Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość Alaaaaaa
Witajcie dziewczyny. Ja też z narzeczonym staramy się od 6mcy i nic @powinnam mieć jutro... I pewnie będzie. Chociaż tym razem piersi bopaly okrutnie jakby piękly sutki. I ból w dole brzucha wystąpił już też ale @jeszczr nie ma oczywiście zrobiłam test co wykrywa ciążę niby już w 6dniu ciąży ale niestety 1kreska tylko wiec się nie ludze :-(

Gość MaćkowaŻona
Hej Żoneczka :) slusznie, relaksuj sie, odprezaj, skup na czyms swoja uwage i pewnie nim sie obejrzysz dolaczysz do grona ciezarowek :) czego Ci goraco zycze :-) :-) Alaaaaaa witaj w naszym gronie :) o to trzymam kciuki zeby jednak @ sie nie zaczal :) nie ufaj tak tym testom. Poczekaj kilka dni i zrob jeszcze raz test:-) moze wtedy 2 kreseczki pokaże :)

Gość Malutka truskaweczka
:) hej dziewczyny, okres sie nie pojawil jutro z rana testuje, rozpisujecie sie jak oszalale, az nie nadazam

witajcie dziołchy;) u mnie @ brak;) objawów jakichkolwiek też więc....lipa pewnie ale nie wiem pewnie poporostu się opóźni jak ostatnio;( ach straciłam nadzieję;( dziś znów nie testowalam bo zapomniałam kupić testu ach ta moja skleroza;/ mała truskawek trzymam bardzo mocno kciuki dawaj znać;);) alaa witaj u nas;) trzymam za ciebie tez kciuki;*

Gość kotek 1985
Witajcie dziewczyny ja dzisiaj bardzo smutna nawet pracować mi się nie chce przed wczoraj bardzo silny bul brzucha i wczoraj przyszła @ tydzień wcześniej :-( kurcze co nie tak cały miesiąc staranka dzień w dzień i się nie udało no co nie tak i teraz tylko obawy i czy w ogóle się uda dzisiaj zapisze się do gina

rubko nie martw sie uda sie w koncu wiem co czujesz ja ja tez juz dłuuuugo walcze i jak narazie nic :( ale damy rade w koncu nadejdzie tez piekny dzien zobaczysz :*

Gość kotek 1985
ale żeby codziennie się starać i nić mój partner zdołowany powiedział że żuc***alnie i będzie jadł banany ponieważ są dobre na potencję i mają dużo witamin a ja do gina zrobię wszystkie badania.Ale zauważyłam że nie mam chyba śluzu płodnego ale słyszałam żeby pić siemielniane że wtedy się pojawi spróbuje no nie za szkodzi a jakie dziewczyny zioła piją

Gość kotek 1985
marta dziękuję za słowa otuchy potrzeba mi ich teraz

Gość Malutka Truskaweczka
Witajcie, mnie od piatku rozebralo jestem ledwo zywa, od soboty na Antybiotyku, leze w lozku i umieram, a test, do du.. :/ jedna krecha jak w morde strzelil, masakra a okresu brak

angelus, ale mialam taka straszna nadzieję ze to juz, wkoncu :/ ze nareszcie bede w ciazy a tu jak zwykle bryndza,

Heh nie mam zamiaru sie smucic :) no trudno Poprostu kolejny miesiąc bez zabezpieczenia :)

Gość paulinka121989
U mnie @ jeszcze nie ma, ale to kwestia czasu:/ trudno. Moze jednak nowy rok przyniesie szczescie;) nie ma co sie przejmowac;) Angelus ciebie to chyba zabije:p myslalam ze juz dzis bedzie ta szczesliwa wiadomosc ze ujrzalas 2 krechy! A ty zostawiasz nas w niepewnosci! Pipko jedna! Truskaweczka uda sie nastepnym razem:) mackowa jak tam? Kotek glowa do gory! Nessaja buziak dla ciebie mordeczko;):* udanego dnia;)

