Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sailorka

Staraczki długodystansowe z BB :-) pozytywnie zakręcone ;-)

Polecane posty

Gość kpax
a dołączyłam. nic tak nie łączy jak wspólny wróg:) i generlanie to fajnie sie podzielic z kimś swoimi problemami. bo z mężem to sie o temperaturze i śluzie pogadac nie da ;D no chyba, że Wasi panowie jacyś lepsi

Gość kpax
a to teraz Was zapytam ogółem. jak myślicie czy długośc okresu tez ma jakieś znaczenie przy znajściu w ciąże? jak krwawie krótko, 2 dni normalnie, trzeci dzien to juz leciutko i koniec. z badań to wiem że mam tsh prawidłowe. hormony robiłam juz ze 2 lata temu, niby dobre, ale 2 lata w organizmie moglo sie zadziac wszytsko. a mam totalny awers do lekarzy;/ zwłaszcza do mojego-juz byłego-gina;/

Kpax mój zawsze się śmieje, że też będzie sobie mierzył temperaturę i robi gest jakby go sobie wkładał w pupę... hmmm no cóż... ;) Asitko mam jeszcze trochę koktajlu wiec zapraszam:)

Kpax ja też mam od jakiegoś czasu krótie i słabe @ i wydaje mi się, że na pewno może oznaczać to słabe endometrium czyli w konsekwencji problem z zaagnieżdżeniem. Sailorku popraw mnie jeśli nie mam racji.

Gość kpax
ja takie @ mam odkąd pamiętam;/ a jeszcze zapytam o monitoring. któraś miała? chodzi o godzine jego wykonywania. czy po południu też można? ciężko sie wyrwac z pracy 3 dni pod rząd na co najmniej godzine;/

Gość kpax
ja taki @ mam odkąd pamiętam;/ a jeszcze zapytam o monitoring. któras miała? chodzi mi o godziny jego wykonywania. czy mozna po poludniu? cięzko sie wyrwac z pracy 3 dni pod rząd na co najmniej godzine;/

Gość kpax
kurcze powtarzam sie, zły znak ;d

Z tego co ja się orientuje to monitoring może być o dowolnej porze i nie musi to być 3 dni pod rząd. Ale ja nie miałam monitoringu więc niech się doświadczone wypowiedzą :)

Gość kpax
wiem wiem, 3 dni to w "najgorszym" przypadku. no ale tak zakładam. postanowiłam ze daje szanse jeszcze raz testom owulacyjnym.kupie w aptece, niech strace ;)

Dziękuję dziewczyny :* Też mi się baaardzo podobała i nadal się podoba :) kpax mój to się niby orientuje co i jak ale o szczegółach mu nie mówię, w końcu facet to facet :))) ogólnie to ja mam @ tak 2-3 dniowe (po ziółkach zrobiły się dłuższe, chociaż ostatni też był dość krótki) Ja miałam monitoring i godzina nie ma znaczenia- ważne żeby zrobić przed owu i po owu :)) Myniu wyobrażam sobie S jak wkłada termometr w pupę :)))))))) Ale ja tego też nie przebrnęłam i do tej pory mierzę w ustach ;)

No właśnie sailor to nie dzisiaj miały być? kpax ja kupiłam owulacyjne posikałam sobie i chociaż wiem że owu jest (była), do tego też był monitoring, więc stąd pewność

Gość gosikaa
Witam, Staramy sie z mezem o dzidzie, jednak mam nieregularne cykle. Na ostatniej wizycie lekarz stwierdzil brak owulacji. Przepisal mi Provere na wywolanie okresu i Clomid na poprawe pracy jajnikow. Wzielam juz 10 tab provery, teraz mam czekac na okres. Clomid kazal brac od 3 do 7 dnia cyklu. Przedwczoraj zauwazylam plamienie brazowe, i nie wiem czy juz powinnam liczyc to jako miesiaczke czy czekac na krwawienie wlasciwe. Prosze o porade??

