Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 poTOOLna
Hej mam pytanko, czy wasze posty tez s膮 usuwane z kafeterii? kiedy艣 napisa艂am jeden post po drugim i by艂o ok, patrz臋 na drugi dzie艅 a pierwszego wpisu nie ma. Rozumiem, ze z facebooka usuwaja wpisy ale tutaj....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tutaj tez usuwaj膮 bo Marta si臋 wkurfi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poTOOLna
W艂a艣nie na jej temat napisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie lasso ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buraki jedne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do sklepu go wys艂a艂a przez balkon si臋 dar艂a i d偶em kup ..... To mogli zakwas kupi膰 a nie buraki na tarce trze膰 pokaz贸wka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widz臋, 偶e kto艣 tu nie potrafi ogl膮da膰 ze zrozumieniem :) Przecie偶 jak liste robi艂a, to na li艣cie opr贸cz burak贸w by艂o te偶 kilka innych rzeczy, w ko艅cu ten barwnik co wlewali do farby by艂 dosy膰 intensywny, a sok z tartych burak贸w jest bardziej przejrzysty. Na logike - jak pieknie telewizja was zmanipulowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heheh dobre z tym burakiem :D a ta sypialnia dziewczyn to wygl膮da jak pokoj Dimy, ta narzuta tak wyglada, ale mo偶e mi si臋 przywidzia艂o nie ogl膮艂da艂am szcze贸lowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaraz co艣 zobaczycie a ja powiem o co mi chodzi za chwilk臋. Marta p艂acze na zawo艂anie albo si臋 wygina.Nie pomaga Piotrowi,tylko mu przeszkadza,. nic nie robi.Nie przeprszam ci膮gl zadaje to samo pytanie-jak ja dzi艣 wygl膮dam,czy podobam Ci si臋-innych temat贸w nie ma.Mo偶e tak jak Natalia Siwiec chce zab艂ysn膮膰 i sta膰 si臋 rozpoznawaln膮 i mo偶e kiedy艣 b臋dzie z ni膮 jaki艣 program-tylko ,偶e Natalia to pi臋kna kobieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka noc jak za oknem dzie艅 :-D ale fajny rysunek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.03 Co艣 nerwy widz臋 puszczaj膮 he he . W ilu cz臋艣ciach mo偶na odpowiada膰 ? Op贸藕nione my艣lenie i chaos w g艂贸wce ? Biedaczka ,jak si臋 przej臋艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super masz pomys艂y. Proponuj臋 zrobi膰 ca艂膮 seri臋 rysuneczk贸w o wszystkich uczestnikach :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(20.11) A sk膮d wiesz 偶e nic nie robi, pokazali j膮 ledwo trzy minuty a ty to 艂ykn臋艂a艣. To tak samo jak z tymi burakami. Nagle z kilku utartych sztuk wysz艂o ca艂e naczynie czystego, intensywnego soku . Ciekawe czym oni to odcedzili tak dok艂adnie i nawet przypadkiem tark臋 mieli przy sobie. Nie wspominaj膮c ju偶 偶e z soku buraczanego wyszed艂by troszk臋 inny kolor. Tak wi臋c jest to przyk艂ad jak telewizja k艂amie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha ha ! To jest dobre z tym mopem. U艣mia艂am si臋, dzi臋ki :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
farby zapomnieli a o tarce nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo oni nosz膮 tark臋 zawsze przy sobie. Tak na wszelki wypadek :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od pewnego czasu zauwa偶y艂am,偶e jak piszemy o innych osobach ni偶 para Piotr i MArta to spokojnie wymieniamy si臋 spostrze偶eniami,ale jesli kto艣 powie co艣 na t膮 par臋 to sp艂ywa lawina obelg,wyzwisk,chamstwa-przejrzyjcie nasze wpisy od 10 strondo ty艂u.Jaka艣 niegrzeczna wielbicielka tej pary a mo偶e oni sami pr贸buj膮 kierowa膰 nami,bior膮 nas za ma艂o my艣l膮cych-a sami nie potrafi膮 si臋 ukry膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W przypadku tej rodziny nie ma mowy o pozorach.pewnych rzeczy nie da si臋 ukry膰.To co soba zaprezentowa艂a Marta wida膰, ze bardzo jej to odpowiada艂o. Spos贸b w jaki m贸wi艂a, co m贸wi艂a, jak si臋 porusza艂a. Cho膰by nie wiem jak tv stara艂o si臋 zmontowa膰 materia艂 na niekorzy艣c to wida膰, 偶e ona 艣wietnie si臋 z tym czu艂a. Pokaza艂a jaka jest, by艂a w swoim 偶ywiole, ona tym 偶y艂a. jako艣 inne babki potrafi艂y si臋 zachowa膰. I nawet z t膮 foli膮 to wyglada艂o jak zabawa a tutaj....