Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Witajcie laski dawni mnie nie bylo ale nie mam czasu, na nic ostatnio mam bardzo duze zaleglosci w czytaniu, wiem tylko ze tak oto ja urodzila i wielkie gratulacje dla Ciebie i malutkiego:) jak sie ogarne w pracy to obiecuje ze wszystko przeczytam. Nie zapomnialam o Was i mam nadzieje ze Wy o mnie tez nie:) Buziaki

Hej! Moje przeczucia odstawiam na bok, to nie ciaza to @ sie zblizaa wieeeelkimi krokami:/ szkoda,ale co tam...kiedys w koncu sie uda;) Izka fascynujaca opowiesc;) usmialam sie z rana ze hoho Izulinka nie ogladaj sie tylko uciekaj na l4:) Yjs no tyle mialam napisac i zapomnialam co:( Gdzie giubelli??? Halooo! Nessaja:*

Eska No sporo Cie nie było :) a my nie zapomnialysmy :) Na którejś stronie nawet o Tobie wspominałam :) :) Super ze powróciłas :) Nadrabiaj nas i pisz z nami :) :) .... Karolcia15031 a co z Tobą?? 21.03 miała byc @? Pisalas cos czy nie? Bo możliwe ze ja juz cos przeoczylam :) Napisz do nas :) :)

Gość karciaaa
Witam Was dziewczyny:) tak się cieszę że wkońcu udało mi się znaleść forum m gdzie jeszcze ktoś coś pisze:) ja staram się o dzidziusia od tego cyklu miesiączka ma wystąpić 31 marca. wcześniej zaszłam po 6 cyklach i w grudniu straciłam ciążę bliźniaczą.:( niestety w styczniu trafiłam od nowa do szpitala i przechodziłam ponad miesiac z martwą ciążą:/ teraz już mineło troche czasu i z mężem chcemy od nowa zostać rodzicami chciała bym z Wami się cieszyć i smucić. A najważniejsze gratuluję tym dziewczynom którym sie udało i trzymam kciuki za resztę!:))

Dzień dober:) U mnie też pada i pogoda do d**y... Korki mi odwołali, więc dziś mam wolne. Ale i tak mi się nic nie chce. Czekam tylko do weekendu, bo od piątku do niedzieli ma być u mnie słonecznie i do 20-tu stopni:) A że jedziemy z M. do mojej psiapsióły na wieś na sobotę i niedzielę i szykuje się gryl :P to...aż mnie nosi! :) Stymulowana - może rzeczywiście zadzwoń tam później kontrolnie i spytaj czy jakimś cudem nie przyszły wyniki? Najwyżej Ci powiedzą, że nie. 🌻 Giubelli - dziś jest wtorek. Gdzie Ty się podziewasz? ;) Dziewczynki, niech mi któraś poda nowe hasło, co? :) Idę śniadaniować:):):)

Gość gość
czesc dziewczyny :( zdołowałam sie dzis juz na maxa ...\ stymulowana mozesz zerknac na poczte nasza :(

Gość gość
Ewelka nie moge na [poczte wejsc :( -marta86100

PauliśC jestes z Torunia? Ja moze bede w wakacje bo prawdopodobnie bedsie tam wystawa psow. Musimy sie spotkac;-) Daleko nie mamy do siebie w sunie;D Buziaki :*

Paola a ty skąd jesteś? Z tego co pamiętam większość naszych dziewczyn jest ze śląska, jest nas tak dużo że już nie pamiętam która skąd dokładnie, a ja myślałam że samiusieńka z centrum jestem :P Kochane ciężaróweczki znalazłam świetną stronkę o szpitalach z oddziałami położniczymi. wszystko jest tam opisane, dotyczące znieczulenia, porodów rodzinnych, opinie rodzących i wiele przydatnych rzeczy. Polecam. gdzierodzic.info

Wykrakalam. Dostalam @... wrrr. Nosz kurde:/ Ale ja mam pokickane te cykle. Teraz @ przyszla jednak wczesniej cale 3 dni. Zmiencie mnie w tabelce. Planowana @ na ok 29.04

ok juz sie do poczty dostałam :) a czy ktoras znajaca sie kolezanka moze zerknac na wynuki ???

