Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Moj facet spytal sie ,ilu mialam partnerow seksualnych i mu odpowiedzialam, ze mialam a ilosc jest niewazna czy 5 czy 10 .Przeciez i tak jestem przechodzona co to za roznica ,czy jestem przechodzona po 2 czy po 10.Naprawde sama liczba facetow, ma takie ogromne dla was znaczenie. Za mana sie ogladalo 15 facetow, ale z kazdym z nich nie spalam. Teraz poznalam 16 faceta , jak bedzie mial ze mna byc,to bedzie i CO?

Gość gość
Powinny być dwie zasady: 1.uroda na tym samym poziomie (w 99% facet w zwiazku to ten ładniejszy) 2.Kasa i zasoby oraz podryw wynikają z przeszłości faceta dlatego: -dziewica jest podrywana i może sie związać z równym lub bogatszym -nie dziewica podrywa nie,śmiałego i wiąże sie tylko z równymi i biedniejszymi

Gość gość
gość dziś Moj facet spytal sie ,ilu mialam partnerow seksualnych i mu odpowiedzialam, ze mialam a ilosc jest niewazna czy 5 czy 10 .Przeciez i tak jestem przechodzona co to za roznica ,czy jestem przechodzona po 2 czy po 10.Naprawde sama liczba facetow, ma takie ogromne dla was znaczenie. Za mana sie ogladalo 15 facetow, ale z kazdym z nich nie spalam. Teraz poznalam 16 faceta , jak bedzie mial ze mna byc,to bed to zazie i CO? x To zależy od danego faceta czy to akceptuje czy nie, i tu powinna być jasność w związku, skoro komuś zależy na tym by wiedzieć to powinien wiedzieć (aby w przyszłości nie było niedomówień)a jeśli kogoś nie interesuje taki temat więc widocznie nie ma problemu i jest po temacie .

Gość gość
gość dziś ---to dziwne że żadna nie związała sie z prawiczkami z kafe-a byli tu różni nawet lekarze-tylko na przykład nie mieli śmiałości do podrywania. A ćpun moze być przebojowy i mieć podryw,na który lecicie. Ogólnie to u ludzi liczy sie: mężczyzn: -uroda -kasa i zasoby -wynikające z reguły z jego przeszłości (studia,praca itd.) -podryw i bajer -również wynikająca z przeszłości,facet wychowujący sie np. w patologicznej rodzinie moze mieć obniżone poczucie wartości i blokadę przed podrywaniem kobiet: -uroda -dziewictwo-to zamiennik za przeszłość faceta-to że ma kasę czy podryw,i tak ćpun może być pewny siebie i przebojowy przez co ma walutę dla kobiet na giełdzie matrymonialnej

Gość gość
gość dziś Moj facet spytal sie ,ilu mialam partnerow seksualnych i mu odpowiedzialam, ze mialam a ilosc jest niewazna czy 5 czy 10 .Przeciez i tak jestem przechodzona co to za roznica ,czy jestem przechodzona po 2 czy po 10.Naprawde sama liczba facetow, ma takie ogromne dla was znaczenie. Za mana sie ogladalo 15 facetow, ale z kazdym z nich nie spalam. Teraz poznalam 16 faceta , jak bedzie mial ze mna byc,to bedzie i CO? x Jak nie jest ważna ilość?Jest bardzo ważna !!!!!

Gość gość
gość dziś ---to dziwne że żadna nie związała sie z prawiczkami z kafe-a byli tu różni nawet lekarze-tylko na przykład nie mieli śmiałości do podrywania. A ćpun moze być przebojowy i mieć podryw,na który lecicie. Ogólnie to u ludzi liczy sie: mężczyzn: -uroda -kasa i zasoby -wynikające z reguły z jego przeszłości (studia,praca itd.) -podryw i bajer -również wynikająca z przeszłości,facet wychowujący sie np. w patologicznej rodzinie moze mieć obniżone poczucie wartości i blokadę przed podrywaniem kobiet: -uroda -dziewictwo-to zamiennik za przeszłość faceta-to że ma kasę czy podryw,i tak ćpun może być pewny siebie i przebojowy przez co ma walutę dla kobiet na giełdzie matrymonialnej

Gość gość

Gość gość
14'12Glupie pie/p/rze/nie. Nie dziewica może miec piękną urode i być strasznie bogata i poleci na nia każdy, ale ona nie-weźmie sobie menela, bo jest czysta i pachnąca. A do lozka powinno tez byc sie zadbanym, po co ma jakiś frajer śmierdzieć piwem w łóżku?

