Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada.kudlata

Rozstanie po latach. Dzień...

Polecane posty

Gość gość 29765
zgadzam sie z gosciem powyzej:)

Gość gość
jak was rodzą matki to są idiotki. go gościa wyżej

Gość gość
klops i jak tam Twoja wyprawa do Twojego ksiacia na bialym koniu:D:D:D ps. powanie to nie sluchaj tych glupot co Ci radza te gimnazjalistki.... wez sie za siebie....pomysl o sobie zakmnij tamten rozdzial, M, daj spokoj nic na sile! wszystko sie ulozy ale pomysl teraz tylko o sobie:) trzymam kciuki

Gość no i klops
Witam was drogie forumowiczki tą wieczorową porą .... U mnie po prostu jak się sypie, to już wszystko ! Tacie nie będą powtarzać badania. Zdecydowali pobrać wycinek z węzłów chłonnych... Ale to dopiero w poniedziałek. Ostatnio obliczyliśmy że w ciągu miesiąca wybrali mu już....uwaga!!!... 16 litrów wody !!! szok. Mam nadzieję że po odebraniu wyników w końcu coś ruszą !!! Bo to co się dzieje teraz, jest nie do przyjęcia. Jakby tego było mało, moja mama źle się poczuła...zrobiła badania, i wyniki nie są dobre :( hemoglobiny tylko 7...Ob podwyższone (21)..... nie wiadomo co jest grane. Czy to z nerwów...czy co..... Ale to nie koniec.... Wczoraj jeszcze dostaliśmy telefon, mojej mamy najmłodszy brat umarł.... (mój chrzestny) .... miał wylew. 49 lat. Nie wiem co się dzieje..... nie nadążam już... Napisałam o tym M.... myślałam że zadzwoni i tak po prostu, po ludzku, mnie wesprze rozmową.... Ale on totalnie mnie zignorował..... I wiecie co????? Dziękuje mu w myślach że tak zrobił.... bo dzięki temu WYLECZYŁAM się z niego !! Zrozumiałam że przez cały ten czas go sobie idealizowałam a tak naprawdę jest tak samo podły jak każdy inny. Do żadnej W-wy nie jadę !!!! O nie !!! Znajomość z nim potraktuję jako fajną przygodę... dzięki niemu pozbyłam się uczucia do męża.... ale nic poza tym! Zamykam ten rozdział życia definitywnie. Skasowałam wszystkie wiadomości od niego, wszystkie wspólne zdjęcia... i zrobiło mi się lżej na sercu. Już nie płaczę, nie wpatruję się w telefon, nie czekam.... Mam teraz tyle spraw na głowie że nie mam nawet czasu o nim myśleć. Życzę mu jak najlepiej, niech ułoży sobie życie... ale beze mnie. Ja potrzebuję faceta....powtarzam FACETA.... nie chłopczyka który mając 32 lata boi się mamusi, który nie potrafi decydować sam o swoim życiu. Powiem wam dziewczyny że im więcej tych kłód wtacza się pod moje nogi, tym z większą siłą i determinacją z nimi walczę ... Jestem silną kobietą. Mam dwóch wspaniałych synów. Jeszcze wszystkim pokażę że będę szczęśliwa !! Buziaki dla wszystkich. Trzymajcie się ciepło:*

Gość gość
Klops kochana dobrze gadasz! masz teraz tyle spraw na glowie do ogarniecia, mysl o sobie tacie, fdzialaj zyj normlanie, a nie rpzejmuj sie jakim duzym dzieckiem, na ktorego nie mkzoesz liczyc!!! trzymaj sie kochana

Gość gość
Klops kochana dobrze gadasz! masz teraz tyle spraw na glowie do ogarniecia, mysl o sobie tacie, fdzialaj zyj normlanie, a nie rpzejmuj sie jakim duzym dzieckiem, na ktorego nie mkzoesz liczyc!!! trzymaj sie kochana

Gość gość

Gość girlgosc
No i Klops :( przykro mi i zycze duuuzo zdrowia dla Rodziny i sily dla Ciebie, a M...pokazal, ze nie mozna na niego liczyc...wiec rzeczywiscie nie ma co do niego jechac. wiesz, nawet zwyklej kolezance odpisuje sie na taka wiadomosc, a co dopiero bliskiej osobie. On nie jest Ciebie wart. ale popatrz na to w sposob taki, ze musialas go poznac by uleczyl Cie z meza. po to byl C***otrzebny :) tak o tym mysl, teraz bedziesz szczesliwa, zobaczysz. Mika wracaj, smutno tu bez Ciebie. Ada tez sie odezwij :)

