Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolotu uozi

Mam najgłupszego faceta pod słońcem. Nie wiem czym ten idiota się kieruje...

Polecane posty

Gość Kufel.Piwka.
Autorka nigdzie nie pracuje- bo od rana do nocy napierdala nowe posty. Marna prowokacja.

niektorzy w tym momencie moga miec twoje ip ... i bardzo latwo cie namierzyc pomyslalas i tym?

Gość Kufel.Piwka.
A Ty nie POJMUJESZ tego pusta pało:D, że wystarczy że prześledzi historię na koncie osobistym i już jesteś w czarnej dupie. Zresztą nie chce mi się produkować, bo to prowokacja. Po prostu nie wieże, że istnieją tacy Idioci jak Ty:D.

Gość czas na czas
no i ciągle się powtarza, nudna jest pewnie ze to prowo

Gość dolotu uozi
ja mam swoje cele w życiu ale on mi w nich przeszkadza. Mam pracę w której czuje się dobrze ale jemu ona nie odpowiada. Nadal się uczę, kończę teraz jeden kierunek i od września chcę iść na drugi - bardziej powiązany z moja pracą. Dzięki temu będę miała w niej lepsze perspektywy, większą stawkę i generalnie wszędzie pierwszeństwo, gdybym gdzieś składała podanie o pracę w tym zawodzie. A on by chciał już teraz mnie w pieluchy wpakować, moja praca mu się nie podoba i zarówno on, jak i jego rodzice na chama mi szukają innej. A pracuje gdzieś, gdzie pracownicy pracują na 3 zmiany i są tam 24/7. Nawet w święta.

Gość dolotu uozi
akurat mam 2 dni wolne :)

Gość czas na czas
"nie zapia mnie ha ha nie złapią" cieszy się autorka prowo jest nudne już, wysil się bardziej

Gość czas na czas
"generalnie wszędzie pierwszeństwo, gdybym gdzieś składała podanie o pracę w tym zawodzie" no nie - znów szczyt naiwności

Gość dolotu uozi
A czy ty pojmujesz PUSTA PAŁO, że on ogląda sobie swoje wyciągi konta, które mu przychodzą listownie do domu i nie ma do nich zastrzeżeń? Pisałam o tym wcześniej ale chyba nie doczytałeś lub nie zrozumiałeś. On wie, że ja pierw korzystam ze jego konta, dopóki się kasa nie skończy a dopiero potem biorę ze swojego, z tym, że myśli, że ja swoje również opróżniam do zera.

Gość dolotu uozi
ide go dalej pakować, bo w końcu nie zdążę przed jego powrotem.

Gość Kufel.Piwka.
dolotu uozi Człowieku, nie ośmieszaj się próbując dowartościować te swoje brednie jakimiś studiami:D To jest nie tylko śmieszne, ale i żałosne Każdy kto czyta Twoje komentarze, wie że na status akademickiego Żaka, rozumu Ci zabrakło, więc próbujesz teraz takowego udawać na forum, aby nadać swoim bajdurzeniom i nieudolnym prowokacjom charakter obiektywny. Ty nie jesteś w stanie zbudować jednego zdania podrzędnie złożonego i w niemalże każdym Twoim wcześniejszym poście robiłaś takie błędy ortograficzne, że aż oczy bolały:D Ty studiujesz:D Ciekawe co, chyba łopatologie:D P.S Cchyba codziennie masz "to wolne" :D

Gość Kufel.Piwka.
Hab ha ha ha ha to jest Twoje zdanie z pierwszej strony: "tak szczerzę mówiąc to on nie ma nawet żadnych rachunków itp, żeby żądać ode mnie zwrotu kasy za to wszystko. Powierzył mi wszystkie swoje pieniądze, dostęp do jego konta - bo dla niego zalogować się na konto internetowe to już wyższa szkoła jazdy" WYRAŹNIE napisałaś, że on nie ma żadnych rachunków, bo powierzył Ci swoje pieniądze. Także nie kłam, Pasożycie i nie odwracaj teraz kota ogonem:D

Gość Dwarf
Debilka pisze że on ma dostęp do rachunków, a we wcześniejszych postach pisała że nie ma dostępu. Co za debilka i złodziejka. heh

Gość dolotu uozi
matko o paragony za remont mi tam chodziło... a nie od wyciąg z konta. A i kto powiedział, że ja studiuje? Są inne szkoły na tym świecie.