Hej dziewczynki.Jestem "klientka" BB Dzis mama 2 urwisow.Czyli sie udalo ! Zycze wam z calego serca rozowych,pomoarszczonych krzyczacych dzieciatek.Jestem z wami.UDA SIE ! 3mam kciuki

Gość kpax
w takim razie życzę, aby każda z nas tak "skończyla" ;) gratulacje :)

Zżera ,mi posty to forumisko :-D Myniu ale by niespodzianka była jakbyś zafasolkowała ;-) Mieszkam na 7 piętrze, a czuję jak kwitnie bez pod oknami ;-D

Różniczko wyniki ok piątku bo muszą mieć czas coś tam wyhodować ;-) Mój m nie bardzo orientuje się w śluzach za to chętnie serduszkowałby codziennie :-D

kochanka Franka strasznie miło przeczytać coś takiego :) Ja dziękuję serdecznie:) I bardzo dodaje otuchy taki post Ja chyba znowu uderzę do łóżeczka Dobranoc moje kwiatuszki :)

Gość kpax
dobranoc :)

kpax ja chodziłam na monitoring jak brałam Clostilbegyt lek na owulację . i kazał mi przyjść w dniach 9, 11, 13, i 15 dc. więc podejrzewam że normalnie bez wspomagaczy też takie same dni obowiązują ;)

aaa i mój błąd bo nie doczytałam pytałaś o godziny ;) co do godzin monitoringu to nie ma znaczenia o której godzinie pójdziesz ;)

witam nowe staraczki :) CZARNOOKA jesteś w końcu :* no i zapomniałam co miałam odpisać :( no nic może mi się później przypomni :)

Gość Jillka
Dziewczynki :) Ale szalejecie ! Witam wszystkie z Nas:) Co do plamień, ja zaczekałabym do normalnej miesiączki, a plamienie liczy się do "starego cyklu"... Byłam u nowej gin - pobrała cytologię i dała skierowanie na progesteron w drugiej fazie. Zapowiedziała, że ona w takich sytuacjach zaczyna od badania nasienia oraz drożności, aby wykluczyć przeszkody "techniczne" poczęcia. Qrczę,mam strasznie intensywny czas w pracy i poza, nie mogę częściej być z Wami! AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Myniu, kiedy sik? Wiesz, zawsze możesz S przekonać, by mierzył, a nuż odkryjecie coś wspaniałego? ! Sailorku, Różniczko, Czarnooczko, Bzibzioku - jak tam nastroje? Dobrego dnia dla wszystkich

Gość Jillka
Mynia.... a jak tam łydki? Nie drą, co nie ? Dimm mi quando, quando, quando... sikać będziesz, co ?

Hej hej:) Czarnooczko Jiluś wreszcie się odnalazłyście :) Jiluś sik... sik w sumie nie ma sensu... obawiam się, że ta moja temperatura mnie tak zwodzi i że cykl mi się wydłuży przez jakieś powikłania a ja będę sobie robiła nadzieję,że to dzidź... Dziś ta temperatura moja też taka jakaś... no sama nie wiem, do bani to wszystko. Ale sik może w niedzielę??? 12 maja :) 12 maja rok temu odbierałam klucze do mieszkania, i pierwszą komunię miałam 12 maja :) haha może to dobra data... i 12 maja leciał w TV pilot serialu miasteczko twin peaks :) Asitko jak dziś w pracy? laba czy zapieprz? A kto to Bzibzioczkowi podpierdzielił nick, znaleźć i nakopać!!!

ŁYDKI NIE DRĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)

Gość Jillka
Jak łydki nie drą, to Myniutku jest szansa większa niż z "podartymi łydkami"... Ja nie nakręcam, żeby nie było, po prostu oceniam okoliczności przyrody bez zaangażowania emocjonalnego ( no może trochę jest zaangażowania, no albo ciut więcej.... No dobra ! Niech będą 2 krechy - jestem w to zaangażowana w 100 %! )

JILLLLL normalnie niech Cię wycałuje :) Ale tak na poważnie to wykres wybitnie nieciążowy oszaleć można:) Dziwię się, że dawno tego nie zrobiłam Jiluś kochanie weź się obrób ze wszystkim prędziutko i dawaj do nas :) bo my tęsknimy przeokrutnie

Hejka!! Myniutku jak nie drą łydki to wiesz...:)Można się trochę ponakręcać, a co za często nie masz szansy:) My w ten weekend mamy komunię chrześniaka mojego męża i właśnie śledzę pogodę i niestety ma padać w krakowie:( Nie samowite, że doszłam już do wieku w którym chodzę na komunię dzieci, które mogłyby być moimi dziećmi, a ja nawet swoich nie mam.