Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet z którym wiązałam swoją przyszłość ma OGROMNE DŁUGI

Polecane posty

Gość gość
Ppmysl o przyszlosci dziecka / dzieci Tego dla nich chcesz?

Strasznie głupi i nieodpowiedzialny musi być ten facet.Jak można przepuścić 50 tysięcy???? To jakiś DEBIL jest?! Swój swojego pozna:D Gdybyś choć trochę się szanowała to na pewno byśz kimś takim nie mieszkała😠

Gość gość
Skoro w tak istotneej rzeczy Cie okłamał (nie mówiąc prawdy) bałabym się mu zaufać.... nie marnuj sobie życia

Gość gość
Pytałam czy ma jakieś nałogi , bo powiedziałam mu wrost ze mi się w głowie nie miesci to że zadłużył się na aż tyle na nic. Wyparł się ale dla mnie to nadal jest dziwne ze zadłużył się az tyle przez tylko 2 lata. Nawet gdyby imprezował to wychodzi że szalał za 2 tysiące na miesiąc z pożyczonych pieniędzy.

Gość gość
Wyczuwam nosem HAZARDZISTE lub d****arza. Nigdy bym z takim a do tego w takiej syt.nie zostala. Chocby wygladal jak sam Michal Zebrowski

Gość gość
on te pieniadze zwyczajnie przezeral. skoro wynajmowal to mogl cos tanszego znalezc. koles lubi wystawne zycie, ale nie za swoje.ot jak wiekszosc polakow.

Gość gość
Bez przesady, z takim antypatycznym typem jak zebrowski nie zostalabym nawet jakby mial milion

Gość gość
przepijal, przegrywal, wywalał na nocne cluby, lub przecpal. Innej opcji nie ma. Mieszkalam sama i ja np przepijalam,ale na szczescie swoje zarobki nie pozyczone.

Gość zbocz
Pytanie do autorki co teraz zamierzasz robić ?

Gość gość
Jeszcze ta pożyczka z firmowych pieniędzy na 6 tysięcy całkiem mnie dobiła, bo był już wtedy ze mną przecież.Po co mu to było?Mówi ze na zadłużenia. K***a mać o co tu chodzi? Jeszcze tego brakuje aby go z pracy wywalili:-(

Gość gość
wklej nam jego fote - moze ktos go zna i powie co z niego za ziolko

Gość gość
Dobry pomysl, param sie troche wrozbiarstwem. Spojrze na zdjecie i powiem jakie mam wibracje. Negatywne czy pozytywne i w jakim nasileniu.

Gość gość
autorko całej prawdy na pewno Ci nie powiedział. Z długów raczej prędko nie wyjdzie o ile kiedykolwiek. Znam takie typy ludzi. Nie angazuj się.

Gość zbocz
wibracje to masz jak sobie wsadzisz wibrator między nogi buhahaha.

Gość gość
No oki e.smog.pl/s7789/6833e31f0022fc864dfbec67

Gość gość
Ja nie wiem, dziwnie mu z oczu patrzy :(

Gość gość
Buahaha dla mnie wyglada jakby wlasnie uciekal przed kims kto go za dlugi sciga

Gość eyaaan
sa ludzie ktorzy wlasnie potrafia przewalic nawet 50 tys na nic...ja mam najlepszy przyklad w rodzinie, mojego wujka,...nabral kredytow, chyba na 60 tys...i nie wiadomo na co je wydal, kupil sobie tylko nowe drzwi w mieszkaniu spoldzielczym w bloku, to z rzeczy...a tak to nikt nie wie na co on ta kase wydal.....oczywiscie pozyczki splacaja zyranci.... sorry, ale tu nie chodzi tylko o sam dlug, ale o jego niegospodarnosci....to sa ludzie ktorzy musza miec zawsze noz na gradle....splaci jedna pozyczke to zaciagnie druga....i tak Cale zycie na minusie....tacy ludzie sie nie zmieniala..sorry za prawde, ale tak jest

Gość gość
ja przegralem 70'000 w jeden dzien na bukmacherce dzis mam przegrane zycie

