Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana

Polecane posty

Gość IGM
przez tydzień.. wydaje mi się to niemożliwe! ja wpadłam w jakiś nałóg,paranoję. patrzę na tą jej myszowatą twarz i ciągle o tym myślę.. LaVita masz rację,. to mi nie służy, to mnie nakręca. Ale to takie cholera silne

Gość gosciowa
podaj namiar na nia...

to jest wlasnie dyscyplina wlasna - NIE WOLNO CI. i zadnej dyskusji

Gość IGM
la Vita- niech będzie. postaram się a co mi szkodzi. a jak przez to przegapię coś ważnego? np na jego skrzynce?

Gość gosciowa
Dokladnie, ja uwazam,ze powinnas miec kontrole i jesli nic sie nie wydarzy to bedziesz chociaz spokojniejsza, a tak bedziesz caly czas o tym myslec... a jak cos znajdziesz, to poprostu skonfrontuj sie z nim lub z nia...

Gość Andrzej44
Jeszcze raz popieram laVitę: postaraj się wyjść z kręgu masochistycznej obsesji - inaczej nic z tego dobrego nie wyjdzie (mimo usilnych starań męża).

a jak przez to przegapię coś ważnego? np na jego skrzynce? ooo niczego nie bedzie do przgapienia (!) NICZEGO przegapic to mozesz w ten sposob swoje zycie badz zdrowie. Rozumiesz? ciesz sie kazda chwila z mezem i pokaz mu, ze jest dla ciebie wazny. bo on sie stara i tobie to pokazuje. jemu sie tylko podwinela noga, nic wiecej.

Gość gosciowa
no wlasnie jemu sie podwinela noga i teraz ta dobrocia probuje uspic jej czujnosc....przeciez to steroetypowe zachowanie faceta...

no wlasnie jemu sie podwinela noga i teraz ta dobrocia probuje uspic jej czujnosc ooo nie mozesz tego wiedziec, wiec nie pisz tak

Gość gosciowa
ty tez nie mozesz wiedziec, ze on z nia nie ma kontaktu, skoro ona caly czas do niego pisze....wiec lepiej dla autorki, zeby trzymala reke na pulsie. nie mowie, ze ma nie probowac zyc jak najlepiej potrafi, ale kontrolowac sytuacje tez powinna.

Gość IGM
to ja już nie wiem ;(

Gość gosciowa
zachowuj sie normalnie, ale jak juz wczesniej pisalam kontroluj sytuacje. Jesli sie nic nie wydarzy, to bedziesz duuuuzo spokojniejsza i latwiej ci bedzie zapomniec i pogodzic sie z sytuacja.

tak, nie wiem, ale wierze jemu - a nie to ze jakas zdzira cos tam pisze, ma mi popsuc humor. trzeba sie skoncentrowac na jednym inaczej mozna z tym oszalec. to jest twoj maz i jesli komus...to uwierz jemu. moze tamta dokladnie wie, ze ja sledzisz i pisze te teksty pod ciebie zeby sie zemscic na twoim mezu. wszystko jest mozliwe. ale szkoda energii na dociekania. ustal sobie punkt odniesienia i sie tego trzymaj.

Gość gosciowa
a czy znasz jakiegos faceta zdradzajacego zone, co mowi prawde????

Gość karrammba
Zgadzam sie z osoba ktora uwaza, ze trzeba miec kontrole. moj tez mnie tak zwodzil oszukiwal i wypieral sie, a po pol roku sie okazalo, ze sie z nia potajemnie spotykal i mial drugi telefon do kontaktow z ta lafirynda. nie daj sobie oczu zamydlic, badz czujna i zachowuj sie normalnie. Nie daj po sobie poznac, ze o tym myslisz.

Gość IGM
super, a teraz mi pisze ze na 3 dni musi jechac na szkolenie. ja tego nie wytrzymam ! bez zaufania nie da sie byc razem

Gość IGM
pieprze to. nie wytrzymam tego. szkolenie.. powinnam do tego podejśc dorosle, normalnie. szkoli się dla rodziny. ALE NIE UMIEM TAK juz , nie umiem. nie zniose tych myśli.

Gość gosciowa
A ktos jeszcze z jego firmy jedzie na to szkolenie?

Gość IGM
nie , jest wytypowanych kilkanaście osób z okręgu i jadą. Oficjalne kolacje..czyli pewnie biby. Ja tego nie wytrzymam. nie mam zamiaru się martwić... Nie chce tak zyc. chyba musze odejść od niego.

Gość karrammba
Jedzie na szkolenie na 3 dni, tzn, ze bedzie gdzies w hotelu spal- Nie mozesz na te 3 dni z nim jechac? Komus zostawic dzieci i to bedzie taki troche dla was odpoczynek od codziennosci, bez dzieci, tylko wy dwoje popoludniu....

Gość gość
a moze wybierzcie sie na jaks terapie we dwoje?

Gość gosciowa
a on nie moze powiedziec, ze nie moze jechac....

Gość gość
odejdz od niego.. bo sie wykonczysz, pomysl o sobie a on jesli cie naprawde kocha, trudno bedzie cierpial daj sobie szanse i sprobuj zyc bez niego, zobaczysz jak to sie potoczy moze z biegiem czasu sprobujecie raz jeszcze, pozdrawiam!

Gość IGM
z nim pojechać nie mogę bo mam pracę, zresztą na pewno powie że się nie da. a czy się da na prawde czy nie to się i tak nie dowiem. tu chodzi o zaufanie, a zaufania ZERO

Gość Andrzej44
@IGM Idź do lekarza albo psychoterapeuty. To, co wypisujesz, zdrowe nie jest. A co ma zrobić mąż, jeżeli PRACODAWCA wysyła go na szkolenie? Zrezygnować z pracy??? Piszę poważnie - zastanów się nad Twoim zdrowiem psychicznym!

Gość IGM
cała rodzina rozwalona :(

Gość karrammba
No wiadomo, ze jego firma za ciebie nie zaplaci. Moglabys wynajac pokoj w tym samym hotelu....

Gość IGM
Andrzej44- nie mam zamiaru. wariuje przez niego, bo mi zależało a teraz wiem że jest zdolny do rzeczy takich co mnie ranią. Muszę odciąc to i tyle.

Gość gosciowa
a czetso wyjezdza na takie szkolenia?

Gość IGM
wyjeżdza pare razy w roku