Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolotu uozi

Mam najgłupszego faceta pod słońcem. Nie wiem czym ten idiota się kieruje...

Polecane posty

Gość dolotu uozi
z tym dbaniem o siebie to jest tak, że owszem czysty jest. No ale nic pozatym... :/ Nic oprócz mydła praktycznie nie używa. Jak go poznałam, to po goleniu twarz smarował spirytusem salicylowym (!!!!), jak go sie zapytałam dlaczego tak robi, to mi odpowiedział, że mu syfy wyskakuja jak tak nie zrobi. Po jakimś czasie na urodziny mu kupiłam zestaw nivea po goleniu do skóry wrażliwej. Zaczął używać i jakież było jego zdumienie, że są na świecie takie kosmetyki, które mu skórę łagodza po goleniu! No szok normalnie... Niestety goli się raz na tydzien, albo rzadziej... brodę ma okropną, cała twarz zarosnięta, w dodatku taka ryżawa... naprawdę źle ygląda taki zarośnięty jak zapuszczony robol i nie moge g zmusić żeby się częściej golił... Antyperspirantów też żadnych nie używał, dopuki mu kulki pod pachy nie kupiłam... I do mycia zebów go musiałam zmuszać... :/ Co do poprzednich lasek, miał tam jakieś... W łóżku, no cóż... ma pewien defekt... mianowicie ma krzywego penisa, dosłownie jak banan w dół... przez to moglismy się kochać tylko w pozycji misjonarkiej i to też nie było łatwe. Jak mu zasugerowałam lekarza to kategorycznie odmówił bo sam przy znał, że mu tak wstyd, że sie nie przełamie i nie pójdzie. Zwykle zadowalał mnie minetką lub palcem.

Gość klhig
Na miejscu Twojego "Jelenia" wyjebałabym Ci z poroża suko! Na szczęście w wielu sytuacjach sprawy się odwracają. Oby Twój nowy kochaś wyjebał Cię tak jak Ty swojego "Jelenia"!! :)

Gość dolotu uozi
naprawdę myslisz, że chciałoby mi sie to wszystko wymyślać? No i fakt, na początku znajomości też to doceniałam, że jest pracowity, że powoli się tam nawet czegoś dorabiał, miał auto, do domu jak mieszkał z rodzicami kupował sobie jakieś sprzęty, tv plazmowy itp. Jako 17 latka, myslałam, że tylko to się liczy, że będzie w stanie utrzymać rodzinę bez problemu... jak dojrzałam, to mi sie oczy otworzyły, że oprócz tego, że przyniesie do domu pieniądze, to nic innego z niego nie będę miała... Bo nawet porozmawiać z nim o czym nie ma...

no więc skoro mu to nie wystarcza, to daj mu szansę, by znalazł inną, która go takiego pokocha :(

Gość weeeeeeeeeeee
no to widzisz, trzeba jelenia wypuścić na wolność. Pocierpi to pocierpi a potem znajdzie sobie jakąś miłą, ale może nie za bystrą kobietkę i będą sobie żyli. Nie wszyscy mogą być intelektualistami, ktoś te zbrojenia musi robić. A ty autorko też poczujesz się znacznie lepiej, nawet jeżeli będziesz musiała zrezygnować chwilowo z cielęciny. A tak, ty się meczysz, on też się męczy i nic z tego nie wynika.

Gość dolotu uozi
no orgazmy dawał, ale tylko poprzez stymulacje łechtaczki. I też to nie jest tak, że ja ukrywam przed nim jedzenie, że mu zabraniam czegoś, jeść. On jest tak nauczony z domu, że w kołko ta kiełbasę je. On żdnych warzyw nie jes oprócz ziemniaków i cebuli i pieczarek bo nie lubi, i nie ruszy niczego innego. Jakieś sałatki - zapomnij, zup też jeśc nie chce - bo se tym nie umi pojeść, zrobiłam chińszczynę z ryżem - to powiedział że dobre ale już więcej nie umi zjeść bo czuje sie pełny ale dalej czuje głód (WTF!?) i poszedł zrobić sobie 10 kromek... :/ Zrobiłam leczo - nawet nie spróbował z góry stwierdziwszy, że mu ne będzie smakowało bo tam jest papryka... Dlatego gotuje będąc sama, i zanoszę to do pracy - bo tamten przynajmniej to zje ze smakiem i będzie chwalił.

