Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w co ja się wpakowałam

UWIKŁANA W PRZYJAŹŃ Z FACETEM

Polecane posty

Gość ohinasa
"gwoli wyjaśnienia... " napisała tekst dla autorki wątku ale nie może go wstawić, ma jakieś problemy techniczne z wysłaniem treści. Mogłaby Tobie wysłać go na maila a Ty byś go w jej imieniu zamieściła pod swoim czarnym nickiem. Może dałoby radę :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
Tamari - przeczytaj dwie poprzednie strony. "gwoli wyjasnienia" napisala dlugi tekst do 5tego topa ale nie moze go wstawic bo ja wyrzuca jako spam. Szukamy sposobu jak ten tekst wstawic mimo blokady. Masz jakis pomysl ?

prosze bardzo tylko niech zuza poda maila mi swojego i dopiero napisze bo swojego na ogolnym podawac nie bede

sprobuje go wstawic, ale musi mi ktos go wyslac

Gość ohinasa
otóż to.... a autorki tekstu chyba nie ma w zasięgu :) Pozostaje poczekać na odzew...

Gość Zuzanna Amelia & 13
Moj jest ten co zawsze: cogther@gmail.com

Gość bi jorself
Moja opinia: autorko, kochasz swojego przyjaciela, ale boisz się odrzucenia. Więcej pisac mi się nie chce, uzasadniać swojego zdania również mi się nie chce, ale jest tak, jak piszę. Obyś znalazła swoją drogę do szczęścia. Powodzenia!

Gość gwoli wyjasnienia...
dajcie jakis mail to to wysle a wy wstawicie to tutaj

Zuza widzę, że się zaangażowałaś w temat.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Hop hop

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ok - zablokowalo mnie jako spam.....????!!!! Tamari - sprobuj jeszcze raz. Czesc Iftar - dolacz do topiku. Uwazam ze jest ciekawy.

Toksyczne relacje nie są ciekawe tylko smutne.

Gość Zuzanna Amelia & 13
To nie musi byc toksyczna relacja. Trzeba to tylko oczyscic z toksycznosci i bedzie super. Nie lubisz przyjazni mesko damskich ?

Gość Zuzanna Amelia & 13
I znowu uznalo mnie za spam

1. oczyszczanie z toksyn to nie bułka z masłem; 2. nie ma czegoś takiego jak przyjaźń damsko - męska.

Gość Zuzanna Amelia & 13
! a kto powiedzial ze ma byc latwo ? 2 absolutnie i w zadnym wypadku sie z Toba nie zgadzam

A ja biorę gaz pod but, raz na objazd, raz na skrót, Byle dalej, byle w przód, absolutnie...

Gość Zuzanna Amelia & 13
Nie , nie bede w San Francisko To nie to miejsce iczas Jutro dla mnie to juz przyszlosc Inna kreacja i twarz ­ Chyba lepsze

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ifka - wrzuc jakas muzyke. Na czarno jestes.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ifka - szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej bo widze ze masz nastroj na wino i sentymentalne wspominki.

Gość Zuzanna Amelia & 13
To mi wyslij na maila. Kafe nawala. Cholera czlowieka bierze. A moze znajdziesz cos dla kogos kto niedlugo zostanie ojcem ? Szukam pasujacej piosenki.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ifka - mam dla Ciebie fajna ale tez nie moge wkleic. Nie rozdziobia nas kruki ni wrony ani nic Nie rozszarpia na sztuki poezji wsciekle kly Ruszaj sie Bruno idziemy na piwo niechybnie brakuje tam nas Od stania w miejscu niejeden juz zginal , niejedn zginal juz swiat.

Żeby ich dzyndzel swisnął za ten spam :O

Gość Zuzanna Amelia & 13
Przejdz na maila bo mnie zaraz cholera wezmie. Mam pare fajnych piosenek cogther@gmail.com

Nie pytaj świata dokąd zmierza Bo nie daj Boże prawdę powie Miast pytać z paciorków pacierza ułóż modlitwę za Jej zdrowie Co ma przeminąć, to przeminie A co ma zranić do krwi zrani Piotr rzekł: Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Dokąd zmierzasz Panie... O cel i sens nie pytaj świata choć wie co będzie i co było Miast pytać pomódl się za lato I za pachnącą chlebem miłość Co ma przeminąć, to przeminie A co ma zranić do krwi zrani Piotr rzekł: Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Dokąd zmierzasz Panie... Nie pytaj świata o recepty, które uleczą ludzkość całą Miast pytać raczej poproś szeptem by się ta jedna uśmiechała Co ma przeminąć, to przeminie A co ma zranić do krwi zrani Piotr rzekł: Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Quo Vadis Domine Dokąd zmierzasz Panie