Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majowoczerwcowa

LIPIEC 2014

Polecane posty

To kolejny temat, w którym kontynuujemy starania o dwie kreski na teście ciążowym :) Ja mam za sobą dwa nieudane cykle. Niedługo zacznę starania. Zapraszam do rozmowy kobitki, którym nie udało się jak mnie w poprzednich cyklach i te które dopiero powzięły zamiar zajścia w ciążę. Cześć Nina ;)

majowoczerwcowa do 3 razy sztuka :) może w moim przypadku się w końcu sprawdzi. U Ciebie jest jeszcze szansa, że za drugim razem się uda :):):)

No ja też się nad tym zastanawiałam. Raczej szans już nie mam, więc przemyślę zakup. Jakoś Ci powiem tym razem się tak nie podłamałam jak poprzednio, chyba uodparniam się na niepowodzenia :) Chyba nick muszę zmienić :)

Ja jakoś też lepiej, w tym miesiącu zniosłam niepowodzenie....teraz wydaje mi się, że tak po prostu musiało być! Mam nadzieję, że w najbliższym czasie się uda !!! Może zaczekaj jeszczez tym nickiem :)

25 października zeszłego roku zobaczyłam dwie kreski na teście, czego i Wam życzę :) powodzenia

z listopada, pamiętam jak dziś że było pełno śniegu, mąż nie mógł zaparkować pod szpitalem - takie były zaspy. Teraz wolałabym rodzić na wiosnę, lato :) by depresja zimowa nie połączyła mi się z poporodową... A ty w jakim miesiącu rodziłaś synka?

Ja w sierpniu, jednak wolała bym wiosnę... Wszystkie upały musiałam znieść, a jak się urodził to zaraz przyszło zimno....

Gość hmmmmmmmhmmm
hej , ja w tym m-ce tez czekam na dwie kreseczki ....

Gość zuzkaaaaaa
Hej ja tez zaczynam staraniel. Mam nadzie ze w krotce będziemy mogły wszystkie zobaczyc 2 kreseczki na tescie :)

Gość rainbowrain
Cześć dziewczyny! :) dopisuje się do was, z czerwcem nie wyszło więc może na lipiec się uda :) Ja własnie zianwestowalam w test owulacyjny ze śliny (zobaczymy czy się sprawdzi), poza tym mierzę temperature i mam wielką nadzieję ze tym razem się uda :)

U mnie dziś 36 dzień cyklu, okresu nie ma. Test jednak zrobiłam... negatywny... nie wiem co jest grane. Tylko raz miałam 37 dniowy cykl w tym roku. Czekam... hmmmm -> na jakim jesteś etapie? już po staraniach? zuzkaaaaaa, rainbowrain ->wy chyba przed staraniami?

Gość hmmmmmmmhmmm
:) jestem tydzień po owulacji mam nadzieję że się uda :)a Ty

ja jestem przed okresem, w ciąży nie jestem bo test wyszedł mi dziś negatywny, także czekam na okres a potem na owulację. Nie wiem niestety kiedy wypadną te dni bo coś mi się cykle wydłużyły....

Gość hmmmmmmmhmmm
ale dowalilam a zdarzylas napisać:) hehe długo się starszy?

Gość hmmmmmmmhmmm
ją miałam co 34 do 36 dni teraz dostałam tabletki te ziołowe i mam co 28dni a i owulacji teraz mam z dużo podwyższona tempka tak jak powinno być:)

Gość hmmmmmmmhmmm
tzn o pierwsze :) aaa wczoraj miałam z godzinę straszny ból brzucha u dołu , a tak to nic a nic i sutki mnie rwa jak cholerka co jakiś czas, a staramy się można powiedzieć pierwszy cykl , badania robiłam lekarz zapewniał że ksiazkowo

Dziewczyny uda Wam się ja zanim zaszłam mineły 4 lata , miliony badań itp . Czasem potrzeba czasu nigdy nie należy tracić nadzieji:) zycze owocnych owulacji:)

Gość hmmmmmmmhmmm
castagnus :)

Gość hmmmmmmmhmmm
castagnus

Gość hmmmmmmmhmmm
castagnus

Gość hmmmmmmmhmmm
castagnus