Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się "sanktrum"

Powiew śmierci - nawiedzony dom -mój dom

Polecane posty

Gość Boję się " sanktrum "
Tak tablica. Mam ją i leży z innymi gratami w piwnicy. Przecież tam sam nie zejdę. Macie rację , myślałem teraz chwilę nad tym. To może być to. Dziękuję :)

Gość gość
Oczyść dom...Kup szałwię,wystarczy maly pęczek,i okadż dom..Zapal ja w malej salaterce bądż miseczce,zdmuchnij plomień..szałwia musi się tlić! Dymem okadż dom CALY dom,wszystkie pomieszczenia...W ten sposob pozbędziesz się nieproszonych gości.

Gość gośćX
Spoko. Nie ma sprawy.

Proszę wybaczyć mi jeżeli zabrzmię neigrzecznie , ale wierzę w Boga , a nie w magię. Szałwia to dla mnie zbyt magiczne. Gdybym chcial odprawiać duchy w en sposób kupił bym książkę VooDoo i zwrócił się do Maryi , albo prawosławnych. To chyba nie dla mnie.

Zadzwoniłem do kolegi. Dziś u mnie będzie nocował. Zrobimy seans z Ouji i spróbujemy to " coś " odwołać. Potem wyrzucę tablicę lub ją spalę. Tak mi doradził. Dziś będzie się działo.

Gość gość
Ja Ciebie nie rozumiem.Ludzie daja Ci rady a Ty nic! 1.Sprzedaj dom 2.Wynajmij cos,a swój dom WYNAJMIJ innym. 3.Porozmawiaj z księdzem,napewno Cię wyslucha. 4.Szalwia / to nie magia na demony (Księża jej uzywają) Nie wierzysz zapytaj ksiedza. To tylko częśc rad ktore tu przeczytałam. A Ty nadal zadajesz pytanie JAK ZYC? CO ROBIĆ? CZY KUPIC PSA,CZY NIE KUPIĆ? Hmmm...Jak dla mnie to,w Twoim domu nic nie istnieje.A temat napisałes na KAFE żeby mieć co robic po pracy.Troche popisac,trochę poczytac itp. Napisz książkę (bo wyobrażnię masz) a nóż widelec,wydrukują.

Domu nie wynajmę bo nie ufam ludziom. Nie wiem gdzie bym się przeprowadził. Chcę sprzedać , ale to nie takie proste. Mówię - Dziś przyjdzie znajomy i spróbujemy to odwołać. Po za tym pisałem już że byłem u księdza i nic mi nie polecił , a święcenia śa c roku. Nic NIC nie pomaga! Pieska chcę zakupić. Póki co tylko o tym myślę , ale wierzę też w dzisijszy seans.

Gość 666666666
nie baw się w seanse kup tego psu a lepiej weź ze schronu i zaproś Nas pomożemy przepędzić ;) albo popędzić :D jedno i drugie by było weselej ;)

Rzeczywiście wasze intencje są pocieszne. Ale mi tak naprawdę wcale nie do śmiechu. Kolega jeszcze nie wyjechał a ściemnia się. Znaczy to że muszę na niego czekać w domu kiedy będzie już ciemno. Jak zwykle czuję to blisko siebie. W kuchni znów dzieją się cyrki. To na pewno nie wiatr. Nawet tam nie whodzę. Chyba nerwicy się tylko nabawię!

Gość gość
chowasz sie we wlasnym domu a seanse bedziesz robil????!!! Jak dla mnie to sie ani kupy ani d**y nie trzyma! Zreszta sam tytul POWIEW SMIERCI hehehe dlugo nad tym myslales?

Gość gość
Co za debil pisze ciagle te glupie prowokacje, znowu rosa na betonie??????? Pytam kurva kiedy przestaniesz pisac te durnoty. A wy lykajcie idioci jak pelikany gul gul.

Gość 666666666
ja tam bym coś gulgul gulneła jakby nawiedzony Nas zaprosił to by dopiero duchy spiernikały w podskokach hahahah

Nie rozumię co oznacza " prowokacja" , ale chyba to żeby inni odpisywali. Ale jaki miałbym w tym cel ? To tak nie działa. Piszę ponieważ chcę się wygadać. Tak seans zrobię bo tu mi to forumowicze uświadomili. Że to mogło pójść za mną. Już kedyś robiłem seans i nic się nie działo. Muszę sie w koncu dowiedzieć kim jest i po co tu jest. Nie chce tego siłą odpędzać , ale odpędzę jeżeli będę musiał. Wtedy też spalę tablicę. Ale to tylko teorie. Czekam i się okaże

Jedzie już .:) Będzie za godzinę. Może nawet wciąż będę na tym forum i zdawał wam relacje na żywo :)

Gość gość
Dla mnie to Mega sciema :D Autora fantazja ponosi, gdyby naprawde potrzebowal Pomocy to dawno by zalatwil,a takie wybrzydzanie to nie tamto nie jest Jak dla mnie beznadziejne

To nie ściema

Gość ???????????????????
Zyly wodne masz pod domeA ktore przecinaja sie i stad energia. I z tym nie da sie nic zrobic, ale chyba masz tego swiadomosc.

nom mam , ale co maja zyly wodne do duchów

Gość gość
Autor jest projektem ,fiku zdjeli a jego zaangazowali. Nikt by sie tak nie zachowywal,Gdyby to bylo prawda! Wyobrazacie soebie faceta na nocniku!hihi No ludzie.

A nie lepiej kupić sb takiego psa typowo do domu zktórym bd spał, nie obroni cię przed duchami ale i tak zawsze razniej i bezpieczeństwo bd czuł podczas snu niż psa na podwórko?

ale to prawda

kupię kundelka , już zaplanowałem , ale póki co nie mam warunków dla psiaczk a " niani " nie wynajmę

Gość mysia1117
chcesz zrobić seans spirytystyczny z osobą niedoświadczoną hymmmm malina, a jak otworzysz przejście i zaprosisz jeszcze kilku kolegów z zaświatów to co wtedy? lol

Gdybyś była tu gdzie ja i słyszała to co ja nie wahałabyś się. Oni zaraz będą. Dosłownie w każdej chwili. Czekam pod drzwiami i stąd pisze. Widziałem to na U tube. Wciąż przeglądam. Muszę się tego zapytać , ale nie chcę siłą wyrzucać. Wpierw chcę porozmawiać.

Gość mysia1117
widziałam więcej niż Ty i żyję, twój problem jest śmieszny lol

Gość gość
Mysia,co takiego,powiedz jak mozesz?

Gość gość
Ma gosc fantazje i cierpliwosc:D

Mysiu rozumiem Ciebie , ale ja tu mieszkam :) Mieszkam na codzień

Gość ???????????????????
Ludzie, mamy XXI wiek, a tu duchy, zabobony, tunele niewidoczne, facet na nocniku, itp.rzeczy. Twoja sprawa w co wierzysz, ale jezeli to prawda to masz przej****e. P.S. W ktorym miejscu jest ten dom? Jezeli mnie zaprosisz, moge tam spedzic weekend. A nuz moze udokumentuje owe istoty. Mam wysokiej klasy sprzet do nagrywania, nawet noktowizor. I kasa moze bedzie z takowych dokumentow.

Gość gość
Nie zartuj,zaraz Ci nic nie odpowie albo powie nie!