Gość dolotu uozi
i nie mam codziennie wolnego. Pracuje różnie, teraz akurat mam dniówki 2 dni po 16h i 2 dni wolne bo jedna moja zmienniczka jest chora.

Gość Kufel.Piwka.
Pisałaś: "no i w sumie tak naprawdę to nie jest tylko 1000 zł. Biorę pieniądze też na bieżąco z tych co mamy na zycie. Jego utrzymanie kosztuje groszę, " "A że ja nie wpieprzam jak świnia na moje utrzymanie wydaję może ok 500 zł. Na niego idzie może z 300 zł. opłat mamy ok 1300 zł razem z benzyną. Więc w sumie na zycie idzie nam 2100 zł. Reszte przejmuje ja" Także, nie dość że na nim pasożytujesz to jeszcze go okradasz i się tym publicznie chwalisz:D. To prowokacja jak nic:D

Gość Kufel.Piwka.
"Są inne szkoły na tym świecie" To w szkołach specjalnych są kierunki???!:D

Gość anonimowykolega
wiesz co napisz, ze to prowokacja bo ktos cie namierzy i klopotu w zyciu narobi. A na przyszlosc(o ile prawda jest to co opisujesz) nie pisz, nie mow publicznie o takowych "dzialalnosciach"

Gość dolotu uozi
kuflu piwa swoim gadaniem niczego nie zmienisz. I tak pozostanę bezkarna :D I każdy mądry na tym forum to wie. Bo podkreślę jeszcze raz: Nikt na mnie doniesienia nie złoży, bo nikt niepowołany nie wie o tym co robię :) Sam zainteresowany tym bardziej. Także dzisiaj się z nim żegnam, już po ładnie spakowałam, torby stoją w przedpokoju. Zrobiłam listę rzeczy, które mu oddam, m. in. meble z małego pokoju, TV plazmowy bo był jego jeszcze zanim sie tu wprowadził, kompa stacjonarnego, łóżko z małego pokoju. Oprócz tego 5 tysi w gotówce. Na pewno to łyknie i pójdzie. Tzn, najpierw czeka mnie lament i płacz ale jak już do niego dotrze, że to koniec to weźmie to i da mi spokój. Żadnej rozprawy nie będzie :D Jeleń, jeleniem zostanie.

Gość dolotu uozi
Ach będzie trzeba uczcić odzyskaną wolność :)

Gość Kufel.Piwka.
dolotu uozi Widzisz, ja nie mam zamiaru nic zmieniać:) Wpadam tutaj żeby się z Ciebie pośmiać i zjechać kolejny Twój idiotyczny post:) A tak całkiem na poważnie, to trzeba być naprawdę intelektualnie niedorozwiniętym, żeby cieszyć się jak małpa z kitu, że się komuś podbiera kase:D I jeszcze się tym chwalić:) Trudno Ci zarzucić bystrość czy rozum:) Nie wiem po co o tym mówisz, co chcesz i komu tutaj udowodnić? Ale skoro musisz, to nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Neuroza przymusu rzecz straszna.:D

Gość Chorzy ludzie
To jest prowokacja a wy to lykacie.

Gość dolotu uozi
oooo zadzwonił, że wraca do domu. Hahaha jak się zapytał, czy dostanie jakiś obiad to zaczęłam się śmiać :D Troszkę się zdziwi jak wejdzie :D

Gość kmiot czesław
nie można znaleźć znajdź

Gość kmiot czesław
pi!

Gość Ja Ci powiem tylko jedno
WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND :)

Gość kmiot czesław
idiota sie niczym nie kieruje idiotko!

Gość dolotu uozi
kurde ale adrenalina mi skoczyła. Za parę minut będzie armagedon w domu...

Gość kmiot czesław
WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND/kotek?lisek?

Gość kmiot czesław
ń