Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczę małżeństwo kochanka

Polecane posty

Gość gość

zaczyna coraz bardziej zbliżać się do zony, j****y hipokryta. Wysłałam mu już kilka "dziwnych" smsów z innego numeru

Gość Kinky Mikke Janusz
też jesteś sz&m*a*ta skoro walisz sie z żonatym 🖐️

Gość gość
powiedz o tym jego żonie!!!

Gość gość
A g***o cie to kinky obchodzi, a kim ja walę

Gość gość
myślisz, że jak zniszczysz jego małżeństwo to będzie z Tobą?

Gość gość
nie zamierzam nikomu o tym mówić, jego zona i tak go ciagle podejrzewa, niech on ma jazdy w chałupie

Gość gość
A można się kims zabawić i jebnąć jak śmiecia? To on jej przysięgał i on ja oszukał, a ja to dokończę

Gość Kinky Mikke Janusz
szmateczka myłśi ze jest lepsza od swojego kochanaka który zdradza żone 🖐️

wiem, ze jest draniem , ale kobieta bedzie miala cale zycie zrujnowane . Ty i tak jestes bez szans , wiec po co jej jeszcze swiat obrocic w gruzy . Nie rozumiem Ciebie .

Gość gość
Kinky, mów co chcesz. wiem jestem szmatą, nie jestem lepsza niż on. Ale on mnie oszukał i to był jego błąd

Gość Kinky Mikke Janusz
zdradza żone i dziwne ze oszukał kochanke z którą łączy go tylko chęć wkładania i spuszczania koootasa w rózne otwory ciała :):):):):):):):):):)

Gość gość
Tak, na początku ukrywał, a potem ja się zabujałam i się przyznał dopiero. Kinky, on oszukał nas obie

Gość gość
i tak sie koncza zabawy z kochankami :-0 najpierw seks bez zobowiazan a pozniej szantaz ,ciche telefony,smsy do zony ,anonimy . niech kazdy facet trzy razy sie zastanowi zanim romans rozpocznie ,bo d*****m nie chodzi tylko o seks ale o miejsce zony !!!

Gość gość
on jest wyrachowany i tym najbardziej mnie w*****a, taki cwaniaczek się z niego zrobil

Gość Kinky Mikke Janusz
cofam że szmata, no chyba ze po tym jak dowiedziałaś sie ze ma żone dalej dawałaś mu pipy i ciągnełaś druta licząc ze zostawi żone dla kochanki.....

by mscic sie -trzeba byc bardzo silnym psychicznie i liczyc sie z agresja ze strony kochanka .Ty nie wiesz do czego moze byc zdolny rozwscieczony zdradzacz . Natomiast ja uwazam, ze wystarczy , ze Ty przezywasz i az kipisz zlymi emocjami.Zona sama powinna miec "oko" na swego meza i burzenie jej swiata przez wsciekla kochanke jest wstretne . Kazda rozsadna kobieta robi wywiad z kim sie zadaje i z kim chodzi do lozka .Proste , jak baranie rogi . Zbytnia ufnosc i beztroska wchodzenia w zwiazki tak sie konczy .

Gość gość
nie w*****a cie to ,ze wyrachowany i cwaniak , ale to ze woli ja od ciebie . To i tylko to cie w nim w*****a !!! Telefony i smsy do zony to robia kochanki bez honoru , jezeli w ogole mozna mowic tutaj o jakims honorze :-0

Gość gość
czasami zdrada ratuje podupadajace juz malzenstwo,znudzony mezus przechodzi euforie z nowa kobieta po jakims jednak czasie klapki opadaja z oczu ze sex to nie wszystko i lagodniejszym okiem spoglada na zone i mysli "nie jest taka zla,chociaz dba o mnie" rada dla ciebie.... chcesz sie odegrac??? zrob to w elegancki sposob.... olej goscia ,niech zobaczy ze wcale tobie nie zalezalo a to boli facetow najbardziej......no bo jak to???

Gość gość
Kinky,i tak mi się rzygać chce jak patrzę na siebie a tym bardziej na niego...Wiem że niektórzy faceci są ok, ale ja k***a źle trafiłam. I próbuję się z tego wyplątać, tylko ciężko, bo się zaangażowałam emocjonalnie

Gość gość
gość z 20:26, mądrze piszesz. Tylko to pragnienie zemsty jakie się u mnie pojawiło...

Gość Kinky Mikke Janusz
zmień numer telefonu, lej codziennie w gardło browary, wino, wódke by zgasić emocje, odetnij sie od niego, jak chcesz to poinformuj żone ze jest szmaciarzem i tyle.

Gość gość
dzięki za wpisy, zaraz pójde poszaleć z nożem - zrobię zupę z dynii...Może jak się wyżyję to mi przejdzie:)

Gość gość
ha,ha moglabys zostac aktorka

Gość gość
wiem ze chcesz sie zemscic ,kazda zraniona kobieta chce....tylko czasem wlasnie tym sie przed tymi sku*rwy*syn*ami osmieszamy a uwierz nie warto sprawiac im tej satysfakcji.....napisz sobie na kartce moje wczesniejsze slowa "chcesz sie zemscic zrob......" i w przyplywie szalu sobie je czytaj,absolutnie wykasuj wszystkio ,jakikolwiek kontakt a jak by przyszlo do spotkania to spojrz w oczy i odwroc glowe w druga strone,badz soba,nie stroj sie za bardzo,nie wzbudzaj zazdrosci nowym facetem,nie smiej sie przesadnie glosno,badz soba i totalna OLEWKA......najlepsza zemsta ;jego ego spadnie do zeraaaaa,,,,,powodzenia :) i pociesz sie ze nie ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji :)

Gość gość
dla mnie kochanka , ktora leci na skarge do zony jest calkowicie pozbawiona jakiej kolwiek klasy :-0 Wyobrazcie sobie , sypiala z nim , jajka mu lizala, loda robila , nadstawiala wszystkie dziury (?) nie wnikam , a potem leci na skarge do zony . Masakra . I co ta zona ma jej powiedziec ? Przeciez taka kochanka sama siebie poniza takim zachowaniem .

Gość gość
ok.nikogo to nie interesuje co ty myslisz o zdradzonych kochankach

ja akurat nie oceniam nikogo .Oczywiscie , ze zdrady byly , sa i beda .Taki jest swiat i trzeba sie liczyc z tym ze moze to nas spotkac , mimo swej nienagannej postawy .Kochanka zawsze placic duza cene , ale to jej wybor przeciez . Ale skoro ktos swiadomie , badz mniej natknie sie na taka mine , trzeba poniesc tego konsekwencje .Samemu a nie leciec i bogu ducha winnej kobiecie niszczyc zycie .