Dzień doberek kochaneeee :) Cały weekend mnie tu nie było i tylko jedna strona więcej? no no no chyba wszystkie balowały;) mój weekend minął mega szybko i mega przyjemnie:) smerfetka9 też kiedyś miałam przyjaciela faceta, teraz jest moim mężem:) więc troszkę się nie dziwię, że Twój tak reaguje. Ale co C***owiem, nie zadręczaj się tak....musicie wytrwać, a jak zamieszkacie razem to wszystko się zmieni:) JovankaJo ja też jestem za tym, żebyś nam tu od czasu do czasu jakieś ciekawostki pisała:) MaćkowaŻona lepiej żebyście nie słyszały mojego "wycia" chyba, że potrzebujecie jakiś dźwięków do straszenia to się polecam. Byliśmy wczoraj poszukać po sklepach mikrofonów i gry do śpiewania, ale jeszcze nigdzie nie ma. Sąsiedzi uratowani hehe;) ŻoneczkaKrk i dobrze robicie, im więcej zajęć, tym mniej myślenia, na joge też bym sobie poszła:) Poprawiam tabeleczkę bo jestem w złym miejscu :D Tyle mamy teraz nowych stron ze trzeba by sie co jakiś czas przypomniec z naszą tabeleczkąusmiech.gif Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .... usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz............. usmiech.gif _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz........... usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz.........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 marta86100......27l...............71cs................... ...............@ 26.12 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .........@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz...........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz..........@06. 12 bejbe27.................27...............18cs........... ...................@ 09.12. .MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @13.12. kotek1985........28..................1cs................. ................@05.12 Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05,12 Stymulowana........27...............14cs................1 dz . ......@21.12. Goofcia.............22............3cs.................... ...1dz...........@21.11 karolaa24.........25.................36cs................ .................@21.12 eska 22...........22..................13cs...............1dz..... .......@25.12 No:) Goofcia i karolaa24 jedziemy na tym samym wózku trzymam kciuki za Was i za wszytskie ❤️ W ogóle to kupiłam sobie pierwszy raz testu owulacyjne i od dziś zaczynam robić :D ależ się rozpisałam :p miłego dniaaaaa buziakiii

Ojj , ale widzę, że jeszcze jest źle Fiona................... 25............ .3cs............................ :) rozusPL................21..............4cs.............. . ............. :) taka oto ja.............24...............2cs......................... .... :) Giubelli.................27..............9cs...........1 dz............. :) _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz...........:) smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz.........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 marta86100......27l...............71cs.................. . ...............@ 26.12 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .........@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz...........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05,12 kotek1985........28..................1cs................ . ................@05.12 izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz..........@06. 12 bejbe27.................27...............18cs........... ...................@ 09.12. .MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @13.12. Stymulowana........27...............14cs................ 1 dz . ......@21.12. Goofcia.............22............3cs................... . ...1dz...........@21.11 karolaa24.........25.................36cs............... . .................@21.12 eska 22...........22..................13cs...............1dz..... .......@25.12 bejbe a dlaczego Ciebie tutaj nie ma co???:>

Jestem, jestem :) czytam Was codziennie żeby nie mieć zaległości, weekend minął rodzinnie, na grze w karty - ciupiemy w tysiąca bo sezon zimowy się zaczął ;) andrzejki też były w domu, laliśmy wosk ale jakaś kupa wyszła - pewno mojego dziecka :P miałam Wam wszystkim odpisać ale oczywiście nie da się bo tempo macie zabójcze ;) ale odpiszę takiej oto ja - że historia z pierścionkiem i babcią jak z filmów - boska....szkoda, że tak się potoczyło wszystko, ale czemu mówisz że nie ma szans na kościelny ? Nie dacie rady ? Ale by się babcia z góry cieszyła.... :) ja się czuję jakbym w ciąży nie była, zero bóli, czasem coś zakłuje, więc co będę pisać.... piersi już mało co bolą ale za to moje liche ledwo co A, zamieniło się już w jędrne B, a co będzie za kilka miesięcy to nie wiem !!! :D moja mama ma rozmiar E, więc ja nie wiem po kim odziedziczyłam tą lichotę. Może mi podrosną po ciąży ? :P oby nie sflaczały, ale w sumie nie ma co :P Bardziej interesuje mnie Wasze zachodzenie, więc nie ględzę o ciąży tylko Wy testujcie i trzymam kciuki bo coś ostatnio po Paulince licho z Wami ! Dawać babki, dawać ! Trzymam ciągle i nieustannie kciuki !

