Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia -Teo

Czy to powód do rozwodu ? Mąż przesadza czy ma rację ?

Polecane posty

No nie najlepszy ze mnie człowiek, fakt, ale cóż mam poradziić, że bawi mnie tak ,,głęboka'' miłość?;)

Thomas - skończ wyrywać zdania z kontekstu, bo to świadczy o twoim zakompleksieniu i zwykłym męskim przeświadczeniu, że być może ktoś przed Tobą potrafił lepiej. Mój też tak miał, ale my zawsze o tym rozmawialiśmy i dużo "seksiliśmy", dzisiaj potrafi mnie zabrać wysoko na wyżyny ekstazy z których długo nie wracam. Ma na to wpływ nasza przeszłość, która dla ludzi zakochanych w sobie, nie ma żadnego znaczenia.

W takim razie życzę ci blondi takiej głębokiej miłości może wtedy takie zdanie nie będą cię śmieszyć. Według mnie trudno się dzielić z kimś trzecim osobą którą się bardzo kocha, myślę że prawdziwa miłość wymaga wyłączności.

"Na szczęście nie jestem w mniejszośći paranago, a raczej to ludzie wpuszczający do łóżka osoby trzecie są w mniejszości" To masz o tym jeszcze mniejsze pojęcie niż by się wydawało. Dzisiaj osób chcących wpuścić do swojej sypialni osoby trzecie jest zdecydowanie więcej. Rozumiem że u ciebie na kółku różańcowym jest ich mało.

Diabli wiedzą, kto tu tak naprawdę jest w mniejszości. Ludzie robią rzeczy, o których się fizjologom nie śniło, ale nie robią tego błędu, bo wiedzą co to dyskrecja i umieją trzymać buzię na kłódkę.;)

Paranago jest dużo agresji w twoich postach jak byś na siłe próbowała coś udowodnić. Jak pisałem wcześniej jestem w stanie szanować twoje zdanie i nie obrażać cię ale nie potrafię ciebie zrozumieć.

Nie jestem gorliwym katolikiem ;) uprawiam seks przedmałżeński a jednak swoje zasady posiadam. Arogancja jest oznaką słabości i braku argumentów czy ja choć raz rzucałem w twoją stronę kąśliwe uwagi ?

Gość gość
A co tu katolicyzm ma do rzeczy? To nie on a twój szowinizm jest tu problemem. Nie szanuję szowinizmu!

Dlaczego uważasz iż sądzę że facetom wolno się bzykać w trójkątach a kobietom nie, mam takie samo zdanie co do jednych i drugich.

Uważam się za osobę o własnym zdaniu którego nie wsydzę się wyrażać, jestem też osobą szanującą przekonania innych, to ty na mnie naskakujesz agresywnym tonem ja tylko próbuję wymieniać zdania w kulturalny sposób. Ty najwidoczniej moje argumenty uważasz za atak na ciebie (nie wiedzieć czemu) no bo skoro ktoś się z tobą nie zgadza to ty z góry myślisz że ma ciebie za gorszą od siebie a to nie prawda! To tylko twoje kompleksy wychodzą na wierzch.

Dziękuję za psychoanalizę, doktorze.;) Daleką od prawdy... ale zawszę psychoanalizę.:classic_cool:

Gość gość
blondi nie szmać się dłużej. Żałosna jestes ze swoimi chorymi wywodami. Ty i to twoje towarzystwo wzajemnej adoracji niewarte plunięcia.

Moim zdaniem żałosne jest przywiązywanie większej wagi do przeszłości, niż do teraźniejszości. ,,Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr''

Gość gość
.....ale k****isko zawsze k****iskiem zostanie

Gość gość
lepiej być kretynem niż workiem na spermę dla pół mniasta i jeszcze tym się przechwalać, żenada! I to ma być matką.

Gość gość
Skoro jej mąż kręcił nosem na dziewicę to po co żenił się z nie dziewicą? Mógłby teraz być kawalerem i płakać na forum ze nikt go nie chce i nie ma porządnych kobiet. Ale sam żeby sobie puknąć przed ślubem to był chętny :). Chłopaki kupujcie sobie żony od arabów i cyganów i trzymajcie w piwnicy do osiągnięcia 18rż takie małżeństwo będzie odpowiadać waszej mentalności.

