy na noc, bo ktoś tam nie przyszedł i muszę go zastąpić, albo chodzę na imprezy kiedy on jest w pracy na noc i wracam przed nim, albo zostaję u jakiejś koleżanki i wracam dopiero ok 15 - że niby w nocy byłam w domu a rano poszłam do pracy :D Mam już nawet sprawdzone sposoby, żeby mnie czuć piwskiem nie było.

Gość ja podobnie
wiesz naprawdę nie masz się czym chwalić, te twoje wymówki jakie mu wciskasz wcale nas nie grzeją, myslisz że jestes taka fajna i cwana, patrzcie jakiego mam jelenia - a moze odwrócić sytuację i powiedzieć - jaki "myśliwy" taki "jeleń" naprawdę- jesli on taki zły - nie stac cię na lepszą partię???

Gość Dominikaja
posłuszna. Chciałabyś mieć taką koleżanke pasożyta bez sumienia, empatii, etc ? To już lepiej psa mieć, co...XD

Gość dolotu uozi
No przecież kończe. Właśnie go pakuje :)

Gość ja podobnie
nie dość że kłamczucha oszustka to jeszcze pijaczka

Gość czas na czas
mamy to gdzieś tak naprawdę, biedna jesteś, wiem ze to prowo ale mnie tez to bawi, mówić komus ze jest podłe zero z niego- tak bezkarnie. :)

Gość ja podobnie
pakuj, pakuj, weźmie torby i wystawi ci rachunek za remont, oby tak zrobił

Gość u nas jest inaczej zupelnie
to gdzie ty pracujesz, ze mogl lyknac to, ze na noc zostalas?

Gość ja podobnie
a mogłabyś podać priva ? ps. Też jestem ze Śląska.

Gość Kufel.Piwka.
Debil bo paserstwo jak i piractwo jest ścigane z urzędu, a na konto osobiste wedle PRAWA mu się włamałaś, bo nie posiadasz żadnych uprawnień do korzystania z jego karty, bez względu na to czy dostałaś od niego zgodę ustną czy nie. Wystarczy, że jego rodzice złożą donos, nawet JA gdybym cie znał mógłbym zawiadomić prokuraturę. A tak swoją drogą to jakim trzeba być kaleką umysłowym, żeby onanizować się tym, że regularnie okradasz człowieka z którym żyjesz pod jednym dachem:D Co za Idiotka:D

Gość dolotu uozi
niech wystawi, i tak mam zamiar mu oddać za ten remont.

Gość ja podobnie
wiesz co w sumie oprócz niego ciebie też mi żal... żałosne to co robisz i sama jestes żałosna...nie masz żadnych wyzszych celów w zyciu niz granie na ludzkich uczuciach i oszukiwanie, imprezujesz i notorycznie kłamiesz, wydajesz nie swoje pieniądze, jesteś mistrzynią wciskania kitu, nie warto zająć się soba i swoim rozwojem, dążeniem do czegoś? do czego ty w ogóle dążysz, tylko do tego aby go zgnoic do końca??

Gość Kufel.Piwka.
Heheheh dajcie spokój to jest zwykłe prowo.

Gość dolotu uozi
no ale ciągle nie pojmujesz tego, że on nie poleci do sądu, bo NIE WIE O TYM WSZYSTKIM. JEGO RODZICE RÓWNIEŻ. Więc KTO niby miałby złożyć donos? Mogę im się śmiać tylko w twarz.