Witajta Dziewoje :) U mnie tez pogoda z d*u*p*y jest!! Pada :( jak ja nie lubie jak pada. Nooo my z IZA85 jestesmy "spóźnione" hahha o cala godzine :P Marta mam nadzieje ze wyniki beda ołkej...osobiscie ja sie nie znam. Stymulowana - ja tez jak w PL robilam bete to najwcześniej wlasnie na nastepny dzien popoludniu - patalachy jedne nie wiedza ze my sie tu wszystkie doczekać nie mozemy :P IZA85 - mam nadzieje ze oboje z synkiem zaraz sie wykurujecie. Zdrowka kochana. Z tymi testami online to juz jestem obeznana bo moj brat jakis tydzien przed terminem @ mi wyslal link do takiego hahahhahaha ale sie usmialam a potem jak do mnie wpadl to sciagnal sobie na tel. Taka aplikacje co sie przykłada palec i skanuje o mowi czy.jestes w ciazy czy nie hahahhaha.to dopiero beka :D wedlug tego skanera nie jestem w ciazy takze jeszcze lepiej hahahhahahahahh Ja dzisiaj lenia mam takiego w d*u*p*i*e ze szok! Wlosy tluste, burdello w domu a ja siedze królowa i sie bycze!!! Kopnijta mnie w d**encje :) Milego dnia kochane ;)

Marta odpisalam Ci na maila:) Goofcia ja tez mam burdel i to jaki, ale nie mam głowy do sprzątania :/

Cześć, pamiętam o Was, nie mam niestety czasu i głowy do pisania, bo mam spore zawirowania i jak się wszystko skończy i dobrze potoczy to się odezwę. Z nami wszystko dobrze, Tosiek ładnie kopie więc to jest najważniejsze, choć mama ma sporo stresów. Ściskam mocno, nadrobię Was kochane i trzymam kciuki dalej. Do spisania

Ale sa zywe plemniki i to jest wazne bo zywe mozna leczyc, martwych nie, macie umowiona wizyte u lekarza?

Hello! Iza nie no Ty powinnaś zdecydowanie dołączyć do grona naszych pisarek! Ja Wam laski mówie stwórzcie razem jakieś dzieło! :) jesteś bezbłędna. Siedziała w pracy i rżałam jak durna do telefonu :) zdrówka życze i Tobie i synkowi. Kurujcie się i za razem odpoczywajcie od pracy i szkoły :) 🌻 Marta! Zostaw Ty te wyniki, ja Ci mówie. Nie stresuj się tym az tak! Kiedy masz tą wizyte w klinice? Ja mam jutro, może Ty też? :) lekarz Ci wszystko wytłumaczy, podpowie, doradzi i pewnie zleci leczenie jeśli jest źle więc daruj sobie dziś te nerwy, zrelaksuj się bo siwych włosów sie dorobisz! I myśle że fakt iż jesteś fryzjerką wcale ich nie przestraszy ;) więc poki co uszy do góry!!! 🌻 Fiona rany julek jaka ta Twoja córcia śliczna (sól w oczy... żeby nie urzec) jaki nosek ma cudny :) rety patrze się na Nią i o całym świecie zapominam :) 🌻 Stymulowana a to Cie urządzili. Ale to nic. Szczęście rodzi się w bólach więc pocierp jeszcze troszke :) a my dzielnie stoimy przy Twoim boku i cierpimy razem z Tobą! :) 🌻 Giubelli tak się w Bieszczadach spodobało że zapomniałaś o nas? Hę? ;) 🌻 Paulinka o to teraz po @ może leć badania porobić?! :) 🌻 Alaa co tak rzadko i mało do nas piszesz? Co słychać? :) 🌻 Taka oto ja - bardzo ładne imie wybrałas dla synka, ja też o nim myślałam :) jak maluszek? :) 🌻 Izulinka no wiesz Ty co? Żeby ciotki bardziej się troszczyły o maleństwo niż matka rodzona? ;) A sio na zwolnienie a nie przepracowujesz się bez sensu. I tak pewnie nikt tego nie docenia. Zastosuj procedurę z mojej firmy tj: nasrać, nasrać i podeptać! :) 🌻 PauliśC nawiązując do Twojego snu, ale by było gdyby dzieci rodziły się od razu odchodowane i ubrane co? ;) 🌻 Jovanka smacznego :)