Gość Kufel.Piwka.
dolotu uozi- to świetnie, masz fascynujące życie:D. Ale nie kalecz języka polskiego i poćwicz ortografię. "dopuki" :D

Gość Kufel.Piwka.
"bo se tym nie umi pojeść, zrobiłam chińszczynę z ryżem - to powiedział że dobre ale już więcej nie umi zjeść bo czuje sie pełny ale dalej czuje głód (WTF!?) i poszedł zrobić sobie 10 kromek." Generalnie nie czepiam się małych błędów, a w komentarzach nie wypominam ich w ogóle nikomu. Powyżej cytowane zdanie jest jednak symptomatyczne i podobne straszydła wyskakują praktycznie w każdym poście Autorki. Nie dość, że pisząca połyka słowo, które czyni tekst bezsensownym, to jeszcze kole w oczy zła interpunkcja i tragiczny dobór słów "bo se tym nie umi pojeść," Hahahahahahahahahahahahahah

Gość dolotu uozi
ja tam nie mam problemu, żeby zrezygnować z cielęciny :D Sama nie pochodzę z bogatej rodziny i taki rarytas jak cielęcina poznałam dopiero mieszkając z nim ;p nie uważam jednak by cokolwiek mi się stało, jak wrócę znowu do normalnego życia, mając 1500 zł. Ja zanim z nim nie mieszkałam, byłam mu wierna, byłam wobec niego uczciwa, nigdy go nie okłamywałam itp ale wtedy go kochałam, albo przynajmniej mi się tak wydawało. Teraz też nie puszczam się na prawo i lewo, on był jak narazie jedynym moim seksualnym partnerem i mimo, że spotykam sie teraz z tym drugim, którego kocham do szaleństwa dalej "fizycznie" jestem wierna temu pierwszemu. Nie jestem taka "rozwiązła", jesli na kimś mi zależy, napewno go nie oszukam. Teraz żyje jak zyje bo mi nie zależy.

Gość dolotu uozi
co do tego zdania wyżej - to jest gwara mój kochany. Na sląsku taki zwrot "bo se tym nie umi pojeść" jest normalnym zdaniem. Wiem, że dla reszty polski to błąd ortograficzny czy obojętnie jaki. Duzo z tych błędów to właśnie gwara :) Dobrze, postaram się pisać PO POLSKU :D Potrafię tak, uwierzcie mi :D

Gość dolotu uozi
co do interpunkcji, po prostu w tych postach ją olałam, ale wiem gdzie jej używać :) Od teraz będę pisać bezbłędnie :)

Gość sucham kej-popa
fajny topik :D zaczytałam się :D autorko, przyznam szczerze, że na początku miałam cię za wredną sukę, ale teraz to ja ci w sumie współczuje... ale na ciecia trafiłaś, normalnie łoś nad łosie :D gdzieś ty go znalazła?:D co za młotek :D

Gość piotri jola
wiecie co, właśnie jestem w takcie rozwodu z moją żoną...trochę się utożsamiam z tym facetem ale ... kilka razy to ja wyrzucałem moją żonę z mieszkania ;), i tak w sumie to facet jest wstanie dużo znieść bo ot co po prostu nie rozumie zachowań kobiety...są irracjonalne i dlatego tak ją traktuje...trochę szkoda, że życie dwojga przez kobietę jest trochę takie jak w pracy trzeba się domyślać siebie nawzajem...kobieta nie powie wprost-nie potrafi - każe się domyślać-dobrze że nie macie dzieci - bo ja mam 2. kOBIETY i faceta nie jest mi żal - żal mi dzieci. z pewnością 50% winy ma facet i 50% kobieta. W sumie to świadomie za niego nie wyszłaś...a i małżeństwo ot co było i się skończyło, i związek następny?! głowa boli - po prostu wam się kobiety nudzi, macie wymagania i się zmieniacie!!! a my nie nadążamy!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE jak już zamieszkasz z tym drugim to napiszesz po 4 latach ponownie na forum jak z tym związkiem jest?! I ciekawe ile wytrzymasz? A TERAZ NA SERIO!!!! skoro lubisz discovery - to podaj nie wiem 4 punkty co mogło by naprawić małżeństwo.

Gość taki jeden facet 28
wy się kompletnie mijacie jak widzisz jemu wystarczy takie życie jakie ma ,a Tobie nie. Serio sprawia ci taką frajdę wyśmiewanie sie z niego ? Wiesz ,że jesteś inteligentniejsza ,a on mało bystry to jest kurwa oczywiste ,a cie to bawi ? Przyznaj lepiej ,że on ci jest potrzebny zeby cie utrzymać skoro zarabiasz 1500 to sama sie nie utrzymasz jak idzie 1100 na opłaty no way...więc pomimo tego obrzydzenia się go trzymasz bo wiesz ,ze on i tak cie nie zostawi ...jeszcze.

