Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Gość gość
projekt amagi robi się tendencyjny, przewidywalny, za szybko odpowiada na zaczepki, za często bywa na forum :( Schrzanił go ktoś, ja bym lepiej poprowadziła. 😴

Nei moja babka mawiala - zjed i zapomnij. Wprawdzie stosowalismy to strice w wypadkach, a raczej wpadkach kulinarnych ale calkiem sensownie sprawdza sie w innych dziedzinach zycia. W zasadzie nie pamietam w ktorej by sie nie sprawdzilo. O. Kloejna/y(czy jednak ta sama) ktora mi w biznes plan zaglda ;) Nie ma zadnego projektu, jest tendencyjnie bo jestem tendencyjny, i to do bolu.nie mam zamiaru tego zmieniac przez byle kuksanca. Odpowiadam kiedy mam ochote.

Gość gość
najważniejszą zasadą projektu jest wypieranie się projektu ;) Ciągnij lub pchaj (w zależności od preferencji) swój wóz drabiniasty, ale mniej tendencyjnie proszę ;)🖐️

Wszyscy jesteśmy projektami. A ja to nawet jestem projektem zaprojektowanego przez siebie projektu. Normalnie "Świat Zofii" do kwadratu i z przytupem :D

Teraz w każdej pomarańczy będziesz widział mnie? To cudowne:D. Uroczyście obiecuję więcej tu nie wracać. 🖐️

Nie tendencyjnie - to jakby rybie ktora cale zycie plywa powiedzec aby przerzucila sie na chod ... albo raczej swinski galop. Podstawa zlej interpretacji to zla wola lub ... ;) Ale nie bede sie szarpal, czytaj jak chcesz.

Dark znasz chinska bajke o pepku swiata ? ;) (moglem pomylic tytul, czytane dawno temu) Nie o Tobie myslalem. Ale trzymam za slowo, to obietnica iscie gardlowa!

Gość gość
nie unoś się za wysoko, ja jedynie dobrze radzę :) tak, aby urozmaicić nieco ten projekt.

Brzmi jak cztery rady pana Jaskra ;) Ale niech bedzie, postaram sie nie podnosic lba nazbyt wysoko. Wogole to pozwolcie temu teamtowi umrzec. Bede mniej pisal co sprawi, ze projekt stanie sie bardziej realny ;)

Gość gość
wiesz, najlepiej zrobisz jak oddasz mi go ;) podaj w tajemnicy hasło ja wyprowadzę projekt na ludzi :D

To może teraz dla kontrastu temat o wiernych mężach? To dopiero będzie się działo! :D

Gość gość
szpilką!

Dzień dobry :) Ciekawie sobie poczynacie ;) Ja jakoś nie mogę jednak dzisiaj.

Mr ama-gi ? przeczytałam i ujmę to tak, jeśli już uznałam, że zabezpieczę ten nick hasłem, to nie po to, żeby wpisywać się na pomarańczowo jako gość. I oczywiście jeśli przeszkada Ci zaglądanie w biznes plan to kajam się, kajam i już nie będę

Moge rozwazyc oddanie nicku pod warunkiem, ze ujawnisz swoj ;) Nie to jak temat o duchach ;) Tak. Szpilka, nie szpilkom...

Moge rozwazyc oddanie nicku pod warunkiem, ze ujawnisz swoj ;) Nei to jak temat o duchach ;) Tak. Szpilka, nie szpilkom...

Niemoc niemocą, dzięki ;) W Czechach zginęło już pięć osób. Tysiące ewakuowano. Jakoś nie chce mi się pod te informacje wypisywać głupot. Wpadłam tylko sprostować z sympatii ;) Mr Ama-gi podszyw jest podszywem. Może zamieszać w głowach, zdenerwować, zranić po drodze kilka osób, kilka kolejnych rozbawić ;) Jak to w cyrku :P

Kiedyś w końcu i tak byś miał podszywa. Nikt sie nie kwapił. Padło na mnie. Biore to na siebie, ale wiedz, że niechętnie.

Oj zapomniałam zapytać ? Czy ja też mogę prosić o podszycie się ? Czy nie zasłużyłam jeszcze ? ;)

Zatem pelnil obowiazki z wytrwaloscia i namieszaj jak najwiecej. Mija gdyby sledzi kazda katastrofe raczej nie usmiechalibysmy sie czesto. Nie berz sobie na glowe calego swiata, kark zbyt mocno ugniesz.

Nie mam tyle czasu żeby podszywać się pod wszystkich chętnych. Musisz sama podszyc sie pod siebie. Ja tak własnie robię. Zagalopowałem się i wyszedlem na buca, teraz naprawiam swój wizerunek udajac kogos calkiem innego.

Nie biorę. Wystarczy sama świadomość, że gdzieś tam coś się dzieje. Liźnięcie tylko strzępków informacji jest czasami powalające. Przydałaby się cisza informacyjna ale cóż.. żyjemy w globalnej wiosce i po prostu się nie da.

Nie mam pomysłu w jaki sposób usprawnić komunikację w tym temacie teraz ;) nie mogę przecież mówić od Ciebie per podszywie ? mr ama-gi ? masz jakiś pomysł na ksywkę dla Twojego osobistego suflera ? ;)