Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolotu uozi

Mam najgłupszego faceta pod słońcem. Nie wiem czym ten idiota się kieruje...

Polecane posty

Gość dolotu uozi
O matko hahaha Kufel Piwa teraz to pojechałeś. Ja mu nie kradnę pieniędzy z konta hahahaha. Te pieniądze idą na nasze utrzymanie a ten 1000 zł co mi zostaje, to biorę go ze swojej wypłaty. Po prostu jak on dostaje wypłatę, to robię przelewy internetowe płacąc nasze rachunki, resztę wypłacam i wydaję na życie, daje mu na benzynę itp. Dopiero jak jego wypłata się skończy, ruszam swoją. I powtórzę po raz kolejny: w poprzednich postach olałam ortografię i interpunkcję, co nie znaczy, że nie potrafię poprawnie pisać. Od kilku postów już nie popełniam błędów ortograficznych ale chyba masz problem z dostrzeżeniem tego :)

Gość dolotu uozi
widzę, że ty masz problem z interpretacja moich wypowiedzi :D I to ten co się najbardziej rzuca o błędy :D Pisząc, że mam dostęp do jego konta nie miałam na myśli, że go okradam. A poza tym, skoro mi sam dał wszystkie hasła dostępu i piny, mówiąc, że to "baba" jest od gospodarowania pieniędzmi w domu, to chyba jednak do więzienia nie pójdę :D

Gość Kufel.Piwka.
1."w poprzednich postach olałam ortografię i interpunkcję, co nie znaczy, że nie potrafię poprawnie pisać" Ha Ha Ha nie tłumacz swoich rażących błędów ortograficznych, tym że "olałaś" poprawną pisownie. Bo każdy przeciętnie inteligentny człowiek, automatycznie używa poprawnej pisowni:D. Teraz zapewne, zwracasz uwagę na słowa podkreślone na czerwono, "Ęteligencie":) 2.To co robisz, to tzw. paserstwo/wyłudzenie pochodzące z przywłaszczenia i oszustwa:)Możesz to teraz kwestionować, jednak Twój "Luby" powinien złożyć zawiadomienie o przestępstwie.

Gość Kufel.Piwka.
" A poza tym, skoro mi sam dał wszystkie hasła dostępu i piny, mówiąc, że to "baba" " Idiotyczny argument- słowna zgoda właściciela konta nie ma żadnego znaczenia.

Gość dolotu uozi
nie bądź śmieszny... wyłudzenie i paserstwo? dobre sobie ha ha. To się nazywa "gospodarstwo domowe" ale chyba jest ci obce to pojęcie :) Już widzę jak w sądzie mnie oskarżają o wyłudzanie pieniędzy (które on sam mi daje) na rachunki hahahaha. Lepszych bzdur nie słyszałam :D

to Twoje słowa z 1 postu "Oszukuje go ciągle na kasie, mamy dochodu ok 3500 zł a żyjemy za ok 2500 zł. Nadwyżka idzie do mojej kieszeni a on myśli, że żyjemy od 10 do 10 :D" napisałaś, że go oszukujesz! więc ile on zarabia? 2000? skoro Ty 1500?

Gość Kufel.Piwka.
To co robisz to zwykłe paserstwo/ wyłudzenie umyślne, ponieważ część wspólnych dochodów ( a nie jesteście małżeństwem) przywłaszczasz sobie "do kieszeni".

Gość Kufel.Piwka.
Art. 286 par. 1: "Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8." xxxx A tak swoją drogą jakim to trzeba być idiotą, żeby chwalić się publicznie na forum internetowym ze swojego paserstwa:D

Gość JA ...SAM
Droga autorko, jeśli mogę się wypowiedzieć w twoim temacie to: to co wyprawiasz wprawiło mnie w osłupienie. Czy ty się dobrze czujesz? Dlaczego żerujesz na innej osobie skoro masz ją w głębokim poważaniu. Nie będę się wypowiadał na temat twojego pseudo faceta, bo nie o to tutaj chodzi. Nie wiem czy wiesz ale robisz mu świadomie poważną krzywdę, a to jest najgorszą rzeczą na świecie. Jestem przkonany, że zostanie ci to odwzajemnione... Skończ z tym. I nie ośmieszaj się opisując takie sytuacje na forum, bo to nie jest rzecz którą można się chwalić. Pozdrawiam

Gość Kufel.Piwka.
Kłap jęzorem dalej, że okradasz swojego "Jelenia":D. Może w gronie Twoich znajomych jest jakaś inteligentna osoba, która poinformuje "Jelenia", że padł ofiarą oszustwa i paserstwa:)

Gość JA ...SAM
KUfel piwa pozdrawiam, słuszna uwaga, a wtedy wszystko się skończy dziewczynko...