Gość gość
ale trafiłaś:-(

Gość gość
Witajcie to znowu ja. Zdjęcia tu nie zamieszczałam wiec to był podszyw. Własnie niedawano znowu z nim rozmawiałam i okazuje się ze te 6 tysięcy które wzioł z firmowych pieniędzy to nikt o tym nie wie i teraz ma nóż na gardle bo do 10 października musi to zwrócić bo się w firmie skapną:-( Poradziłam mu żeby dogadał się z bankiem w tej kwestii to powiedział mi ze już nie ma szans na to bo ma krótka umowę w pracy i najpierw mu musza ja rpzedłużyć i dopiero wtedy bank będzie mógł to rozłożyć na raty:-( Ja pierodle jakim trzeba być idiotą żeby się tak pogrążyć:-(

Gość gość
On zył sobie rpzez 2 lata ponad stan i się swietnie bawił. Skąd się bierze taki brak racjonalizmu i głupoty może mi ktoś to wytłumaczyć? Sama zarabiam smieszne pieniądze, ale tak nimi gospodarze aby nigdy nie być na minusie a jeśli się jakies raty trafią to bardzo małe i nie biore wtedy nic dodatkowo na raty poki jednych nie spłacę. Jestem załamana po całości, już chyba nigdy nikomu nie zaufam. Jeden związek wtopiłam, myslalm ze wreszcie poznałam swoja druga połowę z która założę rodzine a tu taka wtopa:-(

Gość gość
Wybacz, ale pieprzysz jak potluczona. Nic jeszxze nie wtopilas- wtopisz dopiero jak z nim.zostaniesz i moze dodatkowo cie usidli robiac dziecko! Wtedy mozesz powiedziec WTOPILAM Teraz uciekaj od niego jak najdalej. Nie chcesz calkiem go przekreslac Powiedz "Masz rok na radykalna poprawe lub wyjscie z tego " Niech postawi swiat na glowie i udowodni ze z tego potrafi wyjsc. Inaczej wychodujesz sobie tasiemca do konca zycia lub momentu w ktorym pekniesz i uciekniecie od niego z dzieckiem ale z tak zniszczonym zyciem i psychika jak po tornadzie.

Gość gość
Kobieto on jest cwany ,a ty glupia jak but.Pomozesz mu splacac dlugi ,a on narobi drugich ,uciekaj.Twoje zycie bedzie przegrane.

Gość gość
Ps. dodam cos jeszcze do powyzszego - z twojego ostatniego komentarza wnioskuje ze ON JEST ZLODZIEJEM.bo okradl firme. Pojdzie siedziec lub bedzie ciebie okradal. Jestes IDIOTKA nie widzac tego

Gość gość
Twoj facet jest nieodpowiedzialny,pomijajac kredyty,to wyczyscil firmowa kase co grozi utrata pracy i nastepnymi dlugami ja swojemy pozyczylam 50tys bo chcial kupic cos co mialo zarabiac bylm sceptycznie nastawiona ale zaufalam'oddawal rok tyle,ze on ma stala prace,bez kredytow,rat,dlugow i to cos czy zarabia dodatkowo-w rok splacone

Gość gość
Zlodzieja, oszusta nazywasz nieodpowiedzialnym? Wyczyszczenie firmowej kasy grozi dlugami a nie pojsciem do pierdla? Piszesz ze sama pozyczalas ale w troche innej syt. Jeszcze ja nakrecaj!

Gość eyaaan
no to super, ze "pozyczyl" sobie kase z firmy....teraz: jak nie odda kasy, to straci prace i swoje zadluznie bedzie splacal do konca zycia i jeszcze zostawi cos dla dzieci.... pewnie ci o tych 6 tys powiedzial, bo liczy na to, ze ty mu pozyczysz...i to pewnie nie bedzie ostatnie 6 tys i ostatnie "pozyczenie" firmowej kasy....chyba czas zaczac sie przyzwyczajac....

Gość gość
nie nakrecam autorki moja sytuacja byla inna w jej bym nie pozyczyla kasy

Gość gość
A mozna spytac co to za firma ktora pozwala sie okradac a po ewent.zlapaniu zlodzieja ma mu.pozwolic dalej pracowac u siebie? Ja tam chce pracowac! I napisz chociaz z jakiego jestescie miasta bo to zadna tajemnica a zawsze da nam troche szersze pojecie o sprawie.