Gość MikaMaaaa
girlgość cały czas jestem. tylko nie wiem co pisać. Co do M wydawał się inny jak klops o nim pisała. Widać każdym można się rozczarować. Ja facetów mam po dziurki w nosie i coraz bardziej się o tym przekonuję .. wiecie co ja o facetach nie chcę słyszeć. Na nikim liczyć nie można i tyle, każdy chce ugrać coś dla siebie i taka prawda. dobranoc wszystkim.

Gość gość
Mika, dasz rade!!! popatrz Ada tez w najbardziej nieoczekiwanym momencie poznala faceta. A jak z szukaniem pracy?

Gość MikaMaaaa
Gość dam rade , wiem że dam.. jak już pisałam mi nie chodzi o samo rozstanie bo to co zrobił tylko sprawiło że całe uczucie do niego zamieniło się wręcz w nienawiść!!! i to mnie nie boli (dziwne ale jednak) że go nie ma. nie wiecie nic ! mnie przybiło to w jakiej sytuacji mnie zostawił, a to w jakiej jestem zawdzięczam jemu!! Jestem w d***e wręcz!! Z pracą hehe proszę Cię tu gdzie mieszkam mam takie same szanse na znalezienie pracy jak wygrać w totka. Co do mężczyzn w życiu już żadnemu nie zaufam!! nigdy!! Nie chcę nikogo obok siebie. Fakt czasem czuję potrzebę przytulenia się jak już mnie tak dobije wszystko ale na pewno nie chce żadnego związku!!

Gość gość
Boze MIka wez sie ogarnij w koncu ludzie maja wieksze probemy choroby, wypadki a Ty jakz wykle zamiast sie wziac za zycie, s;luchac czasami co Ci radza inne dojrzale osoby to tylko narzekasz i uzalasz sie, a to w jakiej jestes sytuacji zawdzieczasz JEDYNIE SOBIE bo ejstes dorosla i Ty wybierasz, jak dalej bedziesz sie zakochiwac w nastolatkach, dawac sie wykorzystywac to bedziesz wykorzystywana i manipulowana...a potem bedziesz beczec ze nikomu nie zaufasz...dziecinada.........jezuuu piszesz jak 18 nastolatka

Gość MikaMaaaa
Gość skąd wiesz ja moja sytuacja wygląda? skąd wiesz czego dotyczy? skąd wiesz czy to zależało ode mnie czy nie? wróżką k***a jesteś?

Gość gość
Mika, dobrze, ze sie odezwalas. Wspolczuje ci sytuacji. Juz kiedys o tym tu bylo pisane, ze moze powinnas sie gdzies przeprowadzic, do wiekszego miasta, bo tam jednak wieksze szanse na prace - no, ale wiem, ze na to tez trzeba miec kase.... A jak tam test, bo wkoncu nic nie napisalas.

Gość MikaMaaaa
nie mogę się wyprowadzić z pewnych względów a już na pewno nie teraz. dziękuję za uwagę , stwierdzam że pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu...

Gość gość
Mika ja Cie nie znam, nie wiem jakie mials problemy i treagedie ale nie lubie Cie poprostu za Twoje podejscie dozycia do roznych spraw moja 25 letnia kumpela jesst jedynaczka jej amtka alkoholiczka umarla 10 lat temu, ojciec od jej urodzenia mieszka w usa wysyla tylko pienaidze, wychowywala ja babcia, ktora teraz jest schorowana, Anka sie nia opieuje pracuje, zyje cieszy sie zyciem, przetrwala kazdy kryzys kazda tragedie , wzmocnila sie przez to, a Ty dolujesz ciagle i ropaczasz ja;/

Gość gość
Mika, rozumiem, ze teraz jestes zla na caly swiat, ale pisz tu....no i napisz co z tym testem, ....czyzby byl pozytywny, bo tez nie chcesz sie w tej chwili przeprowadzac?