Gość gość
21;51No właśnie masz racje. Jesteś mądra kobieta ,kazdy facet wymaga i chce od kobiety seksu,bo oni myślą ze jak kobiecie powiedzą KOCHAM CIE, to ze ta kobieta odpowie chodźmy ze sobą sie przespać .Faceci maja specjalne chwyty na kobiety ,czasem tak potrafią urabiać, makaron na uszy nawijać, żeby ta kobieta oddala sie ,uległa po pol roku ,czy po kilku miesiącach, już nawet przed ślubem.Takim sposobem wykorzystują w seksie, naiwne laski .Ale która jest cwańsza, mądrzejsza, to się nie da ale te spokojne dziewczyny ,często padają łupem.

Gość gość
gość dziś No tak, ale już seks z "miłości" w związku zwanym małżeństwem już wam nie przeszkadza, hipokryci?

Gość gość
gość wczoraj Jestem dziewicą i brzydzę się zboczeniami i zakłamaniem mężczyzn, którzy wymagają szczerości od kobiet, a sami nie mają na tyle jaj, by wprost powiedzieć "potrzebuję cię do seksu i zazdroszczę Ci zasad i intymności, dlatego muszę cię z nich obedrzeć seksem, udając miłość"

Gość gość
gość dziś gość dziś No tak, ale już seks z "miłości" w związku zwanym małżeństwem już wam nie przeszkadza, hipokryci? x wg ciebie lepiej to na dyskotece może robić co, niz w związku małżeńskim? a może wogóle co ,dziwne że twoi rodzice byli innego zdania !!

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Jestem dziewicą i brzydzę się zboczeniami i zakłamaniem mężczyzn, którzy wymagają szczerości od kobiet, a sami nie mają na tyle jaj, by wprost powiedzieć "potrzebuję cię do seksu i zazdroszczę Ci zasad i intymności, dlatego muszę cię z nich obedrzeć seksem, udając miłość" x hhee niby czego tobie zazdrościć, psychoterapia tobie potrzebna , zostań sobie dziewicą do śmierci nikt ci nie broni,

Gość gość
20'14 pisze tzw.oczywista oczywistość. Sam wal na psychoterapię.

Gość gość
gość dziś Najlepiej wcale tego nie robić, bo to nie ma nic wspólnego z miłością

Gość gość
20:14 A niby po co faceci tak bardzo chcą dziewic? Właśnie dlatego, że sami zhańbili własną intymność i się puszczali i potem chcą, by dziewica była tak samo brudna, jak oni, właśnie to was boli, że dziewice mają zasady.

Gość gość
14;18Naprawde faceci ,dlaczego tak ciezko was zrozumiec. Najpierw facet mi sie zapytal, ile mialas partnerow seksualnych .Odpowiedzialam mu na pytanie ,ilu ich bylo a potem mi odpowiedzial dobra niezwane ,ze juz go to nie interesuje.No wiec jak ,jakby go to nie interesowalo to by sie nie zapytal .Zupelnie nie rozumiem, facetow.Zreszta sklamalam go ze dwoch ,ale mniejsza z tym ,bo on chodzil wczesniej na d***** i w kazdej chwili moze isc zaplacic prostytutce . Pokusa jest silniejsza od czlowieka.Niech sobie robi co chce, moze dalej chodzic na te d******,bo dzieli nas 400km. niejestem wstanie go spr ,co robi.Gdyby mnie zdradzal ,nie oszukuje tylko mnie ale tez sam siebie.

Gość gość
gość dziś 20'14 pisze tzw.oczywista oczywistość. Sam wal na psychoterapię. x nie musze w przeciwieństwie do ciebie xd.

Gość gość
gość dziś gość dziś Najlepiej wcale tego nie robić, bo to nie ma nic wspólnego z miłością x To co to jest ? dla ciebie czym jest sex a czym miłość??

