Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 OOOOOONNNNNN też idziesz spać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 dzień doberek wszystkim...piękny dzień ...szkoda go leniuchy na lozko....wstawac....słonko za oknem uśmiecha się ...kawa na stole już gotowa...;-)...wiec szybciutko otwierac oczeta i mykac z lozeczka. śpiochy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 Dzień dobry wanilia44:) Ja już pierwszą kawkę o 7 wypiłam :) Teraz zbieram się na rowerek :) Faktycznie, trzeba korzystać ze słonka... Miłego dnia !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serenika 0 Napisano Sierpień 25, 2013 Rany ale z was ranne ptaszki....ja się zwlokłam po 11-stej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 hmmm.... o 11 mówisz? Nie pamiętam, kiedy ostatnio spałam do 11. Chyba gdzieś w tamtym 10-leciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serenika 0 Napisano Sierpień 25, 2013 Bo ja sowa jestem i buszuję po nocach a rano odsypiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 ja też buszuję po nocach. Wczoraj (dziś) poszłam spać o 2, a o 7 obowiązkowa kawusia była ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serenika 0 Napisano Sierpień 27, 2013 Teraz wakacje więc śpię, ale już za tydzień córka zacznie wstawać do szkoły to mamusia niestety też, więc wykorzystuję ostatnie dni na maksa.....na spanie poranne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 Cześć wszystkim co słychać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 27, 2013 Hej ! Co tu taka cisza znowu nastała ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 nie chce się nikomu pogadać dlatego cicho... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 czym się szczycicie że robić wam się nie chce ? nie propagujcie tutaj lenistwa i nierobstwa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 pogada ktoś może hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 28, 2013 ja pogadam..... hmm... jest ktoś chętny??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość internetowaprzyjaźń Napisano Sierpień 28, 2013 pewnie istnieje ... Ludzie samotni w związkach szukają takich doznań, poszukują bratniej duszy choć na chwilę ... Gdyby "tam" było ok ... ta potrzeba "tu" w ogóle by nie zaistniała ... Chyba też taki strach przed ewentualną samotnością sprawia, że poszukujemy alternatywy dla obecnego stanu rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 "gość 35"no popatrz jakoś nie można trafić na siebie żeby pogadać może później bo ja uciekam pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 28, 2013 No widzisz "gość" :) W każdym razie miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odadozet Napisano Sierpień 28, 2013 puk puk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ONA_ONA_ONA_ONA Napisano Sierpień 28, 2013 Czasem tu zajrzę.Nie chce mi się całości czytać, bo tego już sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 Dziękuje i również życzę miłego dnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 28, 2013 Oj, chyba nie uda nam się dziś zgrać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 Myślę ze ogólnie ciężko będzie się złapać bo za rzadko tu jesteśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basera Napisano Sierpień 28, 2013 to proszę się umówić na konkretną godzinę ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 Mówisz? Może tak zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 i ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 nadal jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość facet Napisano Sierpień 28, 2013 jak to facet...jestem jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 to co tam słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach