Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość Alaaa66
Ja dalej czekam na @ jak Eweelka czuje ze tuż tuż niestety :-( stymulowana ten zastrzyk to na NFZ Jaka procedura żeby do tego dojść? I dokładnie kiedyś każdej się uda ale im. Dłużej się stara człowiek tym trudniej znieść każda kolejna porażke.

Gość Alaaa66
Mój nick nie chce wejść :-( pisze ze zabezpieczony hasłem no trudno... Ale to ja jak coś

no laska laska ;-) Alaaa66 masz 66lat? :D ahahah nie no zartuje przecież :))) jakies halo dziś mam humor mi dopisuje :D

Gość Alaaa66
Bejbe musiałam dopisać jakieś cyfry losowo wypadło na 66:)a lat mam 26:)jeszcze 13dni:-P

Gość paulinka121989
Dziewczyny pomocy! Okres przyszedl rano bylo wszystko ' normalnie' chyba. Ogolnie @ trwa u mnie 3-4 dni i jest jej malo ale dzis to normalnie szok. Wkladke zalozylam kolo 15 a teraz patrze to malo co tej krwi, jest czarna a do tego wyglada jak watrobka! Doslownie! Ale sie wystrachalam. Nie wiem co jest grane. Miala tak ktoras z was? Chyba wizyta u gina czeka mnie wczesniej...

Gość Alaaa66
Oj no dużo grudniowek :-)

Gość Alaaa66
Paulinka nie pomogę. Dziwne trochę może musi się rozbujac :-)

Gość paulinka121989
:( kuzwa za 2 godz bede w domu to poczytam na necie:/ umre z nerwow;(

nie martw się, napewno wszystko będzie dobrze, może w tym cyklu akurat tak się rozkreca okres ... :*

znacie kobity domowy sposób na zgagę??? rany dopadla mnie hardcorowa zgaga prawie bym zwymiotowała az paszcza mi się pelna w slinie robi ;/ ranyyy ! no masakra jakas

Gość paulinka121989
Nie wiem bej

Gość paulinka121989
Tyle sie upisalam i ucielo tekst. Trudno. Odezwe sie jak bede w domu.

Gość Alaaa66
Ciekawi mnie czy dziewczyny które tak czekają na 2krechy i wreszcie je widzą to czy w czasie spodziewanej miesiaczki nie czują nic?

Gość ŻoneczkaKrk
Dziewczyny ratunku!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam dostać okres 05,12..... nie wytrzymałam i zrobiłam test... i widzimy z mężem drugą bladą kreskę. rany julek. ona jest blada ale dość dobrze widoczna. co mam myśleć. co robić? czytam na necie że czasami tak pokazywały testy i nici z tego...

Gość MaćkowaŻona
Żoneczka aaaaa!!! To fantastycznie, bete zrób jutro!!! :) trzymam kochana kciuki mocno żeby to jednak była ciąża!!! :):):):) ... Grudzień się zaczął... ;P która następna? :) Angelus jak tam? :) Paulinka a może to dlatego że zaczął Ci sie okres chwile później niż powinien? Ja też miewam "wątróbki" ale malunie i u mnie to jest norma.

Gość Alaaa66
Zoneczka zrób kolejny innej firmy dwa nie powinny się mylić wyślij mezulka do apteki

Gość MaćkowaŻona
Aktualizuję ;) Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .... usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz............. usmiech.gif _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz...........usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz.........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 Goofcia.............22............3cs................... . ...1dz...........@21.11 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .........@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz...........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05.12 kotek1985........28..................1cs................ . ................@05.12 izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz..........@06. 12 bejbe27.................27...............18cs........... ...................@ 09.12. MaćkowaŻona.......27..............11 cs...........1dz.......... @13.12. Stymulowana........27...............14cs................ 1 dz . ......@21.12. karolaa24.........25.................36cs............... . .................@21.12 eska 22...........22..................13cs...............1dz..... .......@25.12 marta86100......27l...............71cs.................. . ...............@ 26.12

No dopominalysmy sie o 2 kreski i prosze jaki szybki zwrok akcji;D no to super ZoneczkaKrk ;-) zrob bete to da c***ewnoc w 100% ;-)