Gość MikaMaaaa
Gość hehe tatuś wysyła pieniądze .. babcie ma. Ty mnie porównujesz do mnie? apropo mój ojciec był alkoholikiem , przez lata mnie napi... mama wychowała mnie sama!! jak ojca wywaliła z domu. mnie nikt od 15 roku życia nie doinwestowuje jak Twoją koleżankę, przeżyłam śmierć brata, przeżyłam raka, więc nie mów i nie pisz mi takich bzdur że moje życie to pikuś... i nie wiesz w jakiej teraz sytuacji zostałam!! pisałam tutaj już wcześniej co mnie w życiu spotkało !! i piszecie takie bzdury, że ludzie przezywają choroby, wypadki ble ble tylko że ja to już przeżyłam!! i gdybym miała takie łatwe życie jak uważacie to nie pisała bym tutaj w taki sposób w jaki pisze!! wypowiadacie się na temat osoby której w ogóle nie znacie!! krytykujecie, ubliżacie! jak byście wiedzieli wszystko o moim życiu, a wiecie g***o! nie jest moim jedynym problemem rozstanie! bo wcale nawet to problemem nie jest, mam inne zmartwienia o których pojęcia nie macie!! dlatego tutaj się użalam nad sobą, i nie wiem czy geniusze zauważyliście że nie pisze tutaj jak cierpię po rozstaniu!! a wy tylko o jednym... Napisałam że nie zaufam więcej żadnemu facetowi bo nie zaufam, nie chce by ponownie mnie ktoś zostawił w takiej sytuacji!!! myślicie że jestem tak tępa że nie wiem iż sobie poradzę? bo sobie poradzę!! tylko tutaj był mój taki kącik wywalenia z siebie żali!! ale co wy możecie wiedzieć o tym?:) nic. wszystko z mojej strony, widocznie to forum schodzi na psy i nawet nie można się wygadać żeby człowiekowi było lżej na sercu. czytać też nie musieliście tego co pisałam! nie podobało się to nie czytaj , ale nie wy musicie zawsze pojechać bo co innego macie do roboty prawda ? wy za to wiecie co to jest życie!! stańcie na moim miejscu i zobaczymy czy nie będziecie mieli dość ! bo to co ja w życiu przeżyłam nie jednego by złamało, i co to przeżywam obecnie. Ahhh zapomniałam wy wiecie lepiej co się teraz w moim życiu dzieje :) pozdrawiam

Gość MikaMaaaa
Ty ja* miało być.

Gość no i klops
Cześć dziewczyny... Ja dzisiaj od rana jakaś podk****ona.... Szefowa mnie w pracy wykończyła, jakaś wyjątkowo upierdliwa była... Po pracy pojechałam z mamą do ginekologa ..podejrzewałyśmy że to może tu należy szukać przyczyny jej złych wyników, tym bardziej że w ostatnim czasie bardzo bolał ją jajnik. Z USG wynika że ma mięśniaki, ale głównym winowajcą może być polip.... czeka ją zabieg. Dzisiaj również dość dramatyczny moment przeżył tata, kiedy to zawiozły go mama z siostrą do szpitala, źle się poczuł.... musieli podawać mu tlen. I zatrzymali na oddziale. ... Znowu..... :( W poniedziałek na tamto badanie będzie przetransportowany. Mówił dziś do mamy że czuje iż do domu już nie wróci.... Podłamał się... widzi ile jego choroba kosztuje mamę.... cały czas powtarza że chciałby aby ten koszmar się już skończył.... że "najgorzej do pogrzebu, a potem będzie już dla nas z każdym dniem coraz lepiej"..... Aż mi ciarki przechodzą po plecach....On już się spisał na straty :( zamiast walczyć !!! Jutro pogrzeb wujka....idę upiec ciasto, bo obiecałam babci. Ciężki tydzień..... ech... A M? .... nie sądziłam że będę taka spokojna :) Tak sobie myślę że On może specjalnie chciał się pokazać z jak najgorszej strony bym już tak nie cierpiała.... wiedział że nic z tego nie będzie i nie chciał mi robić nadziei.... może dlatego tak postąpił..... jeśli faktycznie tak było , to autentycznie mi pomógł. Mam teraz siłę do walki o rodziców. O ich zdrowie. Co by im po mnie było wiecznie ryczącej, i smutnej... Mika trzymaj się kobieto! Ten Twój to naprawdę kawał chama.... Zachował się jak zwykła szmata.... Pierś do przodu, głowa do góry i zobaczysz że jeszcze dla nas zaświeci słońce. :) Jeszcze kiedyś będziemy się z tego śmiać. Miłego wieczoru Kochane!!! może później jeszcze tu zajrzę... trzymajcie kciuki by mi zakalec nie wyszedł !!! :) :*

