Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się "sanktrum"

Powiew śmierci - nawiedzony dom -mój dom

Polecane posty

Gość gosciuu
teraz to on gra z tym duchem w karciochy

Gość Boję się " sanktrum "
A więc tak : Mieliśmy stłuczkę i kolega złamał rękę. Jechaliśmy na chwilę do pracy i wybiegł nam na drogę masywny jeleń. Zginął na miejscu. Kolega nie zapiął pasów i stąd ta kontuzja. Przednia szyba do wymiany , przód do wyklepania. Eh. Szkoda gadać. Jedno się naprawi a drugie się wali. Znowu koszty. Jakiś czas nie pojeżdżę. Znowu siedzimy u mnie. Jeżeli chodzi o temat nie działo się nic niepokojącego. Przyanjemniej dwie godziny , gdyż później mnie nie było , a wróciliśmy jakąś godzinę temu.Myślę że odwołaliśmy to coś , ale chcemy zrobić jeszcze jedną sesję. Mamy wiele pytań do zadania i już je poukładaliśmy. To była bardzo ciekawa sesja i przyznam się że ciągnie mnie bardziej to powtórzyć niż mam przed tym strach. Myślę że to ponowimy.

Gość gość
idz juz stad idioto sciemniasz i tyle

Gość Boję się " sanktrum "
To żadna ściema. Przecież gdyby to była ściema nie pisał bym o tym :)

Gość gość
nastepne mocne prowo paki palac durnia w choojowa noc.sacryfical , nox, anime boy, kciukiem :D:D:D

Gość gość
nastepne mocne prowo paki palac durnia w choojowa noc.sacryfical , nox, anime boy, kciukiem :D:D:D

Gość gość

No prowo , prowo moje prowo :D ALe dopiero się przyznaję :) Kiedyś pisałem że to moje prowo , ale wymyśliłem głupi powód :P Przyznaję że to ja pisałem i frajdę przynosiło mi nabijanie ludzi w butelkę. Ale pomysł uważam że miałem przedni. Tyle głosów to nawet w sejmie nie dają :D

Gość gość
Prowokacje SS i anime boj to też ty ?? :PPamietam ich :O

Gość Boje się '' sanktrum "
To ja :D

Tamto to nie ja. Wypuszczam tu dużo prowo , ale to nie były moje. Moje były z piekłem , z artykułem o wisielcu , o mężczyźnie ktory stracil rodzine w wypadku , o chłopaku " zabójcy " , sąsiedzie " modercy ". Wielu prowo nie pamiętam , ale zawsze zbierałem głosy. A pelikany chapały Gul Gul :D

Gość gość
slaaaaaaaaabe🖐️

Gość do Boję się '' sanktrum "
jesteś po prostu p******ym knurem 🖐️ szkoda naiwnych,samotnych bab tylko 🖐️

Dlatego nie podawałem maila. Lubię prowo , ale nie lubię traktować ludzi " przedmiotowo" Fakt - jestem kłamcą , ale nie uważam się za ch*ja. Po za tym nikomu przecież krzywdy nie zrobiłem a ludzie lubią czytać :) Nie jestem też ządnym pisarzem , ale lubię pisać i wlasnie na cafe szlifuje swoje zdolnosci :) Piszę - Ale nie jestem ani słąwny , ani bogaty. Wręcz bidny :P taka parwda :D

Gość gość
o pakcie z diabłem to twoje?

Gość Załamana wiewióreczka
A było takie fajne te prowo :( Smutno mi że to znów tylko debilne provo!

Gość gość
ja od poczatku wiedziałam, że to ty....zaraz jak się wypowiedziałeś pod nickiem bygdoszczanin pare stron wczesniej. Ja kiedyś miałam tu taka fajna prowokacje o nawiedzonym domu, ciagła się kilka tygodni, kilkadziesiat stron. Siedziałam u siostry przy dzieciach i całe dnie ogladałam "duchy" w telewizji i czerpałam inspiracje, a ludzie tak się wczuli...ale wyprowadziłam się od siostry, a nie pamietałam tytułu potem i nie mogłam znaleźć bo bym poprowadziła ją dalej :D

Gość - Zołza -
Hmmmm trudna sprawa, radziłabym ci się udać do egzorcysty ... Uważasz, że to nic nie pomoże ale jak się szuka rozwiązani to próbuje się wszystkich metod logiczne nie ? Skoro sprzedaż nie wchodzi teraz w grę, pozostaję inne sposoby których nie wypróbowałeś...i tu przemawiam do twojej meskiej logiki

Gość - Zołza -
Ojj dopiero teraz doczytałam, ze to prowo ...

Gość gigifc
hehe wiedzialam ze to prowo juz po 4stronie. Zreszta gdzie bys znalazl tabliczke ouja za prl? Ale historia jassssminnn zrobila na mnie wrazenie, takie nawet wzruszajace to bylo.