Gość Kufel.Piwka.
"Ale ja czytam książki, mam szerokie zainteresowania i w pewnym momencie stwierdziłam, że chodze z analfabetą... " I to pisze osoba, która nie potrafi poprawnie napisać zdania podrzędnie złożonego i robi liczne, rażące błędy ortograficzne, gramatyczne i leksykalne:D

Gość dolotu uozi
Kufel Piwka - już pisałam wyżej, że dużo z tych "błędów" to gwara ale skoro ludziom to tak przeszkadza, zmienię to. Taki jeden facet 28 - ja nie mam opłat 1100 zł. Napisałam że mamy 1300 zł opłat z jego benzyną. Z czego na benzynę wydaję 400 zł, plus 250 zł idzie na jego ratę kredytu, który wziął na auto. Więc moich rachunków jest 650 zł. Ja jestem w stanie się sama utrzymać bez problemu :) I nie to jest powodem tego, że się go trzymam :)

Gość dolotu uozi
No i on nie ma żadnej depresji. On po prostu tak egzystuje. Żyje i koniec. Jego życiową ambicją jest cyt. "mieć baba, rodzina, praca i się dorabiać wszystkiego po trochu"...

Gość Kufel.Piwka.
"mieć baba, rodzina, praca i się dorabiać wszystkiego po trochu" Nie bardzo rozumiem co w tym złego?

Gość dolotu uozi
niby nic, tylko przez to jego "mieć baba i rodzina" najchętniej już teraz by mnie w pieluchy wpakował, a co się z tym wiąże, ciągle narzeka i marudzi, żeby pracę zmieniła bo w tej mam umowe zlecenie i nie dostane macierzyńskiego...

Gość taki jeden facet 28
skoro ma takie motto to sie rozstańcie w koncu i ty szukaj sobie inteligenta ,a on prosta baba o podobnych celach życiowych jak on i poczciwa jak on. on nie jest zły ,ani ty wam sie po prostu rozjechały oczekiwania , cele życia , sens życia

Gość Kufel.Piwka.
Autorko- Twoją życiową ambicją powinna być nauka ortografii i poprawnej pisowni, bo błędy ortograficzne świadczą o nieuctwie, awersji do czytania, czyli o ogólnej płyciźnie umysłowej. Także, pasujecie ze swoim facetem jak ulał!:)

Gość dolotu uozi
aha no i oczywiście jeszcze, mam na chama szukać pracy, gdzie będę miała normalny etat, umowę o pracę itp, bo wtedy DOSTANĘ KREDYT żebym mogła zapłacić swoją część za nasze wesele :D Takie plany na moją przyszłość ma on i jego rodzinka :D:D Wiem, że może nie ma nic złego w tym, że on chce założyć ze mną rodzinę, ale decyzję o tym gdzie mam pracować i o wzięciu kredytu chyba powinnam podejmować sama :) Ja lubię swoją pracę i nie mam zamiaru jej na razie zmieniać, chociażby przez to, że nadal się uczę w weekendy. A mój cudowny facet, i jego rodzice tak bardzo się przejmują moim zatrudnieniem, że ciągle szukają za mnie pracy! Ostatnio już mi nawet rozmowę kwalifikacyjną załatwili w... sklepie mięsnym. BO TAM UMOWĘ O PRACĘ DAJĄ! :D

Gość dolotu uozi
och Kuflu Piwa - w ostatnich postach już błędów nie popełniam i proszę już się nie czepiać mojej gwary i pewnych wpadek w poprzednich postach. Obiecałam poprawę, bo widzę, że nie wszyscy rozumieją, że Ślązacy posługują się na co dzień troszkę innym słownictwem. :) Jeżeli już tak bardzo chcesz, bym poprzez swoje posty udowadniała swoje oczytanie i umiejętność posługiwania się językiem polskim, w porządku - niech twoje oko cieszą teraz bezbłędne wpisy. Jednakże uważam, że treść, którą tu przekazuje jest bardziej interesująca dla przeciętnego internauty, niż kilka brakujących przecinków...

Gość smutne prawdziwe
Twój facet z opisu nie wydaje się zbyt interesujący i generalnie jego rodzina za dużo się wtrąca. Była tu na kafe niedawno taka, która opowiadała podobną historię do Twojej, tylko że ona zamieszkała z nowym ukochanym który okazał się chamem i oszustem. Rzucił ją i tak a były ma rodzinę i jest szczęśliwy. Zgadnij, czy żałuje?

Gość SW 1313
A może on to wszystko wie ? Ty go mierzysz swoją miarą, on Ciebie zupełnie inną.

Gość Kufel.Piwka.
Twoja śląska gwara nie jest usprawiedliwieniem dla błędów ortograficznych. "jednakże uważam, że treść, którą tu przekazuje jest bardziej interesująca dla przeciętnego internauty" Bardziej interesujące jest to, że publicznie chwalisz się swoimi nieuczciwymi występkami- jakimi są Twoje regularne kradzieże. Nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności za jego naruszenie. A kradzież pieniędzy z konta jest występkiem ściganym z urzędu, zgodnie z Artykułem 278. 1 i 278. 3. Idiotko:)