Gość no i klops
AAAAA.... zapomniałam napisać że dziś wysłałam pozew do Sądu :) o wznowienie zawieszonego postępowania . Teraz tylko czekać na nowy termin rozprawy i zakończę definitywnie tamten rozdział życia. girlgość..... Masz całkowitą rację ! To dzięki M... uwolniłam się od męża.... tylko jemu jedynemu to zawdzięczam, więc nie żałuję tego spotkania w moim życiu:) On po coś stanął na mojej drodze....i z jakiegoś powodu Go teraz nie ma :) Może ktoś inny mi pisany jest :).... może gdzieś za rogiem czeka na mnie prawdziwa miłość.... taka, na której punkcie zeświruję na maksa :) Taka, którą będę potrafiła docenić i uszanować. Pozdrawiam was bardzo serdecznie.

Gość gość
tak Mika widac ze Cie jednak zlamalo jestes zgorzkaniala niedojrzala infantylna osoba, przykre jedni sie podnosza drudzy sobie nie radza, tak wysylal kase alimenty norma,potem sama zaczela praowac dorabiala teraz ma normalna prace, jest radosna pogodna osoba, babcia ja wychowywala Ciebie mama, ma babcie tak ciezko chora i sama sie teraz nia zajmuje i sie nia opiekuje

Gość madziaaaaaaaa
Slcuhaj Ty p*****lnieta wyzej, odczep sie od Miki, bo nawet jakby miala zycie uslane rozami to moze tu sobie pisac co Jej sie chce! Klops martwie o Twojego Tate bardzo :(

Gość no i klops
Ja też nie rozumiem tego najeżdżania na Mikę... Dziewczyna jest sobą, pisze o swoich przeżyciach, o tym co czuje... i chyba na tym to polega ...o to tu chodzi!... Nie psujcie fajnego tematu. Ja wchodząc tu czuję się jakoś tak swojsko... jakbym była u siebie... lubię tu zaglądać i czekam za każdym razem na relacje Miki czy Ady.... polubiłam te dziewczyny i interesują mnie ich dalsze losy. Więc dajcie już spokój. Jeśli komuś sposób pisania, styl, czy po prostu temat nie odpowiada to przecież nie musi tu wcale zaglądać.. Pozdrawiam.

Gość no i klops
madziaaaaaaa Ja również bardzo się martwię.... Jak podali mu tlen, oraz wyciągnęli wodę z płuca...od razu się lepiej poczuł.... jutro na pogrzeb pojedziemy spokojnie wiedząc że jest pod opieką lekarzy. Trzymajcie się kobietki cieplutko. :)