Gość gość
gość dziś 20:14 A niby po co faceci tak bardzo chcą dziewic? Właśnie dlatego, że sami zhańbili własną intymność i się puszczali i potem chcą, by dziewica była tak samo brudna, jak oni, właśnie to was boli, że dziewice mają zasady. x Dziecinne myślenie nie majace nic wspólnego z prawdą, tobie szkoda tłumaczenia boi tak nie zrozumiesz

Gość gość
gość dziś Skoro pytasz mnie o takie rzeczy, to już wiadomo o co chodzi. Skoro dla Ciebie seks to miłość, to ja nie mam więcej pytań.

Gość gość
gość dziś No tak, bo każdy, kto nie jest naiwniakiem i widzi prawdę jest dziecinny i głupi :D

Gość gość
gość dziś 14;18Naprawde faceci ,dlaczego tak ciezko was zrozumiec. Najpierw facet mi sie zapytal, ile mialas partnerow seksualnych .Odpowiedzialam mu na pytanie ,ilu ich bylo a potem mi odpowiedzial dobra niezwane ,ze juz go to nie interesuje.No wiec jak ,jakby go to nie interesowalo to by sie nie zapytal .Zupelnie nie rozumiem, facetow.Zreszta sklamalam go ze dwoch ,ale mniejsza z tym ,bo on chodzil wczesniej na d***** i w kazdej chwili moze isc zaplacic prostytutce . Pokusa jest silniejsza od czlowieka.Niech sobie robi co chce, moze dalej chodzic na te d******,bo dzieli nas 400km. niejestem wstanie go spr ,co robi.Gdyby mnie zdradzal ,nie oszukuje tylko mnie ale tez sam siebie. x i właśnie takie jesteście !!! już na starcie oszukujecie a póżniej pretensje ,podobnie jaskiniowcowi zrobiła żona i co z tegomają oboje dziś? Więc się zastanówcie 2razy nim kogoś okłamiecie bo prawda i tak zawsze wychodzi tylko skutki póżniej są opłakane .

Gość gość
14;19To nie jest tak jak piszesz .to zalezy od roznych czynnikow, charakterow, osobowosci czlowieka, od caloksztaltu i co z tego ze ktos jest prawiczkiem ,jak moze byc niezdara życiową i fleja mało zaradnym i marzy mu sie kobieta zaradna ,ambitna. Ktora go za reke chwyci i poprowadzi, bo przeciez go nie chwyci za penisa.A cpun szuka kobiety, ktora pokaze mu dobra droge, na ktorej moze sie wzorowac i to powoduje emocje.

Gość gość
20;32 Poczytaj w slowniku definicje milosci i definicje seksu . Seks to co innego a miłość to tez cos innego, nie lacz tego w jedna całość.Bo każda kobieta cie zostawi.

Gość gość
20.36 naucz sie czytac ze zrozumieniem ,bo twoja plyta sie zacina ,jest przestarzala, mam tylko nadzieje ze nie zniszczysz zycia jakiemus facetowi ,po poznaniu ciebie powinien poczytac twoje posty na kafeteri zeby wiedzial jakie masz zdanie na temat sexu.malzrnstwa I facetow...

Gość gość
Przez kilkanascie lat mnie nie zostawila, wiec chyba wiem co to znaczy w praktyce, w przeciwienstwie do ciebie dziecino ,a teorie I slowniki zostaw nauczycielom I dzieciom w szkole pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Przecież mężczyźni chcą dziewic, więc to raczej on zniszczyłby życie mi, jakby nie chciał czystego związku, w którym jest szacunek. I znowu wychodzi, o co wam chodzi, zniszczyłabym mu życie, nie dając d**y? :D No naprawdę straszne! Małżeństwo jest ok, ale pod warunkiem, że się szanuje zasady, człowieczeństwo i intymność drugiej osoby, a nie traktuje jak masturbator. Ale czemu ja się dziwie, skoro kocha tylko Bóg, a człowiekowi myli się wyrzut dopaminy z prawdziwą miłością i jeszcze uważa, że to to samo, co użycie człowieka do seksu, jak jakieś zwierzę.

Gość gość
23.04 ty mozesz sobie twoje zasady tlumaczyc jak chcesz,tylko daj znac jak znajdziesz faceta,ktory je zaakceptuje I wejdzie z toba w zwiazek malzenski... Oczywis cie ze zniszczysz facetowi zycie ,jesli mu nie przedstawisz swojego punktu widzenia malzenstwa przed slubem , a on na taki sie nie bedzie godzil.Jesli sie bedzie godzil ok zyjcie dlugo I szczesliwie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować