Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość asik bez log
o matko ale ten co zostal zabity zgwalcil? szczerze to ja wogole nie lituje sie nad mordercami i gwalcicielami i jestem zdania oko za oko zab za zab ale nie ja jestem sedzią w tej sprawie .. ja dostalam okres ;/ a bylo tak milo moja budzi sie ok 2 a pozniej po 5 ale po 5 zje 30 i kima dalej wiec nie wiem wogole po co wstaje chyba dla zasady heh :) a w dzien to je pobawi sie troche i zaraz marzudzi bo juz chce spac znowu , je tez co 2h jak spacer to czasami sie uda 3h , oczywiscie do kardio kolejki na pazdziernik chyba pojde prywatnie zaraz poszukam cos

Gość asik bez log
Dziewczynki: Ilonek – córeczka Pola ur. 6 czerwca waga 3320g, dł. 56cm Kasia – córeczka Zuzia ur 6 czerwca waga 3100g, dł.52cm Brzuchatka – córeczka Laura ur 7 czerwca w.3550g, dł.55cm AAAJ - córeczka Anastazja ur 7 czerwca waga 3600g, dł.50cm Asik – córeczka Milenka ur 17 czerwca waga 3750g, dł 59cm Chłopcy: Ewinka - synek Staś ur 23 maja waga 3230, dł.53cm Flavia – synek Krystianek ur 30 maja waga 4320g, dł.60cm Agata - synek Adaś ur. 10 czerwca waga 4470g, dł 57cm Esmi - synek Jakub ur 14 czerwca waga 3700, dł.58cm Nomadic – synek Kubuś ur 19 czerwca waga 4495, dł. 61cm Kruszynka – synek Miłosz ur 24 czerwca waga 3690, dł.56cm Brzuchatka- 1-2 krople

Gość Agata89R bez loginu
zalezy jaka mine walnie, ale wlosy ma po tacie, juz nie wiem jak je mam zaczesywac. Moj tez tak spi od 20 do tej 2, 3 w nocy, pije mleko 150, pote to juz roznie, 5,6 .Asik taka słuzba zdrowia, ja z malym tez bylam ostatnio prywatnie ale u okulisty bo terminy sa odległe niestety.co do tego faceta to jakis obłed, tamten pewnie a jakiś szał wpadl i tak to sie skonczyło.Moj w dzien wiecej spi ostatnio bo po tych cwiczeniach co trawaja naprawde chwile wyje i nie umie sie uspokoic,a co bedzie jak bedzie ich więcej:( trudno, ale juz widze, ze ta glowa rosnie i jest lepsza niz na początku, moj zaczyna lapac nogi, ale o przewrotach nie ma mowy, raz tylko probował z plecow na bok ale dupy nie oderwał, i zaczal sie sinic i rece juz po dwie wciska i gryzie

sik bez log zgwalcil ten ktory nie zyje, on wlasnie zgwalcil ta dziewczyne znajomego. tamten sie wkurzyl i rzez odwalil, mysle ze on cos wziol mam na mysli narkotyki czy cos bo normalnie to on spokojny niby a tu w taki amok wpadl, poodcinal wszystko nawet narzad plciowy i porozrzucal po calym mieszkaniu.

Gość gość
cześć dziewczyny. mam do sprzedania sukienkę do chrztu roz. 68 jeśli któraś chętna to proszę o kontakt ilona1004@wp.pl

Gość gość
cześć dziewczyny. mam do sprzedania sukienkę do chrztu roz. 68 jeśli któraś chętna to proszę o kontakt ilona1004@wp.pl

Gość 33ona
hej jeśli chcecie dobrze dużo zjeść- polecam tą restaurację grecką, porcje olbrzymie, cena dania ok.30-40zł, ale gwarantuję,że nie zjesz:) ostatnio troszkę "obskurnie " tam, tzn.brak remontu przez tyle lat.A już najbardziej polecam Trzy po trzy. Ja teraz myślę,że może tam chrzciny zrobię?Jedzenie mają boskie!!! Super podane i nowocześni kucharze

Gość 33ona
u małego znowu gronkowiec się odnowił od wczoraj gęste fluki zielono żółte z oczka lecą:( dzis będzie w końcu m, to umówimy do lekarza znowu -chyba zaczynam rozumieć swoje dziecko, dużo gugamy sobie, "agu" "auu".Najlepsze jak w nocy gada do siebie, albo mnie tak woła,albo zaczepia- Wasze dzieci też tak mówią?czytałam smutny artykuł,że nawet dzieci głuche gaworzą

Gość 33ona
co do pampersów-mały waży teraz ok 5600 - my używamy jeszcze 2ki, ale to już końcówka- zostało ok.70 sztuk- dady i pampersy po połowie.i mam 4 duże paki dady -rozmiar 3, i pewnie zanim skończę dwójki wejdziemy w trójki. -mały wczoraj znowu zafajdolił się aż plecami wyszło-leżał w bujaczku

Gość gość asik
moja wazy 5300 uzywamy 2jek bo 3jki tez sie odciskaja bo to sa takie falbanki i w kazdych beda sie odciskac :D a 3jki jak mokre to wiszĄ wielkie takie do kolan :D

Gość gość flavia
ja wazyłam małego na naszej wadze i wyszło prawie 8kg nie wiem czy to mozliwe ale byc moze bo wielki i i cięzki jak nie wiem;) miesiąc temu na szczepieniu wazył 5800

Gość gość
Flavia mój 6,5 miesięczny syn waży 8,5 kg, więc ty chyba go tuczysz a nie karmisz...spójrz dziewczyno na siatki centylowe....

Gość gość asik
Flavia nier martw sie na pewno nie wazy 8kg ;p hehe chociaz ja znalam przypoadki ze 3,5mc dziecko wazylo 9kg hehe rece odpadaly jak go trzymalam a duzo ci je?? kurde ta kafe sie sypie drazni mnie juz tak ze szok

Matko jakie wieści :/ aaaj to przerażające że znaliscie go osobiscie masakra... co sie z ludzmi dzieje Asik po ile kropel tego esputikonu dajesz? My jutro wyjeżdżamy na weekend do rodzinki na podkarpacie 3 godziny drogi, ciekawe jak mała zniesie podróż :) nie wiem w czym ja bedziemy kąpać :/

Gość gość flavia
nie tuczę nie tuczę i na pewno nie jest gruby, dziewczyny ktorym wysyłam zdjęcia widziały malego na poczcie i na fb on idzie raczej w długosc niz w mase, ja uwazam że nozki i rączki ma szczupłe. wiadomo taka waga jest niedokładna ale 7kg na pewno juz ma. wiadomo ze jak się dziecko rodzi 4,5kg to w 3 mies nie będzie miał 5kg tylko więcej je 120ml co 2-2,5 godz

Gość gość
Hejka. Dziewczyny od ilu kg stosowalycie pampersy 2 moja mala konczy 6 tygodni wazy niewiele ponad 4 kg? Koncza mi sie jedynki i nie wiem jakie kupic?

Wysłałam fotki Laury z dziś :) leżała dość długo na brzuchu i nawet nie marudzila pokazywałam jej ulubioną zabawke :) na zdjeciu podnosi główkę i nie jest to to co potrafi Krystianek flavii... zerknijcie i powiedzice czy za mało ta glowke podnosi? :(

Ja juz nie pamietam od kiedy 2 stosowalismy ale szybko jakos po 4 tygodniach chyba bo zaczelo bakiem siku uciekac. Teraz mała ma 9 tyg i jiz nosi 3 wazy ok 5200 jakos tak chyba ja bym kupila juz 2 ...

Gość Agata89R bez loginu
gościu, zalezy od wagi urodzeniowej, wiadomo ze dziecko mniejsze będzie wazyło mniej w danym okresie a większe więcej, to chyba logiczne? jak mojego syna ludzie widza to nie wierza, ze ma 2 miesiące, bo naprawde cięzko w to uwierzyć, jest duzy.Brzuchatka ja nie widze powodow do niepokoju, kazde dziecko ma swoje tępo rozwoju.Pampersy mam juz 3 od 3 tygodni jakos

Gość mamakubusia 09
Kurde pisze i mi postów nie dodaje Michał 17.05.2014 4400g 58 cm. Nomatic ja też mam problem z Kubusiem jest nerwowy robi mi na złość staram się jak mogę Ale nic na niego nie działa nie słucha się nigdy taki nie był martwię się ale wiem ze to minie dużo z nim rozmawiam i mu tłumacze ale często na nic mój wysiłek. Bardzo ubolewam nad tym ze mam dla niego mniej czasu. Aaaj to co piszesz przerażające. Kasia nie twoja wina to są wypadki właśnie zobaczysz jak zacznie chodzić. Ja muszę umówić synka na szczepienie w przyszłym tyg mamy drugie. Ja to w kucie przeżyje mój się drze jak mu rola podają oby mu teraz posmakowalo.

Aaaj straszne rzeczy się dzieją ale też czasem uważam że oko za oko byłoby w dzisiejszym świecie dla niektórych odpowiednim rozwiązaniem. Moja dużo gada a dziś przez sen śmiała się tak nagość jak jeszcze nigdy:-) Ja 3 zaczęłam używac koło 4kg. Flavia myślę że waga cię oszukala napewno nie 8,nie wygląda na 8 kilo. Mamokubusia jak by była starszą to bym się nie przejęła ale to jakby nie było dwa ,miesiące dopiero. Ja mam coraz gorsze mleko chyba bo mała nie może się najeść dziś,je co godzinę półtorej i co chwilę ssie rękę. Wczoraj wypila 50mm a po godzinie 40mm.po 20 usnela i wstała przed 2na cyca i potem znów cyc koło 5,coś nie tak z tym mlekiem

Gość gość
kasia dzieci czasem mają takie 'żarłoczne' dni...może przechodzi skok rozwojowy...wielokrotnie już była mowa że nie ma czegoś takiego jak słabe mleko

Tylko że już 5 dzień to trwa a teraz mnie to męczy bo przygotowuje chrzciny w domu. Co godzinę nigdy nie jadła przez tyle dni. Nie jest placzliwa wręcz przeciwnie. Naradzie 3 razy dałam mm na noc

Dziewczyny powiedzcie mi dlaczego otwarte mleko midyfikowane można przechowywać tylko 3 tygodnie? Ono traci wartości odzywcze czy może zaszkodzić? Ja szczerze o tym nie wiedziałam a mamy dużą puszkę z hippa i chyba bede to musiała wyrzucić? :/ Agata Adaś ma świetne te włoski serio :) btw mój mąż też Adaś :)

Gość gość asik
brzuchatka poloz mala na czyms twardym dywan koc na podloge rączki jej zbierz do przodu pod brode, albo poloz ja na siebie i tez znbierz raczki i bedzie podnosic wyzej :)

Gość gość a
Dziewczynki: Ilonek – córeczka Pola ur. 6 czerwca waga 3320g, dł. 56cm Kasia – córeczka Zuzia ur 6 czerwca waga 3100g, dł.52cm Brzuchatka – córeczka Laura ur 7 czerwca w.3550g, dł.55cm AAAJ - córeczka Anastazja ur 7 czerwca waga 3600g, dł.50cm Asik – córeczka Milenka ur 17 czerwca waga 3750g, dł 59cm Chłopcy: mamakubusia-synek Michał 17 maja waga 4400, dł.58cm Ewinka - synek Staś ur 23 maja waga 3230, dł.53cm Flavia – synek Krystianek ur 30 maja waga 4320g, dł.60cm Agata - synek Adaś ur. 10 czerwca waga 4470g, dł 57cm Esmi - synek Jakub ur 14 czerwca waga 3700, dł.58cm Nomadic – synek Kubuś ur 19 czerwca waga 4495, dł. 61cm Kruszynka – synek Miłosz ur 24 czerwca waga 3690, dł.56cm

Flavia jak ładnie Krystian trzyma główkę. Fajny chłopczyk z niego. Agata Adaś jest słodki, a fryzurą wymiata :) Brzuchatka Laura prześliczna ( i bardzo ładne imię też brałam pod uwagę :))

Spędziłam cały dzień przy garnkach, mała dała cioci popalić, marudziła, pluła mlekiem i nie chciała spać. Za to teraz padła o 17 i do tej pory śpi. Tylko ciekawe co w nocy będzie robić :) Brzuchatka najważniejsze, że podnosi. Myślę, że trening czyni mistrza. Co do mleka też widziałam, że 3 tyg ważne, niestety nie wiem czemu. Bebilon był dobry 4 tyg. Nam puszka idzie w tydzień, ale Pola je tylko mm.