Witaj karciaaa :) Przykro mi ze juz dwa razy w szpitalu bylas i tracilas swoje fasolki :( A robili Ci po tych dwoch razach jakies badania??? Trzymam kciuki zeby Ci sie teraz udalo i zeby tym razem nic zlego sie nie wydarzylo :) .... Paola dziekuje za haselko :) Juz odwiedzilam nasza poczte :) ... Wikusia jest przesliczna :) Cudenko :) :) ... Marta nie przejmuj sie kochana wynikami, chociaz wiem ze lekko mi mowic :( Nie mozesz sie tym tak bardzo dolowac bo wtedy to juz Wam wogole nie wyjdzie :( Skonsultuj sie ze swoim gin i zapytaj o jakies witaminy dla Twojego meza. Wydaje mi sie ze te 9% jest malo ale ja sie na tym nie znam :( .... Paulinka przykro mi slonce :( ehhhh dlaczego to musi byc takie trudne :( Czasami ma wrazenie ze odkad zaczelismy z moim starania o dzidzie to nasze zycie toczy sie tylko wokol tego :( Juz nie tylko mowie tu o sprawach lozkowych bo to napewno ale cale codzienne zycie i powoli zaczyna mnie to denerwowac!! caly czas o tym mysle itd. i chyba mojego M zaczyna to juz denerwowac :( Trzeba odpuscic!!! Koniecznie!!! .... Goofcia ja tez mam taka nadzieje :) I tu wlasnie zaczyna sie juz ten "obled" ciazowy :( Bo jestem przeziebiona ale nie wezme lekow bo przeciez moge byc w potencjalnej ciazy..... Qrwa denerwujace to jest :( Test nawet jak bym zrobila to i tak wyjdzie 1 kreska bo ja przed @ jeszcze jestem, a poza tym to mnie boli brzuch na @ itd. Masakra :( :( I jak ja mam szybko wyzdrowiec ja wbilam sobie w lepetyne ze moge byc w ciazy i lekow nie wezme :( Ludzie!!!! Goofcia w ciazy jestes, na dodatek z przebojami na poczatku wiec musisz sie byczyc :) Zostaw te burdello i siedz dalej jak krolowa :) I zadna z nas Cie kopala nie bedzie bo ciezarnej nie mozna :) :)

Dziewczyny olejcie to sprzatanie :) Stymulowana spodziewasz sie odwiedzin Komorowskiego????? Nie!! no wiec nie sprzataj :) Goofcia a do Ciebie Elzunia sie wybiera??? Nie!! to tez to olej :)

Mackowa dzieki :) :) Zaczelam studiowac dziennikarstwo ale zostawilam studia i przyjechalam do UK ale moze zaczne cos pisac :) heheheh. Moze jakies romanse albo erotyki :) hihihihi :)

Iza a może połącz w jedno i napisz erotyczny romans? :D pierwsza stanę w kolejce po Twoje dzieło!! :)

Mackowa good idea :) :) Musze cos pomyslec :) Ale znajac moj humor ktory sie rozkreca w trakcie pisania to wyjdzie erotyczno - komediowy romans :D ..... Ja ze swoim nigdy badan nie robilismy ale caly czas wcinamy oboje CENTRUM w ktorym jest masa witamin i w nim jest tez kwas foliowy w dawce 400. Wiec codziennie oboje faszerujemy sie witaminami :) :) Ale tak piszecie o tych wynikach i powiem Wam kurna ze mam chec zrobic badania jego nasienia wylacznie dla mojej ciekawosci :) :) Glupio to brzmi ale ciekawa jestem jak u niego z armia :) Ale tutaj to o tym moge zapomniec. Najpredzej pewnie zrobimy jak do Polski pojedziemy!!! Macie jakies pomysly na obiad???? Skoro mam dzis wolne to zrobilabym cos dobrego :)

Poczulam cos w brzuchu cos podobnego do@, i slysze jak cos we mnie przelewa rety rety odbija mi :/ Mackowa o ktorej jutro wizyta???? Posprzatalam jeden pokoj i lazienke, reszte zostawiam na jutro bo inaczej chyba wlosy z glowy sobie powyrywam, sloneczko wychodziiii jejejeeeee

Iza u mnie dzis losos, warzywa i ryz mniam Chy a caly dzien spedze na forum zeby czas szybuej minął:)

Stymulowana na 15 jutro idziemy. Troche się martwie i ma stresa bo LH mam 2,03 a norma jest 2,04 - 12,6 :/ No ale zobaczymy co lekarz powie :) Zostaw to sprzątanie, na forum lepiej posiedz :) Przelewać niech się przelewa, oby @ się nie zaczął :)