Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaByy

Staramy się o dziecko, kto ze mną? :)

Polecane posty

Pamiętamy KIKA o Tobie :) . Wróciłam przed chwilka z basenu :D Troszkę się zjarałam :) Twarz mam czerwona :) hehee. Teraz się szykuję i uciekam z przyjaciółką na miasto na loda :) Trzymajcie się pa :)

Babyy ale ci dobrze...ja z teściami jezdziłam cały dzień za 5 płytkami do łazienki...

Gość KIKA12345
ja dopiero do domu weszłam....jestem wykończna po całym dniu :( x hehhee to super,że pamiętacie dziewczyny :) x Motylek jeszcze raz gratuluje !!!! :) :) :) x no ja nawet testów nie kupuje,bo wiem,że pewnie już bym zrobiła,a pewnie niepotrzebnie :) x jakie plany na wieczór macie dziewczyny ??? x annnna co u Ciebie ???jak sie czujesz?

Ja wypoczywam bo również jestem wykończona :) Latają mi w pokoju komary i staram się je pozabijać ale jakoś mi to nie wychodzi. Spać przy zamkniętym oknie nie ma co. Jest za duszno. Dzień na prawdę fajnie mi zleciał :) Nawet nie miałam czasu żeby o czym kolwiek myśleć :) Tylko dają mi o sobie znać moje bardzo tkliwe piersi. Dziś nawet koleżanka zauważyła, że powiększyły mi się. Ale ja jestem przekonana, że to przed @. Dziwne tylko, że 10 dni prędzej. Ale pewnie teraz przyjdzie prędzej. A Wy jak się czujecie? Co jest dobre na komary dziewczyny? :) Od razu mówię, że nie mam żadnych "owadobójczych" detergentów itd :) jakieś domowe sposoby? :)

dobra packa :) Babyy moze na dzidziusia? mnie raz bolą tydzien przed raz wczesniej jak tydzien... zobaczymy jak u ciebie :)

Na początku byłam nakręcona :) Ale teraz już mi przeszło bo wiem, że to nierealne :) Jakoś wierzyć mi się nie chce, że mogło się udać...

ja mam cos takiego ze z jednej strony siedzi aniołek i mowi a mooooze sie udalo;) a z drugiej strony siedzi diabełek i mowi zejdz na ziemie jesli tak długo sie nie udalo to teraz tez sie nie uda cudow nie ma :)

Ja mam dokładnie tak samo ! :) Ohh a czym bardziej człowiek się nakręca to tym więcej jest objawów ciążowych. Ale ja nie mam prawie żadnych, no w sumie tylko 2: tkliwe piersi i te jajniki(taki ciągnące się w dół i kłucie, czuję że są :D Po prostu :) Dziwne ) :)

ja miałam juz tyle roznych objawow ciazowych ze hoho :) co mies inne :) a w ciazy nadal nie jestem wiem co psychika moze zrobic :) jak nie pamietam o owulacji to nie mam boli a jak pamietam to mam bole ;)

Hehe :) Co psychika może zdziałać :) Jutro też się wybiorę na basen ;) Troszkę relaksu nie zaszkodzi :) a Ty jak się czujesz? Kiedy testujesz? :)

Aaaaaaa :) To spokojnie :) A ja się dziś tak spaliłam, że ło ho :P Myślę, czy iść jutro :) Ale jest taki hyc, że nie ma się co zastanawiać, tylko iść. Jak coś to będę siedzieć cały czas w wodzie :)

ja jestem biła jak córka młynarza :) nie mam kiedy sie opalić a na słońcu nie moge siedzieć ;) lekko mnie tylko słonce musnęło ;)

Nigdy nie sadziłam ze zajscie w ciaze bedzie tak trudne, przez te delegacje mojego Kochanego wszystko sie przesuwa i ciezko nam "trafic " :)

Jeszcze Cie opali ;) Dziś widziałam koleżankę która urodziła 4 miesiące temu :) Była z małym na basenie, to aż mi się uśmiech pojawił na twarzy :) Taki słodziak mały :)

u mnie w pracu te ciagle jak nie ciezarne to dzieci a mnie sie geba cieszy jak je widze a serce sciska z zazdrosci dlaczego ja nie moge miec ;(

Myślę, że jednak już niedługo nie będziesz miała "tego problemu" i będziesz cieszyć się rosnącym brzuszkiem :) Mam nadzieję, że ja też. :)

Wierzę Ci :) Ale głowa do góry i się o nic nie martw ! :) Ja uciekam spać, bo mój Puzzel mnie już woła :) Trzymaj się i miłej nocki, dobranoc :)

NIe mam czasu na nic:( cytrus22 tak długo niestety:(( Z pierwszym dzieckiem też tak miałam.2 lata:(

Gość motylekGość
Baby ja Ci mowie ze Ty masz implantacje!:) zobaczysz:) ja tez tak mialam! tylko ze tydzien przed okresem mialam plamienie i piersi tez bolaly udalo sie bankowo:)

Motylku nie chce się nakręcać :) Ale mam nadzieję, że masz racje !!! :)

Ahaaaa dziewczyny i temperatura mi spadła- 36.6 (mierzyłam rano, zanim wstałam z łóżka). Pewnie przyjdzie @.. Bo jakoś wierzyć mi się nie chce..