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez to widze.Jak tylko porusza si臋 ich temat to juz jest atak na nas.jak sami pisz膮 na inne rodziny 偶eby zmienic temat to jako艣 nikt nikogo nie obra偶a.Wida膰 charakterystyczny styl Piotrka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nic nie 艂ykam.a juz napewno nie twoich manipulacji.zapami臋taj sobie, 偶e jak ktos sk艂ama艂 raz a w przypadku tej rodziny by艂o tego znacznie wi臋cej pisali艣my na poprzednich stronach i nie bedziemy si臋 powtarzac to komu艣 takiemu nie mozna zaufac bo wiadomo, ze sk艂amie kolejny raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakich manipulacji ? Napisa艂am obiektywnie jak to widz臋 i takie samo zdanie mam o innych uczestnikach czyli 偶e pokazuj膮 ka偶dego kilka minut to trudno kogokolwiek oceni膰. A je艣li ty znasz t膮 kobiet臋 osobi艣cie, masz do niej jakie艣 偶ale to mnie to nie interesuje. To s膮 wasze prywatne sprawy. A poza tym 偶aden z uczestnik贸w na pewno nie ma kryszta艂owego charakteru i ka偶dy ma swoje grzeszki jak to w 偶yciu. Ja skupiam si臋 na programie a nie na plotach os贸b, kt贸rych nie znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ps. Jak widz臋 to ty usi艂ujesz tu wszystkich zmanipulowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie trzeba zna膰, 偶eby potrafic oceni膰 czyje艣 zachowanie.osoba wra偶liwa za jak膮 chce si臋 podawa膰 nigdy by nie zachowywa艂a si臋 w ten spos贸b przed kamerami. Wiedzia艂a, 偶e zobaczy to ca艂y kraj.Przecie偶 to nie jest program ukryta kamera.Tak mo偶na si臋 zachowywa膰 w domu jak nikt nie widzi. Osoba wra偶liwa, spokojna nie epatowa艂aby seksem przed kamerami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaa, inne babki umia艂y si臋 zachowa膰. To chyba nie ogl膮da艂a艣 ca艂o艣ci. Ale艣cie si臋 czepi艂y, jak rzep psiego ogona. Zaznaczam 偶e nie jestem rodzin膮, znajom膮 ani sam膮 Mart膮. Ale zauwa偶y艂am 偶e jest tutaj osoba, kt贸ra ma z ni膮 osobiste porachunki i wykorzystuje to na forum. Kobito jed藕 do Marty, dajcie sobie po razie i ju偶. Z regu艂y jestem neutralna, ale nie lubi臋 takiego 偶mijowatego podjudzania przeciwko komu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R臋ce i cycki opadaj膮. Kobieto, przecie偶 ten odcinek by艂 okraszony seksem i ka偶da tam nim epatowa艂a. A co ona robi艂a gorsz膮cego przed kamerami ? Bo troch臋 si臋 powyg艂upia艂a ? Przecie偶 nie rozebra艂a si臋 do naga. Opanuj si臋. A tw贸j tekst " tak mo偶na zachowywa膰 si臋 w domu " to dulszczyzna w czystej postaci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie znam Marty, nie chce jej zna膰, ale wystarczy艂o to co widzia艂am. Mam nadzieje, 偶e po nast臋pnych odcinkach dojdziesz do tego samego wniosku.Tylko ogl膮daj uwa偶nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(23.13 ) Najwyra藕niej pomyli艂a ci si臋 wra偶liwo艣膰 z nie艣mia艂o艣ci膮. Ja si臋 u艣miecha艂am na widok tych scen, mo偶e troch臋 z politowaniem, ale zgorszona si臋 nie czu艂am. Bardziej zniesmaczy艂a mnie ta dziewczyna co przeklina艂a. O kim wy b臋dziecie pisa膰 jak ta ca艂a Marta odpadnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam problemu z uwa偶nym odbiorem. Ale co widzia艂a艣 ? Bo zapyta艂a faceta czy 艂adnie wygl膮da ? To by艂a kokieteria i 偶artobliwe popisy . Zawsze bierzesz wszystko tak powa偶nie ? Nie broni臋 tej konkretnej osoby, ale 艣mieszy mnie, 偶e jedna czy kilka os贸b podjudzaj膮 a reszta daje sob膮 sterowa膰. Moim zdaniem jeszcze za wcze艣nie na jakiekolwiek oceny.

Udost臋pnij ten post