Gość dolotu uozi
Owszem, paragrafik taki istnieje, jednak nie dotyczy on wydatków na życie :D Ja nie manipuluje nim, żeby za swoje pieniądze kupował mi diamenty lub nie namawiam go, żeby przelewał mi kase na konto, sama też tego nie robię. Zauważ, że osoba mieszkająca sama (nie z rodzicami) musi opłacać rachunki, więc gdzie tu oszustwo? Oszukuje go, że rauchki musi płacić? On zarabia 2000 zł z czego 1300 zł idzie na opłaty plus jego benzyna. Zostaje 700 zł, które przeznaczam na życie, zakupy itp To są wydatki na zycie. Ach żałośni jesteście ;p

Gość Kufel.Piwka.
To co robi Autorka to paserstwo, które jest karane zgodnie z Art 286, par. 1. Oczywiście Idiotka zamiast siedzieć cicho- międli jęzorem że jest złodziejem:D. No ale kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada:). Miejmy nadzieje, że "Jeleń" zgłosi przestępstwo na Policje. Również pozdrawiam:)

Gość Kufel.Piwka.
Nie, okradasz go zgodnie z Art. 286. ""Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem"- dokładnie Ty to robisz, celowo wprowadzasz go w błąd, wmawiasz mu że żyjecie od 10 do 10 i w ten sposób przywłaszczasz sobie jego pieniądze. Sama pisałaś, że go oszukujesz. Mienie - to tak zwane aktywa, które występują m.in pod postacią środków pieniężnych. Tak dla Twojej wiadomości Złodzieju:)

Gość Kufel.Piwka.
"Oszukuje go ciągle na kasie, mamy dochodu ok 3500 zł a żyjemy za ok 2500 zł. Nadwyżka idzie do mojej kieszeni a on myśli, że żyjemy od 10 do 10" To są Twoje słowa. Ty przywłaszczasz sobie jego mienie, celowo wprowadzając go w błąd- to paserstwo.

no tak, a na swoje 1500 chucha jak może... ech... i potem mówi się tak źle o kobietach :( i tak mi żal tego twojego ciołka, jest niestety idiotą!!!! jest dobry, chce, żebyś miała jak najlepiej :( tylu jest facetów 'grosików', a on jest taki dobry, stereotypowy, niewymagaający, kochający, biedny facet :( ja bym takiego po nogach całowała.... :(:(:( a Ty, jeśli nie odpowiada Ci taki model rodzinnego faceta, to odejdź i daj mu szansę, by znalazł sobie dobrą kobietę :(

Gość Kufel.Piwka.
Jeszcze jedno: "Ja nie manipuluje nim, żeby za swoje pieniądze kupował mi diamenty lub nie namawiam go, żeby przelewał mi kase na konto, sama też tego nie robię." Widzisz jaka z Ciebie idiotka- gdyby Twój "Jeleń" kupował Ci prezenty, ubrania itp. - DOBROWOLNIE to nie byłoby mowy o żadnym oszustwie. Natomiast, jeżeli Twój "Jeleń" żyje w nieświadomości, że jego pieniądze są przywłaszczane, a Ty CELOWO i UMYŚLNIE wprowadzasz go w błąd, to jest to przestępstwo zgodnie z Kodeksem Karnym- którego nie znasz.

Gość Anonim for
Z ta paserka jest hak na autorke. Co za kretynka. :D

Gość Anonim for
Autorko, takie jak ty nalezy "zatrzymac" Skreny juz porobione.

Gość Kufel.Piwka.
Kretynka- bo zamiast siedzieć cicho to kłapie na prawo i lewo, że jestem złodziejem i paserem. :)

Gość hdbnfh
Wykorzystujesz dobreho faceta który ci ufa i oddaje wszystko,jesteś. Wampirem

Gość Kufel.Piwka.
Złodziej sam się przyznał, że jest złodziejem i jeszcze jest z tego dumny:) Co za groteskowa postać:)

Gość hdbnfh
No ale sie wystraszyła nie pisze? Co za złodziej gorsza od prostytutki.Jej facet " jeleń" nawet jakbyscie skreny porobili to by jej a nie nam zaufał hihihiho

Gość rozumiem, ze możesz go
nie kochać. jelsi sie z kimś zamieszka wiele sie zmienia, lepiej go poznałaś i stwierdziłaś, ze to nie to OK - zdarza się.. ale kretynko gdzie szacunek do drugiej osoby? osoby, którą niby kochałaś 3 lata ! co niby nagle przeszło ? Jestes zwykłą pustą szmatą. wiesz co nawet dziwkę zrozumię jak sie puszcza, ale ciebe nie. dal mnie jestes gorszym scierwem niz one :O:O

Gość Anonim for
Hm. Ja sie zastanawiam jak doprowadzic autorke (nomen omen welniana istote przed oblicze prokuratury) Bez powroza chyba sie nie da. :D:D

Gość Kufel.Piwka.
hdbnh - Generalnie, to paserstwo powinno być ścigane z urzędu.

czekajcie, czekajcie-bo w sumie ona wydaje jego kasę, ale na nich 2-problem w tym, że żydzi ze swoich, swojego nie tyka, ale tak to jest ok, żarcie benzyna rachunki idzie z jego, on się na to zgadza i MA TEGO ŚWIADOMOŚĆ... a że je gorsze itd, to jego wybór, więc chyba wszystko jest ok z prawem....?

Gość Kufel.Piwka.
Anonim for - można zgłosić "nielegalną treść" w internecie do odpowiednich instytucji lub firm, które się tym zajmują. Można to zrobić anonimowo:) A tak swoją drogą, to mam nadzieje, że "Jeleń" w końcu się zreflektuje, że jest OKRADANY i zgłosi sprawę o paserstwo/wyłudzenie do organów ścigania.

Gość Kufel.Piwka.
posłuszna - właśnie NIE jest zgodne z prawem. Ponieważ Autorka celowo wprowadza w błąd Jelenia, kłamiąc że wszystkie pieniądze idą na utrzymanie gospodarstwa domowego, a tak na prawdę jego mienie jest przywłaszczane- to zwykłe oszustwo, bo chłopak nie wie że zostaje jeszcze ponad 1000zł, który ląduje w kieszeni Autorki.

Gość Kufel.Piwka.
naprawdę *