Gość Mia Teo
blondi85 Nie, nie bylo zle a wręcz mogę powiedzieć, że bardzo miło wspominam seks grupowy ale nic więcej-żadnej potrzeby powtórki nie mam .... Zresztą seks grupowy uważany jest przez znaczną część ludzi za coś złego.Najlepsze jest to , że faceci uważają dziewczyny za szmaty gdy dowiedzą się , że uprawiały takowy (co można zauważyć na kafeterii) Ale w rzeczywistości--> czyt. w realu lubią się chwalić swoimi doświadczeniami .I wlaśnie przez facetów mój "sekret" wyszedł na jaw :-O

Gość gość
Chłop zawsze bnędzie sie chwalił, a normalny mężczyzna nie. On uszanuje swoją kobietę i o in tymnych sprawach nie będzie trąbił na lewo i prawo. Natomiast historyjki z koorewkami w seksie grupowym będzie opowiadał w koło i wyśmiewał takie dziwolągi, bo nie jest normalne nadstawiać zadki dwóm naraz czy po kolei i jeszcze uważać że to takie wspaniałe. Puknijcie się w czoło, to jest większe zboczenie niż zoofilia.

Gość gość
Kobieki, a spróbujcie z dziewczynami. One potrafią dochować tajemnicę. Jak się szmacić to na całego, co wam szkodzi. Szkoda każdej okazji zeby przeszła koło nosa. (albo zadka).

Gość Mia Teo
gość 23:20 a jaka jest różnica między chłopem a mężczyzną ? :-O Gadasz od rzeczy chłopie :P Po drugie w seksie grupowym biorą udział również faceci więc dlaczego akurat kobiety to dziwolągi ??? A mężczyzni to co?Casanovi zapewne :-O bo jakby inaczej :/

Gość gość
Dla mnie chłop to taki stwór który tylko czeka zeby co wyd*pczyć nawet muchę w locie albo dziewczyny w seksie grupowym, a meżczyzna to facet na poziomie. Nie znasz takich? - wcale się nie dziwię.

Gość Mia Teo
gadasz glupoty człowieku ! To powiedz jak poznać tego mężczyznę na poziomie gdy w koło widać i słychać jak taki jeden z drugim wielce porządny czeka i liczy na okazje .

Gość gość
Nie dziwie sie że znasz tylko takich co czekają na okazję. Normalny meżczyzna nie będzie łaził na grupowy seks, a ty tylko tam się uwijasz i to cieżko, co? i głęboko jak to określiłaś.

Gość elena k
,,to jest większe zboczenie niż zoofilia.'' autor tego gowna pewnie wymyka sie noca do obory, smierdzaca fujare krowie zasadzac!:O

Prawda która boli każdego faceta jak drzazga we fiucie jest taka, że każdy gra porządnego, poukładanego, nie wiadomo jakiego - ąę. Gra tylko po to bo wydaje mu się że wtedy kobitki przybiegną do niego i zaczną poklepywać po pleckach, i pisać hymny pochwalne... ... .... Niestety panowie, porządni są tylko w anonsach matrymonialnych i dzisiaj są takie czasy że zamiast tych porządnych, szuka się takich który jak trzeba to zerżnie, jak trzeba to poliże, jak trzeba to przytuli. Skończcie s tą poprawnością, bo jak widać po rozwijającej się branży spotkań sponsorowanych, pań przybywa i co wyda się dziwne - jeżeli już któraś opowiada to stwierdza że 90% klientów to żonaci. Po co bajki? Dla księżniczek, które mają jeszcze mleko pod nosem i życia nie znają. Sam Thomas także taki porządny, a jednak d*pczy przed ślubem. Więc o co chodzi?

Gość elena k
teraz moje kochane kobietki juz wiecie czemu nienawidze facetow! a nawet gardze nimi jak nagorszym scierwem! nie moglabym pokochac zadnego z nich! trzymajcie sie dziewczyny! wszystkie! dziewice, te co mialy 1-5 partnerow, milosniczki trojkatow, wierne zony, prostytutki, a przede wszystkim wszelkie ofiary tych mlpoludow z zatechlym zwisem miedzy nogami! wszystkie jestesmy wartosciowe i nie dajmy sobie w mowic, ze jest inaczej! nie dajmy sie oglupic meskiem debilstwu! dla wszystkich zainteresowanych podnosze moj temat i znikam, bo juz jakis madrala raczyl wykombinowac, ze nie mozna miec kropki w loginie!