Gość MikaMaaaa
na koniec mojego istnienia tego forum napisze jedno. W życiu nie chodzi o ściganie się kto ile przeżył!! każdego psychika jest inna. Przeżyłam więcej niż sobie wyobrażasz!! i tak złamało mnie to co się dzieje teraz w moi życiu bo jest tego zbyt wiele!! rozstanie tfuuuu hehe własnie wracam z randki :) uwierz mam powodzenie i faceci to "rzecz nabyta" to co teraz się dzieje , moja sytuacji mnie przerosła , nie sfera miłosna!! każdy ma próg wytrzymałości, mój został przekroczony. ps. do gościa od koleżanki... piszesz że taka twarda jesteś i Twoja koleżanka hehe leżałaś kiedyś na onkologi? widziałaś jak człowiek umiera? znałaś chłopaka przez rok czasu kiedy i Ty tam byłaś , został Twoim przyjacielem a w dniu urodzin kiedy idziesz po operacji złożyć mu życzenia a on nie żyje i to widzisz!! k***a przeżyłaś? p********z mi o podnoszeniu się i byciu pogodnym !! nie znasz mnie nie wiesz jaka jestem!! była byś pogodna? śmiała być się czy przez kolejny rok czasu srała byś po gaciach czy Ciebie to nie spotka!! Byłaś w sytuacji kiedy Twoi bliscy są u kresu wytrzymałości a Ty ich pocieszasz pomimo że to o Ciebie chodzi!! więc k***a nie pisz mi takich bzdur!!! czasami jak was czytam to aż ręce opadają!!! Jedynymi osobami które mogą wiedzieć co ja czułam jest no i klops i Ada!! Bo one mają styczność z osobami chorymi na raka!! tylko wtedy to ja byłam tą chorą!! Druga sprawa że nie wiesz co się dzieje w życiu obecnie moim!! I taki do******lanie komuś to o Twojej dojrzałości świadczy!! nic o mnie nie wiesz nic!! i tak jestem wulgarna!! tak jestem zadołowana ile życie mi doj***** i w jakiej teraz jestem sytuacji!! myślisz że się teraz facetem przejmuje? a to on jeden na świecie!! myślisz że to by nie tak złamało!! to krótko żyjesz!! piszcie sobie co tam chcecie na mój temat. Dla mnie to forum było wyżaleniem się, aby w życiu codziennym nie marudzić tylko wziąć się w garść. No i klosp trzymam kciuki za Ciebie mocno, będę wchodzić tu i czytać co u Ciebie! Jeśli chodzi o chorobę Twojego taty nikt nie jest w stanie stwierdzić co będzie, ale jedno wiem to ON nie może się załamać!!! Madziaaaaa dzięki że chociaż Ty jesteś jedną z normalnych dziewczyn tak jak girlgość nigdy nie wiadomo co człowieka w życiu czeka, i oby te mądre dojrzałe nie wszystko wiedzące nie doświadczyły choćby połowę tego co ja, czy inne tu dziewczyny. pozdrawiam

Gość gość
Mika wlasnie wracasz z randki?? fajnie, ale i tka z gory to jest randka przegrana bo podobno juz nikomu nie zaufasz, tak sie skalda ze prawie kazdy z nas jak nei akzdy w dzisiejszych czasach znal albo mial w rodzinie, albo wsrod przyjaciol osob e chora na raka....i co i zyje, wiem,, ze duzo przeszlas ale robisz z siebie wielka cierpietnice, popatrz na klospa i ade, one maja calkiem inne podjescie do zycia, inne usbosobienie, mimo bolu porazek ida do przodu nie rozpamietuja, nie wypisuja jak to ich zycie pokrzywdzilo, a Ty ciagle na kogos naskaujesz, jakas taka agresuywna jestes, ok duzo przeszlas....i jestes jaka jestes....nie kazdy Cie tu musi lubic proste......ludzie Cie krytykuja to normlane, wez to na klate a ty beczysz jak to Tobie zle i w ogole..... pozdrawiam i zycze C***omimo wszystko wiosmny w sercu:)

Gość gość
Mika jest na najlepszej drodze do zosatnia stara panna, w dodoatku zgorzkniala i nienawidzaca caly swiat. Obawiam sie tez, ze moze jednak jest w ciazy i biedne dziecko bedzie mialo wypaczony obraz mezczyzn.

Gość madziaaaaaaaa
Mój Dziadziu tez miał raka i przez ten okres brałam psychotropy, a tak naprawdę zycie miałam można powiedzieć uslane rozami, wiec odwal się Kretynko od Miki bo dla mnie Ona jest bardzo silna, madra i kochana, a Ten Palant co Ja skrzywdzil to pikus w tym co Ona przezyla i jak widzisz sama Ci to kilkukrotnie napisala Imbecylko. Ja z tego tematu czekam na wpisy Miki, Ady i Klopsa bo Te Dziewczyny sa dla mnie najfajniejsze i mam nadzieje Mika, ze nie dasz satysfakcji Tej Pustaczce od Kolezani co Jej Tatus sle pieniazki, o jeju jeju, sol slit.

Gość madziaaaaaaaa
Ja ze złych rzeczy doswiadczylam tylko śmierci Dziadzia i rozstania z chłopakiem z którym długo bylam ( obecnie jesteśmy razem ) a i tak były to miesiące wyjęte z zycia, wiec nie potrafie sobie nawet wyobrazić Miki, jaka Ona musi być silna. I Ty Debilka bez zera empatii próbujesz odebrać Jej nawet wpisy na forum? P**********iec i tyle, specajlnie bym C****sala na zlosc, żeby Cie podk****ac.