Gość gość
Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .... usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz............. usmiech.gif _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz...........usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz.........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 marta86100......27l...............71cs.................. . ...............@ 26.12 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .........@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz...........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05,12 kotek1985.....01...........@ :-((((((((((( izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz..........@06. 12 bejbe27.................27...............18cs........... ...................@ 09.12. .MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @13.12. Stymulowana........27...............14cs................ 1 dz . ......@21.12. Goofcia.............22............3cs................... . ...1dz...........@21.11 karolaa24.........25.................36cs............... . .................@21.12 eska 22...........22..................13cs...............1dz..... .......@25.12

Gość kotek 1985
przepraszam to ja kotek gość

Gość MaćkowaŻona
Kotek cholera jasna co to za smutanie się? poprawiaj raz dwa tą tabelke zeby normalnie wyglądała a nie jestes smutne miny tam strzelasz!!! Raz raz, migusiem. Już byś od razu chciała za pierwszym razem zaciążyć, dotrzymaj nam towarzystwa, popatrz ile my się staramy ;) a tak serio to nie ma co się przejmować!!! nie tym razem to następnym ale się uda. Wiec głowa do góry kochana!!! Trzymam mocno mocno kciuki!!! :) uśmiechnij się prosze :)

Gość motynka
Witajcie, Kobietki! Podczytywałam Was systematycznie, ale nie mogłam się zebrać, żeby napisać. Byłam u lekarza, ciąża została potwierdzona! :) :) Cieszę się przeogromnie! :) . A co tu taka cisza z nowymi ciążami? Po listopadowym wysypie cichutko się zrobiło... Mam nadzieję, że to cisza przed burzą. :)

Gość MaćkowaŻona
Superaśnie, fantastycznie, serdecznie gratuluje i teraz zdróweczka Wam życze!! :) Ta sobie myśle że są jakieś miesięczne limity. W listopadzie został wyczerpany więc nastepne ciąże w grudniu, obstawiam Paulinke i Angelus :D a nastepne w styczniu ;) ... Stymulowana hehe ja tez wyje jak wilk do ksiezyca, załóżmy boze jakieś girlsbend, powyjemy razem ;) a co do testów to fajna sprawa :) też się testuje :) ... Giubelli życze Ci aby po ciąży zostały Ci balony jak dzwony ;) jeśli oczywiście o takich marzysz :D ... A ja dziś wolne i jutro i pojutrze i po pojutrze... właściwie to do pracy ide dopiero w sobote :)

Gość motynka
Pozwolę sobie uaktualnić tabelkę. :) Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .... usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz............. usmiech.gif _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz...........usmiech.gif motynka.............24.................2cs.............. . .................usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz.........@ 18.11. marta86100......27l...............71cs.................. . ...............@ 26.12 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .........@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz...........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05,12 kotek1985........28..................1cs................ . ................@05.12 izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz..........@06. 12 bejbe27.................27...............18cs........... ...................@ 09.12. .MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @13.12. Stymulowana........27...............14cs................ 1 dz . ......@21.12. Goofcia.............22............3cs................... . ...1dz...........@21.11 karolaa24.........25.................36cs............... . .................@21.12 eska 22...........22..................13cs...............1dz..... .......@25.12 Kotek, właśnie, co to za smutanie?! Maćkowa dobrze prawi, nie trzeba się smucić, poddawać! Pozytywne nastawiona musisz być! Trzymaj się! :*

Gość kotek 1985
no tak macie rację trzeba się uśmiechnąć i zacząć staranka od nowa ale już podejdę z dystansem do tego i z większym luzem :-) Do dziewczyn które są już w ciąży ile się starałyście zanim się udało i czy codziennie się starałyście.Ponieważ nie zaobserwowałam u siebie w zeszłym miesiącu śluzu płodowego więc kupiłam sobie kapsułki z wyciągiem z wiesiołka ponoć bardzo szybko widać poprawę i regulują pracę hormonów spróbować nie zaszkodzi

Gość kotek 1985
motynka gratuluje super ale nie powiem zazdroszczę :-))))))