Gość kaz2804
witam jestem tu nowa.a za razem stara 7lat temu dolaczylam tu a po urodzeniu ostatniej pociechy jakos moja aktywnosc wygasla:). obecnie jestem na etapie starania sie o kolejna pocieche a mianowicie czwarta.. posiadam juz trojke duzych przystojniakow marzy mi sie coreczka .. wracajac do tematu ciazy troche mi sie zapomnialo jak to jest ostatnia ciaza miala miejsce 6lat temu.. mianowicie moja ostatnia miesiaczka miala miejsce 7.11.(cykle regularne 28). przytulanki mialy miejsce 18.11 owulacja miedzy 21 a22.11.. .. caly tamten tydzien ogolne zmeczenie..obolale piersi.. ciagly bol troche przypominajacy przed miesiacz..i klucie czsami w prawym jajniku..jedno co mi sie pierwszy raz zdarzylo w24 dniu cyklu jedno razowe jasno czerwone krwawienie .. mialo to miejsce po przytulankach wieczornch.. wczoraj mialam uczucie przypominajace skurcze macicy.. I dzisaj troszke.. temperatura od jakis paru dni po miedzy 36, 9 a 37.00...dzis w 26dc zrobilam test ale jedna kreska :(

Zauwazylam po tabelce ze najszybciej zachodza dziewczynki ktore najkrocej sie staraly, jedynym wyjatkiem Giubelli troszke dluzej, tym ktorym udalo sie od razu wychodze z zalozenia ze sa 100 zrowe ze sie tak wyraze , my co tak dlugo sie staramy borykamy sie z roznymi komlikacjami, zlymi wynikami czy slabymi plemnikami..

Jezeli to plamienie zwiastowalo zagniezdzenie to po2 dniach nie mogl wyjsc test, bo test pokazuje najwczesniej chyba 6 dniowa ciaze, organizm hcg jeszcze nie zdazyl wyprodukowac

hej laski wybaczcie moja nieobecność ale mnie zmoglo 39 gorączki i heja ;( przeczytałam wszysciutko;);) witam nowe dziewczyny paulinka jestem. @ brak dziś zaopatrzylam się w test więc jutro testowanko;) pewnie i tak bedzie 1;( ach ale mam dola dzisiaj;(;(

Gość Alaaa66
Ja mam już chyba swira a tym punkcie @spoznia się 2dzien wiec co tam zrobiłam kolejny test i 1 jak w mordę strzelił :-(. A jeszcze się ludzilam bo ciągle bym spala....

Gość MaćkowaŻona
Angelus znowu dol? Oooo wyciagam zielona lopatke, zakopiemy!!! :) pisz jutro z samiusienkiego ranca jak wynik testu i licze na to ze wiesci bedziesz miala dla nas dobre!!! Kochana nowy miesiac sie zaczal, mamy nowy limit wiec licze ze bedzie dobrze :) i nie doluj sie Sonce!!!:) ... Bejbe to moze czas najwyzszy przestac sie starac, kalkulowac, myslec... i wkoncu nam sie uda ;) u Ciebie termin @ tuz tuz, jak sie czujesz? Jakies oznaki ciazy? :)

Gość ŻoneczkaKrk
dziewczyny jutro o 14 jadę do szpitala zrobić badania krwi. aby się upewnić, wynik będę miała odrazu, i jeśli się potwierdzi to w czwartek już nie idę do pracy tylko do ginekologa mojego. ponieważ mam pracę w warunkach szkodliwych. lutuję i wdycham 8 godzin opary cyny. jejku nie mogę uwierzyć, ponieważ nie czuję nic, żadnych zmian w organizmie, cyce te same, czuję się tak samo, jedyne to 37,3, ale nie czuje tej temperatury, tylko z ciekawości sobie zmierzyłam bo podobno powinna być podniesiona. dam znać jutro koło południa-wieczora co i jak.

uuu Zoneczka gratulacje :) rob jutro test z rana i zobacz czy ciemniejsza kreseczka, jak juz jest to powinna byc to upragniona ciaza! :) Angelus testuj wkoncu bo my tu z ciekawosci nie wytrzymamy :P pisz jutro koniecznie :) Paulinka a to napewno miesiaczka?? moze jak sie nie rozwinie to zatestuj, czasem sie zdarza w terminie @ plamienie, pisz na biezaco jak sytuacja wyglada :)